Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused
nii, IT teadlased.
Mul hakkas eile meediapleier lambist kõiki videosid 4:3'e pressima. Kuidas ma ta normaalseks tagasi saan? Nii, et 16:9 video ikka 16:9 on.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
pole küll it spets aga proovi nii et vajuta paremat hiireklõpsu video peal/video ja seal on erinevaid variante.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Kui tõenäoline see on, et üks sama maakonna mehepoeg müüb oma ratta ja hiljem otsib üles ning kasutab oma pikki näppe et
taskust võtta tagavara võti ning see tagasi varastada?
Motopaks kirjutas:Mul hakkas eile meediapleier lambist kõiki videosid 4:3'e pressima. Kuidas ma ta normaalseks tagasi saan? Nii, et 16:9 video ikka 16:9 on.
Vaheta see VLC vastu ja elu palju muretum kohe. Meediapleieri suhtes ma nõu anda ei oska, sest pole kunagi kasutanud..
http://www.videolan.org/
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
I have a question too!!! Can i ask you something?
müristaja kirjutas:I have a question too!!! Can i ask you something?
You already did.
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:Motopaks kirjutas:Mul hakkas eile meediapleier lambist kõiki videosid 4:3'e pressima. Kuidas ma ta normaalseks tagasi saan? Nii, et 16:9 video ikka 16:9 on.
Vaheta see VLC vastu ja elu palju muretum kohe. Meediapleieri suhtes ma nõu anda ei oska, sest pole kunagi kasutanud..
http://www.videolan.org/
VLC on olemas, aga see veab pildi millegipärast triibuliseks.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Motopaks kirjutas:reimps kirjutas:Motopaks kirjutas:Mul hakkas eile meediapleier lambist kõiki videosid 4:3'e pressima. Kuidas ma ta normaalseks tagasi saan? Nii, et 16:9 video ikka 16:9 on.
http://www.videolan.org/VLC on olemas, aga see veab pildi millegipärast triibuliseks.
väinz
Kui kasutad media player classicut, siis vali ülevalt "view" -> "video frame" -> "override aspect ratio" -> siit siis kas "default" või "16:9".
Kui aga kasutad tavalist media playerit, siis ma ei tea.
Soovitan sul ka codeceid uuendada. K-lite codec pack ntx tõmmata omale. See võib parandada sul selle triibulise vea VLC playeriga ning selle codec packiga on kaasas ka windows media player classic.
NS-1 kirjutas:Kui 125cc 4-taktilisel Intruderil torud tühjaks teha , kas siis tahab suuremat düüsi ka saada ?
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Miks ta peaks suuremat düüsi tahtma? Suurema läbimõõduga düüs lihtsalt võimaldab väiksema hõrendusega rohkem bensiini peale tõmmata, tehes su segu rikkamaks ja üldjuhul ebanormaalseks. Tõuseb kütusekulu, aga mootori tööparameetrid lähevad hoopis halvemaks.
Iseasi oleks, kui sa muudaks midagi sisselaskepoolel, nt asendad tavalise filtri koonusega vm vabamalt hingava süsteemiga - sel juhul tuleks küll düüse muuta, et segu ei muutuks liiga lahjaks.
Hei,
Kustkohas müüakse betooni ankruid tsikli turvaketi kinnitamiseks Eestis, oskab keegi midagi soovitada?
http://www.xenasecurity.com/product/acc ... ors/page1/
Motopaks kirjutas:VLC on olemas, aga see veab pildi millegipärast triibuliseks.
Videokaardi driverid tahavad uuendamist?
Shrek kirjutas:Hei,
Kustkohas müüakse betooni ankruid tsikli turvaketi kinnitamiseks Eestis, oskab keegi midagi soovitada?
http://www.xenasecurity.com/product/acc ... ors/page1/
eks ikka ehituspoest peaks midagi leidma, midagi nii ilusat vaevalt, aga miskit ikka
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
reimps kirjutas:Motopaks kirjutas:VLC on olemas, aga see veab pildi millegipärast triibuliseks.
Või videokoodekid...
zx12r kirjutas mulle PS-i kogemata vist
Võta omale üks tugev 1,2 m post, tao see maasse täies ulatuses, keevita üles otsa väike aas, kuskohast panna läbi tugev tross või eriti jäme kett ning ongi tehtud. Me tegime omal aias nii. Seda posti ei saa sealt maast küll muudmoodi kui autoga ragistades või traktoriga tõmmates välja.
Ei soovita sul sinna paigaldata mitte mingisugust ketti selle maasse kinnituva elemendi külle, sest kõik need ketid saab kergesti läbi hammustada nn ameerika tangidega. Kuni 12 mm paksuse metalli saab igatahes läbi hammustada tühise vaevaga umbes 2000 kr maksvate tangidega. Ju need varastel olemas. Trossi siiski läbi ei hammusta, me paigaldasime nii 2cm läbimõõduga trossi igaks juhuks.
Edu turvamisel!
Oliver
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 458 korda
holma kirjutas:reimps kirjutas:Motopaks kirjutas:VLC on olemas, aga see veab pildi millegipärast triibuliseks.
Või videokoodekid...
Kas just uuendamist aga mõnikord võivad erinevad nii ilusti omavahel konflikti minna, et...
edu
Tsikkelröövel kirjutas:Miks ta peaks suuremat düüsi tahtma? Suurema läbimõõduga düüs lihtsalt võimaldab väiksema hõrendusega rohkem bensiini peale tõmmata, tehes su segu rikkamaks ja üldjuhul ebanormaalseks. Tõuseb kütusekulu, aga mootori tööparameetrid lähevad hoopis halvemaks.
Iseasi oleks, kui sa muudaks midagi sisselaskepoolel, nt asendad tavalise filtri koonusega vm vabamalt hingava süsteemiga - sel juhul tuleks küll düüse muuta, et segu ei muutuks liiga lahjaks.
Foorumist olen siis lugenud, et torud tühjaks teha, et siis tahab mingit näppimist saada, aga ju siis olen valesti aru saanud. Igatahes ilmselt teen siis torud tühjaks kui see midagi halvemaks ei tee ja midagi näppima ei pea.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
soovitav oleks vähemalt pärast kontrollida, kas jäi vähemalt sama heaks kui enne!
Seda küll ja. Aga kui muutus halvemaks ? Siis pole ju paraku enam midagi teha.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Alati saab midagi teha, abiks justnimelt needsamad düüsid, nõelad, vedrud... Või siis mingi muu summuti!
Aga seda katsetada , et kas läheb paremaks või halvemaks , peaks nii ka katsetada saama, et võtan summutajad otsas ära , aga leegitorud jätan ?
Üks küsimus targematele kuna on väike kahtlus, nimelt on üks 600 gsxr 98 srad ja kui ratas käib siis aju lähemalt kuulates nagu taoks läbi kuskilt, nagu oleks kontaktid sees ja pöörete lisades klõbin kiireneb. Kas see on sel mudelil normaalne? Pole nagu kunagi kuulnud ,et mõne ratta aju nii teeks.
suusk kirjutas:Üks küsimus targematele kuna on väike kahtlus, nimelt on üks 600 gsxr 98 srad ja kui ratas käib siis aju lähemalt kuulates nagu taoks läbi kuskilt, nagu oleks kontaktid sees ja pöörete lisades klõbin kiireneb. Kas see on sel mudelil normaalne? Pole nagu kunagi kuulnud ,et mõne ratta aju nii teeks.
Äkki on lihtsalt kuskil samas kohas mingi kinnitus lahti ja seib või mutter koliseb?
mart211 kirjutas:suusk kirjutas:Üks küsimus targematele kuna on väike kahtlus, nimelt on üks 600 gsxr 98 srad ja kui ratas käib siis aju lähemalt kuulates nagu taoks läbi kuskilt, nagu oleks kontaktid sees ja pöörete lisades klõbin kiireneb. Kas see on sel mudelil normaalne? Pole nagu kunagi kuulnud ,et mõne ratta aju nii teeks.
Äkki on lihtsalt kuskil samas kohas mingi kinnitus lahti ja seib või mutter koliseb?
Ei seda kindlasti mitte ,see tuleb aju(CDI) seest !
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Öösiti lendavad koi-liblikad tulede valguse peale, kas siis päevasel ajal lendavad nad koguaeg päikese poole?
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
extremist kirjutas:Öösiti lendavad koi-liblikad tulede valguse peale, kas siis päevasel ajal lendavad nad koguaeg päikese poole?
Nad on öise eluviisiga liblikad ja päeval nad ringi ei lenda. Pealegi osad liigid pidavad vaid 1 öö elamagi.
Kui üksikisikute mõtteid kordineerida ja panna need harmooniliselt funktsioneerima, siis muutub liitumise tulemusena suurenenud energia kättesaadavaks kõigile sellesse foorumisse kuuluvatele inimestele. Liblikamehed, nüüd on siin nalja küll saanud, aga tõsist juttu võiks ka rääkida. Küsimus oli esitatud ja küsimusele eeldatakse ka (võimalikult) asjakohast vastust. Niisiis, kas aju võib teha sellist häält või ei?
Süütepooli läbiva voolu impulss võib olla 15A ja selline vool paneb küll lähestikku asuvad juhtmed tõmblema ning sellega heli tekitama.