Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

nojah, aga te vist vähemalt ei hakanud mölisema, et teie rattal on suuremad pidurid, kui kõik Eesti politseinikud kokku :lol: :wack:

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

On jah märkamatu see kiiruseületus tulema, kõigiti nõus. Kiirendasin samuti autost mööda, 70 alast tulles ning 50 alasse sisse sõites (Järvevana tee Tondi selveri poolne ots). Korra keerasingi rutskat ning 106 mõõdeti taga sõitva eravärvides politseiauto poolt ära. Piirduti hoiatusega.
Muidu liiklen linnas ontlikult, üle 60-70 km/h ikka ei sõida (ühtlase kiirusega).

ishijupp kirjutas:

avaldus
palun mind, ishijuppi, välja arvata padjaklubi ridadest ja omistada hälvikratturi karistustiitel!
Krt, kiirendusrajal kiirendasin pisut üle (et lähenevale maasturile mitte jalgu jääda) ja värvusmuusika tahavaatepeeglis lõpetaski mu 3 aastat kestnud trahvivaba sõidu - täiesti märkamatult +35. Jäle kerge on laks kätte saada- nõustun täielikult Hurdaga.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Yerba kirjutas:

On jah märkamatu see kiiruseületus tulema, kõigiti nõus. Kiirendasin samuti autost mööda, 70 alast tulles ning 50 alasse sisse sõites (Järvevana tee Tondi selveri poolne ots). Korra keerasingi rutskat ning 106 mõõdeti taga sõitva eravärvides politseiauto poolt ära. Piirduti hoiatusega.
Muidu liiklen linnas ontlikult, üle 60-70 km/h ikka ei sõida (ühtlase kiirusega).

ishijupp kirjutas:

avaldus
palun mind, ishijuppi, välja arvata padjaklubi ridadest ja omistada hälvikratturi karistustiitel!
Krt, kiirendusrajal kiirendasin pisut üle (et lähenevale maasturile mitte jalgu jääda) ja värvusmuusika tahavaatepeeglis lõpetaski mu 3 aastat kestnud trahvivaba sõidu - täiesti märkamatult +35. Jäle kerge on laks kätte saada- nõustun täielikult Hurdaga.

Krt oleks mul ka nii vedand, et hoiatus. Ise ootan siin otsust ja mõtlen, et huvitav kui kauaks jalameheks tehakse või mitu õlut ja vorsti jaanipäeval vähem süüa saab :(

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

mina saan 25 õllet vähem juua :(

olen ületanud kiirust, kas ma olen ka nüüd siis hälvik mootorrattur? :lol:

born under a bad sign

Makz
Tsikkel: VFR 750F

Lugemata postitus Postitas Makz »

Krt panin just hälvikut natuke. Sorry sellele mehele, kellele sauel just vasakpööret tehes peaaegu ette pöörasin. Mõtted olid mujal, lisaks olen harjunud selles kurvis natuke kallutama kah, liiklus hõredavõitu tavaliselt seal... Kaherattalised omavahel :wink:

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Huviline7 kirjutas:

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=18827412
Tegelikult ei pannud seda artiklit siia sellepärast, et kiiruseületajat maha teha, eks kiire sõidu eest tuleb ikka rohkem lõivu maksta. Aga lugege parem kommentaare, täitsa lõpp kus mõnel on ikka kade meel kui peab ummikutes venima ja palava ilmaga seal higistama (raudselt konditsioneerita auto :D ). Tahaks neid autojuhte tsiklite otsas näha - huvitav kas siis ka samat juttu seletavad?

Võiks järgmise kampaania teha sellise kus tsiklimehed actually tiksuvadki korralikult üksteise järel sõiduraja keskel rivis ummikutes. Saab näitlikult selgeks, et autojuht saab veel hiljem koju.

Aga, mis tsikliga supermarketis poodlemas käimisse puutub, siis see pole mitte kuskil küljelt vaadates naljakas.

K1200S

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Olen sel juhul üks hälvikutest. Ummikutes liiklen tihti ridade vahel, püüdes seda teha väikesel kiirusel, et ootamatult autode vahelt ette karanud jalakäijaid ei ohustaks või kedagi ei ehmataks.

Käesoleval aastal on olukord täitsa hea minu arvates, ilusti lastakse vahele ning lasen ka ise teistel liigelda ja manöövreid teha. Vastastikkune mõistmine on täitsa tore, saab rõõmsa tujuga kulgeda.

Muide, kellelgi miski 185-195 17 kasutatud tagarehvi pole seismas? Äriks.

Ride free, citizen!

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

fh kirjutas:

Olen sel juhul üks hälvikutest.
Käesoleval aastal on olukord täitsa hea minu arvates, ilusti lastakse vahele ning lasen ka ise teistel liigelda ja manöövreid teha.

Et siis möödunud hooaegadel, kui vahele ei lastud, siis ei lasknud ka ise teistel liigelda ega manöövreid teha v?

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Miks sa seda arvad?
Miks sa arvad, et möödunud hooaegadel vahele ei lastud? Ütlesin, et see hooaeg lastakse ilusti vahele ja olukord on hea, mitte, et varem ei lastud. Aasta-aastalt olukord paraneb minu arvates.

v? ...

2 viimast postitust kustutada.

Rebaseonu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rebaseonu »

Politsei tabas mootorrattaga Maksimarketisse sõitnud noormehe

http://www.jt.ee/070508/esileht/20008817.php

Jaanus966

Lugemata postitus Postitas Jaanus966 »

Rebaseonu kirjutas:

"Mootorrattaga läbi Maksimarketi sõitnud noormees väitis politseis, et tema tegu oli protest auklike teede vastu."

Täiesti terve mees! (togi)

Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Jaanus966 kirjutas:
Rebaseonu kirjutas:

"Mootorrattaga läbi Maksimarketi sõitnud noormees väitis politseis, et tema tegu oli protest auklike teede vastu."

Ja sina kõike kohe usud ka ?

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

bash kirjutas:
Jaanus966 kirjutas:
Rebaseonu kirjutas:

Ja sina kõike kohe usud ka ?

ja mina arvasin et ülemaailmes näljahäda vastu

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Sina, kes täna kella 16:55 ja 17:05 suunas Stockman>Sikupilli keskus mööda Tartu mnt`d sinise Hornetiga sõitsid, õpi kõigepealt väikesel kiirusel tasakaalu hoida ning siis mine ridade vahele trügima.

Krt küll, mul oli selline tunne, et kümnete autode uksed saavad viga. Tüüpi lainetas nii, nagu ta oleks 3 promilliga.

Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Lcf666

Lugemata postitus Postitas Lcf666 »

Sõidan tihti tipptunnil Ringteelt-Võru mnt-le.Saba foori taga pikk.Kulgen rahuliselt ette välja ja on väga erinevaid reaktsioone autojuhtidelt.On neid kes keeravad ette ja peeglist näeb vahest sõimavaid juhte ja isegi keskmist sõrme.Sel suvel on neid kes rohelise süttides stopp-joone taga seistes näitavad,et mine -päris palju!Viskan alati viis.

Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

Kusjuures mul samuti sel hooajal mitu korda sellist asja juhtunud, et autojuht näitab rohelise süttides, et "mine-mine". See teeb ikka tuju heaks küll, kui autojuhid hakkavad tsiklimeestega nii arvestama. Igaljuhul viskan alati viis või näitan pöidlaga (w)

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

Freaksmart kirjutas:

Sina, kes täna kella 16:55 ja 17:05 suunas Stockman>Sikupilli keskus mööda Tartu mnt`d sinise Hornetiga sõitsid, õpi kõigepealt väikesel kiirusel tasakaalu hoida ning siis mine ridade vahele trügima.

Krt küll, mul oli selline tunne, et kümnete autode uksed saavad viga. Tüüpi lainetas nii, nagu ta oleks 3 promilliga.

aga äkki lainetas rehve soojaks, et reede saugal kiiremad ringid teha :lol:

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Hoiatus, OT :D

Täna juhtusin bussiga sõites kuulama, kuidas 2 memme rääkisid tsiklistidest :D
Peale seda, kui u 10 pealine kolonn mööda sõitsid hakkas jutt pihta:
"Mootorratturid on nii viisakad inimesed. Nad on korralikud. Jaa. Kõik on pereinimesed. Nad on fanaatikud. Paljud on surma saanud. Ma alguses mõtlesin et kõik on pätid, kuid ei ole... ei ole ... Vahel panevad pidu ka." :twisted:

Niiet osade inimeste arvates me oleme ikka korralikud. Hoidkem asja nii, et see arvamus püsiks :bsmile:

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Panthera kirjutas:

Hoiatus, OT :D

Täna juhtusin bussiga sõites kuulama, kuidas 2 memme rääkisid tsiklistidest :D
Vahel panevad pidu ka." :twisted:

Niiet osade inimeste arvates me oleme ikka korralikud. Hoidkem asja nii, et see arvamus püsiks :bsmile:

Kui nad juhtuks ürituste kalendrit vaatama :P
Siis oleks kuulnud :"... iga nädal joovad..." :twisted:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Panthera

Hälvik rollerijuhid kihutasid Tartus suletud tõkkepuu tagant rongi eest üle raudtee ja seda suht lähedalt ...
Ilmselt tahtsid kolmekesti teise ilma saada... Sõprade värk ... :evil:

mamps

Lugemata postitus Postitas mamps »

Täna õhtul kui oli veel soe, ootasin survivalilt tulles Paldiski mnt - Sõle tn ristmikul foori taga vasakpööret ja kõrval kekutas tsikliga noorhärra. Ei tea kas ta üksi oleks ka sealt niimoodi minema sööstnud?
Ja omal veel seljataga kössitamas sihukesed paljad pontsakad reied, et oioioi. No kuule poiss, kui sa tüdrukust hoolid, siis ära pane teda nii paljalt tsikli peale! Ka siis kui oled kindel, et sa teda maha ei pilla. Poolsurnuks külmetad ikka niimoodi kihutades.

Panthera

Tartus, Ringtee - Aardla vahelisel Võru tn lõigul laskis keegi baigiga (kiirus hinnanguliselt 140 km) ... Politsei võttis sappa, kuid näha küll ei olnud, et tsiklimees oleks aeglustanud .... ning see just oma 15 min tagasi ...

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

ja siia teemasse kirjutamine annab mida? :D
Tunde,et mina olen ikka ingel.. aga krt teised on ikka sellised jobud liikluses?
Või loodate,et see keda siin mustate ei saa nyyd öösel rahulikult magada?
Mõttetu teema.

Panthera

Ega ma ise ka nüüd mingi ingel pole ... Kuid linnavahel sellist kiirust küll ise üles ei võta ...
Linnas ei ole selline asi normaalne ...

Kasutaja avatar

urmas

Lugemata postitus Postitas urmas »

sepp kirjutas:

Tunde,et mina olen ikka ingel.. aga krt teised on ikka sellised jobud liikluses?
Mõttetu teema.

Ja mida annab sulle eelneva teksti kommenteerimine?
Saad nüüd südamerahus magama minna?

Drive with your brain, not with your balls.
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Selle hinnangulise kiirusega on ka nii nagu on, hui ütled silmaga seda, palju nüüd oli umbes. Muidugi mõnel võib olla on selline anne antud, et suudab kiirust silmaga määrata.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

Panthera

-PitBull- kirjutas:

Selle hinnangulise kiirusega on ka nii nagu on, hui ütled silmaga seda, palju nüüd oli umbes. Muidugi mõnel võib olla on selline anne antud, et suudab kiirust silmaga määrata.

just .. see oli hinnang, mitte täpne arv ....
50 see kohe mitte ei olnud, ning 100-st oli asi ka kaugel .. see oli ikka oluliselt kiirem ...
kuid ma kordan, see on hinnanguline ... niiet tõepähe ärge siis seda võtke ..

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

urmas kirjutas:
sepp kirjutas:

Mõttetu teema.

Ja mida annab sulle eelneva teksti kommenteerimine?
Saad nüüd südamerahus magama minna?

annab seda,et ehk juhtisin kellegi tähelepanu sinna,et pole vaja kõiki mustata ja ennast siin upitada ingliks.. tahaks näha mõnda ratturit kes pole kordki elus ületanud kiirust.

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

MINA :!:

sepp kirjutas:

tahaks näha mõnda ratturit kes pole kordki elus ületanud kiirust.

Kasutaja avatar

urmas

Lugemata postitus Postitas urmas »

Sepp, ma ei lugenud siit kusagilt välja mingisugust mustamist, pigem oli see korralekutsumine st tähelepanu juhtimine.Ei vaidle vastu, et keegi meist pole lubatust kiiremini sõit.Pole küll antud tänavaga kokku puutunud ja ei tea kui "tänav" see on, panen just rõhu sõnale TÄNAV, fakk mingi mõistuseraas peaks ikka inimesel peas olema, kunagi ei tea sa kus, kes ja millal võib sulle ette hüpata, seda eriti tänaval, mine kurat kusagile metsavahele ja keera seal torud tühjaks.
Arvan, et Panthera eesmärk oli pigem tähelepanu juhtida ja loota et antud "Tegija" tunneb end ära ja häbeneb nüüd natuke enne magamaminekut

Drive with your brain, not with your balls.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”