Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Re: Rumalad küsimused
Heart kirjutas:Võibolla on kellelgi juba esitatud see küsimus, aga...
Miks on nii, et mida lähemale pissimiskohale, seda suuremaks läheb häda ja võimatum on kinni hoida?
Lase või püksid täis...
Sama on täheldatud ka rsedatel naistel. Aju annab sudida. Mõttle millelegi muule, kui pissimisele ja asi ei olegi nii hull.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kõikseemees kirjutas:Nagu on nüüd ju ämblikuvõrgust uusi asju leiutatud. Ämbliku võrk kerge siis kas selle saaks teha ju 10 km pikema ?
Pikemaks seda ilmselt ei saaks teha, siis hakkaks Sinu toodud reegel kehtima ilmselt.Küll aga saaks seda suurendada igas suunas ning ämblikuvõrgu loodusliku tehnoloogiaga kinnitades arvatavasti see ka püsiks.Otseloomulikult kinnituskohtade mõlemad pooled peavad vastama proportsionaalselt "ehitise" mõõtmetele ja tugevusele.Muidugi, kui see, umbes 20 kilomeetrise läbimõõduga ämblikuvõrk oleks looduse enda üllitis, siis meil oleks palju palju rohkem probleeme
bigdog kirjutas:Võibolla on kellelgi juba esitatud see küsimus, aga...
Miks on nii, et mida lähemale pissimiskohale, seda suuremaks läheb häda ja võimatum on kinni hoida?
Lase või püksid täis...
Et kui eemalduda peldikust siis pissihäda väheneb?
Et... tegelikult küll, jah!
Muule mõtlemine aitab nii kaua, kuni on vaja hakata pükse jalast ära saama... Ja siis see püksipannal... ja miski riie jäi luku vahele... jne
Rasedatest ei tea ma midagi, pole olnud ega teinud.
-
Heart kirjutas:Rasedatest ei tea ma midagi, pole olnud ega teinud.
Ei kommentaari
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Heart kirjutas:Muule mõtlemine aitab nii kaua, kuni on vaja hakata pükse jalast ära saama... Ja siis see püksipannal... ja miski riie jäi luku vahele...
Heart, kuule, ära jama siin
Väga rumal küsimus:
Mis krdi pärast küsivad mikroskoopilised Eesti firmad rahvusvahelisse suurkontserni kuulavalt Eesti firmalt ettemaksu, samas kui näiteks Rootsi, Inglise Saksa jne edasi suurfirmad annavad mikroskoopilisele Eesti firmale ilma küsimata 30 päeva makseaga
Hans
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Hans kirjutas:Väga rumal küsimus:
Mis krdi pärast küsivad mikroskoopilised Eesti firmad rahvusvahelisse suurkontserni kuulavalt Eesti firmalt ettemaksu, samas kui näiteks Rootsi, Inglise Saksa jne edasi suurfirmad annavad mikroskoopilisele Eesti firmale ilma küsimata 30 päeva makseaga
Hans
Sest nii käib Eesti äri
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Hans
Olenevalt firmast või siis krediidireitingust Kui krediidireiting on alla A, siis vast küsiks ikka ettemaksu, eriti veel kui puudub koostöö ajalugu. Üldjuhul hinnatakse ka tulevase koostöö potensiaali ning võimalikkust. Kui suurfirma tegevusvaldkond absoluutselt ei kattu sinu pakutava toote / teenuse valdkonnaga, ehk teisisõnu ta ei ole sulle potensiaalne (proovi korra veel) klient, vat siis ei pea ka hea tahte avaldusena makseaega andma esimesel diilil.
Samas on Eestis mitmeid väga suurfirmasid kelle maksedistsipliin on alla igasugust arvestust, on ka mitmeid suurettevõtteid kelle majandusseid on vägagi äraootaval seisukohal. Kas sina sellistele annaks?
Mina mitte....
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Mis krdi pärast küsivad mikroskoopilised Eesti firmad rahvusvahelisse suurkontserni kuulavalt Eesti firmalt ettemaksu, samas kui näiteks Rootsi, Inglise Saksa jne edasi suurfirmad annavad mikroskoopilisele Eesti firmale ilma küsimata 30 päeva makseaega
Hans
Käibevahendite puudus...
-
Miks tuleb bikerist meili peale ingliskeelne sõnum
Äkiste saab asja eestimaiselt eesti keelseks teha
Hans
Vastus lihtne: selleks, et mitte sattuda eesti äri eripäradesse. Eesti äri eripära on see, et peatöövõtja laseb Sonda meestel töö ära teha, võtab tarbijalt raha ja siis laseb Sonda mehed pankrotti. Järgmisel korral võtab teised Sonda mehed. Mul on mõned tuttavad, kes on sinna orki lennanud.
-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
Hans
Käibevahendite puudus on enamasti see põhjus.
Samas, mul on risti vastupidi - esindan rahvusvahelist (mitte nii suur)kontserni ja mina küsin mikroskoopilistelt Eesti ettevõtetetelt minimaalselt 60 päevast maksetähtaega, millega nad on sunnitud nõus olema, sest ilmselt oleme nende jaoks suurim ostja.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Nii jutujätkuks- väikesed firmad jaekaubanduses saavad maksetähtaega 3-14 päeva, ja kui üks päev üle siis kaupa ei saa. Vot.
Nu vat kui palju tarku vastuseid mu rumalale küssale
Loomulikult on olemas nö objektiivsed põhjused, kuid mu meelest on sageli tegu ka olematu ärikultuuriga ja laiskusega - ei viitsita isegi krediidiinfot lahti võtta v firma kodulehelt uurida, kellega on tegu
Teemasse: mis see on - must ja viie jalaga
-
- Tsikkel: vfr
tere,
kas mina olen saamatu või eestis ei ole enam karte müüa? kasutatud. eriti huvi on nende vastu millel peal veel 125 või 175 vene minski või voshodi mootorid.
Miks nt. Coca-Colat järjest palju juues tuleb alati luks aga õllega seda probleemi ei ole???????
-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
Tips kirjutas:Miks nt. Coca-Colat järjest palju juues tuleb alati luks aga õllega seda probleemi ei ole???????
õlles on vähem süsihappegaasi ntx
mingi humoorikas arutelu sel teemal on siin
Tips kirjutas:Miks nt. Coca-Colat järjest palju juues tuleb alati luks aga õllega seda probleemi ei ole???????
Vastust tuleb otsida lähteülesande püstitusest. Kuna küsimus sisaldab tingimust <<järjest PALJU juues>> siis võib vastuseks öelda, et õlle puhul ei pane tekkivaid röhitsusi enam tähele ( va kained naised naaberlauas), limonaadi puhul aga säilib ka enda kriitikameel ning aistingud. Kuniks probleem piirdub luksuga ei ole asi hull, küll aga tuleks probleemile konstruktiivselt läheneda, kui jäjest palju juues õlle puhul hakkab kaasnähtusena lisaks luksule kaasnema püksi pissimine
PS. Miks küll inimesed arvavad, et Coca-Cola on keemia? Tegelikult peaks vist tunduvalt süütum jook olema kui Kelluke.
jutt oli luksumisest, mitte röhitsemisest.
Olen sama täheldanud nii coca, fanta, sprite kui muude kihisevate karastusjookide puhul. Ei pea olema suur kogus korraga, kuid peab olema külm jook. Õllega selline fenomen ei ilmne.
Miks peavad venelased üles riputama eestikeelseid netilehti, "gui geel longab täiaga" : http://www.paikesepagar.ee/main_est.html
Tsitaat: Tuleb pärast silmama teid seas meie klientide!
Vajuta linki "kojutoomine või sissetalitus" ja sa saad teada: Tellimine ja toimetamist meie tooteid äärde omale peale maja.
Tel. 6012 233; 5556 4321. toimetamist 60 eek, tellimine tort taha kolm päeva
Appikene, 3 päeva tort taha
PS Toodete pildid on ilusad ja isegi nimed korrektsed
Hans
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Praeguse seisuga on ilmselt siit foorumist sinna lingile klikanud juba ca. 100 sõrme.
See on üks vastustest!
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Parim autokooli reklaam:)
- veebruar 2007.
Autokoolist
Meie autokool tegeleb B-kategooria autojuhtide ettevalmistusega. Aastast 2002 anname edukalt edasi meie õpilastele praktilisi ja teoteritelisi kogemusi. MEILE ON TEIE ÜHE TEEGA SÕITA ja see pole ainult peklaam. See on meie positsiooni eesmärk, elustiil ja õpetus. Meie tegevuses on eelkõige tähtsam ettevalmistuses kvaliteet. Ja autokoolis tuleb õppida,tuleb töötada ja selle nimel tulemused saavad isesesvust,kindlust ja viisakust,meie raskestel ja mõnikord keerulistel teedel. Ja muidugi lõpuks oma saavutatud oskustega meie koolis tulemus sooritatud eksam.
Meie õpilaste valmisolek ei olene ainult käidud tundidest, vaid saavutatud reaalse tõelisusega oskustest, mis õppematerjalitest on saavutatud. Koolis kursese lõpetamisel sooritatakse siseeksameid mis näitavad valmistamise reaalsuse. Peale niisuguseid kontrollimist ARK-s eksamid ei ole sugugi raske ning tulemused on positiivsed.
Lisakulutused:- Teie tervise seisundi meditsiini tõend (tervisetõendeid väljastab perearst , voib seda teha meie juures, mis maksab 150 krooni).
- Peale seda iga tulevane autojuht peab läbima esmaabi koolitusi. Need kursused koraldatekse meie klassis, mille hind on 350 krooni (õpilased ,kellel pole läbinud eamaabi kursuseid ,ARK-sse eksamitele ei pääse). Parkimise manivreerimise jaoks on spetsiaalne litsentseeritud plast. Õppeplatsi kasutamise tasu on 1 kroon/minut.
Samas on võimalik platsil sõita oma autoga.
SOODUS: makstes kohe tunni aega eest, järgmine aeg õhtuni on TASUTA.
Maksuamet tagastab kursuse maksumusest 23%.
Kellel ei õnnestunud õppida kursustel, võivad kirjutada avalduse kursuse jätkamisest muu soobival ajal.
Peale õnnelikult sooritatud siseeksameid saavad autokooli lõpetamise tunnistuse ja saadetakse sooritamiseks Autoregistrisse, mis riigilõiv on 1140 krooni. Peale juhiloa ARK-s saamist on võimalik edaspidi läbida lõpptase (talvesõit), mis meil maksab 1500 krooni.
Teooria eksaam ARK-s
Nii et kes tahab, sellesse autokooli minna, siis andke minna
http://www.autokoolbaltika.ee/tutvus1.html
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tegemist järjekordsete lingvistikaspetsialistidega oi kui hea
hea seegi et veel A kat ei tee !
Ehhh..... Nende eesti keelsete tõlgetega on pulli saanud jah. Samas on minu vene sõbrad naernud ka minu vene keele aktsenti ja "väljendusoskust" mis saarel elades aina hädisemaks jääb. Ma tavaliselt juhin asjaomaste tähelepanu sellistele probleemidele ja mõnikord olen aidanud ka korrektselt teksti ära parandada. Nii et mis siin ikka narrida, aidake parem neil asjad korda saada. Meil peaks siin kakskeelseid üsna palju olema