Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
On jah märkamatu see kiiruseületus tulema, kõigiti nõus. Kiirendasin samuti autost mööda, 70 alast tulles ning 50 alasse sisse sõites (Järvevana tee Tondi selveri poolne ots). Korra keerasingi rutskat ning 106 mõõdeti taga sõitva eravärvides politseiauto poolt ära. Piirduti hoiatusega.
Muidu liiklen linnas ontlikult, üle 60-70 km/h ikka ei sõida (ühtlase kiirusega).
ishijupp kirjutas:avaldus
palun mind, ishijuppi, välja arvata padjaklubi ridadest ja omistada hälvikratturi karistustiitel!
Krt, kiirendusrajal kiirendasin pisut üle (et lähenevale maasturile mitte jalgu jääda) ja värvusmuusika tahavaatepeeglis lõpetaski mu 3 aastat kestnud trahvivaba sõidu - täiesti märkamatult +35. Jäle kerge on laks kätte saada- nõustun täielikult Hurdaga.
Yerba kirjutas:On jah märkamatu see kiiruseületus tulema, kõigiti nõus. Kiirendasin samuti autost mööda, 70 alast tulles ning 50 alasse sisse sõites (Järvevana tee Tondi selveri poolne ots). Korra keerasingi rutskat ning 106 mõõdeti taga sõitva eravärvides politseiauto poolt ära. Piirduti hoiatusega.
Muidu liiklen linnas ontlikult, üle 60-70 km/h ikka ei sõida (ühtlase kiirusega).ishijupp kirjutas:avaldus
palun mind, ishijuppi, välja arvata padjaklubi ridadest ja omistada hälvikratturi karistustiitel!
Krt, kiirendusrajal kiirendasin pisut üle (et lähenevale maasturile mitte jalgu jääda) ja värvusmuusika tahavaatepeeglis lõpetaski mu 3 aastat kestnud trahvivaba sõidu - täiesti märkamatult +35. Jäle kerge on laks kätte saada- nõustun täielikult Hurdaga.
Krt oleks mul ka nii vedand, et hoiatus. Ise ootan siin otsust ja mõtlen, et huvitav kui kauaks jalameheks tehakse või mitu õlut ja vorsti jaanipäeval vähem süüa saab
Huviline7 kirjutas:http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=18827412
Tegelikult ei pannud seda artiklit siia sellepärast, et kiiruseületajat maha teha, eks kiire sõidu eest tuleb ikka rohkem lõivu maksta. Aga lugege parem kommentaare, täitsa lõpp kus mõnel on ikka kade meel kui peab ummikutes venima ja palava ilmaga seal higistama (raudselt konditsioneerita auto). Tahaks neid autojuhte tsiklite otsas näha - huvitav kas siis ka samat juttu seletavad?
Võiks järgmise kampaania teha sellise kus tsiklimehed actually tiksuvadki korralikult üksteise järel sõiduraja keskel rivis ummikutes. Saab näitlikult selgeks, et autojuht saab veel hiljem koju.
Aga, mis tsikliga supermarketis poodlemas käimisse puutub, siis see pole mitte kuskil küljelt vaadates naljakas.
Olen sel juhul üks hälvikutest. Ummikutes liiklen tihti ridade vahel, püüdes seda teha väikesel kiirusel, et ootamatult autode vahelt ette karanud jalakäijaid ei ohustaks või kedagi ei ehmataks.
Käesoleval aastal on olukord täitsa hea minu arvates, ilusti lastakse vahele ning lasen ka ise teistel liigelda ja manöövreid teha. Vastastikkune mõistmine on täitsa tore, saab rõõmsa tujuga kulgeda.
Muide, kellelgi miski 185-195 17 kasutatud tagarehvi pole seismas? Äriks.
Ride free, citizen!
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
fh kirjutas:Olen sel juhul üks hälvikutest.
Käesoleval aastal on olukord täitsa hea minu arvates, ilusti lastakse vahele ning lasen ka ise teistel liigelda ja manöövreid teha.
Et siis möödunud hooaegadel, kui vahele ei lastud, siis ei lasknud ka ise teistel liigelda ega manöövreid teha v?
Jaanus966 kirjutas:Rebaseonu kirjutas:Politsei tabas mootorrattaga Maksimarketisse sõitnud noormehe
"Mootorrattaga läbi Maksimarketi sõitnud noormees väitis politseis, et tema tegu oli protest auklike teede vastu."
Täiesti terve mees!
Ja sina kõike kohe usud ka ?
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
bash kirjutas:Jaanus966 kirjutas:Rebaseonu kirjutas:Politsei tabas mootorrattaga Maksimarketisse sõitnud noormehe
"Mootorrattaga läbi Maksimarketi sõitnud noormees väitis politseis, et tema tegu oli protest auklike teede vastu."
Täiesti terve mees!
Ja sina kõike kohe usud ka ?
ja mina arvasin et ülemaailmes näljahäda vastu
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tänatud: 5 korda
Sina, kes täna kella 16:55 ja 17:05 suunas Stockman>Sikupilli keskus mööda Tartu mnt`d sinise Hornetiga sõitsid, õpi kõigepealt väikesel kiirusel tasakaalu hoida ning siis mine ridade vahele trügima.
Krt küll, mul oli selline tunne, et kümnete autode uksed saavad viga. Tüüpi lainetas nii, nagu ta oleks 3 promilliga.
Sõidan tihti tipptunnil Ringteelt-Võru mnt-le.Saba foori taga pikk.Kulgen rahuliselt ette välja ja on väga erinevaid reaktsioone autojuhtidelt.On neid kes keeravad ette ja peeglist näeb vahest sõimavaid juhte ja isegi keskmist sõrme.Sel suvel on neid kes rohelise süttides stopp-joone taga seistes näitavad,et mine -päris palju!Viskan alati viis.
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
Freaksmart kirjutas:Sina, kes täna kella 16:55 ja 17:05 suunas Stockman>Sikupilli keskus mööda Tartu mnt`d sinise Hornetiga sõitsid, õpi kõigepealt väikesel kiirusel tasakaalu hoida ning siis mine ridade vahele trügima.
Krt küll, mul oli selline tunne, et kümnete autode uksed saavad viga. Tüüpi lainetas nii, nagu ta oleks 3 promilliga.
aga äkki lainetas rehve soojaks, et reede saugal kiiremad ringid teha
Hoiatus, OT
Täna juhtusin bussiga sõites kuulama, kuidas 2 memme rääkisid tsiklistidest
Peale seda, kui u 10 pealine kolonn mööda sõitsid hakkas jutt pihta:
"Mootorratturid on nii viisakad inimesed. Nad on korralikud. Jaa. Kõik on pereinimesed. Nad on fanaatikud. Paljud on surma saanud. Ma alguses mõtlesin et kõik on pätid, kuid ei ole... ei ole ... Vahel panevad pidu ka."
Niiet osade inimeste arvates me oleme ikka korralikud. Hoidkem asja nii, et see arvamus püsiks
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Panthera kirjutas:Hoiatus, OT
Täna juhtusin bussiga sõites kuulama, kuidas 2 memme rääkisid tsiklistidest
Vahel panevad pidu ka."Niiet osade inimeste arvates me oleme ikka korralikud. Hoidkem asja nii, et see arvamus püsiks
Kui nad juhtuks ürituste kalendrit vaatama
Siis oleks kuulnud :"... iga nädal joovad..."
Täna õhtul kui oli veel soe, ootasin survivalilt tulles Paldiski mnt - Sõle tn ristmikul foori taga vasakpööret ja kõrval kekutas tsikliga noorhärra. Ei tea kas ta üksi oleks ka sealt niimoodi minema sööstnud?
Ja omal veel seljataga kössitamas sihukesed paljad pontsakad reied, et oioioi. No kuule poiss, kui sa tüdrukust hoolid, siis ära pane teda nii paljalt tsikli peale! Ka siis kui oled kindel, et sa teda maha ei pilla. Poolsurnuks külmetad ikka niimoodi kihutades.
sepp kirjutas:ja siia teemasse kirjutamine annab mida?
Tunde,et mina olen ikka ingel.. aga krt teised on ikka sellised jobud liikluses?
Või loodate,et see keda siin mustate ei saa nyyd öösel rahulikult magada?
Mõttetu teema.
Ja mida annab sulle eelneva teksti kommenteerimine?
Saad nüüd südamerahus magama minna?
-PitBull- kirjutas:Selle hinnangulise kiirusega on ka nii nagu on, hui ütled silmaga seda, palju nüüd oli umbes. Muidugi mõnel võib olla on selline anne antud, et suudab kiirust silmaga määrata.
just .. see oli hinnang, mitte täpne arv ....
50 see kohe mitte ei olnud, ning 100-st oli asi ka kaugel .. see oli ikka oluliselt kiirem ...
kuid ma kordan, see on hinnanguline ... niiet tõepähe ärge siis seda võtke ..
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
urmas kirjutas:sepp kirjutas:ja siia teemasse kirjutamine annab mida?
Tunde,et mina olen ikka ingel.. aga krt teised on ikka sellised jobud liikluses?
Või loodate,et see keda siin mustate ei saa nyyd öösel rahulikult magada?
Mõttetu teema.Ja mida annab sulle eelneva teksti kommenteerimine?
Saad nüüd südamerahus magama minna?
annab seda,et ehk juhtisin kellegi tähelepanu sinna,et pole vaja kõiki mustata ja ennast siin upitada ingliks.. tahaks näha mõnda ratturit kes pole kordki elus ületanud kiirust.
Sepp, ma ei lugenud siit kusagilt välja mingisugust mustamist, pigem oli see korralekutsumine st tähelepanu juhtimine.Ei vaidle vastu, et keegi meist pole lubatust kiiremini sõit.Pole küll antud tänavaga kokku puutunud ja ei tea kui "tänav" see on, panen just rõhu sõnale TÄNAV, fakk mingi mõistuseraas peaks ikka inimesel peas olema, kunagi ei tea sa kus, kes ja millal võib sulle ette hüpata, seda eriti tänaval, mine kurat kusagile metsavahele ja keera seal torud tühjaks.
Arvan, et Panthera eesmärk oli pigem tähelepanu juhtida ja loota et antud "Tegija" tunneb end ära ja häbeneb nüüd natuke enne magamaminekut
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.