Fleim: politsei eest ära sõitmine
Moderaator: Moded
Re: Fleim: politsei eest ära sõitmine
indumen kirjutas:kuna teema on tembeldatud fleimiks siis tänase "sünnipäeva kingi" puhul eesti liikluspolitsei poolt tekib kange tahtmine nende ridadesse üks mittepeatuja juurde läkitada.
6000 väärtuses aktsiaid ja 3 kuud jalamees ei tekita küll mingit austust enam. eriti veel nii lolli situatsiooni eest mis juhtus kuu aega tagasi, võin käsi piiblil vanduda et ei näinud seda 70 märki kuskil täiesti asustamata alal, aga tädike laua taga võttis aruks et pole vaja isegi pikka kahetsevat vastulausetarvesse võtta kuna eelmise rikkumise aegumisest jäi kuu aega puudu (sest tolle järelmaks kestis kauem kui rikkumine korda sai saadetud)
Sul ikka juhtub koguaeg midagi põnevat
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
oled äkki mõelnud autokooli tagasi minemisest? seal ilmselt räägitakse midagi tähelepanelikkusest.
teine variant on seaduseelnõu luua, et kõikide ootamatult ilmuvate kiirusepiirangute märkide ette(vahemaale 150-200m, 50m vahedega) peaks panema kiirust piiravate märkide hoiatusmärgid.
kolmas variant on kõigile ja kõigele kusta, maksta oma trahv õigel ajal ära ja edasi paugutada.
positiivne on su juhtumi puhul muidugi see, et nüüd on sul võimalik 3 kuud kuskil piiratud alal tähelepanuharjutusi teha ning liiklusmärkidega tutvuda. kätt piiblile panemata.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
wicked kirjutas:oled äkki mõelnud autokooli tagasi minemisest? seal ilmselt räägitakse midagi tähelepanelikkusest.
teine variant on seaduseelnõu luua, et kõikide ootamatult ilmuvate kiirusepiirangute märkide ette(vahemaale 150-200m, 50m vahedega) peaks panema kiirust piiravate märkide hoiatusmärgid.
kolmas variant on kõigile ja kõigele kusta, maksta oma trahv õigel ajal ära ja edasi paugutada.
positiivne on su juhtumi puhul muidugi see, et nüüd on sul võimalik 3 kuud kuskil piiratud alal tähelepanuharjutusi teha ning liiklusmärkidega tutvuda. kätt piiblile panemata.
ei leia sobivad sõnu isegi selle pasa kommenteerimiseks.
Et see fleim juba niikuinii on, siis kärsaku, rsk!
Sepp, kogu lugupidamise juures, wickedi jutus on iva sees. Nii on! Kui ikka paugutada tahad, siis pole põhjust politseid süüdistada tagajärgedes. Sellele tuleks mõelda enne paugutamist. Ja nii roostes konksu, et ei näinud märki, my ass, ei usu isegi mu 13 aastane tütar, saati siis õpetatud-koolitatud inimene, kelle ülesanne ongi regulaarselt tähelepanematuid üles äratada. Ja loota, et korduv rikkumise puhul tehtaks naratades ja pisar silmanurgas erand lihtsalt selle pärast, et keegi on nii facking cool tsiklimees, on ikka lapsikult naiivne.
Ma ei ole ingel liikluses. Ka mina paugutan. Kes minuga sõitnud on, teavad, et paremasse pihku ma ei sülita ning nii mõnigi plastik kaotab mind silmist. Fakt on, et pea iga tsiklimees paugutab. Vahe on ilmselt arukuses või vedamises või mõlemas korraga. Kui ikka kiivri sees ei ole ja ingel järele lennata ei jõua - käi jala ja ära vingu, elu ongi selline. Ja kui laks käes on, siis kedagi kolmandat selles süüdistada on eriti lapsik.
P.S. Minu viimane karistus kiiruse ületamise eest jääb eelmisse sajandisse...
Aizar kirjutas:Lihtsalt teadmiseks, alates 18.06.2010 kehtib uus LE redaktsioon, milles peatumismärguanne on kirjeldatud kui:
Ees sõitev juht peab jääma seisma parempoolsel teepeenral, selle puudumisel sõidutee parempoolse ääre lähedal, kui taga sõitval alarmsõidukile kehtestatud nõuete kohaselt värvitud ja tähistatud alarmsõidukil töötab koos sinise vilkuriga ka punane vilkur (joonis 1, g) või taga sõitval tsiviilvärvides alarmsõidukil töötab koos sinise vilkuriga ka punane vilkur või koos sinise märgutulega ka punane märgutuli.
Sellega seoses oli eile üks lõbus seik. Sõitsin autoga Tallinnas tipptunni ajal mööda Luise tänavat Kristiine suunas. Auto autos kinni, ruumi mitte kopikatki.. minu taga reanimobiil ja tema taga pollar. Jõudsime siis Suur-Ameerika ja Tehnika tn ristmikule, ei hakanud kollasega üle ka udjama, jäin esimeseks sõidukiks foori taga. Rohelise süttides gaasiga ei koonerdanud ja mõnekümne meetri pärast vahetasin rada. Aga enne jõudsin märgata, et reanimobiil pani sinised vilkurid koos vilega peale ning kihutas Mustamäe poole, pollarid tema taga.. ainult et neil põlesid sini-punased vilkurid Veidral kombel otsustas reanimobiili juht peatumismärguannet eirata ning tulede vilede saatel edasi kihutada
Tõenäoliselt läks pollaritel vilkurite valikul asi veidi nihu.
Benelli TNT 1130
Hea küll, räägin ka siis politsei eest ära sõitmisest. Lugu juhtus Tartus, oli tegu kursuse joomaüritusega kus mul oli hullult vaja autoga poosetada. Igastahes sõites kesklinnast üle "Sõpruse silla" ehk "Preimanni purde" ootas seal politseipatrull. Eks ma olnud kuraasi täis ja mitte hoolinud sauast..sõitsin edasi ja parkisin kenasti kodu ette, mis oli tollal kalda tee 30. ise plagasin nagu jänes maja taha. nuuh tulin siis pool tundi hiljem uurima, et mis värk on..aga kurjami politseid haarasid mul natist kinni..lõppdiil oli selline, et maksin 400 eeq kaunis eesti sularahas ja nii oli..ehk aegu ammuseid.
lisavarustuseks GSR600
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Tarts kirjutas:Et see fleim juba niikuinii on, siis kärsaku, rsk!
Sepp, kogu lugupidamise juures, wickedi jutus on iva sees. Nii on! Kui ikka paugutada tahad, siis pole põhjust politseid süüdistada tagajärgedes. Sellele tuleks mõelda enne paugutamist. Ja nii roostes konksu, et ei näinud märki, my ass, ei usu isegi mu 13 aastane tütar, saati siis õpetatud-koolitatud inimene, kelle ülesanne ongi regulaarselt tähelepanematuid üles äratada. Ja loota, et korduv rikkumise puhul tehtaks naratades ja pisar silmanurgas erand lihtsalt selle pärast, et keegi on nii facking cool tsiklimees, on ikka lapsikult naiivne.
Ma ei ole ingel liikluses. Ka mina paugutan. Kes minuga sõitnud on, teavad, et paremasse pihku ma ei sülita ning nii mõnigi plastik kaotab mind silmist. Fakt on, et pea iga tsiklimees paugutab. Vahe on ilmselt arukuses või vedamises või mõlemas korraga. Kui ikka kiivri sees ei ole ja ingel järele lennata ei jõua - käi jala ja ära vingu, elu ongi selline. Ja kui laks käes on, siis kedagi kolmandat selles süüdistada on eriti lapsik.P.S. Minu viimane karistus kiiruse ületamise eest jääb eelmisse sajandisse...
oleks ma paugutada tahtnud siis ma ei kurdakski praegu aga mul alati joppab ikka mingitel kogematta hetkedel, kui nagu sihilikult teha siis ei torgi keegi. Tarts mul on muide päris enda ingel olemas võin välja laenata nüüd kus enam ise ei sõida mõni aeg
enda arust ma otseselt kedagi ei süüdistanud vaid niisama vingusin kõik kes mind platsile tahavad saata võiks minuga ühineda äkki siis saame mõlemad targaks ja oleme nagu mustertegelased pärast eesti liikluses
igatahes tänud selle eest et selles kurvas päevas muige näole tõite
kontakt nr. +372 52 58 244
indumen kirjutas:Tarts mul on muide päris enda ingel olemas võin välja laenata nüüd kus enam ise ei sõida mõni aeg
Vahi kurat mis toimub! Vanasti ikka öeldi, et õige mees oma pardlit, tsiklit ja naist välja ei laena, a nüüd juba käivad inglidki käest kätte!
Hukas on tänapäeva noorus, mis muud ...
indumen kirjutas:enda arust ma otseselt kedagi ei süüdistanud vaid niisama vingusin
kõik kes mind platsile tahavad saata võiks minuga ühineda äkki siis saame mõlemad targaks ja oleme nagu mustertegelased pärast eesti liikluses
Mina ühinen sinuga küll. Eriti äss oleks kui keegi oma ratast ka laenaks, sest minu oma on liiga kole et liikluses osaleda(Suzud on nii moest väljas
).Idee on hea, kuhu platsile minek on? Vabakale???
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Tarts kirjutas:indumen kirjutas:Tarts mul on muide päris enda ingel olemas võin välja laenata nüüd kus enam ise ei sõida mõni aeg
Vahi kurat mis toimub!
Vanasti ikka öeldi, et õige mees oma pardlit, tsiklit ja naist välja ei laena, a nüüd juba käivad inglidki käest kätte!
Hukas on tänapäeva noorus, mis muud ...
mul pardlit ja naist ei ole nii et äritsen inglitega noorus on ammu hukkamisele mõeldud nagu iga järgmine põlvkond ikka ja alati
mart211 kirjutas:Mina ühinen sinuga küll.
Eriti äss oleks kui keegi oma ratast ka laenaks, sest minu oma on liiga kole et liikluses osaleda(Suzud on nii moest väljas
).Idee on hea, kuhu platsile minek on? Vabakale???
jah ja siis kui politsei tuleb siis ütleme et harjutame sõitmist sest te võtsite load ära kuna ei oska sõita vabakale koonused maha ja turistidel ka mida vaadata
kisub OT-ks ära ütleme siis et vabakalt minnes sõidame eest ära kah veel
kontakt nr. +372 52 58 244
Kesse meist just Tv 3 uudistes eestsõitmisega nö uudisekünnise ületas
Vaevalt, et siin keegi tahab esineda avaldusega, et tegi nii. Ja pole vaja ka
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
No sai ka eile 2x vilkureid märgatud.
1x oli lihtsalt niisama ja siis miski hetk peatusin,
teine kord oli ikka kiirust ka mehiselt üle ja kurvis peeglist nägin sinakat vilkumas siis enam ei mõtelnud.
ise sõitsin yamaha dt 125r pilliga vahepeal, numbrimärke ega midagi küljes polnud, lube ei olnud. sain siis isegi vilkuri eest läbi kõrvaltänavate metsa või põllule sõidetud, ühekorra tegin sellist reissingut patrullauto skodaga et oleks äärepealt ühte opelisse sisse sõitnud kuna ta blokeeris mul tee ära, aga lõpuks sain ikka kobadega minema.
oli siis veel üks juhtum sõbraga, kes sõitis purjuspeaga mini mopeediga, kiivrit peas ei olnud, nägi siis patrulli, patrull sõitis kõrvale võttis kohe aknast tropist kinni, sõber mingit vastupanu ei osutanud vaid ütles kukele et paneb mopeedi hargile, kukk lasigi lahti ning sõber hakkas mopeedi hargile ajama kuid see tegevus jäi pooleni ning mopp lendas külili ja sõber pani metsa jooksu mille peale kohe röögatati et "seis või tulistan!" aga sõpra seda vist väga ei huvitanud sellel ajal sellised naljad siis minupoolt.
ayr555 kirjutas:ise sõitsin yamaha dt 125r pilliga vahepeal, numbrimärke ega midagi küljes polnud, lube ei olnud. sain siis isegi vilkuri eest läbi kõrvaltänavate metsa või põllule sõidetud, ühekorra tegin sellist reissingut patrullauto skodaga et oleks äärepealt ühte opelisse sisse sõitnud kuna ta blokeeris mul tee ära, aga lõpuks sain ikka kobadega minema.
oli siis veel üks juhtum sõbraga, kes sõitis purjuspeaga mini mopeediga, kiivrit peas ei olnud, nägi siis patrulli, patrull sõitis kõrvale võttis kohe aknast tropist kinni, sõber mingit vastupanu ei osutanud vaid ütles kukele et paneb mopeedi hargile, kukk lasigi lahti ning sõber hakkas mopeedi hargile ajama kuid see tegevus jäi pooleni ning mopp lendas külili ja sõber pani metsa jooksu mille peale kohe röögatati et "seis või tulistan!" aga sõpra seda vist väga ei huvitanud sellel ajalsellised naljad siis minupoolt.
jätka samas vaimus:D ja see nn "kukk" on politsei ja ta teeb oma tööd ja sinusugused oinad liikluses poleks
ayr555 kirjutas:sõber pani metsa jooksu mille peale kohe röögatati et "seis või tulistan!" aga sõpra seda vist väga ei huvitanud sellel ajal
sellised naljad siis minupoolt.
Loll pea on ihu nuhtlus.
Eks vanasti sai ju isegi naabri aiast õunu varastatud või issi süles lubadeta sõitma õpitud. Ei mõista hukka. Liiklus on iga päev täis kümneid kordi hullemaid lubadega sõitjaid. Seejuures taunin lubadeta sõitmist. Nii et võtke kuidas tahate.
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
ayr555 kirjutas:ise sõitsin yamaha dt 125r pilliga vahepeal, numbrimärke ega midagi küljes polnud, lube ei olnud. sain siis isegi vilkuri eest läbi kõrvaltänavate metsa või põllule sõidetud, ühekorra tegin sellist reissingut patrullauto skodaga et oleks äärepealt ühte opelisse sisse sõitnud kuna ta blokeeris mul tee ära, aga lõpuks sain ikka kobadega minema.
oli siis veel üks juhtum sõbraga, kes sõitis purjuspeaga mini mopeediga, kiivrit peas ei olnud, nägi siis patrulli, patrull sõitis kõrvale võttis kohe aknast tropist kinni, sõber mingit vastupanu ei osutanud vaid ütles kukele et paneb mopeedi hargile, kukk lasigi lahti ning sõber hakkas mopeedi hargile ajama kuid see tegevus jäi pooleni ning mopp lendas külili ja sõber pani metsa jooksu mille peale kohe röögatati et "seis või tulistan!" aga sõpra seda vist väga ei huvitanud sellel ajalsellised naljad siis minupoolt.
kuule, kukk oled sina ise, või äkki kana ...liiga palju hollivoodi telekast vaadanud. mine pane ennast põlema. teed vähemalt midagi kasulikku...
Kas eile 25.09.10 ka kedagi kella 13.paiku Rakvere mnt Paikusel suunaga Pärnu poole maha võeti kiirusega.
-
- Tänatud: 1 kord
Väike õppevideo Venemaalt:
http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpw ... embedded#!
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
19Martinez79 kirjutas:Väike õppevideo Venemaalt:
Lapsed! Veel üks põhjus miks hoida eemale narkootikumidest, vaadake mis kõik teha saab kui sa puhas oled .
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
19Martinez79 kirjutas:Väike õppevideo Venemaalt:
Tal oli raudselt Elukood peal
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
müristaja kirjutas:19Martinez79 kirjutas:Väike õppevideo Venemaalt:
http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpw ... embedded#!Tal oli raudselt Elukood peal
![]()
ELUKOOD
Kommentaarid on ka kohati head.
" Dude, You still alive?"
9:20 AM...Oh Shit! Late for work, good thing I've got my millenium falcon bike
Thesaarlane kirjutas:müristaja kirjutas:19Martinez79 kirjutas:Väike õppevideo Venemaalt:
http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpw ... embedded#!Tal oli raudselt Elukood peal
![]()
ELUKOOD
Kommentaarid on ka kohati head.
" Dude, You still alive?"![]()
9:20 AM...Oh Shit! Late for work, good thing I've got my millenium falcon bike
Et seda koodi kasutada peab osav olema ja spido peal rohkem kui 2 nuppu. Nii et mina seda kasutada ei saa. aga igasuguste Rrrr-ide omaniku võivad proovida
Super Bikes
At the Mode Select screen, press L + R + X + Y + Z for a GOD mode. The timing on this can be tricky, so be sure to press all the buttons simultaneously. If that doesn't work, press Y, Z, Right, Left, Down, Down, Up, Up.
Nonii, kes oli see mees, keda reporteris just näideti? 250kmh linnas ja lõpuks mendid surusid nurka.
21RV. Ma pole päris kindel, aga paistis olevat väga ühe tsikli moodi, mida ma mõni aeg tagasi ostu mõtetega vaatamas käisin. Mul jäi see tookord küll ostmata. Ei tea, kas siis "õnneliku" ostja kätetöö?
eks mees meenutab ka enda nime hetkel... juhuslikult nägin seda pealt ja valus oli lausa vaadata kuidas mundrimehed jalad käiku lasid
Rattale muidugi reklaam missugune, aga selline kiirus linnatingimustes tundub ikka megauskumatu. Järgmine kord võiks muidugi kiired otsad tabasallu või saugale jätta. Hea et asi vigastatute, surnuteta lõppes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.