Õnnetused mootorratastega

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas H.P »

Siin on õige teema, kus võiks politsei eest ärasõitmise teemal diskuteerida http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3 ... &start=640

Ex: Yamaha FZ6
Kasutaja avatar

xero
Tsikkel: Monster 900ie

Lugemata postitus Postitas xero »

On ju nii, et kihutav sõiduk hakkab ju tagaajamise korral rohkem kihutama, läheb paanikasse, teeb vigu, mis võivad osutuda saatuslikuks. Mingeid alternatiive peaks veel olema, et kihutajaid peatada või kas Eesti politsei on tõesti nii vähese intelligentsiga selle teostamiseks.

Piipz kirjutas:

kui politsei ei ajaks kedagi taga, siis võiks igaüks enda käitumist õigustada kihutamisega - niikuinii keegi ei keela (togi)
käid röövid panka näiteks- sõidad 200ga minema, keegi järgi ei viitsi tulla, sest äkki saad surma?

Või äkki süütu jalakäija kõnniteel ?

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

On ju nii, et kihutav sõiduk hakkab ju tagaajamise korral rohkem kihutama, läheb paanikasse, teeb vigu, mis võivad osutuda saatuslikuks. Mingeid alternatiive peaks veel olema, et kihutajaid peatada või kas Eesti politsei on tõesti nii vähese intelligentsiga selle teostamiseks.

Minuarust on nii, et valdav enamus keda kiiruse ületamiselt tabatakse jääb seisma. Aga sa võid oma intelligentsuse tulemeid ju ise minna meie vähese intelligentsiga politseile pakkuma.
(w) Naljakas kohe lugeda sellist arvamuseavaldust.

Kasutaja avatar

xero
Tsikkel: Monster 900ie

Lugemata postitus Postitas xero »

Oi, mina olen päris rumal lambake, kes vaid teab seda, et alati on olemas paremaid võtteid, aga milliseid.. :roll:

Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

:D noh ära nüüd nii tagasihoidlik ka ole.., ega ma ka paha pärast... aga fleimi vist niigi palju siin juba

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

xero kirjutas:

IRW, eest ära sõitmine ei ole kohustuslik :). Alternatiiv on politsei korraldusi täita ja kellegi elu ei ole ohustatud.

Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

eest ära sõitmine trahv, selle käigus rikkumised; foor; keelumärk; suunatuli mis iganes; lisaks veel tippkiirus mis sul getaway käigus registreeritakse.
vb mõne mõttes on lihtsam vigaseks sõita, et nõnda pääseda, trahvid tulevad igal juhul.

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

xero kirjutas:

Oi, mina olen päris rumal lambake, kes vaid teab seda, et alati on olemas paremaid võtteid, aga milliseid.. :roll:

Siis võiks ma arvan et ikka tulistada kah juba eestärapõgenejaid . Tore oleks ju vaadata , mööda linna käivat aktsiön muuvit .

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...

punkpoiss112

Lugemata postitus Postitas punkpoiss112 »

Gornholio kirjutas:
xero kirjutas:

Siis võiks ma arvan et ikka tulistada kah juba eestärapõgenejaid . Tore oleks ju vaadata , mööda linna käivat aktsiön muuvit .

Et oleks veel ohtlikum ja kui kuul tabab mõnda juhuslikku inimest :?: :evil:

Ning kas eestärasõitmine tasub ennast ära kui see lõpeb surmaga või tõsise vigastusega? Kannatajaks ei jää ainult kägarasse sõitja vaid ka perekond!!! Ema, isa, õde, vend, abikaasa, lapsed... niiet ehk on mõtekam vahest kiiresti mõelda ja seisma jääda ning leppida muude tagajärgedega!

Viimati muutis punkpoiss112, 06 Sept 2011, 15:33, muudetud 3 korda kokku.
Kasutaja avatar

Sten

Kõigile tina ! :twisted: :twisted: :twisted:

Ma hakkan niikuinii varsti kuulivestiga sõitma , mind ei häiriks see üldse :nono:

punkpoiss112

Lugemata postitus Postitas punkpoiss112 »

Gornholio kirjutas:

Kõigile tina ! :twisted: :twisted: :twisted:

Ma hakkan niikuinii varsti kuulivestiga sõitma , mind ei häiriks see üldse :nono:

Tina eest pääsed, aga ala betoonsein ja suur kiirus teeb oma töö :ner:
9 korda mõtle siis mõtle veel natuke ja siis tegutse...!

Ohutut liiklemist!

Kasutaja avatar

andryy
Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas andryy »

Kui tagaajamine oleks ainus variant miks siis paljudes riikides tagaajamine lõpetatakse kui kiirus kasvab üle teatud määra,või teeolud on kehvad,või on ohtlik ärasõitjale või ümbritsevatele,või kui kiiver võetakse maha?

P.S. Moded viige palun kõik viimased postitused teise teemasse,et siin liiga OT ei läheks aga huvitav on jälgida.

Viimati muutis andryy, 06 Sept 2011, 16:05, muudetud 1 kord kokku.
Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Üldse ei saa aru, miks nende pärast halatakse, kes seadust rikuvad ja siis veel eest ära üritavad sõita?

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 693 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

...aga ma siis pean korraks kinni ja hõikan neile:"Ärge mind enam taga ajage, mul oskused suht kehvad, koht on võõras ja tee läheb ka paari km pärast sitaks!" (togi) :wack:
Inimene tegi ise valiku (väga sita) ja elab selle tagajärgedega, või siis ei ela (crash)

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

andryy

Kusagil oli teema,et riigil on kasulikum kui inimene elab ja maksab makse.Kui ta sureb siis maksud enam eiu tule ja anna matustele ka hüvitist.Suurem osa tagaajamistest lõpevad kas surmaga või invaliidsusga.

Easy Rider & Iron Butt
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

andryy kirjutas:

Kusagil oli teema,et riigil on kasulikum kui inimene elab ja maksab makse.Kui ta sureb siis maksud enam eiu tule ja anna matustele ka hüvitist.Suurem osa tagaajamistest lõpevad kas surmaga või invaliidsusga.

Surmaga või invaliidsusega? Kuskohast sa nüüd sellise statistika võtad?

:wack:

Kasutaja avatar

Sten

Ma arvan et ta tahtis öelda ,et ebaõnnestunud eestärasõidud .

Kasutaja avatar

andryy

zx12r kirjutas:
andryy kirjutas:

Surmaga või invaliidsusega? Kuskohast sa nüüd sellise statistika võtad?

:wack:

Ma võttan sellest,et kui inimene mitte mingil juhul ei taha peatuda ja sõdab viimaseni või ise ei saa hakkama juhtimisega.Muidugi see on minu nägemus mis ei pruugi olla tõsi.
Kui jõuga ei saa tuleb võtta kavalusega.
Räägin oma juhtimist: kunagi ammu panin ka minema sain ilustä ära sõidetud,maha rahunenud ja normaalse kiirusega sõitsin edasi.Mingi 30 km pärast seisis tee ääres politsei ja andis märku peatuda,mul kõik dokumentid korras,kiirus normis,muidugi peatusin.Siis mulle öeldi,et meil pole sulle pretensiooni aga sulle järgi sõidab teine auto kellel on.Jõudis siis see teine auto kunagi ja sain siis vastu pead :wack:

Easy Rider & Iron Butt
Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

Tegelikult sinu juhtum olekski ainult sellise lõppuga olnud.
Mendid ikka panevad tähele sõiduki nr esimesena.

Kui sa oleks kuskil ära keeranud, ära oodanud ja sõitnud tagasi, siis hiljem oleks pidanud ikka seletama, kus sa sel ajahetkel olid kui su rattaga kihutati.
Sul siis oleks natuke "mängu ruumi", aga fakt on see, kui teed, siis vastuta!!

andryy kirjutas:

Räägin oma juhtimist: kunagi ammu panin ka minema sain ilustä ära sõidetud,maha rahunenud ja normaalse kiirusega sõitsin edasi.Mingi 30 km pärast seisis tee ääres politsei ja andis märku peatuda,mul kõik dokumentid korras,kiirus normis,muidugi peatusin.Siis mulle öeldi,et meil pole sulle pretensiooni aga sulle järgi sõidab teine auto kellel on.Jõudis siis see teine auto kunagi ja sain siis vastu pead :wack:

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

väga lihtne on kihutamise eest trahvi saamisest pääseda,sõida ennast laibaks

Viimati muutis 426f, 06 Sept 2011, 23:17, muudetud 1 kord kokku.
-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

426f kirjutas:

väga lintne on kihutamise eest trahvi saamisest pääseda,sõida ennast laibaks

Geniaalselt lihtne, võtab kohe tummaks. (w)

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Bandit
Mode

macintosh kirjutas:
426f kirjutas:

ma nüüd küll neid trahve ei tea, aga kas mingi 600EURi on kellegi elu väärt?
me elame ikkagi eestis, ma saan aru, et venemaal võetakse 600euri eest vaikselt maha terve suguvõsa. aga eestis?

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

jbob kirjutas:
macintosh kirjutas:
426f kirjutas:

ma nüüd küll neid trahve ei tea, aga kas mingi 600EURi on kellegi elu väärt?
me elame ikkagi eestis, ma saan aru, et venemaal võetakse 600euri eest vaikselt maha terve suguvõsa. aga eestis?

Nagu paarist juhtumist näha võid - 600 eur on mõnele kallim kui elu.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Bandit
Mode

no siis peaks tegema politseile soovituse, "võimalik maksta ka järelmaksuga trahve" "võta trahv meilt"
või siis teeks juba paandunud kiiruseületajatele siduva lepingu smslaen - liikluspolitsei

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ma ei tea, kuidas Lätis, aga Venemaal oli vähemalt 5 aastat tagasi tõesti kord, et lendavaid tsikleid eriti ei jälitatud. Ju polnud ka aparaate, millega jälitada.
No ja nüüd läti venelane, tont teab, kuidas Lätis kombed on, aga kui sarnased, siis pole mingi ime, et sellised mehed üritavad ära sõita.

Minu üldine seisukoht aga ei tolereeri jalgalaskjaid mitte mingil kujul. Ma ületan ise ka vahel kiirust, aga leian, et see on ikka nii ise vastutamise teema, et ...

Hakka tolereerimia jalgalaskmisi, hakkavad kõik jalga laskma, ja küll lahendatakse siis ka see numbrimärgi peitmise probleem - no aga sõidavadki siis ilma numbrita, sest politsei taga ei aja!!! Ja sõidab mõne surnuks ning kaob hüpetega sinisesse kaugusse ning ei võta keegi enam kinni, et kes tegi.

Mõni sõidab eest, sest on just tsikli varastanud - laseme aga lipata?

Selles mõttes soovin küll politseile jõudu jalgalaskjate tabamisel.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

Divikas
Tsikkel: XLV 750R, CRF 300L
Tänatud: 49 korda

Lugemata postitus Postitas Divikas »

siis peaks tegema politseile soovituse, "võimalik maksta ka järelmaksuga trahve"

see võimalus on kogu aeg olemas olnud. Trahvi maksmise saab hajutada pikema aja peale ja teha seda osamaksetena. Kardan ainult, et see teadmine ei muuda nende "eest ära sõitjate" suhtumist. Aga võibolla peabki mingi tegur olema, mis looduslikule valikule kaasa aitaks.

http://motoreisid-motoreisid.blogspot.com/
Ida-Euroopa 2007, Ida-Euroopa 2008, Kesk-Aasia 2009, Kesk-Aasia 2010, Norra - Kaucasus 2011, Kaug-Ida - Mongolia 2012, Russkii Sever 2015, Pamir Highway 2016, Ukraina Karpaadid 2017, Koola poolsaar 2018, Volga jõgi 2019, Soome TET 2020, Skandinaavia 2021, Norra-Rootsi 2022, Läti TET 2023, Rootsi 2024
Kasutaja avatar

Bandit
Mode

Divikas kirjutas:

siis peaks tegema politseile soovituse, "võimalik maksta ka järelmaksuga trahve"

see võimalus on kogu aeg olemas olnud. Trahvi maksmise saab hajutada pikema aja peale ja teha seda osamaksetena. Kardan ainult, et see teadmine ei muuda nende "eest ära sõitjate" suhtumist. Aga võibolla peabki mingi tegur olema, mis looduslikule valikule kaasa aitaks.

minu teadmatusest, aga kas mitte kohtutäitur ei tekita järelmaksuskeemi? või on võimalik politseiga ka ajatada asju otse?

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

jbob kirjutas:
Divikas kirjutas:

minu teadmatusest, aga kas mitte kohtutäitur ei tekita järelmaksuskeemi? või on võimalik politseiga ka ajatada asju otse?

saab otse politseis kokku leppida maksuskeemi,kui otsusele järgi lähed,max. aeg oli minu mäletamist mööda 6 kuud

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Selle asja nimi on "otsekorraldus", pangas saab seda teha.

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

minu teadmatusest, aga kas mitte kohtutäitur ei tekita järelmaksuskeemi? või on võimalik politseiga ka ajatada asju otse?[/quote]
saab otse politseis kokku leppida maksuskeemi,kui otsusele järgi lähed,max. aeg oli minu mäletamist mööda 6 kuud[/quote]

Mina sain 2008 aastal veel 12kuud pikendust. Võibolla aitas see, et olin õpilane ja tööd ei teinud.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Suletud

Mine “Vaba teema”