õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
franz125 kirjutas:Kas koolitajad panid risu vä
Ei-ei. Mtte seda. Haavad, mis neil paranema peavad, on ikka tõsisematelt üritustelt rinkal - mitte meiesuguste roheliste õpetamisest tulenevad
-
- Tsikkel: Dyna
- Tänatud: 1 kord
Sai ka eile esimest korda rajal käidud. Õnneks tagasiteel selgus veel, et Aravetele saab ka ilma kruusal sõiduta Ja muidugi suured tänud koolitajatele
scrag kirjutas:Sai ka eile esimest korda rajal käidud. Õnneks tagasiteel selgus veel, et Aravetele saab ka ilma kruusal sõiduta
Ja muidugi suured tänud koolitajatele
See kruusatee on ilmselt tuhk minu kuklakarvadesse... Kuigi ma ju hoiatasin, et ega ei tea, kuhu sõita - kuid juhtoinana vastunan täielikult. Teist korda sinna liikudes enam ringitama ei hakka - vaid näitan, et pole päris topograafiline värd, vaid suudan ka otse liikuda...
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Vend tegi vähe pilte ka, ehk sai midagi või kedagi peale ka. Tegi esimest korda, ärge pahaks pange
http://album.ee/album/582475/50308619
yamahaR66 kirjutas:Vend tegi vähe pilte ka, ehk sai midagi või kedagi peale ka. Tegi esimest korda, ärge pahaks pange
http://album.ee/album/582475/50308619
Ei ole piltidel viga midagi. Vennast saab täitsa asja - paneme perspektiivid paika ning mõned aabitsatõed veel - ning ainult tuld!
Päris lahe oli ennast krinksus-kronksus kõrvalt näha - naga põhukott ratta sadulas, mis kinnitab veelkord, et oskusi on nõnda vähe, et isegi küsida pole veel midagi. "Ma tean, et ma midagi ei tea ega oska". Kuid tahan. Teada ja osata!
Põikasin täna Tabasalust läbi. Lootsin, et saan kellelgi sabast kinni ja infot raja taasavamisest. Kell oli ca 19 tuuris ja seal täielik vaikus. Kurvides oli nii palju tehtud, et väljasõitude kohale oli laotatud kruus ja ilmselt see kergelt ka kinni pressitud. Kuid see oli ka kõik.
Eks püüan igal õhtult sealt mööda silgata - äkki näkkab uurida - kes on omanik ja saada kontaktid.
Täna tundub tulevat Aravete ring. Vt teemasse rajale sõitma.
-
Teema algataja
Pange mingi koht ja kellaaeg paika, küll siis tiksub inimesi kohale.
Nilsik kirjutas:Millal jõuate? Ma sõidaks kohe
No ärge enne 17.00 tehke, peale seda ikka(tuleb rohkem inimesi). Mõned inimesed käivad tööl ka ikka
-
Teema algataja
Keegi orgunnija las paneb siis kellaaja ja koha. Ma täitsa uus siin foorumis, ei tea teie kohti, et kus te tavaliselt kokku lepite?
Nilsik kirjutas:Millal jõuate? Ma sõidaks kohe
mis masin sul on ??
-
Teema algataja
Cypsis kirjutas:Tulistan puusalt. Linnahalli statoil kell 18:30 Kellele sobib?
ise tahaks varem liikuda kusagil kuid 18,30 olen kohal..
-
Teema algataja
Almer kirjutas:Cypsis kirjutas:Tulistan puusalt. Linnahalli statoil kell 18:30 Kellele sobib?
ise tahaks varem liikuda kusagil kuid 18,30 olen kohal..
Teeme siis 18:00? Kartsin et enamusel liiga vara. Igaljuhul lahkun kuvari tagant ja tulen ise 18:00 Linnahalli statoili. Saab väikse kohvi ka ennem teha
-
- Tsikkel: Dyna
- Tänatud: 1 kord
valCism kirjutas:tahaks ka väga tulla aga 1830 alles jõuan
+1
-
Teema algataja
scrag kirjutas:valCism kirjutas:tahaks ka väga tulla aga 1830 alles jõuan
+1
ma olen kohal 18.00
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Streetrace.org
Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 13.06.2012 01:18
Kasutaja avatar
Tsiklivennad on täiesti segased !!! Täna üks tahtis mulle esialgu peaaegu küljepealt sisse panna samal ajal kui ma vasakpööret sooritasin ja hiljem hakkas mu ees hullu panema pidurdas hullult hoogu maha kuni seisma pidin jääma seepeale kargas tsiklilt maha ning hakkas mu auto juurde kõndima :uhoh . Tüübil oli tsikli riietus seljas nii et isegi kui oleks löömaks ära läinud oleks ta ikka ära omanud. Tõmbasin lihtsalt leebet ja kaks tsiklit lihtsalt sõitsid mul järgi kuni üle kavaldasin ja kähku päärde tegin
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
chadmuska kirjutas:Streetrace.org
Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 13.06.2012 01:18
Kasutaja avatarLiitunud: 14.07.2010 20:38
Tsiklivennad on täiesti segased !!! Täna üks tahtis mulle esialgu peaaegu küljepealt sisse panna samal ajal kui ma vasakpööret sooritasin ja hiljem hakkas mu ees hullu panema pidurdas hullult hoogu maha kuni seisma pidin jääma seepeale kargas tsiklilt maha ning hakkas mu auto juurde kõndima :uhoh . Tüübil oli tsikli riietus seljas nii et isegi kui oleks löömaks ära läinud oleks ta ikka ära omanud. Tõmbasin lihtsalt leebet ja kaks tsiklit lihtsalt sõitsid mul järgi kuni üle kavaldasin ja kähku päärde tegin
IRW tahate öelda, et see j... sai eest ära või?? Selliseid omatakse hommikusöögiks
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: R6
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Täna lubab ilus soe õhtu tulla. Et läheks keerutaks kusagil rahulikult.
Et teeks 19:00 paiku Smuuli-Peterburi ristis Statoilis (Maksimarketi parkla) kogunemise?