Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Re: Rumalad küsimused
mofomofo kirjutas:Kas mootorrattal numbri valgustus peab olema? Ühesõnaga eelmine omanik on teinud rattal tuuningut ning numbri märgi juures puudub valgustus.
mul sama asi.. ma panin teekyynla sinna.
gangsta kirjutas:Maale tahaks suvilaputka püsti panna. ca 30m2 ja magamine teisel korrusel(pigem nimetaks 1,5kordseks) nn "lavatsil". Nähtud mitu korda sellised aga ei suuda netist leida, kes taolist moodulputkat pakub. Igasuguseid teisi on nii et tapab.
Kellegil kogemusi?Ette tänades
Margus
sõbra isa toodab siukseid majakesi, tehakse vastavalt kliendi soovidele valmis
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
sinilind123 kirjutas:sinilind123 kirjutas:sinilind123 kirjutas:Mida teha, et vahetada 10W pirnidega suunatuled 23W pirnidega tulede vastu ? releesid kuidagi "tjuunitakse" ka, et ta need 2x23W korraga vilkuma suudaks panna ?
Asi selles, et sai kiiruga ostetud ilusamad ja väiksemad suunatuled. hiljem installides märkasin, et neil on 23W pirnid. Relee paneb ainult aeglaselt hõõguma need. Olen pool tartut läbi käinud, kusagil ei müüda selliseid pirne väiksema võimsusega. Mõtlesin, et ainus võimalus on kuidagi muudmoodi nüüd lahendada. Ehk keegi teab, kust võiks saada pirne ? Kus on eestis kõige suurem valik pirnidele ? Tavalise ümmarguse sokliga pirnid, oranzi klaasiga. vaja oleks miski 10-12W saada.
Oskab keegi ehk mu probleemile mingisugust lahendust välja pakkuda
Lihtsam varjant on otsida 2X23 W relee. Peaks saama ka 2 releed paigaldada. Otsi mõni autoelektrik.
mofomofo kirjutas:Kas mootorrattal numbri valgustus peab olema? Ühesõnaga eelmine omanik on teinud rattal tuuningut ning numbri märgi juures puudub valgustus.
Depoost saab äftermarket numbritule 200.- eest
Või siis natuke kallima 300.- eest.
Olid ilusti letis olemas kui viimane kord käisin seal.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Mina sain nr. valgustuse autovaruosade poest: 1,5X3,0 cm= 32 EEK
edu
Keegi ei tea, kui palju võidakse küsida Suzuki esinduses Suzuki dr 650 starteri relee eest?
kui kasemahla saamiseks tuleb kase sisse auk puurida, siis laua sisse auku puurides on ehk lootust lauaviina saada?
-
- Toetajaliige
tanel- kirjutas:kui kasemahla saamiseks tuleb kase sisse auk puurida, siis laua sisse auku puurides on ehk lootust lauaviina saada?
Kuna viina aetakse enamasti rukkist ja kartulist siis tuleb ka augud vastavasse toorainesse puurida.
edu
Kas bikeris selliseid kleepse ka liikunud on tekstiga "Sõida mõistlikult!" Oleks mõnda ehk vaja.
ainarh kirjutas:Kas bikeris selliseid kleepse ka liikunud on tekstiga "Sõida mõistlikult!" Oleks mõnda ehk vaja.
-
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Palju maksab Exo Novator? On's võimalik seda saada ka võimsama, kui 1,8 kw mootoriga?

-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Siller kirjutas:Mis ilm nädalavahetusel tuleb?
laupäeva öösel vihma (lörtsi) päeval pilves selgimistega ja õhtul alates lääne eestist vihma (lörtsi) mõõdukas tuul, õhtul võib tugevneda
pühapäeval nii öösel kui päeval paljudes kohtades vihma (lörtsi) ja tugev tuul
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Ghost kirjutas:Siller kirjutas:Mis ilm nädalavahetusel tuleb?
laupäeva öösel vihma (lörtsi) päeval pilves selgimistega ja õhtul alates lääne eestist vihma (lörtsi) mõõdukas tuul, õhtul võib tugevneda
pühapäeval nii öösel kui päeval paljudes kohtades vihma (lörtsi) ja tugev tuul
Sarnast ilma lubas ka eelmiseks nädalavahetuseks kui ma ratta garaazi jätsin ja tulemus oli risti vastupidine!
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
Siller kirjutas:Mis ilm nädalavahetusel tuleb?
kuna nädalavahetusel , pean silmas just laupäeva , on loomulikult ilus soe päiksepaisteline kevadilm, sest toimub ju mulgikross.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
-
- Toetajaliige
Kõige täpsema ilmateate saate meie enda foorumi ilmalehest EMHI'st http://www.emhi.ee/index.php?ide=19,394,416,1183
Sellel lehel valite vasakul olevast menüüst, nii Eesti sademed, tuule ja temperatuuri.
Mina,ja mulle on ilm väga tähtis, ei ole veel pidanud pettuma, viga on olnud max + - 1 h
edu
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Nonii, hakkab pihta, jälle se jobu siin oma linki levitamas.
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Mingi keenius kogub niimoodi liiklust oma veebilehele. Et hiljem teistele keeniustele reklaami müüa?
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
bitter kirjutas:Mingi keenius kogub niimoodi liiklust oma veebilehele. Et hiljem teistele keeniustele reklaami müüa?
Tundub nii olema küll, antud jura ka muudes eesti foorumites olnud, moded tapke se vennike võimalikult kähku.
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:bitter kirjutas:Mingi keenius kogub niimoodi liiklust oma veebilehele. Et hiljem teistele keeniustele reklaami müüa?
Tundub nii olema küll, antud jura ka muudes eesti foorumites olnud, moded tapke se vennike võimalikult kähku.
See sama debiilik möllas siin eelmine nädal ka, kuid adminnid koristasid suht kiiresti läbu ära.
Jälle üks vana küsimus veidi ebaselge: rattaga parkimine.
Kas Tallinna vanalinnas võin suvalisele teeäärele ratta jätta nii, et liiklust ei sega ja pärast ei ole trahvi/minema pukseeritud?
Või ainult ette nähtud parkimiskohtades, kuid maksma ei pea 72kr/h, vaid tasuta (kas näiteks valveta parklad ka jäävad sinna alla)?
Tavaliselt proovin panna nii, et oleks silma alt ära ja kedagi ei häiriks, samas eriti hea kui mõne kaamera vaatevälja jääb.
Leidsin veidi määrust sel teemal, punkt 7: https://oigusaktid.tallinn.ee/?id=3001&aktid=91323
Ja ise vastan, et "avalikul tasulisel parkimisalal" on tasuta.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
bitter kirjutas:Mingi keenius kogub niimoodi liiklust oma veebilehele. Et hiljem teistele keeniustele reklaami müüa?
Geenius mitte Keenius
Vanalinnas pole küll rattaga probleemi olnud, ma pargin tavaliselt Vene tänavale, kirikust Raekoja platsi poole, seal on kõnniteel laiem koht ka. Ei sega jalutajaid ja ei võta munakividel ruumi, pealegi ei saaks seal munakivide vahel ratast väga ilusti jalale toetada..
Ainult üks kord pandi mul paagivõrgu vahelt poolik limpopudel tuuri, vist MuPo-mõnglid ei osanud muud midagi ette võtta
Ja parkimise keelualas ei tasu ka rattaga parkida, tasub ikka valida kas märgistamata koht või tasulises alas võimalikutl kompaktselt ära end paigutada - tasuta parkimine on enivei
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
sepp kirjutas:bitter kirjutas:Mingi keenius kogub niimoodi liiklust oma veebilehele. Et hiljem teistele keeniustele reklaami müüa?
Geenius mitte Keenius
aga ehk on keenius hoopis keenia elanik, ehk teisisõnu aafrika mandri põliselanik?
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:bitter kirjutas:Mingi keenius kogub niimoodi liiklust oma veebilehele. Et hiljem teistele keeniustele reklaami müüa?
Geenius mitte Keenius
Kui ma kirutasin "keenius", siis ma nii mõtlesingi. Geeniused olid Da Vinci ja Einstein.
bitter kirjutas:sepp kirjutas:bitter kirjutas:Mingi keenius kogub niimoodi liiklust oma veebilehele. Et hiljem teistele keeniustele reklaami müüa?
Geenius mitte Keenius
Kuule sõber, äkki püüaksid esmalt omaenda klaverilt ü-tähe üles leida ja seda kasutama õppida?
Neid kääbikuid, keda ma keeniusteks nimetasin, ei saa panna ühele pulgale Da Vinci või Einšteiniga.
Einstein, mitte Einštein!