Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
Väga tüüpiline skeem. Nad ei näegi. Endale meeldib öösiti värsket õhku hingamas käia. Paneks või gabariidid külge. Eraldi lüliti alla.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Tallinnas Sõpsuse pst'l Siili pubi juures mingi kilekotiga kaetud rattur?
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
daub kirjutas:Nonii,
Sain minagi väikese närvikõdi osaliseks nädalavahetusel. Sumistasin vaikselt rinka äärde sõitu vaatama ja Siimu sillalt Vanapärnu poole keerates mõnusasti kaldes tegi tagaots lupsti! Jäin nibin-nabin püsti. Jala panin ikka maha igaks juhuks . Päästis võib-olla ka see, et ei keeranud ehmatades gaasi maha kohe, vaid hoidsin rahulikult peal, kuni haakumine taastus ("Randmevääne"
). Vahetult minu järel sõitnud hõbedase Mercedese juht võis küll arvata, et sõidab kohe üle külili räntsatanud tsiklimehe. Põhjus ka- tagarehv oli tühi. Kohe peale seda tanklasse pumpama.
Aga ehmatas ära küll, rsk!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
leko kirjutas:Tulin just Mustamäelt...täpsemalt, siis Vilde tee ja Mustamäe tee ristilt kus nägin ohutulede saatel vilkuvat sõiduautot. Kahjuks oli avarii teine pool mottorratas.
Kiirabi ei näinud, sellest võib järeldada, et kas mootorrattur juba ära viidud või pääses ehmatusega
Autol oli korralikult räsida saanud ja tsikel lamas ka üsna vrakina....Loodan, et õnnetuses tõsiseid vigastusi ei olnud.
Möödasõites kahjuks ei näinud täpset avariiolukorda kuid tundus, et auto ei pidurdanud piisavalt aeglaseks hoogu, et märgata peateelt liikuvat mootorratturit.
spike kirjutas:Tallinnas Sõpsuse pst'l Siili pubi juures mingi kilekotiga kaetud rattur?
ajakirjandus väitis siiski, et rattur olevat haiglasse viidud... hää, et niigi läits
Täna hommikul juhtus Sõpruse puiesteel liiklusõnnetus sõiduauto ja mootorratta vahel, mille tagajärjel viidi mootorrattur haiglasse.
http://www.postimees.ee/564858/mootorra ... vigastada/
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
spike kirjutas:Tallinnas Sõpsuse pst'l Siili pubi juures mingi kilekotiga kaetud rattur?
Nägin ka , et ratas oli pikali ja 2 politsei autot oli ka juures. Rohkem ei näinud, kellegil infot?
EDIT: nägin nüüd seda uudise posti.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
tali kirjutas:daub kirjutas:Nonii,
Päästis võib-olla ka see, et ei keeranud ehmatades gaasi maha kohe, vaid hoidsin rahulikult peal, kuni haakumine taastus
Kindalasti oli sellel oma oluline roll. Minul oleks kraavis käimata jäänud, kui oleksin suutnud oma refleksi kiirus maha võtta kontrollida.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Mustamäel oli eile ilmselt kaks liiklusõnnetust. Teine veel:
"14. septembril kella 23.15 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vilde tee ja Mustamäe tee ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis 26-aastane Liisi ja mootorrattas Honda, mida juhtis 16-aastane noormees. Mootorrattur toimetati haiglasse."
http://www.liiklus.ee/ee-Liiklus-catalo ... 5-4697-2-0
Täna hommikul oli sõpruse pst. liiklusõnnetus mootorattaga, kuid kahjuks see on ka kõik, mis ma tean. Ei ole netist ka rohkem informatsiooni leidnud selle kohta.
Iceman kirjutas:Täna hommikul juhtus Sõpruse puiesteel liiklusõnnetus sõiduauto ja mootorratta vahel, mille tagajärjel viidi mootorrattur haiglasse.
http://www.postimees.ee/564858/mootorra ... vigastada/
See on see õnnetus mida sa mõtled.
On jah, ei pannudki tähele, et see siia juba postitatud.
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Sõpakal olin mina. Põrutus ja ööseks jarelvalve haiglas. Eks kui pääseb siis ka pikem update. Ratas manalateed
Praegu tartu piiril mingi punane mootorratas ja auto kokku põrganud. Kohal politsei ja kiirabi ja tuletõrjeautod. Auto kraavis, vist keeras ette rattale kuigi seal pööret teha ei tohi.
edit: oranž yamaha horneti sarnane ja (must?) pisike Kia
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Kevad vs Sügis ei tea enam mis on hullem
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
ei puutu otseselt teemasse, aga suvaline pilt internetist seoses keti katkiminemisega siin. Worksafe ja värki.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
stev666 kirjutas:kas yamaha on ka hornet
Eip
-
- Tsikkel: Tralp7.0
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: ZX600-D3 (ZZR600)
- Kontakt:
Sain ka oma esimesed triibulised kätte.
Tulin õhta 18 paiku töölt. Lennujaama teelt Tartu mnt.'ni jõudes paistis tohutu autosaba (kõvasti pikem kui tavaliselt sellisel ajal kombeks). Autoridade vahelt sai siiski üpris kergelt kõige vasakpoolsesse ritta, et Järvevanale suunduda. Minu suureks hämmastuseks oli see rida täiesti tühi ning liikusin siis rahumeelselt edasi, kui järsku keeras parempoolse autorivi keskelt kaubik välja. Täpselt mulle ette ja vahet jäi ehk 3-4 meetrit. Esimene reaktsioon - järsult pidurit, tõmbas märjal asfldil ratta külili ja sõitis alt ära ning imekombel libises ka ette keeranud sõidukist mööda.. pooleldi sõiduteel ja osaliselt äärekivil. Libisemist jätkus oma paarikümneks meetriks.
Ise tegin mõned uperpallid ning peatusin eraldusribal muruse ja mudasena.
Kahjud: rattal vasakpoolsed gondlid riivitud ja mõned kinnitused katki, vasak mootorikaan puru (õli väljas), kriimud sumpal ja siduriheeblil. Mul püksid ja särk puru, marrastused käel-jalal, parem pöial pahupidi ning põlv veidi põrutada saanud. Turvavarustus ise jäi terveks (no mõned kriimud välja arvata) ning täitis ka oma otstarvet hästi.
Kuna tee oli märg ning kiivrivisiir ka veidi vihmatäppe täis, siis lasin rahulikult, 50-60 vahel võis ehk olla (lubatud seal 70).
Niiet üldiselt läks siiski enamvähem kergelt see esimene lend. Kahju muidugi, et hooajale nüüd punkt tuleb panna.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Seal kus sa täna vedelesid oli juba 50 kmh ala ... vähemalt minu mäletamis mööda
Lemmy kirjutas:Sain ka oma esimesed triibulised kätte.
![]()
Tulin õhta 18 paiku töölt. Lennujaama teelt Tartu mnt.'ni jõudes paistis tohutu autosaba (kõvasti pikem kui tavaliselt sellisel ajal kombeks). Autoridade vahelt sai siiski üpris kergelt kõige vasakpoolsesse ritta, et Järvevanale suunduda. Minu suureks hämmastuseks oli see rida täiesti tühi ning liikusin siis rahumeelselt edasi, kui järsku keeras parempoolse autorivi keskelt kaubik välja. Täpselt mulle ette ja vahet jäi ehk 3-4 meetrit. Esimene reaktsioon - järsult pidurit, tõmbas märjal asfldil ratta külili ja sõitis alt ära ning imekombel libises ka ette keeranud sõidukist mööda.. pooleldi sõiduteel ja osaliselt äärekivil. Libisemist jätkus oma paarikümneks meetriks.
Ise tegin mõned uperpallid ning peatusin eraldusribal muruse ja mudasena.
Kahjud: rattal vasakpoolsed gondlid riivitud ja mõned kinnitused katki, vasak mootorikaan puru (õli väljas), kriimud sumpal ja siduriheeblil. Mul püksid ja särk puru, marrastused käel-jalal, parem pöial pahupidi ning põlv veidi põrutada saanud. Turvavarustus ise jäi terveks (no mõned kriimud välja arvata) ning täitis ka oma otstarvet hästi.
Kuna tee oli märg ning kiivrivisiir ka veidi vihmatäppe täis, siis lasin rahulikult, 50-60 vahel võis ehk olla (lubatud seal 70).
Niiet üldiselt läks siiski enamvähem kergelt see esimene lend. Kahju muidugi, et hooajale nüüd punkt tuleb panna.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
kopu kirjutas:Sõpakal olin mina. Põrutus ja ööseks jarelvalve haiglas. Eks kui pääseb siis ka pikem update. Ratas manalateed
56915288 Tiit.
Päris valus päev oli siis eile, tunne nagu juhid tegid kambakat....
Ikka ei mõista neid juhte kes peavad mu ees siblima ja kõrval sõitma ja mängima (juhid on nii noored kui ka vanad pappid ja mõlemast soost)... kas idioodid tõesti ei mõista, et kõik tavalised tänavaautod mis meil liiguvad, saavad 600 superspordilt lutti..milleks lolli mängida
Või siis need autojuhid kes, kui näevad kõrvalreas motoratturit, panevad "ukse kinni", sõites eesoleva auto taha, hoides väiksemat vahet, et ma ainult ei sõidaks tema ritta, tema ette..
Kuigi tänu sõnad nendele, kes linnast väljas (vahel ka linnas) sõidavad rohkem paremal pool, lastes enda ette, eriti praegu kui teed on märjad ja taga on ikka päris s**t sõita
Turvalist liiklemist!!
vincent kirjutas:
Yamsakas kirjutas:Päris valus päev oli siis eile, tunne nagu juhid tegid kambakat....
Kuigi tänu sõnad nendele, kes linnast väljas (vahel ka linnas) sõidavad rohkem paremal pool, lastes enda ette, eriti praegu kui teed on märjad ja taga on ikka päris s*** sõitaTurvalist liiklemist!!
vincent kirjutas:
Kusjuures on tõesti isegi normaalseid kes sõidavad paremale poole ja lasevad mööda ilusti. Respekt neile !
vincent kirjutas:
Kusjuured lugedes delfi uudiseid siis seal seisin ainult üks Eesti nimi. Ehk sellest kui ida-võlumaal teevad 18a. ivanid mõtlematuid tegusid siis pole nagu sinna midagi teha
http://www.hektolan.ee
Valve-,video- ja ATS süsteemid
http://www.securitas.ee
Yamsakas kirjutas:Ikka ei mõista neid juhte kes peavad mu ees siblima ja kõrval sõitma ja mängima (juhid on nii noored kui ka vanad pappid ja mõlemast soost)... kas idioodid tõesti ei mõista, et kõik tavalised tänavaautod mis meil liiguvad, saavad 600 superspordilt lutti..milleks lolli mängida
Või siis need autojuhid kes, kui näevad kõrvalreas motoratturit, panevad "ukse kinni", sõites eesoleva auto taha, hoides väiksemat vahet, et ma ainult ei sõidaks tema ritta, tema ette..
Kuigi tänu sõnad nendele, kes linnast väljas (vahel ka linnas) sõidavad rohkem paremal pool, lastes enda ette, eriti praegu kui teed on märjad ja taga on ikka päris s*** sõita
mul pole veel liiga ebaviisakaid juhte ette sattunud.. osad reastuvad küll lambist külje pealt sisse aga ilmselt lihtsalt sest ei näe. aga paljud on ka sellised kes ummikus äärde tõmbavad et ma keskelt läbi saaks. aga needki vist ise ratturid
Nüüd siis reimps kummuli?
http://www.ohtuleht.ee/443941
Yerba kirjutas:Nüüd siis reimps kummuli?
http://www.ohtuleht.ee/443941
Tõepoolest reimps, loodan et köik hästi ja kiiret paranemist!