Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Jaan_S

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Jaan_S »

GeiuLiisi kirjutas:

... Mu küsimus oli vist nii rumal, et keegi ei hakka sellele vastamagi mitte :D
So here it goes again (sest ma lihtsalt tahan teada saada!):
"Aga endal ka siuke tore küsimus... Hakkasin täna lenksuraskusi paigaldama ja avastasin, et gaasirutskal see liikuv plastikosa (ma ausalt ka ei tea, kuidas selle õige nimetus on) täitsa katkine... Umbes 8mm veel ja ongi ta mul täitsa pooleks (Pragu läheb lenksu välisküljest sisemise külje poole. Välisküljes on veel üks suur pragu, mis läheneb tollele teisele praole). Mis ma sellega peale hakkan? Või tõmman "kummi" peale ja jätkan õndsas "teadmatuses" sõitmist?"

Tahaks miskit nõu saada enne, kui raskused sinna külge aretan ja keermeliimi abiga kinni ära keeran... :oops: :cry:

Puusalt pannes arvan, et kui gripi ilusti peale saad, siis gripi all ei juhtu sellega enam midagi. (saad hooaja lõpuni sõita ehk ja talvel aega uue/tervega asendada) :roll:

Yamaha RD250lc, Kawasaki ZR750f, Suzuki SV1000S, Yamaha YZF-R1 2005, Aprilia RSV1000
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Kas ilma antenni pesata 3g-pulga (nokia cs-15) levi kivimajas saab parandadada? Mingid vidinad nagu oleks -
http://perangkat-keras-komputer.tokobag ... 79375.html - aga on neist reaalset abi? Lauaarvuti, aknast 5m kaugusel. Akna alla panna ei saa ja aken on suht kõrgel enivei (laoruum). Kaablikiirust ma ei eeldagi aga pisut parem-stabiilsem võiks olla.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

GeiuLiisi kirjutas:

... Mu küsimus oli vist nii rumal, et keegi ei hakka sellele vastamagi mitte :D
So here it goes again (sest ma lihtsalt tahan teada saada!):
"Aga endal ka siuke tore küsimus... Hakkasin täna lenksuraskusi paigaldama ja avastasin, et gaasirutskal see liikuv plastikosa (ma ausalt ka ei tea, kuidas selle õige nimetus on) täitsa katkine... Umbes 8mm veel ja ongi ta mul täitsa pooleks (Pragu läheb lenksu välisküljest sisemise külje poole. Välisküljes on veel üks suur pragu, mis läheneb tollele teisele praole). Mis ma sellega peale hakkan? Või tõmman "kummi" peale ja jätkan õndsas "teadmatuses" sõitmist?"

Tahaks miskit nõu saada enne, kui raskused sinna külge aretan ja keermeliimi abiga kinni ära keeran... :oops: :cry:

Mina teeks nii. Teibiks elektrikuteibi (või mõne muu pisut veniva teibiga; ) kogu pideme ulatuses ilusti pinge alla, et pooled korralikult kokku tõmbaks. Macgyveri teip kõlbab häda pärast ka. Sõidad hooaja lõpuni ja talvel asendad uuega.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

bitter kirjutas:

Kas ilma antenni pesata 3g-pulga (nokia cs-15) levi kivimajas saab parandadada? Mingid vidinad nagu oleks -
http://perangkat-keras-komputer.tokobag ... 79375.html - aga on neist reaalset abi? Lauaarvuti, aknast 5m kaugusel. Akna alla panna ei saa ja aken on suht kõrgel enivei (laoruum). Kaablikiirust ma ei eeldagi aga pisut parem-stabiilsem võiks olla.

Poes müüakse sellist lahendust: https://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/ ... p3g-015-fp Selle külge ühendad antenni (midagi sellist: https://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/ ... a/efc3g-3f) ja saab parema küll. Mul ka see kasutuses. Samuti võid panna vahele võimendiga usb kaabli: https://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/ ... -voiemdiga Seda ise katsetanud pole, aga niipalju, kui lugeda annab, siis rahvas kiidab. Võid ka mõlemad kokku panna, peaks eriti hea olema. Neid asju müüakse ka mujal, lihtsalt elisa leht oli esimene, kes ette jäi :)

Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Kas Moto3 tsiklitega tulevad nv Pärnusse sõitma PÄRIS Moto3 sõitjad (väike Marques, Vignales, Salom jne)? :roll:

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cool200 »

soomes on ju moto3 , kes seal sõidavad eks need olegi moto3 sõitjad :)

jawad,dnepr soolo,suzukiT500 2 takti,suzuGSXR750F,honda CBR900RR,yamuR1,suzuGSXR1000 K4 :)
Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

cool200 kirjutas:

soomes on ju moto3 , kes seal sõidavad eks need olegi moto3 sõitjad :)

Seda ma ei teadnud, tnx :bsmile:

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Tänud AdrianaLoco, Jaan_S ja Macintosh! :bsmile: (w)
Kasutan Macintosh'i pakutud varianti, see tundub kõige kindlam ajutine lahendus olema, sest grip ei istu mul täiuslikult peal (st liigub seal peal veits) ja kardan, et tollega võib asja rohkem lõhkuma hakata...

Boobs of steel, Stainless :twisted:

virxx

Lugemata postitus Postitas virxx »

bitter kirjutas:

Ise kasutan 3G EMT-i pulka 2m võimendita USB-kaabli otsas. USB-kaablid ilma võimendita peaks töötama mingi 3-5m pikkuselt maks-lt.

Yamaha Virago XV535 ´96
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02

rm250
Tsikkel: yamaha tdm850,honda cr250

Lugemata postitus Postitas rm250 »

Kuidas olete lahendanud udus sõitmise.No see nädal kõik hommikud olnud vatisees sõitmine ja kiivri klaas suht udune terve sõit.Ei aita isegi see kui paokil hoida ikka seest udune.

Kasutaja avatar

TarmoM
Tsikkel: KTM 990 Adventure '12

Lugemata postitus Postitas TarmoM »

Pinlock.

Aga mõne kiivri puhul ei aitagi midagi mu meelest...

Minu käest võib küsida küttepuid ja/või mett.
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

rm250 kirjutas:

Kuidas olete lahendanud udus sõitmise.No see nädal kõik hommikud olnud vatisees sõitmine ja kiivri klaas suht udune terve sõit.Ei aita isegi see kui paokil hoida ikka seest udune.

proovi fairy'ga visiiri puhastada, see aitab udu vastu... ja igasugu kiled ja mudrud...

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Kuskohas täna veel rehvi saaks vahetada?

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

simp kirjutas:
rm250 kirjutas:

proovi fairy'ga visiiri puhastada, see aitab udu vastu... ja igasugu kiled ja mudrud...

Praegusel kiivril on pinlock ja nina peal see hingeõhku alla suunav jurakas ning enamaks pole vajadust olnud. Eelmisel kiivril (odava hinnaklassi Grex) polnud ei üht ega teist. Sellel mäkerdasin klaasi seestpoolt uduvastase keemiaga kokku. Ja karmimates tingimustes tõmbasin veel suka või salli üle nina, et klaasi peale ei hingaks. Toimis hommikul ja õhtul, udus ja vihmas. Päris talvel ei proovinud, aga eelmise aasta oktoobris-novembris isegi nullise ilmaga polnud hullu. Äärde kogunes natuke udu, aga keskelt oli puhas.

Iga uduvastane möga ei tööta. Näiteks Motip'iga on negatiivsed kogemused. Kulus kiiresti ära ja algusest saadik oli efekt nõrk. Tõsi, peale määrides haises kõige vähem. Ju siis hais ja efekt on omavahel korrelatsioonis. Prestone või Turtle wax'i vastavad on kenasti asja ära ajanud. Kui kohe peale töötlemist kiiver pähe tõmmata, siis tahab hais lämmatada küll. Mõistlik on eelmisel õhtul asi ära teha.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

puna kirjutas:

Kuskohas täna veel rehvi saaks vahetada?

Mustakal haigla lähistel on see 24/7 rehvipunkt. Väga asjalikud mehed ka seal.
Kadaka teel on ka üks väike soojaku moodi putkasse tehtud 24/7 rehviremont... Aga ma julgen tolles kohas veits kahelda...

Boobs of steel, Stainless :twisted:

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Kas iPhonelt iPhonele sõnumite saatmine on tasuta?
Hoolimatta sellest,millistes riikides need asuvad ja mis operaatorit kasutavad?
Kui hakata sõnumit saatma,siis on sõnumi lahtris kiri "iMessage" kui aga mõnele teisele telefonile saata,siis seal samas lahtris "text message".

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Hardrocker kirjutas:

Kui hakata sõnumit saatma,siis on sõnumi lahtris kiri "iMessage" kui aga mõnele teisele telefonile saata,siis seal samas lahtris "text message".

Sõnumi või kõne maksumus on ikka operaatori teenuses kinni, mitte telefoni margis.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

madjs kirjutas:
Hardrocker kirjutas:

Sõnumi või kõne maksumus on ikka operaatori teenuses kinni, mitte telefoni margis.

Tegelikult on mehe küsimuses ikkagi iva. iPhone iMessage süsteem on nii osav/tark, et võib kasutada ka sõnumi saatmiseks andmesidevõrku (WiFi, 3G), kui teab, et teisel pool on vastuvõtjaks ka iPhone. Kui andmesidevõrk saadaval pole siis läheb sõnum tavalise SM Sina. Seega on üle andmesidevõrgu minev sõnum ka üle riigi piiride tasuta. Operaator saab oma osa siis, kui saajaks on mõni mitte-apple telefon või andmeside pole saadaval. Aga täpselt sama töö teeb ära FB messanger, kui on installitud mõlemale telefonile (Android ja iOS) või Whatsapp.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Zulu
Tsikkel: SV650S

Lugemata postitus Postitas Zulu »

Hardrocker kirjutas:

iMessages on tasuta, maksma pead interneti eest kui sa ei ole pakatti ostnud või sa ei asu WLAN võrgus. Muidu on need tasuta jh, sõltumata saatja-saaja riigist.

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Kui sõnum on kohal,siis tuleb sõnumi alla kiri "delivered" kui on loetud,siis kiri "read" ja näen ka seda kui vastust trükitakse.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kui juba läks tasuta sõnumite saatmise jutuks, siis minuarust asjalikeim on praegu Viber, toimib nii apple'i kui androidi platvormidel.

Apple - https://itunes.apple.com/us/app/viber/id382617920?mt=8
Android - http://www.viber.com/products/android/

Install on lihtne ning eraldi kontakte lisama ei pea, nagu Skype'is või teistes samalaadsetes - kui ta on sul FB kaaslane või lihtsalt telefoniraamatus, siis saab ka telefon aru, et teisel kontaktil on see olemas.
Üha enam sõpru kasutab mul seda ning kui mõni sõber on ennast sinna ise lisanud, saan mina ka kohe ta enda nimekirja ning teate selle kohta, enam lihtsam ei saa olla :) Lisaks ei ole programm resursinõudlik ning ta toimetab vaikselt taustal.

Kasutaja avatar

puna

Viber parim hetkel helistamiseks mida ise kasutanud olen.
Uus asi sellel turul on FLEEP meie omad eesti poisid kes tegid skype arendavad nüüd seda.
Hetkel saadaval vaid iTelefonidele ja järgmine aasta ka androidile.
Jaan Tallinn-a sõnul on skype liiga piiratud võimalustega :D

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Kas tänapäeval veel on mõnda toredat p2p sõnumite vahetusprogrammi alles jäänud? Midagi mis ei salvestaks teateid kuhugi pilve ja siis ei üritaks neid igast seadmetega sünkida.

Olen kaotanud usu skypesse, sest mu ühes arvutis kustutatud vestlused laetakse alla kui ma login teise seadmega sisse peale kustutamist. Naeruväärne.

Kasutaja avatar

puna

Võimalik, et Fleep on selline kuna Skypet saadi ka jälgima hakata alles pärast mõningate inimeste vahetumist seal firmas.
Kindlat pole siin elus muud kui surm.

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

tigupost! Ja kirjutad mitte arvutis vaid pastakaga :)

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

villy kirjutas:

Kas tänapäeval veel on mõnda toredat p2p sõnumite vahetusprogrammi alles jäänud? Midagi mis ei salvestaks teateid kuhugi pilve ja siis ei üritaks neid igast seadmetega sünkida.

Olen kaotanud usu skypesse, sest mu ühes arvutis kustutatud vestlused laetakse alla kui ma login teise seadmega sisse peale kustutamist. Naeruväärne.

Muide läbi Skype kasutajaliidese sa oma sõnumeid päriselt kustutada ei saagi. Istuvad lokaalses andmebaasis nagu naksti edasi. Olgugi, et selles masinas neid sulle otseselt ei kuvata enam ;) Tahad täiesti lahti saada asjast pead lokaalse baasi jeed laskma :bsmile:

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Piipz kirjutas:

Kui juba läks tasuta sõnumite saatmise jutuks, siis minuarust asjalikeim on praegu Viber, toimib nii apple'i kui androidi platvormidel.

Apple - https://itunes.apple.com/us/app/viber/id382617920?mt=8
Android - http://www.viber.com/products/android/

Install on lihtne ning eraldi kontakte lisama ei pea, nagu Skype'is või teistes samalaadsetes - kui ta on sul FB kaaslane või lihtsalt telefoniraamatus, siis saab ka telefon aru, et teisel kontaktil on see olemas.
Üha enam sõpru kasutab mul seda ning kui mõni sõber on ennast sinna ise lisanud, saan mina ka kohe ta enda nimekirja ning teate selle kohta, enam lihtsam ei saa olla :) Lisaks ei ole programm resursinõudlik ning ta toimetab vaikselt taustal.

Windows phone'ga toimib ka.

Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

Mis avaldusega (mis paberid peavad olema kaasas) pean Maanteeametisse minema et auto arvelt maha saada, kui auto on müüdud välismaale??

dr800 2x
Kasutaja avatar

puna

Ostu müügi leping ja isikut tõendav dokument.
Ja asja nimetus on võõrandamine.

Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

kas auto numbrid peab ka kaasa vedama

dr800 2x
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”