Aitäh!
Moderaator: Moded
Re: Aitäh!
Tänud Rainile Tallinna Motodepoost kiire ja abivalmis käitumise-suhtumise-tegutsemise eest! Saan jälle sõita, ilma et sääsed hammastevahel oleksid ja kiiver ise ka oluliselt edevam !
Tänud mäo-ristis olevale lahkele töölisele kes mu dneprile särtsu andis siis enne koset vanale kes ka särtsu andis ja siis tänud tüüpidele kes tsikli pärast koset enda juurde hoiule võtsid. Olge te tänatud
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
Tänan OÜ Autosõit õpetajaid, kes aitasid mul ausalt ja edukalt liituda tsiklistide ridadega.
Kodanikud vastutavad:
Urmas Saupõld (teooria)
Vadim Dorš (sõit)
Tänan ka Rakvere ARK eksamineerijad, kes tegid eksamite sooritamise, läbi oma konkreetsuse, aususe ja positiivsuse, siiralt naudatavaks.
Kodanikud vastutavad:
Vladimir Salonen (teooriaeksam)
Andres Veski (sõidueksam)
Tänud veelkord meeldivate õppe- ja eksamikogemuste eest.
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Täna hommikul Tammsaare ja järvevana teel sõitsin ühe Mazda MPV taga ( elektri sinine ).
Vilgutas mulle ohutulesi. Mina mõtlesin, et sõidan talle liiga lähedal, et kardab - tõmbusin kaugemale.
Ikka vilgutab. Hetkel kui jõudsin juba käega näidata, et mida sa vilgutad,nägin kiivri nurgast, et mul on suunatuli sisse ununud.
Ühesõnaga vabandust selle juhi ees, et ei mõistnud teda ja viipasin talle, mulle tundub, et ta on siit foorumist.
Püüdsin pärast ka tänada.
Ja tuju läks kohe paremaks, kui sain teada, et endiselt leidub ka toredaid ja abivalmis autojuhte.
AITÄÄH !!
Suured tänud kasutajale Ercki signa paigaldamise eest!
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1300R Hayabusa
Tahaks tänada kasutajat Mell. Vahva et on selliseid abivalmis inimesi
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Thesaarlane kirjutas:...Hetkel kui jõudsin juba käega näidata, et mida sa vilgutad...
Keskmine sõrm?
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Piipz kirjutas:Thesaarlane kirjutas:...Hetkel kui jõudsin juba käega näidata, et mida sa vilgutad...
Keskmine sõrm?
Mitte päri nii.
Vasaku käega peopesa ülesse = "Mida värki on ?"
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Tänan kasutajat tuvi tänasel pühadejärgsel pohmakapäeval abi eest Tartus uue kasutatud rehvi leidmisel ning paigaldamisabi eest
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
tänu credole suure vastutulelikkuse eest Jätan meelde
ning tänu jumalale, et homme tööd pole, kell sai märkamatult üks
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Vincent ja Raivo.
Kummardus maani ja järgmine kord õlled minu poolt
Ratas ilusti garaashis ja kohe lähen depoosse juppe otsima/tellima.
RSA Kindlustus
Minu kui kannatanu seisukohast... kõik sujus supper kiiresti hoolimata et pühade eelne/järgne periood. Otsused langetati minule igati sobivalt.
Konkreetset kahjukäsitlejat tänasin ka meie omavahelises kirjavahetuses. Selle posti tegin infoks teistele, et alati ei pea soodsaid kindlustusi kartma kui oled kannatanu. Ka minul eelnevad kogemused samades oludes olles väga negatiivsed, seda siis ühe teise "säästu" maakleriga.
Igal juhul kui juhtub keegi RSA-st seda lugema, siis jätkake samas vaimus
Tänud Argole SideEffect`ist, kes mu ratta sadula madalamaks tegi ja uue välimuse andis nüüd ulatuvad varbakesed paremini maha
punkpoiss112 kirjutas:Tänud mäo-ristis olevale lahkele töölisele kes mu dneprile särtsu andis siis enne koset vanale kes ka särtsu andis ja siis tänud tüüpidele kes tsikli pärast koset enda juurde hoiule võtsid. Olge te tänatud
![]()
mul ka veelkord tänusõnad toredatele motomatkajatele, kes mu jõuetule akule 25ndal Mustvee Statoilis särtsu andsid ja tänu kellele edasi sain kimada..
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
sepp kirjutas:kogud postitusi v ? tegelt oleks saanud need kaks tänu panna ka yhte postitusse vist
tänan tähelepanu eest!
tulin siia Argole tänusõnu kirjutama aga kuna märkasin samasisulist "särtsu andmise" teemat, siis meenus, et ise olin täpselt samas olukorras.. ja eelmine postitus oli juba tehtud...
mis sul kripeldab, et ma sulle kogu aeg hambusse jään?!
sepp kirjutas:kogud postitusi v ? tegelt oleks saanud need kaks tänu panna ka yhte postitusse vist
Las postitab, tavaliste mootorataste piltide asemel ilus ju midagi sellist imetleda
Üldiselt äitäh kõikidele mootoratturitele, esimene hooaeg on lihtsalt vapustav olnud
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Passion kirjutas:sepp kirjutas:kogud postitusi v ? tegelt oleks saanud need kaks tänu panna ka yhte postitusse vist
tänan tähelepanu eest!
tulin siia Argole tänusõnu kirjutama aga kuna märkasin samasisulist "särtsu andmise" teemat, siis meenus, et ise olin täpselt samas olukorras.. ja eelmine postitus oli juba tehtud...mis sul kripeldab, et ma sulle kogu aeg hambusse jään?!
postitust saab muuta ka peale postituse tegemist. "edit nupuke" ja saad teha ymber oma posti.
Sepp, ma loodan, et Sa ei pahanda mu järjekordse postituse pärast
aga oleksin ette tänulik inimesele, kes mu rattale pingeregulaatori välja "võluks" (uut ei raatsi osta)
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Passion, see pole küll päris õige teema sul Aga no peaaegu siiski, ette võib ju ka aitäh öelda.
Pingeregulaatorist nii palju, et esinduses maksab see 3500 - 4500. Ja kasutatud pingeregulaator on väga suur risk.
Aga 1800 eegiga saaks neti kaudu koos transaga ning see on parem, kui originaal. Ja uus.
www.electrexworld.co.uk, tarne kuni 2 nädalat tavaliselt, olen tellinud sealt kümneid.
Piipz kirjutas:Passion, see pole küll päris õige teema sul
Aga no peaaegu siiski, ette võib ju ka aitäh öelda.
Pingeregulaatorist nii palju, et esinduses maksab see 3500 - 4500. Ja kasutatud pingeregulaator on väga suur risk.
Aga 1800 eegiga saaks neti kaudu koos transaga ning see on parem, kui originaal. Ja uus.
http://www.electrexworld.co.uk, tarne kuni 2 nädalat tavaliselt, olen tellinud sealt kümneid.
ratas sõidab tänusõnad Raidile Motardist hea hinnaga pingeregulaatori eest
Argole SideEffectist, kes pingeregulaatoril järel käis ja Cargoga Jõhvi poole teele pani..
ja teisele Argole, kes ratta Jõhvis töökorda sättis ja mulle õhtul 23 ajal veel Tartusse toimetas
aa.. ja veel austusavaldus Jõhvi Motopoele, kes 25nda hilisõhtul oma poe uksed lahti tegi, et uue aku rattale osta saaksin
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Passion kirjutas:tänusõnad ....
.....
ja ....
aa.. ja veel ....
Peab vist sugu ja välimust muutma, et maailm ka minu vastu nii lahke oleks
Sõidan mina sisuliselt igapäevaselt Riisipere-Keila otsa ja tänaks autojuhte(eriti just viimased nädalad),kes nii kenasti zikklile teed annavad. Kahjux auto marke ei hakka siin yles loetlema,aga neid on palju.
Nähakse peeglist zikklit tulemas,ja juba tõmmatakse tee ääre poole-et anna aga minna. Super. Veider,aga varasematel aegadel pole sellist viisakust nägu eriti tähele pannud. Aga tänud mõistvatele autojuhtidele !
-
- Tsikkel: TDM 850
ants01 kirjutas:Peab vist sugu ja välimust muutma, et maailm ka minu vastu nii lahke oleks
Ei pea!
Ants, mäletad, saatsid kunagi need persetõstmise vidinad? Suured tänud ja veel suuremad...
ja ole meheks!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.