Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
Kipsi kirjutas:Kas maakleritel on mingi uus müügitaktika, et alguses panevad paar päeva madalama hinna ja siis krutivad ülesse?
Miks inimesed on nii lollid, et maaklereid kasutavad?
Miks maaklerid ei hangi endale reaalseid töökohti?
Miks maaklerid reeglina teevad tööd ainult tava tööajal, mitte õhtuti?
Miks maaklerid petavad inimesi, kes üürile võtavad kinnisvara, võttes neilt teenustasu?
Miks maaklerid ei oska fotoaparaate kasutada?
Maaklerit ei pea kasutama. Iga vahendaja tahab pappi saada, olgu se siis eimillegi eest või asjaeest.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: KTM RC8 R, Honda CB1000R
kurikristjan kirjutas:Kiire küsimus kellelegi, kes asja tunneb: kas juhiluba tehes eksamitele registreerudes võib varasem liiklusalane kiirmenetlus saada takistuseks, mille pärast peab ootama terve aasta? Väärteoprotokolliga see kahtlemata nii oli, aga need kaks ei ole ju samad asjad?
Tere, eksamitele ei saa registreeruda B kati esmaseid tehes kui on kehtiv väärtegu. Katekooriaid juurde tehes probleemi pole. Liiklusseadus paragrahv 106 lõige 2,3,4 ja 5.
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
...punkt kirjutas:kurikristjan kirjutas:Kiire küsimus kellelegi, kes asja tunneb: kas juhiluba tehes eksamitele registreerudes võib varasem liiklusalane kiirmenetlus saada takistuseks, mille pärast peab ootama terve aasta? Väärteoprotokolliga see kahtlemata nii oli, aga need kaks ei ole ju samad asjad?
Tere, eksamitele ei saa registreeruda B kati esmaseid tehes kui on kehtiv väärtegu. Katekooriaid juurde tehes probleemi pole. Liiklusseadus paragrahv 106 lõige 2,3,4 ja 5.
A trahv vist peab makstud olema?
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Kipsi kirjutas:Kas maakleritel on mingi uus müügitaktika, et alguses panevad paar päeva madalama hinna ja siis krutivad ülesse?
Miks inimesed on nii lollid, et maaklereid kasutavad?
Miks maaklerid ei hangi endale reaalseid töökohti?
Miks maaklerid reeglina teevad tööd ainult tava tööajal, mitte õhtuti?
Miks maaklerid petavad inimesi, kes üürile võtavad kinnisvara, võttes neilt teenustasu?
Miks maaklerid ei oska fotoaparaate kasutada?
- ei tea.
- kuna nad arvavad et kõik maaklerid teevad mingit voodood ja siis kohe joostakse ostma.(ps: tean kahte head maaklerit kes tõesti teevad tööd, ülejäänud kellega kokku olen puutunud on töllakad)
- halbadel maakleritel on reaalne töökoht olemas, aga teevad seda kõrvalt hea pappi saamiseks.
- kuna nad istuvad õhtuti kodus.
- kuna üürileandjad on aegajalt lollakad ja seadusandlus on puudulik(mina olen kõrvalt kokku leppinud inimesega ja maakleri vahelt välja lõiganud kui ta töllakas on)
- kuna nad ei ei ole päris maaklerid enamjaolt ja vahest peavad isegi pildid asja omanikud saatma.
-
- Tsikkel: IZ
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 6 korda
selline loll lugu keegi aitaks tõlkida??
chtobi vi ego otpravili v Tallinn cherez www.cargobus.ee
aitähhh
Hr. Kaaru kirjutas:selline loll lugu keegi aitaks tõlkida??
chtobi vi ego otpravili v Tallinn cherez http://www.cargobus.ee
aitähhh
Saada pakk cargobussiga Tallinna.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Kas ja kuidas saaks lahti sellest libedast kihist uuel rehvil enne sellega sõitmist? (esirehv)
-
- Kontakt:
Kas keegi tegeleb v oskab öelda umbkaudset hinda Alu. Silindrisse ( õhkjahutus ) nikliskihi panemine ? Kui see aitab, siis sisse peaks mahtuma 47mm kolvikomplekt.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
minim2gnus kirjutas:Kas keegi tegeleb v oskab öelda umbkaudset hinda Alu. Silindrisse ( õhkjahutus ) nikliskihi panemine ? Kui see aitab, siis sisse peaks mahtuma 47mm kolvikomplekt.
Viimati paar aastat tagasi öeldi mulle et Eestis sellist võimalust pole (antud pood saatis Tšehhi tegemisele). Muidugi minu silku vajas hoonimist ka ja hind oli kõvasti kallim kui uue silindrikiti ost koos kolviga.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
villy kirjutas:Kas ja kuidas saaks lahti sellest libedast kihist uuel rehvil enne sellega sõitmist? (esirehv)
Mis sa põed rinka mehed sõidavad kleepsud rehvidel peal.Hakka varem sõitma, esimeses kurvis pole vaja põlve maanteel maha panna.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
minim2gnus kirjutas:Kas keegi tegeleb v oskab öelda umbkaudset hinda Alu. Silindrisse ( õhkjahutus ) nikliskihi panemine ? Kui see aitab, siis sisse peaks mahtuma 47mm kolvikomplekt.
ca 150-200 eur pluss saatmiskulud, sõltuvalt kus teha, tuntumad on 3 kohta, üks tšehhis, üks inglismaal ja üks hollandis, viimane on neist vist kõige profim.
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
franz125 kirjutas:Mis sa põed rinka mehed sõidavad kleepsud rehvidel peal.Hakka varem sõitma, esimeses kurvis pole vaja põlve maanteel maha panna.
Hehe. Võib olla on sul õigus. Lihtsalt mu sõidud on varahommikutel ja hilisöösel ainult. Ning siis külm, märg ja libe. Tahaks võimalusi ootamatusteks minimaalseks teha
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Minu teada peaks aitama bensuse lapiga rehvi üle hõõrumine.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Seda pead mõne maakleri käest küsima. Kuigi, mis vahe seal on? Aega ju tagasi ei keera.
Kipsi kirjutas:Miks inimesed on nii lollid, et maaklereid kasutavad?
Pole küll viisakas küsimusele küsimusega vastata... aga kas sa ise oled oma hommikuse konjakijoomise juba lõpetanud? Minu kogemus - kui maakler asja üle võttis, hakkasid asjad liikuma ja 2 kuuga jõudsime notarisse.
Kipsi kirjutas:Miks maaklerid ei hangi endale reaalseid töökohti?
Ma ei saa aru, mis sulle täpsemalt muret teeb. Mina kandsin vahendustasu büroole. Pole minu asi, kas maakleril on oma bürooga tööleping, tööettevõtuleping või mingi kolmas leping. Mind huvitab tulemus.
Kipsi kirjutas:Miks maaklerid reeglina teevad tööd ainult tava tööajal, mitte õhtuti?
Töötavad küll õhtuti. Puhkepäeval ka kui vaja.
Kipsi kirjutas:Miks maaklerid petavad inimesi, kes üürile võtavad kinnisvara, võttes neilt teenustasu?
Kas sa samamoodi süüdistad panka, et ta sult erinevaid teenustasusid võtab? Keegi ei sunni sind petistega asju ajama.
Kipsi kirjutas:Miks maaklerid ei oska fotoaparaate kasutada?
Minu oma oskab. Mul oli enda ees piinlik, et maakler tegi oma hobipeegli ja statiiviga way paremad fotod kui mina. Mul ei tulnud statiiv meeldegi . Kogemus ikka loeb!
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Kipsi kirjutas:Kas maakleritel on mingi uus müügitaktika, et alguses panevad paar päeva madalama hinna ja siis krutivad ülesse? ...
Enamus maaklerid on nii s*tad, et ei tekigi üldse tahtmist hakata heinakuhjast seda asjalikku välja otsima. Seadusi ei tunta ning teadmised objektidest väga puudulikud.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: Kawasaki ER-6n
bitter kirjutas:Kipsi kirjutas:Miks inimesed on nii lollid, et maaklereid kasutavad?
Minu kogemus - kui maakler asja üle võttis, hakkasid asjad liikuma ja 2 kuuga jõudsime notarisse.
Siin on vist erinevaid arvamusi samapalju kui inimesi, kes kinnisvara ostavad- müüvad. Mina ei lasknud müües maaklerit vahele ja ei kurda üldse. Lõpphind kujunes suuremaks kui maakler ennustas ja vahendustasu jäi ka mulle.
Ma ei ole aru saanud, miks on maakler ainuõige lahendus. Kodus pean ma nagunii iga kord olema, kui huviline vaatama tuleb. Erinevatele kinnisvara puudutavatele küsimustele saan vastata ka ainult mina. Notarisse aja panemine ja vajalike dokumentide ajamine ei ole raketiteadus. Vahendustasu on piisavalt kobe summa, millele ma ise oskan koha leida.
Kuskohast saaks täna, pühapäeval, suurema koguse plastikpudeleid? Tarvis õunamahla jaoks. 1-2liitriseid. Harjumaa-Tln eelistatud.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Maaklerid on mõeldud neile, kellel pole aega müügiga ise tegeleda ning kelle enda töö on niivõrd palju tasuvam, et pigem toimetavad oma asjadega ja lasevad kellelgi teisel oma kinnisvaraga tegeleda.
Loomulikult, kui elad peost suhu ja aega on maailm, pole mõtet kedagi kolmandat vahendajaks võtta, nagu mu loll naabrimutt tegi, kui korteri üleöö läbi maakri müüki pani, ilma mulle ütlemata.
Tulen hommikul õue, suits suus ja kohvitass näpus ja näen inimesi oma koridoris ringi uitamas ning juba pööningul mõõte võtmas.
Peale mitmenädalast jauramist naabri ja tema maakleriga sain lõpuks korteri endale, kuid naabritädi jäi päris mitmest tuhandest eurist ilma, mille ta oleks muidu endale saanud, kui ta oleks lihtsalt mu uksele koputanud ja midagi öelnud...
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
zx12r kirjutas:Kuskohast saaks täna, pühapäeval, suurema koguse plastikpudeleid? Tarvis õunamahla jaoks. 1-2liitriseid. Harjumaa-Tln eelistatud.
Rubriiki "Rumalad vastused": Kui eelistusega nihu on läinud, siis mul on kuuri nurgas äraviimist ootamas paarisajaliitrine kotitäis 1,5-2l plastpudeleid. Lääne-Virumaal, Tallinnast 120km.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
pühak kirjutas:zx12r kirjutas:Kuskohast saaks täna, pühapäeval, suurema koguse plastikpudeleid? Tarvis õunamahla jaoks. 1-2liitriseid. Harjumaa-Tln eelistatud.
Rubriiki "Rumalad vastused": Kui eelistusega nihu on läinud, siis mul on kuuri nurgas äraviimist ootamas paarisajaliitrine kotitäis 1,5-2l plastpudeleid. Lääne-Virumaal, Tallinnast 120km.
Ma tänan pakkumast, sai juba küla pealt kokku korjatud kõik pudelid, ära pestud ja mahl ladustatud.
Kipsi kirjutas:Miks inimesed on nii lollid, et maaklereid kasutavad?
Selleks, et näiteks ise mitte iga üüri/ostuhuvilise pärast Tartust Tallinna või Tallinnast Tartu sõita. Nii lihtne see ongi.
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
No seline müügitaktika on imo lihtsalt alatu ja ebaeetiline. Mis kiirmüügihinnast siis jutt saab olla, kui hind paari päeva pärast tõuseb ca 40 %.
Selle reaalse töökoha all pidasin ma silmas seda, et tavaliselt ikka on inimesed milleski osavad... kui nüüd aga rääkida maakleritest, siis tekib küsimus lihtsalt, et milles on nad osavad - kas kv.ee-sse kuulutuse lisamine on osavus või see, et objektidest midagi ei teata... Et kas endal pole imelik tööd teha, mida on raske tööks nimetada. Ma räägin siis üldsusest, eks vb tõesti erandeid on...
Kahjuks mina pole kohanud ühtegi, kes töötaks õhtul... alati tahetakse umbes lõuna ajal objekte näidata.Ei süüdista panka - panka ei pea ma raha viima, küll aga paljud inimesed peavad üürima nt korterit ja kui turul on ainult maaklerite kuulutused, siis on ülimalt ebaõiglane, et saamatu korteriomaniku pärast peavad üürilevõtjad maksma nt 250 euri vahendustasu inimesele, keda neil üldse vahele pole vajagi.Sel juhul peaks kaasnema ka vastutus, et kui inimene kolibki sinna korterisse ja tulevad varjatud vead, siis maakler maksaks raha tagasi- tema on ju lubanud, et k6ik on ok.
Ranel tõi ka hea punkti välja, et isegi elementaarseid seadusi ei tunta...Piipz- sul on praktiliselt õige, et maaklerid on inimestele, kellel pole aega ( ma lisaks ka, kellel on palju objekte ja tegelvadki nende üürimise/müümisega vms ). Aga reaalsuses ju asjad teistpidi- inimestel ju on aega, kui nad ise igakord kohal on, enda kodu müües...
Minu kogemused põhinevad nii ostes kui üürides ja objekte olen käinud vaatamas umbes 20. Nendest 20 korrast on enamjaolt kõik negatiivsed.. Kes turstsub telefonis ja ülbitseb, kes ei võta vastu, rääkimata tagasi helistamisest.Küll maakler ei tea palju garaažil voolu on, internetti on märgitud valed mõõdud ( garaaž oli internetis 30% suuremaks märgitud kui reaalsuses). Maakler ei oska garaažiuksi lahti teha, ja palub minul seda teha... Maakohta ostes maakleri teadmied piirdusid vaid sellega, mis puud seal kasvavad ümberringi.Teises kohas ei saanud ta maja ust lahti ( ilmselgelt ei olnud ta jälle kunagi seda proovinud ega polnud ise ka teadlik, mis seal sees on )... seda tõestavad tihti ka pildid, mis on tehtud ainult väljast, rääkimata, et võiks olla elementaarsed joonised ( korterite puhul ).Lisaks miks on raske märkida maja nr kuulutuses või miks peab seda telefonitsi varjama?Karta on, et korterit ostes huvitab mind ju maja seisukord ka... Milleks raisata aega... Müügikortereid vaatamas käies täiesti tüüpiline, et korter seisab tühjalt, aga võtmeid ikka maakleri käes pole, ehk peab omanikku ootama... Ja siis maakler kohapeal üritab suusoojaks vestelda , et " kas on veel küsimusi ", kuigi kõigile küsimustele vastab kohapeal olev omanik, sest ilmselgelt maakler ise jällegi vastuseid ei tea. No offence aga 44k euri pealt mingi 1-2k euri endale saada kv.ee-sse kuulutuse lisamise ja lihtsalt koheapeal seismise eest on päris ebareaalne palk- sellest ka reaalse töökoha küsimus... Kokkuvõtlikult: kuidagi tuleks inimeste teadmisi maaklerite " vajalikkusest" tõsta ja lõpetada see idiootsus ära...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:No seline müügitaktika on imo lihtsalt alatu ja ebaeetiline. Mis kiirmüügihinnast siis jutt saab olla, kui hind paari päeva pärast tõuseb ca 40 %.
Selle reaalse töökoha all pidasin ma silmas seda, et tavaliselt ikka on inimesed milleski osavad... kui nüüd aga rääkida maakleritest, siis tekib küsimus lihtsalt, et milles on nad osavad - kas kv.ee-sse kuulutuse lisamine on osavus või see, et objektidest midagi ei teata... Et kas endal pole imelik tööd teha, mida on raske tööks nimetada. Ma räägin siis üldsusest, eks vb tõesti erandeid on...
Kahjuks mina pole kohanud ühtegi, kes töötaks õhtul... alati tahetakse umbes lõuna ajal objekte näidata.Ei süüdista panka - panka ei pea ma raha viima, küll aga paljud inimesed peavad üürima nt korterit ja kui turul on ainult maaklerite kuulutused, siis on ülimalt ebaõiglane, et saamatu korteriomaniku pärast peavad üürilevõtjad maksma nt 250 euri vahendustasu inimesele, keda neil üldse vahele pole vajagi.Sel juhul peaks kaasnema ka vastutus, et kui inimene kolibki sinna korterisse ja tulevad varjatud vead, siis maakler maksaks raha tagasi- tema on ju lubanud, et k6ik on ok.
Ranel tõi ka hea punkti välja, et isegi elementaarseid seadusi ei tunta...Piipz- sul on praktiliselt õige, et maaklerid on inimestele, kellel pole aega ( ma lisaks ka, kellel on palju objekte ja tegelvadki nende üürimise/müümisega vms ). Aga reaalsuses ju asjad teistpidi- inimestel ju on aega, kui nad ise igakord kohal on, enda kodu müües...
Minu kogemused põhinevad nii ostes kui üürides ja objekte olen käinud vaatamas umbes 20. Nendest 20 korrast on enamjaolt kõik negatiivsed.. Kes turstsub telefonis ja ülbitseb, kes ei võta vastu, rääkimata tagasi helistamisest.Küll maakler ei tea palju garaažil voolu on, internetti on märgitud valed mõõdud ( garaaž oli internetis 30% suuremaks märgitud kui reaalsuses). Maakler ei oska garaažiuksi lahti teha, ja palub minul seda teha... Maakohta ostes maakleri teadmied piirdusid vaid sellega, mis puud seal kasvavad ümberringi.Teises kohas ei saanud ta maja ust lahti ( ilmselgelt ei olnud ta jälle kunagi seda proovinud ega polnud ise ka teadlik, mis seal sees on )... seda tõestavad tihti ka pildid, mis on tehtud ainult väljast, rääkimata, et võiks olla elementaarsed joonised ( korterite puhul ).Lisaks miks on raske märkida maja nr kuulutuses või miks peab seda telefonitsi varjama?Karta on, et korterit ostes huvitab mind ju maja seisukord ka... Milleks raisata aega... Müügikortereid vaatamas käies täiesti tüüpiline, et korter seisab tühjalt, aga võtmeid ikka maakleri käes pole, ehk peab omanikku ootama... Ja siis maakler kohapeal üritab suusoojaks vestelda , et " kas on veel küsimusi ", kuigi kõigile küsimustele vastab kohapeal olev omanik, sest ilmselgelt maakler ise jällegi vastuseid ei tea. No offence aga 44k euri pealt mingi 1-2k euri endale saada kv.ee-sse kuulutuse lisamise ja lihtsalt koheapeal seismise eest on päris ebareaalne palk- sellest ka reaalse töökoha küsimus... Kokkuvõtlikult: kuidagi tuleks inimeste teadmisi maaklerite " vajalikkusest" tõsta ja lõpetada see idiootsus ära...
Maakleri töö on müügitöö ja mitte korterite müügi töö vaid iseenda "pähe määrimine" korteri/maja omanikule, et tema seda müüks. Häid maaklereid on ka, kes uurivad, teavad, pühenduvad ja suudavad tõesti olla abiks mõlemale osapoolele. Kuid nagu igal alal on ka maaklerite seas rohkem "väsinud" tegelasi kui pühendunud ja viisakaid töötajaid. Enamus neist kulutab tohutult aega uute objektide leidmisele ja seetõttu ei vii end olemasolevatega ka kurssi. Reklaam levib tihti suusõnaliselt ja sellised väsinud maaklerid, keda keegi ei salli peavad aina rohkem pingutama, et objekte leida, sealt kaotavad aega jne.
+1 üürimise kohapealt. Idiootne on maksta mingi papp ja keegi midagi ei tee. Sama hästi võiks võtmed naabrimuti kätte anda ja ise kuulutada.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Nõukaaegne " sinine lamp " , see mis oli igas kodus kõrvapõletiku ja muu soendamiseks , miks ta raisk sinine oli ? Ultraviolet ?
Sten kirjutas:Nõukaaegne " sinine lamp " , see mis oli igas kodus kõrvapõletiku ja muu soendamiseks , miks ta raisk sinine oli ? Ultraviolet ?
Pohui see lainepikkus, mulle meenus see äge lõhn, mis sealt lambist tuli, kui laseteaia saalis ringi tatsama pidi trussikute väel ja mingite ujumispriilidega