Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
Re: Linke, pilte ja videosid
MotoMell kirjutas:
Pean nõustuma selle pildiga, endal lada igapäeva sõiduk ja ei saaks õnnelikum olla
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
Forest kirjutas:Irvita pealegi. Minu meelest näitab käe tõstmine ühtekuuluvust ja viisakust. Aga protsendipoistele see reegel vist ei kehti, olge vabad.
Ma pidasin silmas,et kuni lenksust lahti ei lasta on kõik ok, aga suuremat sorti lehvitamine muutub juba minumeelest ohtlikuks tervitatavale.Ja jah , õigust räägid ,need protsendipoisid , need sõidavad kurjade nägudega mööda ja ei tervita vastu,neil veel palju õppida.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
pontus kirjutas:Ja jah , õigust räägid ,need protsendipoisid , need sõidavad kurjade nägudega mööda ja ei tervita vastu, neil veel palju õppida.
Kas keegi seletaks palun pike juhtmega kodanikule lahti, kes need protsendiposid on?
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Just, just... "protsendipoisid" annavad verega allkirja, et kui nad kunagi mõnele tsiklimehele lehvitavad, siis saavad nende käed teiste "protsendipoiste" poolt õlgadeni ära näritud. Ja "sopperimehed" omakorda tõotavad "sopperit" ostes käsi südamel, et lehvitavad igale tsiklimehele nii laialt kui võimalik. Ja nüüd annaks aruteluks ühe tõsise dilemma, millele ootaks vähemalt 10lk pikkust vastukaja - mis saab siis, kui "protsendipoiss" sõidab "sopperiga"...?
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Antu14 kirjutas:
Tsiteerin siis antud lingilt: "one percenters". According to the ATF they are also known as Outlaw Motorcycle Gangs or OMGs
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
pritsu kirjutas:Huvitav, et keegi veel ei plõksi, et kuidas see pilt biker.ee foorumiga seotud on....
Või, et keegi ei avalda arvamust- "mulle see pilt meeldib" või "päris hea pilt"....
Mulle see pilt tõesti meeldib. See 1 keerulisemaid siin. Mul ei ole kahe päeva jooksul õnnestunud siit kassi leida, konna ka mitte.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Thesaarlane kirjutas:Antu14 kirjutas:Tsiteerin siis antud lingilt: "one percenters". According to the ATF they are also known as Outlaw Motorcycle Gangs or OMGs
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=956095
tyhja müügijuttu võib ju rääkida aga sellist s.tta pole mõtet suust välja ajada selle läbisõidu kohta.
mind isiklikult sõidukite läbisõit ei huvita - tehn seisukord on see , mis loeb... ja äsja oli mul reaalse (380 000 km) läbisõiduga 2000 a sõiduauto. aga see 1987... joptvajumattt
-
Ilmselt seisis 20 aastat. Viimased 5 aastat on sihtotstarbeliselt kasutatud. Siis oleks veel reaalne see number
Antu14 kirjutas:Ilmselt seisis 20 aastat. Viimased 5 aastat on sihtotstarbeliselt kasutatud. Siis oleks veel reaalne see number
võibolla selle auto müüja on viimased viis aastat endale nii teinud:
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
Aga äkki on see üks neist autodest, millega preestri naine sõitis kord nädalas turule ja tagasi
Nali naljaks, aga kärutan aegajalt ringi autoga, millel läbisõit 75000 ja aastanumbriks 1991 . Läbisõit reaalne, sest auto ostetud uuena ja kogu aeg peres olnud. Öelge veel, et sellist asja ei saa olla
-
Võbi-olla tõesti. Aga võib-olla ta ei valetagi. Odomeeter on lihtsalt teisel ringil
-
ishijupp: Saab ikka olla aga ma ei usu, et sel juhul oleks hinnaks 400€
aga äkki on ta hästi kaval - kirjeldab hoopis oma tuttava 2006 a sõidukit, kuid müüb seda
ishijupp kirjutas:Aga äkki on see üks neist autodest, millega preestri naine sõitis kord nädalas turule ja tagasi
![]()
![]()
![]()
Nali naljaks, aga kärutan aegajalt ringi autoga, millel läbisõit 75000 ja aastanumbriks 1991 . Läbisõit reaalne, sest auto ostetud uuena ja kogu aeg peres olnud. Öelge veel, et sellist asja ei saa olla
kle aga mis marki mashinast sa räägid ? mis seisukord jne ?
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Aga muudmoodi ju autot müüdud ei saagi. Eestlased on sellised lollid, kes autot ostes vaatavad alati läbisõitu ja usuvad sellist idiootsust. Seega see, kes autot müüb pole mitte loll vaid teab, et nii on lihtsamt lahti saada.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
Zass kirjutas:ishijupp kirjutas:kle aga mis marki mashinast sa räägid ? mis seisukord jne ?
Renault Clio 1,4 1991. Kõik mis ajaga mureneb ja roostetab on kehvas seisus (puksid-voolikud enamasti uued), prantslased ju tuntud-teatud roostetajad, mootor seevastu sai alles viimase paarikümne tuhandega lahti tallutud ja töötab nagu singeri õmblusmasin.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Zass kirjutas:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=956095
tyhja müügijuttu võib ju rääkida aga sellist s.tta pole mõtet suust välja ajada selle läbisõidu kohta.
mind isiklikult sõidukite läbisõit ei huvita - tehn seisukord on see , mis loeb... ja äsja oli mul reaalse (380 000 km) läbisõiduga 2000 a sõiduauto. aga see 1987...joptvajumattt
Miks mitte, ise sõidan 1988.a. masinaga millel odom. tiksunud 444444+ km. Ja selle pajaga sõidavad need (volvo 745) milli vabalt ära!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: honda st 1100
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
ishijupp kirjutas:Zass kirjutas:ishijupp kirjutas:kle aga mis marki mashinast sa räägid ? mis seisukord jne ?
Renault Clio 1,4 1991. Kõik mis ajaga mureneb ja roostetab on kehvas seisus (puksid-voolikud enamasti uued), prantslased ju tuntud-teatud roostetajad, mootor seevastu sai alles viimase paarikümne tuhandega lahti tallutud ja töötab nagu singeri õmblusmasin.
Jama jutt
Mul on 3,5 vanemat prantslast ('86kuni '93) olnud ja mitte ükski ei roostetanud! Väga töökindlad masinad
edu
ishijupp kirjutas:Nali naljaks, aga kärutan aegajalt ringi autoga, millel läbisõit 75000 ja aastanumbriks 1991 . Läbisõit reaalne, sest auto ostetud uuena ja kogu aeg peres olnud. Öelge veel, et sellist asja ei saa olla
Tõsijutt, mul 1980.a. 2101, millel läbisõidunäidik 10 tuhande peale jälle. Teisel ringil ühesõnaga = 110 tuhat. Tean kah raudpolt kindlapeale, sest esimesed 55 tuhat sõitis paps läbi, teise panin mina otsa. Ja masin liigub, roostetab, pidurdab ja läheb ülevaatuselt esimese korraga ausalt läbi. Ja nii aasta-aastalt
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Tartus sõidab üks renault megane, millel pole küll uste all enam absoluutselt plekki olemas, välisel vaatlusel on näha vaid suured augud, ning minu teada see sõidab juba teist aastat sama tublisti seal, ei tea küll mis imega üv läbis, kui just mitte väikse pistise abil.
extinction kirjutas:Tartus sõidab üks renault megane, millel pole küll uste all enam absoluutselt plekki olemas, välisel vaatlusel on näha vaid suured augud, ning minu teada see sõidab juba teist aastat sama tublisti seal, ei tea küll mis imega üv läbis, kui just mitte väikse pistise abil.
Minul on detsembris ülevaatus ja valgel peugeotil polnud eelmine aasta karpe ollagi. Eelmine õhtu toppisin tihkelt lund täis(ratta alt naguinii viskas hoolega juurde) ja lahmasin vett peale. ülevaatuse mees ütles " Aja välja enne kui ära uputad meid"
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
mart211 kirjutas:extinction kirjutas:Tartus sõidab üks renault megane, millel pole küll uste all enam absoluutselt plekki olemas, välisel vaatlusel on näha vaid suured augud, ning minu teada see sõidab juba teist aastat sama tublisti seal, ei tea küll mis imega üv läbis, kui just mitte väikse pistise abil.
Minul on detsembris ülevaatus ja valgel peugeotil polnud eelmine aasta karpe ollagi. Eelmine õhtu toppisin tihkelt lund täis(ratta alt naguinii viskas hoolega juurde) ja lahmasin vett peale. ülevaatuse mees ütles " Aja välja enne kui ära uputad meid"
oli see nüüd teavitamine või uhkeldamine .
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta
sitikass kirjutas:mart211 kirjutas:extinction kirjutas:Tartus sõidab üks renault megane, millel pole küll uste all enam absoluutselt plekki olemas, välisel vaatlusel on näha vaid suured augud, ning minu teada see sõidab juba teist aastat sama tublisti seal, ei tea küll mis imega üv läbis, kui just mitte väikse pistise abil.
korraliku kodaniku eeskuju
www.motodepoo.ee
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Seal on ju kirjas Odom. näit mitte läbisõit, vaevalt see ühe omaniku käes on olnud ja kust ta siis teadma peaks mis see läbisõit on. Ühel oma sõidukil, mille odomeeter vajas remonti ja läbisõitu ma ei teadnud keerasin ka remontides näidu nulli, no hea vaadata oma läbisõitu.
sitikass kirjutas:mart211 kirjutas:extinction kirjutas:Tartus sõidab üks renault megane, millel pole küll uste all enam absoluutselt plekki olemas, välisel vaatlusel on näha vaid suured augud, ning minu teada see sõidab juba teist aastat sama tublisti seal, ei tea küll mis imega üv läbis, kui just mitte väikse pistise abil.
Küsiti, mis imega ÜV läbida. Andsin teada, et palju pole vaja, vähe nutikust. Ja ärge nüüd muretsege, sel aastal on uhked karbid all ja teisi liiklejaid enam ei ohusta mu karpide mitte eksisteerimine.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.