Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
Re: Õnnetused mootorratastega
Butterfly kirjutas:Ja olgem ausad- ajalehest ikka tõde päris lugeda ei saa eksole...
Kui atiklites on kirjas "mootorrattur" siis on ta tavaline meesmootorrattur, aga et segadust ei tekiks, pandi naisterahvas, et aru saada, et tegemist on naismootorratturiga. Mitte kunagi ei panda a'la "meesterahvas ei tulnud toime mootorratta käsitsemisega
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Tegu siis väga kahetsusväärse juhtumiga.
Olin ise kohal, kuid otsest tabamust ei näinud.
Nägin, kuidas tsikli mees kukkus ja ratas sõitis veidi edasi ja hakkas loopima.
Kahjuks maandus sellele kaunile tüdrukule peale.
Täpselt ei oska õelda, kas tüdruk oli seljaga või mitte, kuid tsikkel kukkus kaarega tüdrukule pihta - loopides ( kuuldud mitme nägija käest )
Nägijad ütlesid, et väga võigas vaatepilt.
Ise nägin kuidas elektrišoki aparaadiga tüdrukut elustati ja lõpuks ära viidi. Ei soovita kellegile sellist vaatepilti.
Esialgu üritus jätkus, kuid kui uudis jõudis korraldajateni, siis üritus katkestati.
Kui nüüd uskuda kõike seda, et fotograafidel oli lubatud seal olla, siis oli see ikka one in a million juhus. Meeter siia sinna ja oleks olnud vaid ehmatus.
Väga väga kahju on tüdrukust ja sügav kaastunne omakstele.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Kaastunne omastele

-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Täna 17:30 Tartus,Pepleri ja Riia ristmikul Ford Probe ja mingi kollane choppaka moodi rattas asjatasid,:?:
Rattas püsti ja kõik terved paistsid.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänatud: 12 korda
andryy kirjutas:Täna 17:30 Tartus,Pepleri ja Riia ristmikul Ford Probe ja mingi kollane choppaka moodi rattas asjatasid,:?:
Kes asjatasid rattas ja kes olid rattas püsti?

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
tali kirjutas:andryy kirjutas:Täna 17:30 Tartus,Pepleri ja Riia ristmikul Ford Probe ja mingi kollane choppaka moodi rattas asjatasid,:?:
Rattas püsti ja kõik terved paistsid.Kes asjatasid rattas ja kes olid rattas püsti?
Ära näri tähte!
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Ercki kirjutas:tali kirjutas:andryy kirjutas:Täna 17:30 Tartus,Pepleri ja Riia ristmikul Ford Probe ja mingi kollane choppaka moodi rattas asjatasid,:?:
Rattas püsti ja kõik terved paistsid.Kes asjatasid rattas ja kes olid rattas püsti?
Ära näri tähte!
Ah jätke järele,mölisemiseks on eraldi teema.
Oli mul kiire ja kirjutsain parema jala varvastega.
Mina ammu ei pane tähele igasuguseid tarkpäid kes peale oma lollusi midagi targemat kirja panna ei oska
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
andryy kirjutas:Täna 17:30 Tartus,Pepleri ja Riia ristmikul Ford Probe ja mingi kollane choppaka moodi rattas asjatasid,:?:
Ja motikamees oli lühkarite ja plätudega. Ja veriste põlvedega...
mingi tund aega tagasi paldiski maanteel looga peatuses musta rattaga pikali.. ei tea mis ratas oli aga mingi punase autoga oli kokku pand. tundus et nagu tagant paremalt küljelt.
Yamaha FJ1100 oli see seal, 18.45 üritas punane treila seda endale peale võtta. Iste ja kiiver olid maas, asjaosalisi ei tundunud enam? näha olema.
-
- Tänatud: 8 korda
Kutiga paistis kõik ok olema, sest tatsas seal ringi ja korjas juppe. Kuigi pauk paistis päris kõva olema, et pesukoti spinni viskas.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
Elan Paldiski mnt lähedal ja kuulsin ennist, kuidas keegi tsiklit peeneks lasi ja siis mingi aja pärast tulid kuuldavale kiirabisireenid, kohe käis mõttest see tsikkel läbi... Võimalik muidugi, et tegu oli ka lihtsalt kokkusattumusega
üks tsikkel oli seal küll teepervel püsti ja kiirabi kedagi tohterdamas...
Kella 17 paiku toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maantee ja Tuuleveski tänava ristmikul, kus põrkasid kokku 32-aastase Gunnari juhitud mootorratas Yamaha FJ 1200 ning sõiduauto Peugeot 206, mida juhtis 34-aastane Jelena. Mootorrattur toimetatud kehavigastustega Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Täna kell11.45 ajal oli õnnetus Tartu-Võru mnt. ja Ülenurme lennuvälja tee ristis. Kohapealse info kohaselt tuli Volvo Tartu poolt ja hakkas sooritama tagasipööret. Samas ajal oli proovinud suht suure kiirusega tagant tulnud must bike (roheliste monster kirjadega) mööda lipsata. Aga ei õnnestunud. Avarii tulemusena Volvo vasak tagatiib kõvasti sees ja mootorratas ikka väha katki. Juht oli just kiirabiga ära viidud kuid oli õnneks enne seda ise liigutanud ennast.
Juhile kiiret paranemist.
Kui ma nüüd õiget risti mõtlen, siis seal minu arust tagasipööret sooritada ei tohi...
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
Keegi pani Tammsaare osmanis külje maha, mingi jeep seisis eemal ja kellelgi oli käsi kinni seotud. Ratas oli cruiseri moodi.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
TarmoM kirjutas:Kui ma nüüd õiget risti mõtlen, siis seal minu arust tagasipööret sooritada ei tohi...
Kui aus olla, siis hakkasin ise ka pärast selle üle mõtlema, et minu mälu järgi ka seal tagasipööret teha ei tohi. Aga kohapeal ei veendunud ka selles.
Raiki kirjutas:TarmoM kirjutas:Kui ma nüüd õiget risti mõtlen, siis seal minu arust tagasipööret sooritada ei tohi...
Kui aus olla, siis hakkasin ise ka pärast selle üle mõtlema, et minu mälu järgi ka seal tagasipööret teha ei tohi. Aga kohapeal ei veendunud ka selles.
Ma nüüd "mürki" võtma ei hakka aga kas sellel ristmikul ei ole mitte topelt pidevate joonte tõttu ka möödasõit keelatud.
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Ristmikul on ju lausa ohutussaar, loomulikult ei ole seal lubatud möödasõitu sooritada v.a. oma raja piires ette jõudmisega, mis jällegi ilmselt pole lihtsalt kuigi mõistlik tegu sellise koha peal. Tagasipööre muidugi vist ka suht küsitava väärtusega, aga kas otseselt keelatud, seda ma ei mäleta.
Eile kella 11.16 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Ülenurme vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 192. kilomeetril, teatas siseministeerium. Kokku põrkasid 26-aastase Alo juhitud sõiduauto Volvo 850 ja mootorratas Suzuki, mida juhtis 27-aastane Riho. Haiglasse toimetati mootorratta juht ja sõidukis viibinud kaasreisija 24-aastane Kadri.
Kes täna 1700 ajal Kristiine keskuse ees oranzhi supermotoga käpuli käis? Ilma kinnasteta ka veel........ aiaaaaa
pole küll õnnetus, aga.. Kaks mootorratturit sõitsid lubatust kaks korda kiiremini
snip
23-aastase Andrese Suzukil mõõdeti kiiruseks 186 kilomeetrit tunnis ja 36-aastane Mardi juhitud Suzukil 178 kilomeetrit tunnis.
Päris "hea" reklaam gixerile
Aga naljaga pooleks, Yamaha R1 "reklaamile" eelmine aasta, kus vennal mõdeti 254 km/h jäid mõlemad alla.
alvarp kirjutas:pole küll õnnetus, aga.. Kaks mootorratturit sõitsid lubatust kaks korda kiiremini
snip
23-aastase Andrese Suzukil mõõdeti kiiruseks 186 kilomeetrit tunnis ja 36-aastane Mardi juhitud Suzukil 178 kilomeetrit tunnis.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
alvarp kirjutas:pole küll õnnetus, aga.. Kaks mootorratturit sõitsid lubatust kaks korda kiiremini
snip
saatusekaaslased