Haapsalu mootorratturid.
Moderaator: Moded
Re: Haapsalu mootorratturid.
zirocool kirjutas:Kle kas see tõsijutt et laup toimub meil siin haapsalu kandis ka miskit??
Kas keegi krantsi kõrtsu ka läheb??
Sorry for OT aga mis koht see Krantsi Kõrts on?
-
Aga läheks homme siis Saugale, ise saan mingi kahe-kolme paiku liikuma hakata...
-
- Tsikkel: Suzuki SV 1000S Husaberg FE450
Vahest ikka, hõbedase Fazeriga...
ma sõidan ka ikka )
ciber .. sul siis see hõbedane ratas, mis üks päev autoeksperdi ees seisis??
võiks mingi ühise sõidu teha või lihtsalt kokku saada, sest haapsalus pole ju kuhugi sõita )
siis ehk saaks vähe tuttavaks ja teine kord hea kedagi sõitma kutsuda, kui üksi ei viitsi ringi vurada
ekslen minagi seal aegajalt, kuid üldiselt sõidan asjapärast, mitte ei tiiruta niisama.
-
ei see hõbedane on seal minu oma paar päeva seisnud.seal eksperdi ees.keegi jõgevatreffile ka plaanib minna?ma ennem koju ei tulegi kui treffi ajaks
-
ma plaanin minna treffile.kõik kes siit kandist pärit andke teada.seltsis segasem
eelmine aasta käisin trefi paraadil. läksin haapsalust tallinna ja tallinnas liitusin tallinanst minejatega. oli päris vaffa. (väike vihje kui siit punti ei leia)
ise ei tea veel mis teen.
-
Keegi Saugale sõitma ei taha täna minna? Ise plaanis Haapsalust 3-4 paiku liikuma hakata...
-
mis seal saugal on rinka v?täna ei oleks saanud.soomes tööl.kunagi teine homme võiks kindlasti minna
-
invisibleafk kirjutas:mis seal saugal on rinka v?täna ei oleks saanud.soomes tööl.kunagi teine homme võiks kindlasti minna
Seal ringrada jah. Kolmapäeviti avatud mootorratastele. 100 krooni tuleb tänavaratta puhul sularaha kaasa krabada.
-
-
Kui ilma on ja miskit muud pakilist ette ei tule, siis üritan igal kolmapäeval kohal olla. Siiani olen Haapsalust üksi läinud...
vahest käin ka kolmap. rinkal.
viimasel ajal pole muidugi jõudnud, aga edaspidi ikka jälle plaanis ..
kui mineks jälle, siis võiks mulle ka teada anda .. näiteks 56239190
eelmine kolmap. sattusin suht kogemata raja äärde, kuna olin pärnus parasjagu ja rahvast ikka oli seal ...
ma seekord ei hakanud Narvast tulema...
aga kuna ringreisiga rehv suht kandiliseks kulus, siis peaks servasid maha nühkima küll.... aga kiuna nüüd puhkus läbi, siis kolmapäeviti olen tallinnas...niiet ilmselt peaks minema raplasse sõitma, seal vist pühapäeviti käiakse kui õieti meeles.
-
Lähen täna saugale, stardiks umbes kell 4, kes tahab kampa lüüa, helistage 53312463
-
Tere tere.Sai ka siis Haapsalus esimene sõit ära tehtud.Vaja veel nüüd ülevaatus ära teha .Muidu vahi koguaeg üle õla kas politseid kuskil näha.Küsin kas keegi on juba seal uuses kohas Martna Garaaazi kõrval tsiklile ÜL teinud.Kui on siis kuida sealsed mehed on.Jõudu eelnevaks hooajaks.Arko
Kas Haapsalus veel rattureid talveunest ärkamas on ? Pole ise veel kedagi peale enda näinud tänavatel liiklemas.. kui nüüd mitte arvestada rollumehi
Tegelikult tegin ka reedel salaja ühe tiiru haapsalu lähedal. Igatahes meie kandis (Palivere,Taebla) ikka liiguvad vaikselt juba.
Arkole
Käisin ylevaatust tegemas seal Martna garaazi kõrval 1 aprillil. Täiesti normaalne suhutmine oli: kontrolliti tuled ja pidurid ning kuulati mootorit ja täts it (Y) yhtegi paha sõna ei ole öelda! 200 eeku maksis ka, igaks juhuks mainin ära...
Tänud arles.Pean siis mõnipäeva ära käima ja uue koha järgi kaema.Muidu olen käinud varem korduvalt Taeblas ja seal ka norm.Läheks kohe aga lapsevalves nii ,et jääb mõne teise päeva peale.Täna muidugi ilm super.Kurat eilne sõit oli ikka hea talv otsa ratast ehitatud ja see oli seda väärt.Kui mahti siis võiks mõnipäev Haapsalu ja lähiümbruskonna meestega kokku saada.Teha väikest tutvust.OK
Arko kirjutas:Tere tere.Sai ka siis Haapsalus esimene sõit ära tehtud.Vaja veel nüüd ülevaatus ära teha .Muidu vahi koguaeg üle õla kas politseid kuskil näha.Küsin kas keegi on juba seal uuses kohas Martna Garaaazi kõrval tsiklile ÜL teinud.Kui on siis kuida sealsed mehed on.Jõudu eelnevaks hooajaks.Arko
Tere,Arko! Ülevaatuselt just tulin ja meeldivaks üllatuseks oli, et ülevaataja ka ise rattur,-seega asjatundja ja sugugi mitte pahatahtlik!Käi ära ja muretuid kilomeetreid!
Kui jõuan siis käin homme seal ära.Käisin just Postkontoris ja nägin valget Triump Speede liikumas ilus ratas on.
Tere, prooviks ka siis järgmiseks nädalaks ratta kokku saada ja sõitma hakata, ei jõua enam ära oodata:D Kas keegi 1. mail Pärnu, hooaja avamisele ka läheb siit Haapsalu kandist?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.