Õnnetused mootorratastega

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas pyta »

oiii...kurb, piltide järgi on küll päris kõva pauk olnud :?

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Yerba kirjutas:

Nüüd siis reimps kummuli?
http://www.ohtuleht.ee/443941

Deem. Aga no, nii vinsket selli niisama lihtalt ei võta.
Kiiret paranemist.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 367 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Yerba kirjutas:

Nüüd siis reimps kummuli?
http://www.ohtuleht.ee/443941

Jep, saa ruttu terveks Reimps :bsmile:

Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Ratast vaadates oli laks vist päris inetu .

Igatahes edu.ee taastumisel

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Reimpsile kiiret paranemist tõesti aga siiski ei saa mainimatta jäta asja iroonilist külge :twisted:

alles paar päeva tagasi:

reimps kirjutas:
macintosh kirjutas:

(ma saan aru küll, et sa provatseerid tüli hetkel)

Kusjuures ei provotseeri, ma olen paadunud liiklusvärd, kes ka maanteel 150 ja sinnakanti lendab. Mis siis? Tee on ju tühi, kui ma seda teen, päris nina ette ka ei vahi, liiklusolukorrast on pilt ees, üleliigseid riske sedasi paugutades ei võta, süümepiinu ei tunne, trahve maksan, kui kätte saadakse, veits sõidukoolitust on ka all ja kahtluste korral võtan hoo maha. Ikka veel ei provotseeri tüli, vaid nendin, et tsiklit tuleks ikka sihtotstarbeliselt kasutada.

Enda jaoks hakkab kerge kiiruseületamise tunne peale tulema kuskil 160 juures. No mis teha, kui maanteel saab..
Muidugi, ega see normaalne pole, sest enamus sõidab ikkagi korralikult, seega olen erand. Kui kõik nii teeks, siis oleks ma hall mass :P

Hmmm, kardan, et ikkagi hakkab siin kohe siuke materdamine pihta, et juba praegu tõmbub noku hirmust kõhuõõnde :mrgreen:

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Reimpsile kiiret paranemist. :bsmile:

Cyonara

Lugemata postitus Postitas Cyonara »

Reimol on täna teine sünnipäev, sõittis just minust mööda ning kuskil 500 m. pärast oli tee juppe ja tossu täis.Tal oli ikka ropult õnne.
Kuid kõige masendavam oli see,et kes just siis sel hetkel mööda sõitsid ei jäänud keegi seisma ega uurind mis inimesega juhtus ja sõideti täie hooga juppidest üle, osad inimesed on nii ükskõiksed.

Kõige paremat Reimole !

Kasutaja avatar

Schizo
Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Schizo »

Eks varsti ole siis reimpsi poolt kah kommentaari oodata. Aga head paranemist ! :bsmile:

Never ride faster than your Angel can fly!
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Cado kirjutas:

Reimpsile kiiret paranemist tõesti aga siiski ei saa mainimatta jäta asja iroonilist külge :twisted:
alles paar päeva tagasi:

reimps kirjutas:
macintosh kirjutas:

(ma saan aru küll, et sa provotseerid tüli hetkel)

Kusjuures ei provotseeri, ma olen paadunud liiklusvärd, kes ka maanteel 150 ja sinnakanti lendab. Mis siis? Tee on ju tühi, kui ma seda teen, päris nina ette ka ei vahi, liiklusolukorrast on pilt ees, üleliigseid riske sedasi paugutades ei võta, süümepiinu ei tunne, trahve maksan, kui kätte saadakse, veits sõidukoolitust on ka all ja kahtluste korral võtan hoo maha. Ikka veel ei provotseeri tüli, vaid nendin, et tsiklit tuleks ikka :mrgreen:

Ma mõtlesin ka hetkeks selle peale, aga asjaolusid täpsemalt teadmata on praegu on ikka väga vale hetk teemat üles võtta. Võtma asja kallal hakkame siis, kui tervis tagasi. Aga siis ilmtingimata ja ühes teises teemas. :) Seniks head paranemist mehele.

EDIT: Kellele iganes kangastub, et siin on halvastiütlemist, ärapanemist või midagi halvustavat siis seda pole siin. Ridade vahele pole midagi kirjutatud. On tõeline õnnetus ja natuke saatuse irooniat. Kogu lugu.

Viimati muutis Macintosh, 16 Sept 2011, 23:04, muudetud 1 kord kokku.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

omal oli ka ilge napikas mõni aeg tagasi ,otsustada oli ehk 3,4 sekki viimasel sekundil saab mis saab kallutasin paremalt, se viimane otsus päästis minu,lõin ainult bemari peegli teisipidi...

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Kiiret paranemist reimps, see vahejuhtum sind kaugeltki ei murra :) ! :bsmile:

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma tänan toetajaid. Südamest ja irooniata! (w)

See "asja irooniline külg", kui mu mõni päev tagasi kirjutatud postitus "Kiiruse ületamise" teemas ilmus, ei ole midagi nii irooniline - ma olen alati öelnud nagu asi on - ma ületan kiirust, jah, aga ma teen seda siis, kui ma olen kindel, et oht on minimaalne (st antud kontekstis: pole teisi liiklejaid liiga lähedal ja muid segavaid faktoreid nagu näiteks päike silmas jne).

Olin küll mina, kes täna 1800 paiku matsu pani - sõitsin ühel bemmil tagant sisse. Teeolud olid ideealilähedased, päike silma ei paistnud, minu kiirus oli maksimaalselt +10 lubatust (st ca 100 km/h) (jah, ma painutan sobivatel asjaoludel küll ja mitte vähe), sest Mäos olin just politseipatrulli näinud ning eeldasin, et ega see Tallinna poole liikudes mul viimaseks ei jää (ei jäänudki, muide :P). Seega võtsin rahulikult.
Kükita Grillist Tlna poole on pikk sirge, seal tulin mingi 100-120 km/h, tegin mõned ohutud möödasõidud (autod andsid teed, keeasin korra peale ja möödas ma olingi, vastutulijaid polnud nonde manöövrite ajal). Sirge lõpus on kaarega vasakule lauge kurv ja metsamassiiv lõpeb ka seal kurvi alguses ära.Metsa lõppedes vaatasin ettpoole, kaugemale ning nägin oma tulevast ohvrit. Polnud mingeid tundemärke, et ta ei liigu maanteekiirustega (so minu jaoks 80-100 km/h), ohutulesid-piduritulesid polnud ka näha. Vahemaa minust bemmini oli mingi 200-250 m, minu kiirus ca 100 ja lasin gaasi lahti, et vaiksemalt läheneda, sest vastassuunat oli vastutulijaid päris pikk rodu. Minu hinnangul oli mul piisavalt aega, et visata pilk peeglitesse ja vasakule-paremale. Kui sekundi murdosa hiljem pilgu õstsin, oli auto must ca 100 m eespool. Vaatasin, et oi-oi, see tuleb nüüd küll liiga lähedale liiga kiiresti ning pidurdama jõudsin hakata ca 3-40 meetrit enne autot. Paugu hetkeks olin kiiruse saanud mingi 4-50 km/h peale ja jõudsin ratast veel veidi paremale suunata (et vähemalt teepeenra kaudu tast mööda saada, sest vastasuund oli vastutulijaid täis ja ohver-BMW paiknes tee telgjoonest mingi 0,5-1 m). See paremale suunamine ilmselt mind matustest päästiski, sest pauk viskas mu (tänatud olgu Ansip, et ma olen baigilise valinud - kõhuliasend) üle auto pagassi kraavi. Ratas jäi kohe paugupealt seisma ja lagunes veits :P
Lendasin mingi 5-10 m ja kukerpallitasin kraavi. Ajasin end kohe püsti ja kakerdasin tee peale. Edasine pole juba väga oluline, vast ehk asjaolu, et bemmijuht tuli küll suht ükskõikse suhtumisega mu juurde, küsides, kas mina olin tsiklijuht. Mu tervis teda küll ei huvitanud, ta naine oli vähe meeldivam tegelane - ta oli vähemalt mureliku näoga, kui mind kiirabiautosse vaatama tuli.
Paide politsei ja Paide kiirabitöötajatele olen suure-suure alkäemaks.. ptüi, tordi võlgu nüüd, sest minu meelest oli nende käitumine ja professionaalsus 6+ viiepallisüsteemis :)
Samuti tänan Erikut ja Veskit MC Madallennust, kes mu ratta ja mind Tlna transportisid. Nagu ikka, ma ei unusta ka teid hädas (w)

Enda vigastused, keda huvitab:
vasaku jalalaba sees 3 luud katki (ilmselt vastu auto pagassi lõin ära, sest sõjaväesaabas on veits liiga pehme direct imapcti jaoks
randmed, puus parem kand põrutatud
vasak kann veits riivitud, aga püksid on terved selle koha pealt
huumorisoon ja mölapidamatus säilisid, ei löönud see pauk mind ei targemaks ega lollimaks :mrgreen:

Kaitsevarustusest:
armor-vest - töötas 100%, jäi isegi täiesti terveks
sõidujope - mudane ja üks patch nurgaõmblusest lahti, pole hullu, õmblen tagasi
põlvekaitsmed pükste all - töötasid 100%, samas seisus nagu enne paukugi, st terved
saapad olid sõjaväesaapad. Baigisaapad oleks ka jalaluukesed päästnud, jah, aga mis teha, kui mulle meeldib sõita ja vajadusel ka jalutada (baigisaabastega väga jalutada ei saa)
kiiver - töötas 100%, jäi terveks, sest maandusin pehmel kraaviserval ja oskan mingil määral ka kukkuda (antud kontkstis siis kukerpallitada)
kindad - kevlarnukkidega talvekindad töötasid 100%

Ratta vigastused:
esituled, esigondel, spidoplokk - molekulideks
radikad puruks
roolikann (ja ka raam selle koha pealt) - puruks
veljed, rooliamort ja esihark terved, kuigi pildilt ei ütleks
Eks uurib lähemalt, mida saab veel varuosaks teha, ratas ilmselt mahakandmisele

Meeleolul pole häda midagi, ma olen pohuist, ma leian sittades olukordades alati midagi humoorikat (sündmuskohale tulnud politseipatrull, kes mind haiglas ka tunnistajana üle kuulas, läks igastahes minema nii, et nurga taga kukkusid hirnuma. Eks ma rebisin veits kildu ka, kus võimalik :D).
Meeleolule annab positiivsust juurde see, et poleks uskunudki, kui paljudele mu käekäik korda läheb - väga mõnus on tegelikult saada häid soove ja kuulda telefonit murelikke hääli, mis mu irvitamise peale mitu kraadi rõõmsamaks lähevad ning mõned edusoovivad sõnumid ka :) Aitäh! :)

Kokkuvõttes - mul polnud alust eeldada, et see auto ei liigu maanteekiirusel mu ees, puhtalt minu viga, et ma varem seda ei taibanud. Bemmi pagassi järgi on näha, et ma sain hoo ikka päris maha pidurdatud. Süülisuse suhtes ei ole ma küll nõus, et ma ainukesena süüdi jän, pigem kaassüü või kui leiab tõendamist auto põhjendamatult aeglane sõit, siis oleks see muidugi mulle ainult kasuks. Aga seda selgitab juurdlus.

Veelkord - ma tänan toetuse eest (w)

PS Müüa Aprila RSV1000 Mille - paljusõitnud, veits avariiline, aga see-eest sitaks kuulus (vähmalt 16. septembril 2011)

PPS Sõitmist ma ei jäta, ärge lootkegi, Eesti tsikli(virtuaal)maailm pole selliseks tagasiöögiks veel valmis (minu "erruminek")

PPPS Smailide piir on millegipärast 10, osad smailid jäid lõpuhüüdlausetest ära :- d

PPPPS Kui leiate mu rehviostusoovikuulutse "Osta-Müü" alamfoorumist, siis ärge palune mulle enam rehve pakkuge, ei esi-ega tagarehve

reimps

Selles suhtes, et lisan veidi:

Kes teab, kuidas ma sõidan, ei saa kindlasti väita, et ma kombiks oma (ja oma ratta) piire. Ma sõidan küll, tõepoolest, veidi kiiremini ja äkilisemalt, aga ma ei lähe "hullu panema", kui seal on liiga plju muutuvaid tegureid (lapsed tee ääras, autod teel, pimedad kurvid, libe teekate jne jne). Rehvid ja muu tehniliselt oluline on ratta juures pea alati võimalikult heas korras ja ma tunnen oma ratast. Oih, tundsin :P

reimps

Nojah, võibolla õigustangi ennast veidi, aga see on puhtinimlik. Eriti sellepärast, et ma pole just kõige ingellikum liikleja teadupoolest. Ma rõhutan ohutust ja enda panust ohutuse tagamisse rohkem. Sõidukogemust ja oskusi veidi on, aga läks nagu ta läks - hea kogemus jälle juures. Sain vähemalt ilgelt kõva püssi otsast oma senise elu kõige lahjema püssi otsa tunni jooksul sattuda (Aprililt ratastooli) :mrgreen:

EDIT: ma ei hakka seda postitust ära kustutama, tegelt oli see vastuseks ühele mind kergelt iroonilises toonis eneseõigustaises süüdistava postituse peale :P

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

reimps kirjutas:

Nojah, võibolla õigustangi ennast veidi, aga see on puhtinimlik. Eriti sellepärast, et ma pole just kõige ingellikum liikleja teadupoolest. Ma rõhutan ohutust ja enda panust ohutuse tagamisse rohkem. Sõidukogemust ja oskusi veidi on, aga läks nagu ta läks - hea kogemus jälle juures. Sain vähemalt ilgelt kõva püssi otsast oma senise elu kõige lahjema püssi otsa tunni jooksul sattuda (Aprililt ratastooli) :mrgreen:

EDIT: ma ei hakka seda postitust ära kustutama, tegelt oli see vastuseks ühele mind kergelt iroonilises toonis eneseõigustaises süüdistava postituse peale :P

No, ma kustutasin küll. Aga eks ma kirjuta varsti uue, sul nüüd ilmselt lugemiseks, mõtlemiseks aega enam, kui laialt käes. :D Siin suur hulk inimesi näeb mind oma vaimusilmas verise empaatiavõimetu kõrilõikaja ja hauarüvetajana, kellele miskit püha pole. Otsustasin aadlipreilide tundlikke närve ja silmi hetkel säästa. Edasised löögid allapoole vööd tulevad siis juba ühes teises teemas.

Viimati muutis Macintosh, 17 Sept 2011, 02:20, muudetud 1 kord kokku.

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

ei viitsigi lugeda ausalt öeldes,mõttetu pläma,millest keegi aru ei saa,,hea et ise terve oled, (lol) (lol)aga sest midagi ma vaatan teist saavad suuredv sõbrad,,ei ei et ma kade oleksin lihtalt huvitab..kus on reims seal ka mac toss

Kasutaja avatar

Lemmy
Tsikkel: ZX600-D3 (ZZR600)
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Lemmy »

korke kirjutas:

Seal kus sa täna vedelesid oli juba 50 kmh ala ... vähemalt minu mäletamis mööda :roll:

Kuule jah. Tehniliselt on sul täiesti õigus, kuna peale foori enam 70 märki pole. Samas, 50 märk jäi minu maandumispaigast ka veel juppmaad edasi.. Eks ta ole tõlgendamise küsimus, kuigi seaduse järgi vist tõesti 50 seal. Aga nii või teisiti, liikusin lubatud sõidukiirusega (see 50-60 hinnang pole ka teab mis kindel, võis ka gramm alla 50 olla) ja õnnetust poleks ära hoidnud ka väiksema kiiruse puhul.
Vähemasti vigastused annavad juba jõudasalt järgi ning pakun, et järgmise nädala lõpuks enam tunda pole.

PS. Reimpsile hüva taastumist ning R.I.P. rattale.

Pilt

kopu
Tsikkel: KTM 250 EXC-F
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kopu »

Reimps ega sind Mustamäe haiglasse ei pandud? Siin yks palat 75% ulatuses siklivendasid juba täis et saaks miski ratastooli ralli v midagi teha. Head paranemist igatahes, endalgi see ees alles!

Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

Poleks arvanud, et sihuke vend nagu reimps satuks sihukese avariise..aga shit happens!!
Kiiret paranemist.. ja head motoratta ostu kevadel... see Aprilia kõlbab ainult motokooli viia, et hirmutada tulevaid rattureid (eks remont oleks kena rahakirves)

P.S.
Muide, kõik mottoratta saapad pole "saast" nii, et soovitan leida need õiged enda jaoks..siis tulevikus ei pea konte kokku lappima :bsmile:

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Ja oligi reimps.. pagan.
Parane ära :bsmile:
Sama sooviks ka Su tsiklile, kui sellest tolku oleks.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

rutska
Tsikkel: ON

Lugemata postitus Postitas rutska »

edu paranemisel, Reimps :bsmile:

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

einoh juhtub ikka ja kui ei juhtu siis järelikult pole siklimees :D

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Postimehest jäi silma:
"Viis mootorrattajuhti sattusid eile avariidesse" (15.09.2010) http://www.postimees.ee/566038/viis-moo ... ariidesse/
Mitte vist kõik pole siin kajastust leidnud.

Eile hommikul kella 7.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse puiestee 163 maja juures, teatas siseministeerium. Seal põrkasid kokku Audi A6, mida juhtis 41-aastane Margus, ja mootorratas Suzuki, mida juhtis 29-aastane Madis. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Veerand tundi hiljem, kell 8 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tööstuse 52B maja juures, kus mootorratas Kawasaki, mida juhtis 27-aastane Sergei, kaotas juhitavuse, kukkus ja libises vastu sõiduautot Mercedes Benz 310D, mida juhtis 57-aastane Sergei. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 16.46 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Kohtla-Järvel Estonia puiestee 36 maja juures, kus põrkasid kokku 66-aastase Georgi juhitud sõiduauto Volkswagen Passat ja mootorratas Yamaha, mida juhtis 18-aastane Ivan. Mootorrattur toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Hilisõhtul, kella 20.22 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Kõrveküla – Tartu maantee 2. kilomeetril, kus põrkasid kokku 18-aastase Kristi juhitud sõiduauto Hyundai Getz ja mootorratas Yamaha, mida juhtis 28-aastane Viktor. Mootorrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kasutaja avatar

Suhkur
Tsikkel: BMW K1200LT

Lugemata postitus Postitas Suhkur »

macintosh kirjutas:

Postimehest jäi silma:
"Viis mootorrattajuhti sattusid eile avariidesse" (15.09.2010) http://www.postimees.ee/566038/viis-moo ... ariidesse/

äkki,et 15.09.2011?

CB400,GL500,ZX10,VN750(2tk.),VT600,VMX12(2tk.),VZ800(3tk.),XV1600(2tk.),VT750,XL1000,Pegaso650,VTX1800,VFR750(2tk.),XRV750,XL600,VX800(2tk.),PC800,CB400 SuperDream,VT600C,XVS650H,K1200LT
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

ment kirjutas:
macintosh kirjutas:

Postimehest jäi silma:

äkki,et 15.09.2011?

Ei või olla. Kas tõesti juba aasta möödas jälle? :P

Sukusuku
Tsikkel: Viffer ja Kawa
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Sukusuku »

Mootorrattur sõitis tsikliga kraavi
http://www.parnupostimees.ee/567896/moo ... ga-kraavi/

Teed korda Eestis.

reimps

Mina olen juba kodus, rikkam ühe kogemuse ja mõne traadijupi poolest :)
Nädalake puhkust ja tagasi oma igapäevategemiste juurde.
Uus ratas on juba silmapiiril.

Miks ma postitan, on see, et kuigi ma tean, et see on mõttetu ja mingis mõttes isegi moraalselt karistatav, siis ma lugesin delfi+postimehe kommentaare peale enda poolt sinnapostitatut. Mulle meeldib olla enne seadusesilma poolt süüdi tunnistamist juba halli massi poolt süüdi tunnistatud :twisted:
Tore on ka, et mu enda ausat ülestunnistust rebitakse kontekstist välja - jah, tühjal teel annan minna vahetevahel 150 ja rohkemgi. Mu sellekohastes postides on rõhutatud ka asjaolu, et sellistel hetkedel pole autosid ees ning olukord on suht kaasliiklejavaba. Ka enne matsu tegin möödasõitu, tunnistasin ka poltiseile, et enne matsu tegin möödasõitdu autost lubatust kiiremini, sest vastassuund oli vaba ja võtsin peale tagasireastumist legaalse kiiruse (võis olla ka legaalne +10km/h). Miks ma võin käsi südamel öelda, et enne pauku oli mu kiirus legaalne, oli asjaolu, et Mäos nägin patrulli ning võtsin juba sellepärast rahulikumalt. Aga las rebivad kontekstist välja, mul ses suhtes suva - minu jaoks on ainult EV seadusandlus, kes süüdi tunnistab.
Igastahes - kihutage, aga tehke seda turvaliselt. Kui oled juba bikeomanik, siis on selge, et sa lased vahetevahel lubatust kiiremini. Valige lihtsalt aega, kohta ja taustsüsteemi. Mind vedas see mingi müstilise muutuja tõttu seekord alt isegi lubatud piirkiirusel..

Samuti meeldib mule Reporteris näidatu - mind näidati mu nõrkushetkel (st vigastatuna kakerdamas), tsiklinumbrit näidati, (ok, "ohvri" autonumber oli ka näha) ning ülla-ülla! autojuhist mitte ühtki kaadrit. Lahedalt kallutatud uudisnupp..

Nüüd, kus ma olen selgem ja toimunu läbi mõtlen, on mul küll paar kahtlast seika meelde tulnud:
kui ma olin pidurid blokki vajutanud, siis mats tuli kiiruselt umbes 40-50 km/h. Loogika ütleb, et auto oleks pidanud must kaugenema sel hetkel juba või vähemalt suht samasuguse kiirusega liikuma. Vastupidi, ta lähenes mulle ka vahetult enne kokkupõrget. Vaadake buumeri tagaotsa - kas ta on nii deformeernud, et saaks väita mu 100+ sissesõitmiskiirust? Ei ole ju..
Samuti teadsin ma ka oma ratta puhul sellist pisiasja, et kui 100+ kiirusel esipidurit vajutada, hakkas lenks vibrama (mingiselle ratta omapära, aga esipidurid kui sellised täiesti korras ja pidurdas vastavalt TÜV nõutule). Vot kui ma pidurdama hakkasin, siis mu lenks ei vibranud..

(Ei õigusta ennast, tahan vaid tõde teada. Olen nõus, et tagant otsasõidu osas olen 1000% süüdi, mind huvitavad ainult kaasnevad asjaolud. Hetkel pole ma eriti veendunud, et see asi seal nii must-valge oli..)

Tänan veelkord kaasaelajaid-kaastundeavaldajaid. Müts maha te ees. Kui näeme, siis sõidame :bsmile:

Viimati muutis reimps, 18 Sept 2011, 18:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

reimps kirjutas:

Miks ma postitan, on see, et kuigi ma tean, et see on mõttetu ja mingis mõttes isegi moraalselt karistatav, siis ma lugesin delfi+postimehe kommentaare peale enda poolt sinnapostitatut. Mulle meeldib olla enne seadusesilma poolt süüdi tunnistamist juba halli massi poolt süüdi tunnistatud
...
Nädalake puhkust ja tagasi oma igapäevategemiste juurde.
Uus ratas on juba silmapiiril. Samuti meeldib mule Reporteris näidatu - mind näidati mu nõrkushetkel (st vigastatuna kakerdamas), tsiklinumbrit näidati, (ok, "ohvri" autonumber oli ka näha) ning ülla-ülla! autojuhist mitte ühtki kaadrit. Lahedalt kallutatud uudisnupp..

Kui juba, siis juba. Teeme ikka korralikult: allikaviited ilusti korda. :)
http://www.reporter.ee/2011/09/17/mooto ... ant-sisse/
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=57939742
http://www.jt.ee/567164/mootorratas-soitis-bmwle-sisse/

reimps

Puhas kuld - klikkisin sel Reporteri lingil ja vaata aga vaata - keegi anonüümne Madise nime taha peituv kodanik tunneb mind ja on diagnostikas nii tugev, et panna paika mu vigastus - ajukelmepõletik. Vähemalt olen ma kunagi olnud normaalne :mrgreen:
Internet on lahe (w)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

reimps kirjutas:

Puhas kuld - klikkisin sel Reporteri lingil ja vaata aga vaata - keegi anonüümne Madise nime taha peituv kodanik tunneb mind ja on diagnostikas nii tugev, et panna paika mu vigastus - ajukelmepõletik. Vähemalt olen ma kunagi olnud normaalne :mrgreen:

Ära võta isiklikult.
Võiks öelda, et sinu kohta käivad kommentaarid on isegi leebed. Enamasti soovib eestlane oma kaasmaalasele mitte vähemat, kui kohest surma (või siis halvemal juhul aeglast surma).
Mingit tõde sa sealt ei leia. Ainult vihkamist ja solki.
Pead ise asjad selgelt läbi mõtlema, mida tegid, kuidas tegid, millised olid vead ja seejärel ise otsustama, kas sa tunned ennast süüdi või mitte ning mida sa selllest õppisid.
Mida teised asjast arvavad või mõtlevad on antud hetkel täiseti irrelevantne. Keegi meist pole sina.
Jõudu paranemisel.

PS. Kuna sul on nüüd aega laialt käes siis eeldatavasti saame näha veel õige mitmeid põhjalikke kirjatükke liiklemisest mootorattaga ja selle mõjust rahvusvahelisele suhetetele Eesti Vabariigi välispoliitikas. :mrgreen:

Suletud

Mine “Vaba teema”