Youtube ja teiste huumorivideote lingid siia teemasse :)
Moderaator: Moded
Re: Youtube ja teiste huumorivideote lingid siia teemasse :)
Selle peale tahaks tsiklivennale öelda et võtku rahulikult ja on endal ka lihtsam. Vblla olid naisel päevad või polnud ammu saanud vms... sa kunagi ei tea mis ora kedagi perses torgib. Varsti läheb nagunii hälvikute teema kuumaks.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
[youtube][/youtube]
Võrreldes Venemaaga on meil veel arenguruumi.
-
[youtube][/youtube]
Jaapani laste igav elu.
jackson kirjutas:Selle peale tahaks tsiklivennale öelda et võtku rahulikult ja on endal ka lihtsam. Vblla olid naisel päevad või polnud ammu saanud vms... sa kunagi ei tea mis ora kedagi perses torgib. Varsti läheb nagunii hälvikute teema kuumaks.
tsiklimees muidugi ka kiire reageerima, aga no see naine ikka pani ausalt:P
Mõnes riigis kvalifitseeruks selline asi Involuntary manslaughter alla
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Mõiste MPH lahtiseletatult, blondiini vaatevinklist
http://www.streetfire.net/video/blonde- ... 379968.htm
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
pakun välja 2 lahendust
1) kutt peale video salvestamist avas ukse ja lükkas oma naise sõidu ajal välja
2) kutt peale video salvestamist sõitis meelega kaljult alla
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
eerikkarts kirjutas:[
Samas vaadates seda videot sarnast lollust sai nooruses tehtud oma jawaga ja kiiver ei olnud sugugi vajalik aksesuaarHea nostalgia laks, kuid hea värskendav meeldetuletus kui loll ma olin
Sama siin.. noorus tuli kohe meelde. Polnud siis ei lube, kiivrit, kindaid ja muust rääkimata. Nagu ei häirinud ka. Praegu nagu küll mõistus enam kinni ei võta.. kuidas küll nii sai?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
villy kirjutas:eerikkarts kirjutas:[
Samas vaadates seda videot sarnast lollust sai nooruses tehtud oma jawaga ja kiiver ei olnud sugugi vajalik aksesuaarHea nostalgia laks, kuid hea värskendav meeldetuletus kui loll ma olin
Sama siin.. noorus tuli kohe meelde. Polnud siis ei lube, kiivrit, kindaid ja muust rääkimata. Nagu ei häirinud ka. Praegu nagu küll mõistus enam kinni ei võta.. kuidas küll nii sai?
Nii oli! Aga kui omal ajal oleks olnud mul selline tehnika nagu praegu siis...ilmselt ma praegu siin ei kraaksuks. Ulme trikke sai ikka tehtud nende jaffide ja minskite ja värkidega
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Loff kirjutas:villy kirjutas:eerikkarts kirjutas:[
Nii oli! Aga kui omal ajal oleks olnud mul selline tehnika nagu praegu siis...ilmselt ma praegu siin ei kraaksuks. Ulme trikke sai ikka tehtud nende jaffide ja minskite ja värkidega
Kusjuures mul 17a tagasi jawa talvitus tavaliselt suvilas, üks kevad avastasin et ratast pole! Ise hullult paanikas et ratas pistuuri pandud jne. Vanamees tundis kaasa ja puha, patsutas õlale. Ja nii see olekski kuni, üks päev miski 6-7a tagasi, vanamees ükskord rääkis end välja juhuslikult, üritas meelde tuletada ühte persooni jutuga stiilis "No see mees, kes su mootorratta ära ostis..." ja siin see tõde välja tuligi. Vanamees salaja müüs mu ratta maha talvel suures hirmus, kuna varasemalt suvel olin tõsise õhulennu teinud nii et mõlemad jalad kipsis... Suve lpuks oli ratas töökorras ja ühe kipsis jalaga juba kimasin ringi. Nüüd kui lapse isa täesti mõistan ta tegu, tol ajal kui trauma mind ei peatanud, kui kaugele oleks võinud asi minna.? Ei tea...
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
[youtube][/youtube]
Vutimeeskonna fännid näitavad jalgpalluritele suunda kuhu pall toimetada
Pildid ka
Lisaks ühele eelnevale veel natuke venemoodi autosõidukoolitust
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Neljarattaline diisel-mopeed.
[youtube]http://www.youtube.com/view/v/Wj5kPek2p ... r_embedded[/youtube]
Ei leia hetkel infi selle 50cc diisli kohta, igal pool on kirjas, et mootor on 505cc nii bens kui disla...
EDIT: hinda mainides
Sõiduvahend kaalub kõigest 349 kilogrammi. „Mikroauto on varustatud variaator-käigukastiga, arendab kiirust kuni 45 km/h ning seda veab kahesilindriline diiselmootor, mille kütusekuluks on 2,9 liitrit 100 kilomeetri kohta. Sellega ei saa kukkuda ja vigastuse oht on oluliselt väiksem, kui keegi otsa sõidab. Neljarattaliste mopeedide hind algab 140 000 kroonist (8948 eurot), kõikvõimaliku lisavarustuse puhul kujuneb aga veelgi soolasemaks. Soomes on neid masinaid tänavu müüdud 700 ringis.
Mis kuradi valemiga ta siis mopeedi klassi kuulub? Ei viitsi hetkel LE-d lugema hakata, kuid mopeedil oli ju selge piirand 49cc...
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
On ta sul jee 50cm3. 500cm3 Lombardini diisel on peal, mis piiratud 4kw peale. Ja hinda ei taha ülde mainidagi:)
See asi on ju diisel ja seega ei ole sädesüütega. 50cm3 piirang on sädesüütega mootori puhul. 4kw piirang sädelahenduseta mootori puhul.
L6e kategooria (kerge neljarattaline sõiduk) on neljarattaline sõiduk, mille valmistajakiirus ei ületa 45 km/h, mille tühimass, elektrisõidukitel akude massi arvestamata, ei ületa 350 kg ja mille sädesüütega sisepõlemismootori töömaht ei ületa 50 cm3 või muu sisepõlemismootori suurim kasulik võimsus ei ületa 4 kW või mille elektrimootori suurim püsi-nimivõimsus ei ületa 4 kW;
-
- Tsikkel: 900 Hornet / 650 Scrambler
- Tänatud: 1 kord
Kri§to kirjutas:abs video
[youtube][/youtube]
Hea asi küll aga võrdlus pole päris aus vist ikka. Kui pidurdamisel ABS-iga keerata siis ilmselt oleks samamoodi käna pannud. Samamoodi oleks blokki lastes olnud ka võimalik kohe lenksu mitte lappama hakata ja ilmselt ka püsti jääda - iseasi muidugi kuidas tasakaal oli sel hetkel.
samas muidugi ei vaidle vastu et abs väga hea asi on
Täiesti nõus, sisuliselt näitab see video ainult seda, mis juhtub kui "ou shit" momendil kogemata piduri põhja tõmbad...
kaska kirjutas:Kri§to kirjutas:abs video
[youtube][/youtube]Hea asi küll aga võrdlus pole päris aus vist ikka. Kui pidurdamisel ABS-iga keerata siis ilmselt oleks samamoodi käna pannud. Samamoodi oleks blokki lastes olnud ka võimalik kohe lenksu mitte lappama hakata ja ilmselt ka püsti jääda - iseasi muidugi kuidas tasakaal oli sel hetkel.
samas muidugi ei vaidle vastu et abs väga hea asi on
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Vaadake toote tutvustuse videot (Freedomflask).
http://www.freedomflask.com/
Ma juba kujutan ette kuidas ma sellega Lecoq arenal wc's kellelegi juua pakuks. Teed püksiluku lahti, valad klaasi täis ja siis pakud semule- näe võta ka lonksu!
Haah ja täispeaga ajad otsad segi........ ja kused klaasi hoopis
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
margus014 kirjutas:
Saabastega mingi saani tagumine on muidugi ka kõva näitaja. Türi kui mingi vend peaks minuga samamoodi käituma siis võib ta kindel olla, et ei pea kapotil reisima, molekulid jäävad põhja alla.
http://www.krracing.ee/
-
Mighty-Bastard kirjutas:
Mees on lõpus nii tige, ei tea kas sellepärast, et pidi jala koju minema?
Aga teemasse kah:
[youtube][/youtube]
Mighty-Bastard kirjutas:
Pole selle saaniga häda ühti- viigu leetu tehakse titi miti kohe korda. Hea oli, et sõpsid kohal olid- selline jama üksinda juhtuks oleks suht hapu. Muidugi proovida poole mäe pealt inertsiga rulluvat saani kätega pidurdada on ka paras kangelastegu
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Mighty-Bastard kirjutas:
Kutt sai vähemalt elu parima perseliu. Suuskadega oleks selline kuru muidugi kompu allatulekuks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.