Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
Motoll kirjutas:Mõuki kirjutas:Motopaks kirjutas:Kui maanteel keegi jalgu jääb, siis miks on see alati vana punane universaal Passat?
Suured jalad?
Suured jalad ja "vana punane universaal Passat" seal vahel ?
no täpselt, muidu ei saa "jalgu jääda" ja kui ma õigesti mäletan on vana punane universiaal Passat päris suur.
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
vintisvint kirjutas:Rinka meestele üks küss: et mis krdi värk selle kallutamisega siis on
vahest on näha et põlvega nagu toetaks lausa kurvis tsiklit, kuidas se tegelikult toimub/toimib...
Teema mõistes küll OT. aga isu ikkagi teada saada....
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
vintisvint kirjutas:vintisvint kirjutas:Rinka meestele üks küss: et mis krdi värk selle kallutamisega siis on
vahest on näha et põlvega nagu toetaks lausa kurvis tsiklit, kuidas se tegelikult toimub/toimib...
Teema mõistes küll OT. aga isu ikkagi teada saada....
Too poest endale rinkasõidu õpikute absoluutne tipp "Randmevääne 2" ära ja loe, loe, loe!!! Talvel loed ja järgmise suve teises pooles on põlvesliderid poolkulunud Päris vaffa oli suure endurokaga saapakanda mööda asfalti lohistada
Kuidas on võimalik et isa ja vend on üks ja sama isik?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
ghost-r kirjutas:Kuidas on võimalik et isa ja vend on üks ja sama isik?
Kuningas Oidipuse lapsed olid tema vennad-õed. Soovitan lugeda, hea ühe õhtu raamat.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
ghost-r kirjutas:Kuidas on võimalik et isa ja vend on üks ja sama isik?
Ema saab oma pojaga lapse ja siis ongi isa ja vend sama.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Miks see nii on, et tööpäeva hommikul ei taha ärgata aga puhkepäeva hommikul ei taha magada?
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Õnnekas kirjutas:Miks see nii on, et tööpäeva hommikul ei taha ärgata aga puhkepäeva hommikul ei taha magada?
Puhkepäevi on vähem ja neid lihtsalt maha magada oleks patt, seetõttu vara maast lahti, et võimalikult palju osa saada puhkepäevast. Tööpäevad on aga hullemad kui maha magamine
Let the good times roll.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
tööpäevadel hilinemiste kohta võin ma alati öelda, et ma ei maga kunagi sisse, vaid puhkan ning magan ennast välja ja siis lähen tööle. works every time
tegelt on sellega ilge jama jah, oma meelest magad välja, aga ülemus arvab, et magasid sisse...maailm on ebaõiglane.
lisavarustuseks GSR600
-
- Toetajaliige
Mis on lolluse mõõtühik
Kui loll peab olema loll, et talle võiks ütelda loll...
-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
vintisvint kirjutas:Mis on lolluse mõõtühik
![]()
Hitchiker kirjutas:tegelt on sellega ilge jama jah, oma meelest magad välja, aga ülemus arvab, et magasid sisse...maailm on ebaõiglane.
Sama vastuoluline on lugu ka sissetulekute ja väljaminekutega. Sinu sissetulek on tööandja väljaminek ja sinu väljaminek kaupmehe sissetulek
-
- Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
- Tänanud: 28 korda
- Kontakt:
vintisvint kirjutas:Kui loll peab olema loll, et talle võiks ütelda loll...
sellest meenus lugu:
Vihane naine karjub oma mehe peale "... ja lisaks kõigele oled sa nii loll, et võiksid lollide maailmameistrivõistlusel teiseks tulla!"
Mees küsib irooniliselt "Aga miks teiseks?"
Naine käratab: "Sest sa oled nii loll!".
Husqvarna 450TE
vintisvint kirjutas:Mis on lolluse mõõtühik
![]()
Kui targaks inimeseks peetakse seda, kes julgeb öelda: ma tean, et ma midagi ei tea, siis lolliks võiks pidada ehk seda kes ei tea, et ta tegelikult ei tea, mida ta ei tea
Hans kirjutas:vintisvint kirjutas:Mis on lolluse mõõtühik
![]()
Kui loll peab olema loll, et talle võiks ütelda loll...Kui targaks inimeseks peetakse seda, kes julgeb öelda: ma tean, et ma midagi ei tea, siis lolliks võiks pidada ehk seda kes ei tea, et ta tegelikult ei tea, mida ta ei tea
See on juba natukene minu matemaatika õpetaja mõtteviisi moodi. Et kui enam ise aru ei saa, millest sa aru ei saa, siis on asjad kehvasti. Aga kui aru saad, millest sa aru ei saa, annab veel kuidagi aru saama panna.
-
- Tsikkel: vfr
aga kui ma ei saa aru miks ma ei saa aru et ma ei saa aru millest ma ei saa aru kas siis saab veel aru saama panna miks ma ei saa aru et ma ei saa aru millest ma ei saa aru?
oih, vabandust, kogemata küsisin targa küsimuse rumalate küsimuste rubriigis
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
rattaletõmmatud kirjutas:aga kui ma ei saa aru miks ma ei saa aru et ma ei saa aru millest ma ei saa aru kas siis saab veel aru saama panna miks ma ei saa aru et ma ei saa aru millest ma ei saa aru?
Ma ei saanud aru
-
- Toetajaliige
rattaletõmmatud kirjutas:aga kui ma ei saa aru miks ma ei saa aru et ma ei saa aru millest ma ei saa aru kas siis saab veel aru saama panna miks ma ei saa aru et ma ei saa aru millest ma ei saa aru?
oih, vabandust, kogemata küsisin targa küsimuse rumalate küsimuste rubriigis![]()
"Ei" ku arvestada Rallitaja teksti
kohalikku ajupesu.....
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
oih, vabandust, kogemata küsisin targa küsimuse rumalate küsimuste rubriigis![]()
August Augusti poeg August tuli vällja teisest august. Ütles, tema on August Augusti poeg August kes tuli vällja hoopis teisest august.
Läks vist liiga ümber augu jutuks
-
- Tsikkel: vfr
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
August Augusti poeg August tuli vällja teisest august. Ütles, tema on August Augusti poeg August kes tuli vällja hoopis teisest august.
Läks vist liiga ümber augu jutuks
"Kuule, August, kas käes on juba august?" küsis august Augusti poeg August August august ja ronis välja august mille oli kaevanud August Augusti poeg August.
"Eh, August Augusti poeg August, käes on tõesti juba august." vastas talle teine August Augusti poeg August august ning puges auku mille ajas kinni teine August Augusti poeg August..
vintisvint kirjutas:Rennes kirjutas:Miks sa arvad et Maal ei jätku metalli, et 384 392 kilomeetrit trossi valmistada? Vast ikka leiab nii palju
?
Kahjuks matemaatiliselt tõestatud, et mistahes läbimõõduga tross katkeb lihtsalt enda raskusega kui pikkust u. 10km
jah lm kll aga kas oleneb materjal ka ? Leiutatakse äkki uus materjal. Nagu on nüüd ju ämblikuvõrgust uusi asju leiutatud. Ämbliku võrk kerge siis kas selle saaks teha ju 10 km pikema ?
Võibolla on kellelgi juba esitatud see küsimus, aga...
Miks on nii, et mida lähemale pissimiskohale, seda suuremaks läheb häda ja võimatum on kinni hoida?
Lase või püksid täis...
Heart kirjutas:Võibolla on kellelgi juba esitatud see küsimus, aga...
Miks on nii, et mida lähemale pissimiskohale, seda suuremaks läheb häda ja võimatum on kinni hoida?
Lase või püksid täis...
Kuna uriini tuleb põide juurde???
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Võibolla on kellelgi juba esitatud see küsimus, aga...
Lase või püksid täis...
Et kui eemalduda peldikust siis pissihäda väheneb?
CasparT3 kirjutas:vintisvint kirjutas:Rennes kirjutas:Miks sa arvad et Maal ei jätku metalli, et 384 392 kilomeetrit trossi valmistada? Vast ikka leiab nii palju
?
Kahjuks matemaatiliselt tõestatud, et mistahes läbimõõduga tross katkeb lihtsalt enda raskusega kui pikkust u. 10km
jah lm kll aga kas oleneb materjal ka ? Leiutatakse äkki uus materjal. Nagu on nüüd ju ämblikuvõrgust uusi asju leiutatud. Ämbliku võrk kerge siis kas selle saaks teha ju 10 km pikema ?
Enamvähem samas teemas on mõni aeg tagasi Tehnikamaailmas ilmunud artikkel, milles kirjeldati kosmoselifti. Komposiitmaterjalist valmistatud köie üks ots kinnitatakse Maa külge ja teine ots on kosmoses nt. mingi vahejaama küljes kinni. Maakera pöörlemisest tekkinud tsentrifugaaljõud tõmbab köie pingule ja siis seda köit mööda hakkab lift sõitma kosmosesse ja tagasi.
Heart kirjutas:Võibolla on kellelgi juba esitatud see küsimus, aga...
Lase või püksid täis...
Pavlovi refleks
Kõikseemees kirjutas:Miks sa arvad et Maal ei jätku metalli, et 384 392 kilomeetrit trossi valmistada? Vast ikka leiab nii palju
?
See on kohatult tark teema siia rubriiki, aga ämblikuvõrgu saladus ei pidanud olema mitte kerguses, mis iseenesest selle küsimuse puhul on lisaboonus, aga justnimelt tugevuses. Ämblikuvõrgu tugevus mistahes ristlõikel on väga suur. See on üks looduse imedest.