Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
stev666 kirjutas:Tere
Huvi pakuks lükanduksed, peegel kahest osast ja siinid siis.
Mul sama soov, lükanduksi tarvis, 2 osa ja 3 osa, asukohaks Tallinn.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
ikkamina kirjutas:stev666 kirjutas:Tere
Huvi pakuks lükanduksed, peegel kahest osast ja siinid siis.Mul sama soov, lükanduksi tarvis, 2 osa ja 3 osa, asukohaks Tallinn.
Endal pakkuda pole, aga kuna viimase paari aasta sees on seoses kolimistega tulnud korduvalt peeglite ja lükandustega kappe tellidia, siis konkuretsitult parima pakkumise on teinud alati selline koht nagu http://www.ananke.ee. Kvaliteet korras ja lubadused alti peetud. Julgen soovitada.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Kas keegi arvutite stuffiga kah tegeleb? Oleks ühte viirusetõrjet tarvis.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
pets77 kirjutas:Kas keegi arvutite stuffiga kah tegeleb? Oleks ühte viirusetõrjet tarvis.
piratebay.org?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
reimps kirjutas:pets77 kirjutas:Kas keegi arvutite stuffiga kah tegeleb? Oleks ühte viirusetõrjet tarvis.
piratebay.org?
Mina tegelen.
No ei ole vaja piraadilahest seekord abi küsida. Viirustõrje on üldiselt selline commodity tänasel päeval.
Suur hulk vabavaralist kraami netist saadaval:
http://free.avg.com/ww-en/homepage
http://www.avast.com/free-antivirus-download
http://www.microsoft.com/et-ee/security ... fault.aspx
Aga millist probleemi sa üritad lahendada?
Kellelgi Mustamäel sooja garaaži pole, kuhu ma oma võrri saaks talveks veeretada?
Peale mõistliku kuutasu enam-vähem õigeaegse maksmise luban ratast ka silitada ja paljastel neiudel sellega pilti teha. Seda viimast siis ainult minu juuresolekul.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
reimps kirjutas:Kellelgi Mustamäel sooja garaaži pole, kuhu ma oma võrri saaks talveks veeretada?
Peale mõistliku kuutasu enam-vähem õigeaegse maksmise luban ratast ka silitada ja paljastel neiudel sellega pilti teha. Seda viimast siis ainult minu juuresolekul.
No, kuri inimene nagu ma olen, siis idee järgi võiks isegi kaaluda. Mul endal nii või teisti peale oma tsikli ja kogu pere auto rehvide seal midagi ei seisa. Arutaks seda privaatselt või siis telefonitsi äkki.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Kas keegi üüriks lähiajal üheks nädalaks korteri Nõmme, Mustamäe või Õismäe piirkonnas.
Kui on liftita maja, siis maksimaalselt teisele korrusele. Vaja paigutada sinna üks rase naine ja väike laps ajutiselt kodus remondi ajaks.
-
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
Tervist kõigile.
Kas siin leidub kedagi, kes tegeleks kanalisatsiooni ja torutöödega või töötab sellises firmas.
Vaja korteriühistule hinnapakkumist.
Siiani küsitud Toruabist ja Toru24lt.
Tänan tähelepanu eest.
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
-
- Tsikkel: Yamaha fazer1000
Oleks Soomes espoos matinkyläs üürile anda auto koht soojas korrusmaja aluses garaazis.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Teab keegi usaldusväärset ja sõnapidajat pottseppa Tartus/Tartumaal? Bikeri Pepe tegutseb ainult Harjumaal ning tema soovitatud "pottsepp nr 1" lasi kliendi julmalt üle ning uus soovitus "pottsepp nr 2" näib jätkavat sama teed. Seega otsiks kedagi, kes reaalselt head tööd teeb ja lubadustest/tähtaegadest ka kinni peab.
Oleks tarvis vannituppa mingit küttekeha. Õliradikas või tavaline radikas sobiks väga hästi, oskab keegi selles vallas targem inimene soovitada, mis oleks pritsmekindel ja hea?
Võimsus võiks olla umbes 500 W.
Vannitoa jaoks müüakse el. küttega nn. käterätikuivateid. Mu arvates parim lahendus.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
kalju1 kirjutas:Vannitoa jaoks müüakse el. küttega nn. käterätikuivateid. Mu arvates parim lahendus.
Paraku selle käterätikuivatiga (vähemalt elektrilisega), eriti vannituba soojaks ei saa, neil võimsust nii 40-60w tüüpiliselt. Mul kodus üks selline on seina peal. Sobib ikka enam käteräti kuivatamiseks kui kütteks.
Aga kui suurt vannitub sa kütta tahad?
Aga üldsielt soovitatakse ikkagi kõik elektrikütteseadmed pesuruumidest eemal hoida. Ainuke kütteelement sauna ja pesuruumides on üldjuhul ikkagi põrandaküte .
macintosh kirjutas:kalju1 kirjutas:Vannitoa jaoks müüakse el. küttega nn. käterätikuivateid. Mu arvates parim lahendus.
Paraku selle käterätikuivatiga (vähemalt elektrilisega), eriti vannituba soojaks ei saa, neil võimsust nii 40-60w tüüpiliselt. Mul kodus üks selline on seina peal. Sobib ikka enam käteräti kuivatamiseks kui kütteks.
Aga kui suurt vannitub sa kütta tahad?Aga üldsielt soovitatakse ikkagi kõik elektrikütteseadmed pesuruumidest eemal hoida. Ainuke kütteelement sauna ja pesuruumides on üldjuhul ikkagi põrandaküte .
Müüvad muidu radikaid, millel kasutusjuhendis kirjas "Sobilik paigaldada vannituppa. Lähim kaugus lähimast esemest... " blabla. Samas on kirjas, et mitte paigaldada niisketesse kohtadesse.
Vannituba on 6 ruutu umbes.
Käterätisoojendus-ussid on mõttetud jah sellel otstarbel. Põrandakütet ei ole mõtet soovitada, kuna huvitusin radikast või muust laadsest.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
zx12r kirjutas:macintosh kirjutas:kalju1 kirjutas:Vannitoa jaoks müüakse el. küttega nn. käterätikuivateid. Mu arvates parim lahendus.[/quote
Käterätisoojendus-ussid on mõttetud jah sellel otstarbel. Põrandakütet ei ole mõtet soovitada, kuna huvitusin radikast või muust laadsest.
Küsisin teadjalt, ta ütles, et on selliseid küll, mis niisketesse ruumdiesse sobivad.
http://products.ensto.com/catalog/16695/Roti_EST1.html
http://goo.gl/HrYBl
EDIT: IP reiting IP24 on muidugi ikka väga nadi.
First Digit (Solids) Protected against touch by fingers (>12mm)
Second Digit (Liquids) Protected against water spray < 15 degrees from vertical
Seega mida kaugemale veest saad panna seda parem, teine number võiks olla 3-5, siis oleks vähe ägedam.
Super, tänud Mac!
Võtan nendega ühendust ja ostan midagi ära.
Rikkevoolu kaitse pane ikka ka vahele, siis on ohutu. Harju Elekter'i kauplus (kaubandusgrupp) kaupleb Glamoxi radikatega, neilt saad ka midagi sobilikku kindlasti. Kodulehel neil ka kõik üleval
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Hiid kirjutas:Rikkevoolu kaitse pane ikka ka vahele, siis on ohutu.
Õige tähelepanek, elektrivooluga pole nalja.
Nii, mul on vaja autosse tümps sisse panna. Kes teeks?
Vaja on siis akult vedada võimuni toide, taha kõlarite kaabeldus ja nipet-näpet veel. Lihtne tegelt, aga ma ei oska seda ise teha, aega ka pole.
Kõlarid, supakas ja võim endal olemas, vaja on ainult kaableid ja asjalikku, biiti jagavat meest.
Ideaalis oleks veel ka nii, et ma nüüd laupäeval tooks auto ja hiljemalt pühapäeva õhtul saaks tümpsupilli kätte - vaja juba sõita. Pappi köhin ka, muidugi mida vähem vaja köhida, seda parem
Lisainfoks, et auto on Honda CRX, 1991.a. Ehk siis überväike tänavalegaalne kart
macintosh kirjutas:Hiid kirjutas:Rikkevoolu kaitse pane ikka ka vahele, siis on ohutu.
Õige tähelepanek, elektrivooluga pole nalja.
Ostetud, paigaldatud, rikkevoolu kaitse muidugi vahel ka. Nii et üks probleem jälle hooleta.
Ma ise ei teind, elektrik tegi.
Tänud ja muretuid kilomeetreid!
Oleks huvi suurema hunniku õueküünalde vastu. (plekktopsis ja mis põleksid 3-5 tundi). Saab keegi hea hinnaga aidata?
Teatan kohusetundlikult, et mul pole enam rattale sooja talvegaraaži vaja. Tänud pakkujatele
reimps kirjutas:Teatan kohusetundlikult, et mul pole enam rattale sooja talvegaraaži vaja. Tänud pakkujatele
mul on sellest siiralt kahjü mu iidol vaata reims elu läheb edasi oled sa paugu pannud või mitte,jümal tänatud et nii on,ja nii jaab.
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kas leidub meie hulagas mõni puidutisler, kes teeks korralikud koroona nupud?
mux2hot kirjutas:Kas leidub meie hulagas mõni puidutisler, kes teeks korralikud koroona nupud?
Kas neid kaubandusvõrgust kiiremini ei leia? http://www.sportfever.ee/659-nupud.html
Muidugi kui sa just erimõõdulisi ja nikerdustega ei taha
-
- Tsikkel: VFR800
Bayer kirjutas:mux2hot kirjutas:Kas leidub meie hulagas mõni puidutisler, kes teeks korralikud koroona nupud?
Kas neid kaubandusvõrgust kiiremini ei leia? http://www.sportfever.ee/659-nupud.html
Muidugi kui sa just erimõõdulisi ja nikerdustega ei taha
Oled sa neid lähemalt vaadanud. Hea kui neist mõni on ümmarguse vormiga. Sama kaubandusvõrgus olevate kiidega, otsi nende hulgast mõni sirge isend.
Kui keegi tegeleb siin Saksast autode toomisega, siis tunneks huvi, mis see teenus ka maksta võib. Auto oleks tarvis üle vaadata ja sobivuse korral Eestisse toimetada. Auto asub Lõuna-Saksamaal Mannheimis.
-
- Tsikkel: Honda Hornet
Oleks vaja pisut abi keevitustöödega. Nimelt oleks vaja pooleks lõigatud summuti kokku keevitada tig keevitusega. Sõber sai Tartus 4 keevitust 11 euroga tehtud (80cm) Tahel Metallis. Omal oleks vaja ca 30cm keevitus teha Tallinnas/Peetri kandis. Olen lähiümbruses uurinuid kuid kas siis ei viitsita või küsitakse liialt nutsu. Oleks väga tänulik kui keegi ulataks abikäe.
Kas keegi meiehulgast autodiagnostikaga tegeleb? Micral kaasreisija turvapadi ei taha sisse tagasi lülituda ja vilgub ka punane tuluke inimese kujutis koos padjaga selle ees.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.