Tervitused ka minu poolt, nimeks Ivo ja alates tänasest ka ametlikult juhuloa omanik. 15 aastat sai igatsugu autodega ringi kärutatud kuni selle aasta augusti alguses ühel üritusel kaineks autojuhiks olles jäi silma alla üks tsikkel, millega sai ka paar ringi tehtud (sellise rattaga, kui mu mälu mind ei peta). Ja vähe sellest, et see fiiling sõrme võttis, läksin koos saba ja sarvedega rattameeste usku.
Mis siis ikka, autokool jalge alla ja siin ma nüüd olen koos oma verivärske juhiloaga
Sõitma õppimiseks mõtlesin omandada Yamaha 600 Diversion ratta sest räägivad, et olla algajale hea õpiriist..
Kuna pikk jutt s*** jutt, siis selleks korraks lõpetan.
Selge, ma ilmselt liigun indianist mööda v6i indiani juurde kella kuue aegu. Eks näis mis saab... praegu aga garaaži masina kallale. .
Villased sokid alla ja korras
Nüüd julgen siis rohkem suud lahti teha, sest soetasin endale ratta ära ja kindlasti näete mind ka ringi sõitlemas kui ilmad ilusamad. Minu esimeseks rattaks on Diversion Loodetavasti teenib ta mind hästi ja mul õnnestub nii mõnestki ühissõidust osa võtta Aga mis seal ikka, kohtumisteni!
kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida
Nüüd julgen siis rohkem suud lahti teha, sest soetasin endale ratta ära ja kindlasti näete mind ka ringi sõitlemas kui ilmad ilusamad. Minu esimeseks rattaks on Diversion Loodetavasti teenib ta mind hästi ja mul õnnestub nii mõnestki ühissõidust osa võtta Aga mis seal ikka, kohtumisteni!
Tere.
Sama siin tsikli poolest, diversion, loodan ka rahvast kevadel näha teedel
( ka esimene vokk jalgevahel).
Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S
Kas siis kogunemis/igavuse peletamis/sõidukaaslaste otsimis kohaks saab raatuse tänava pizzeria?
Mõtted liiguvad sul õiges suunas, milleks tolgendada kuskil tanklas, kui meie eest on hoolitsetud ja meie jaoks on avatud kena olemise koht millel nimeks OLD INDIAN
Huh,sai siis täna selle hooaja esimene sõit tehtud ca.40 kiltsa.Tagantjärele mõtlen,et suu oli vist koguaeg kõrvuni.Sai ka selle aasta esimene tervitus tehtud,teisele gsxr-i vennale.
Huh,lahe!
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.