Biker.ee foorumist - teata vigadest
Moderaator: Moded
Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest
Tere,
Mailid peaks nüüd ilusti liikuma. Kui keegi ei ole saanud oma konto (re)aktiveerimise maili või erasõnumi teavitust (värsked sõnumid), siis sys@biker.ee oleks õige koht sellest teatamiseks.
Aldo
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Pole küll päris viga, aga biker.ee võiks ka moodsamates muutuste tuules ratsutada ja erinevatele käsiseadmetele tuge pakkuda. Õuna ja robotisõbrad oleksid kindlasti tänulikud.
Mõned viited algatuseks:
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2092657
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2091769
http://www.tapatalk.com/
http://www.messageforums.net/iphoneforumreader.php
macintosh kirjutas:Pole küll päris viga, aga biker.ee võiks ka moodsamates muutuste tuukes ratsutada ja erinevatele käsiseadmetele tuge pakkuda. Õuna ja robotisõbrad oleksid kindlasti tänulikud.
Mõned viited algatuseks:
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2092657
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2091769
http://www.tapatalk.com/
http://www.messageforums.net/iphoneforumreader.php
+1
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
sepp kirjutas:naisi liiga vähe! saab seda viga parandada?
muidugi
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
sepp kirjutas:naisi liiga vähe! saab seda viga parandada?
saab saab, mina jüba olengi viimase nädala jooksul naise rollis ..
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Viimase Motorsi video lühikirjeldus on vigane. "Sügis on salamisi juba kohale hiilinud ja peadselt pannakse suur osa mootorratastest talvekortserisse ära. Kuna kordamine pidi tarkuse enam olema, siis kordamegi siinkohal üle tähtsamad asjad, millele enne seisma jätmist tähelepanu pöörata."
Kas peatselt saame teada mis on talvekortser ja enam ei pea enne seisma jätmist tarkuse ema pärast muretsema?
bigdog kirjutas:Viimase Motorsi video lühikirjeldus on vigane. "Sügis on salamisi juba kohale hiilinud ja peadselt pannakse suur osa mootorratastest talvekortserisse ära. Kuna kordamine pidi tarkuse enam olema, siis kordamegi siinkohal üle tähtsamad asjad, millele enne seisma jätmist tähelepanu pöörata."
Kas peatselt saame teada mis on talvekortser ja enam ei pea enne seisma jätmist tarkuse ema pärast muretsema?
no mis jühtus vana,kas ei saanud minu peenest huumorist aru ve ega see huumori tegemine ple mingi videode ülesse riputamine
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
ssxs kirjutas:no mis jühtus vana,kas ei saanud minu peenest huumorist aru ve
ega see huumori tegemine ple mingi videode ülesse riputamine
No mis on, kas emakeele tundides pole käinud, et kirjavigadest aru ei saa
-
- Kontakt:
bigdog kirjutas:Viimase Motorsi video lühikirjeldus on vigane. "Sügis on salamisi juba kohale hiilinud ja peadselt pannakse suur osa mootorratastest talvekortserisse ära. Kuna kordamine pidi tarkuse enam olema, siis kordamegi siinkohal üle tähtsamad asjad, millele enne seisma jätmist tähelepanu pöörata."
Tänks Parandan ära.
Väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
yeekim kirjutas:ssxs kirjutas:no mis jühtus vana,kas ei saanud minu peenest huumorist aru ve
ega see huumori tegemine ple mingi videode ülesse riputamine
No mis on, kas emakeele tundides pole käinud, et kirjavigadest aru ei saa
ega se koolivärk oli nagu oli,seda mäletan et emakeele õps oli noor ja ilus sorry,luban edaspidi rohkem mitte postitada
Kui ma olen oma postituse teinud näiteks kl. 9.30 siis sisselogituna näitab ka hiljem, et kl.9.30 aga välja logituna vaadates on postituse kellaaeg juba 8.30. Profiilis on seadistus UTC+2. Milles võib probleem olla?
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Kuhu aeg-ajalt postitused kaovad? Postitasin ühe siin 10 min tagasi aga nüüd on läinud. Justkui poleks kunagi olnud.
Varemgi seda märganud...seost nagu pole...
macintosh kirjutas:Kuhu aeg-ajalt postitused kaovad? Postitasin ühe siin 10 min tagasi aga nüüd on läinud. Justkui poleks kunagi olnud.
Nii käibki siin foorumis see asi.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Kuhu aeg-ajalt postitused kaovad? Postitasin ühe siin 10 min tagasi aga nüüd on läinud. Justkui poleks kunagi olnud.
Ilmselt kujutad endale ette, logi ei näita midagi
Äkki vajutasid eelvaate nupule hoopis...?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
ka minu postitused on kaduma läinud, a nad pole kohalegi siia jõudnud xD vb teen ise midagi valesti?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Äkki vajutasid eelvaate nupule hoopis...?
No võis olla, et kujutasin endale ette või vajutasin valele nupule. Alati võib juhtuda. Inimesed ikka. Aga pigem näeb see asi välja nii, et vajutasin: Eelvaade > Sisesta ja seejärel visati postituse kinnituse lehele aga postitust tegelikult ei toimunud. Olen paar korda sellist asja varem ka täheldanud ... seega tõesti, võis olla ... aga viga ikkagi...
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Kõik võib olla ... ka see , et suur karvane küberkäsi selle mingil põhjusel eemaldas ... ei pruugi kül antud juhtumi kohta käia ...
No offence
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Eksitav võib ka see olla kui keegi sinu postitused vahele postitab, siis vist küsis üle, et kas oled kindel.
Igatahes ma olen paarkorda alt läinud sellega, lootuses muidugi, et post kohale jõudis.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Mingi kuradi sodi on hakand ekraanil vilkuma. Küll Audi ja küll volkari piltidega. Krt lugeda juttu läbi ei saa triblab kirjale ette. Ei tea kas mul arvuti tuksis.
Kasuta firefoxi ja flashblocki (või muud analoogse otstarbega kombinatsiooni), jäävad reklaamid tulemata
KKKKKK kirjutas:Mingi kuradi sodi on hakand ekraanil vilkuma. Küll Audi ja küll volkari piltidega. Krt lugeda juttu läbi ei saa triblab kirjale ette. Ei tea kas mul arvuti tuksis.
Tuleb vist nii teha. krt tekstiosale miskit sodi vilkuma panna on eriline lollus küll.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Androidiga ei saa lugeda, kuna reklaam on otse foorumi keskel ja ära seda ei saa.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
Kas neid reklaame kuidagi ära blokkida ei saa. Iga kord vilguvad kusagil, kui foorumisse tulen(kasutan Firefox'i)
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
antonio kirjutas:Kas neid reklaame kuidagi ära blokkida ei saa. Iga kord vilguvad kusagil, kui foorumisse tulen(kasutan Firefox'i)
Installi AdBlock Pluss. Siis paremklikk asjal, millest tahad lahti saada, vali Blokeeri pilt/raam või mis seal parajasti pakub ja siis OK. Isegi delfit saab siis lugeda, ilma epilepsia hoogu kartmata.
Töö juures ühiskasutatavates arvutites, millel AdBlock puudub, on lehti või bikerit ikka päris häiriv lugeda.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Minu meelest oli hiljuti (võimalik, et siin samas teemas) see reklaamindus juba üles tõstatatud ja mõneks ajaks kadusid foorumist ära need lehe sisu (või navigeerimisvõimalusi) katvad reklaamid.
Järgneb puhtalt subjektiivne arvamusavaldus:
Ma usun, et foorumisse on samuti võimalik bikeri logo kõrvale üles serva bannerit paigutada, kui foorumis see tõesti vajalik peaks olema. Aga kui reklaamid paigutatakse sihilikult häirivatele kohtadele, siis paigaldabki enamus inimesi reklaamide blokeerimise tarkvara ja lõppkokkuvõttes kaotab sait selle tagajärjel, kuna reaalseid reklaamide näitamisi ei toimu ja seega kaob aja jooksul ka nendelt saadav tulu. Võit lühikeses ajaraamis on küll eestlaslikult tavapärane, aga pikemas plaanis ei pruugi see sugugi enam võidu poolele jääda.

Kõike saab blokeerida ja kustutada. Selleks, et need maha võtta, oleks vaja alternatiivset finantseerimise allikat. Hetkel on paar varianti - kas maksta kulud omast taskust või hoida neid reklaame.
Hetkel ma vaatan asju tõesti natuke lühemas perspektiivis, kuna kui ma vaataks kogu oma aega, mis sellele on kulutatud ja reaalseid rahalisi kulusid, siis tark inimene oleks selle lehe paar-kolm aastat tagasi ära kustutanud ja unustanud, et selline asi kunagi olemas oli. Eks peab millalgi rohkem peeglisse vaatama ja mõtlema, et kas ja kuidas edasi.
Muide kuskil teemas oli juba ammu arvamus, et see leht tuleks reklaami täis panna, et tasuks seda üldse üleval hoida. Võta sa siis kinni, mis see parem variant on...
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Reklaam on okei niikaua, kuni see ei sega. Kui reklaam on üleval omal kohal, on ok. Kui aga reklaam hüppab pidevalt foorumi postitustele, nii et lugeda ei saa, siis läheb kohe blokk sinna peale. Seega miks ei võiks reklaamid olla veidi vähem agressiivsed ja mitte häirida ja kõik oleksid rahul?
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Aga tegelikult on nii, et kui te installite mingi reklaami blokeeriva tarvara oma isiklikku arvutisse, siis neid reklaame teile lihtsalt ei näidata. Foorumi omanik seda ei tea/ei saa kuidagi kontrollida ja kuna reklaami müüakse nagunii mingi kodulehe külastatavuse põhjal, siis on hundid söönud ja lambad terved. Teid ei sega enam reklaamid ja bikeri foorum saab toimimiseks vajaliku sissetuleku.
Head installimist soovides,
davidsoniharald
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.