õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Mis siin ikka. Teeme 20:15 Ülemiste Neste
Tempo: rahulik, nakedi- & algajasõbralik (legaalsed kiirused +10-15km/h)
Teekond: väljatöötamisel: http://goo.gl/maps/Nx2P
Sõiduaeg: 1,5-2h
Nagu näha Macil on plaan haudumas... Nii, et näeb vist Ülemiste Nestes.
Poja kirjutas:Yamsakas-Vb siis lepiks kell 20.00 kokku Järve statoil ja siis sealt edasi saab juba liikuda peterburi mnt poole,tundub et tulijaid on veel:-)
Kas 20.15 on õige aeg või 15 mintsa on arvestatud hilinejatele
Küsin kuna võib juhtuda, et jõuan 20.20+
macintosh kirjutas:Mis siin ikka. Teeme 20:15 Ülemiste Neste
Teekond: väljatöötamisel
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Yamsakas kirjutas:Kas 20.15 on õige aeg või 15 mintsa on arvestatud hilinejatele
![]()
Küsin kuna võib juhtuda, et jõuan 20.20+macintosh kirjutas:Mis siin ikka. Teeme 20:15 Ülemiste Neste
No hea küll. Sind oodatakse siiski ära....
macintosh kirjutas:Yamsakas kirjutas:Kas 20.15 on õige aeg või 15 mintsa on arvestatud hilinejatele
![]()
Küsin kuna võib juhtuda, et jõuan 20.20+macintosh kirjutas:Mis siin ikka. Teeme 20:15 Ülemiste Neste
No hea küll. Sind oodatakse siiski ära....
Olen kohal 20.15:-)
Nilsik kirjutas:Kas keegi poole 10 paiku ei taha sõitma minna?
Vabalt. Kust stardime ja kuhu?
Varem ei jõua kohe mitte?
eks helista! 50 66 473
Tore sõit oli,loodame ,et kõigil said rattad ikka korda.Aitäh,et järgi ootasite.

Äge oli terve õhtu sisustatud... uued tuttavad ja kõike muud
teepealt pistsin macist kana wrapi põue... eriti hea mõte ei ole kui ühes tükis kombe on
Tänud Vinge Tripi eest
Järgmine kord kui sõitu minek andke teada !
Loodame , et ka käru saabus ja kõik said õnnelikult koju !
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Homme õhtul võiks sõidu teha. Kui ilma on siis läheks vaataks Leesi-Pedaspea-Hara ringi ära (infot siin teemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=73757)
Start: 20.00
Koht: Järve Statoil
Tempo: nakedi sõbralik/legaalne
Distants: ca 120km
Mahajääjaid ootame?: Ootame
Ring mida vaatama: Kliki siia
Märkusena ka see, et sõidetakse teedel, mis on kohati üpriski künklikud. Sõidu eesmärk on minna ja kontrollida mainitud ringi sõidetavust, seega üllatusi võib tulla.
Mõnus sõit täna.. loodan et mõlemad rattad on töövalmis ja jägmiseks sõiduks valmis
madone kirjutas:Äge oli
terve õhtu sisustatud... uued tuttavad ja kõike muud
teepealt pistsin macist kana wrapi põue... eriti hea mõte ei ole kui ühes tükis kombe on
Et siis pärast sai neid wrapi tükikesi ikka otsitud....

DGAF kirjutas:Homme õhtul võiks sõidu teha. Kui ilma on siis läheks vaataks Leesi-Pedaspea-Hara ringi ära (infot siin teemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=73757)
Ring mida vaatama: Kliki siiaMärkusena ka see, et sõidetakse teedel, mis on kohati üpriski künklikud. Sõidu eesmärk on minna ja kontrollida mainitud ringi sõidetavust, seega üllatusi võib tulla.
Kuna tegemist on rahuliku ringiga, aga minu ratas ootab alles uusi juppe, siis keegi usaldusväärset laadi sõitja võib mu kaasa haarata, sest ma väga tahaks ka sellel tiirul osaleda. Siiani on räägitud, et ma olen hää seljakott olnud ega sega juhti.
alleram kirjutas:DGAF kirjutas:Homme õhtul võiks sõidu teha. Kui ilma on siis läheks vaataks Leesi-Pedaspea-Hara ringi ära (infot siin teemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=73757)
Ring mida vaatama: Kliki siiaMärkusena ka see, et sõidetakse teedel, mis on kohati üpriski künklikud. Sõidu eesmärk on minna ja kontrollida mainitud ringi sõidetavust, seega üllatusi võib tulla.
Kuna tegemist on rahuliku ringiga, aga minu ratas ootab alles uusi juppe, siis keegi usaldusväärset laadi sõitja võib mu kaasa haarata, sest ma väga tahaks ka sellel tiirul osaleda.
Siiani on räägitud, et ma olen hää seljakott olnud ega sega juhti.
Üritame ka pundiga sellele sõidule jõuda. Selleks ajaks on paljudel saba vaba nii, et mahud peale ilusti
http://www.hektolan.ee
Valve-,video- ja ATS süsteemid
http://www.securitas.ee
Oleneb ilmast aga tegu on sõiduga, millest ilma jääda ei tahaks .
Olen ka tulemas
Kawasaki KFX 700 -> Suzuki KingQuad 750axi
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 750 K8
Kui ilma ikka on plaaniks ka tulla !
Jawa 634 1981.a
Paistab, et mõnus sõit tulemas... paneb valiku ette ka trenn või sõit ..
P.S. Loodan, et Mac sai oma CB kah korda!!
DGAF kirjutas:Homme õhtul võiks sõidu teha. Kui ilma on siis läheks vaataks Leesi-Pedaspea-Hara ringi ära (infot siin teemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=73757)
-
Yamsakas kirjutas:Paistab, et mõnus sõit tulemas... paneb valiku ette ka trenn või sõit ..
Sõitu võib ju ka käsitleda trennina
Kui värsked näod teretulnud, siis hea meelega liituks.
Tauri500 kirjutas:Kui värsked näod teretulnud, siis hea meelega liituks.
ei ole veel kuulnud, et kedagi oleks tagasi saadetud
Aga kunagi pidi ikka esimene kord olema
DGAF kirjutas:Märkusena ka see, et sõidetakse teedel, mis on kohati üpriski künklikud. Sõidu eesmärk on minna ja kontrollida mainitud ringi sõidetavust, seega üllatusi võib tulla.
Tulin äsja Loksalt just seda ranna äärset teed pidi ja tee on täiesti korralikult sõidetav Eks neid väikseid külakesi jääb tee äärde palju, kus puhkajad võivad kakerdada ja osades kurvides oli ka kildu paras jagu maas aga muidu saab lasta korralikult. Ainult seda viimast C - D lõiku pole sõitnud ja selle kohta mõmmigi ei tea.
Loodan, et see esimene kord ei lange minu peale. Tõrjumise hirmust hoolimata olen kohal.
-
Kri§to kirjutas:DGAf kus ratta pildid on?????????
Alles lõpetasin pesu
Kedagi ära ei tõrjuta ja kui ka varem pole grupis sõitnud siis olla mureta - ikka ennem sõidu algust käime reeglid üle, et kõik mööduks sujuvalt
Rõõm kuulda, et tee peaks hea olema, see C-D lõik on küsimärgi all, võibolla tuleb veidi pikem alternatiiv lõik hoopis kasutusse (alternatiiviga siin: Kliki)
-
- Tsikkel: KTM 690 enduroR
karl330 kirjutas:alleram kirjutas:DGAF kirjutas:Homme õhtul võiks sõidu teha. Kui ilma on siis läheks vaataks Leesi-Pedaspea-Hara ringi ära (infot siin teemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=73757)
Kuna tegemist on rahuliku ringiga, aga minu ratas ootab alles uusi juppe, siis keegi usaldusväärset laadi sõitja võib mu kaasa haarata, sest ma väga tahaks ka sellel tiirul osaleda.
Siiani on räägitud, et ma olen hää seljakott olnud ega sega juhti.
Üritame ka pundiga sellele sõidule jõuda. Selleks ajaks on paljudel saba vaba nii, et mahud peale ilusti
Mjäu, aga siis ma tatsan kohale!