Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Kahjuks on tegu tavalise ja õhukesega, mis käib eest krõpsuga kinni. Eelkõige siiski mõeldud autosse 1.juulist kehtima hakkava seaduse tõttu.
Aga ma uurin asja, äkki suurema huvi korral saame ka paksemaid pakkuda!
Minu kaudu ikka võimalik garaaž või siis maja valve alla saada.
Küsi lisa.
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Kui juba aiateemale läks, siis mul vaja maha müüa hunnik hekikääre, oksakääre ja - lõikureid, igast jebenne voolikute ühendamiseks, kultivaatoreid, kastmispüstoleid jne. Tootja Raco. 40-50 % saab ikka alla.
Tänassilma tee 15, küsi väikest Raidot ja kuku shoppama.
-
kas keegi amorte ka sirgendab?
PS või 56925270 hannes
hannes1337 kirjutas:kas keegi amorte ka sirgendab?
PS või 56925270 hannes
Dragbike kunagi tegi. Iseasi palju neil tänapäeval aega on, et remont töid teha.
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
mart211 kirjutas:hannes1337 kirjutas:kas keegi amorte ka sirgendab?
PS või 56925270 hannes
Dragbike kunagi tegi. Iseasi palju neil tänapäeval aega on, et remont töid teha.
Ramo tegi ka ennem aga praeguse aja kohta ei tea lubada.
http://www.revemont.eu/
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
speedvana kirjutas:oleks vaja üks ROTT teise ilma saata, kes soovitaks mingit toimivat, mürki, lõksu või mõnda head tarkust/abinõud selleks toiminguks.
proovisin lõksuga, lõks kukkus kinni, sisse raibe ei jäänud, mürgi ostsin esimese ettejuhtuva, justkui näksis aga elus on.
Praeguseaja mürgid mõjuvad alles ca 10 päeva pärast. Rotirajakad saavad muidu aru, et mürgi pärast teise ilma läksid. Need tõprad on ju targad, kari saadab kõigepealt ühe nõrgema isendi proovima ja kui see lusika lähiajal nurka viskab, siis ei puutu enam ükski sööta. Mürgi peiteaeg peab seepärast pikk olema.

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Pakun nüüd värvitöid, naabrimees, kes on kõva käsi tsiklite ehitamises ja värvimises, ehitas endale nüüd korraliku värvikambri ja on ka väikesest haltuurast huvitatud. Hinnakirja, kui sellist, pole, iga töö on individuaalne, eelistatud on kroomrattad ning teda huvitavad ka igasugused disainid. St kukkunud baikide lappimisest pole väga huvitatud.Lähiajal sebin ta enda töödest pilte, väga kvaliteetselt teeb.
Tööde hinnad selguvad, kui on teada, mida vaja teha.
Kontakt esialgu minu kaudu (ta pole ise siin foorumis tegev).
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Terv kui keegi oskab aidata KOSO näidikupaneeli seadistamiseks gsx 1400. http://www.bikebandit.com/koso-gp-style ... e?mg=10849 palun võtta ühendust. (Tahho ei tööta)
556 559 25. Tallinn
Tere,
Ega keegi batuutidega ei tegele? Kiirelt tulnud lume tõttu jäi välja ning äärekate ja "hüppamisriie" said kahjustada ja oleks uusi vaja. Et äkki ei pea tervet komplekti uut ostma.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Kas keegi mulle Tallinnas magnetitega paagikotti (millel on kõige peal kiletasku / kaarditasku) järgmiseks nädalavahetuseks saaks laenata.
motoratsutaja kirjutas:Kas keegi mulle Tallinnas magnetitega paagikotti (millel on kõige peal kiletasku / kaarditasku) järgmiseks nädalavahetuseks saaks laenata.
Saab, aga pead tulema proovima, kas sobib paagi kujuga.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Paagikoti saan ja juhul kui ei saa siis võtan ühendust.
Kas keegi teab, kust Tallinnas saada neid asju hea hinnaga:
Sigaretisüütaja pistikut / USB üleminekut
http://www.kannukas.ee/binary/true/obje ... pg/ext/jpgUSB ---> Micro USB spiraaljuhet
http://i1.expansys.com/img/b/196200/htc ... c-c200.jpg
Või vedeleb kellelgi niisama kasutult kuskil tavalise HTC Desire autolaadija ja on nõus seda müüma ?
motoratsutaja kirjutas:...
- Sigaretisüütaja pistikut / USB üleminekut
http://www.kannukas.ee/binary/true/obje ... pg/ext/jpg
...
Eelmine aasta sain mina selle Oomipoest. Oli vist tol hetkel 100kr.
Vaja on turvatrakse kõrgustes töötamiseks. Kas keegi teab poodi või kohta kuskohast neid hea hinnaga saaks või on kellelgi äkki endal peale lumekoristust vedelema jäänud ja soovib ära müüa?
siil_udus kirjutas:Vaja on turvatrakse kõrgustes töötamiseks. Kas keegi teab poodi või kohta kuskohast neid hea hinnaga saaks või on kellelgi äkki endal peale lumekoristust vedelema jäänud ja soovib ära müüa?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
mul oli hiljuti mingi spämm postkastis, kus turvavarustust müüb http://www.tamrex.ee/tooohutus/isikukai ... endid.html
aga iseasi muidugi, kui hea hinnaga nad on.
Igaks juhuks täpsustan, et eelistatud on Tallinna ja selle lähiümbruse pakkujad.
Tamrex on teada koht jah, aga need "letihinnad" on sellised, et vaataks veel väheke ringi enne kui otsustan. Reedeks pean igatahes midagi välja mõtlema.
tere
Mure selles ega kellegil dewaldi akutrelli laadijat ei vedele?
Endal lendas see õhku ime kombel
Kellel on pakkuda siis wikman@hot.ee või Ps kiri.
Tänud
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänatud: 8 korda
Kaszpar kirjutas:motoratsutaja kirjutas:...
- Sigaretisüütaja pistikut / USB üleminekut
http://www.kannukas.ee/binary/true/obje ... pg/ext/jpg
...Eelmine aasta sain mina selle Oomipoest. Oli vist tol hetkel 100kr.
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänatud: 8 korda
siil_udus kirjutas:Igaks juhuks täpsustan, et eelistatud on Tallinna ja selle lähiümbruse pakkujad.
Tamrex on teada koht jah, aga need "letihinnad" on sellised, et vaataks veel väheke ringi enne kui otsustan. Reedeks pean igatahes midagi välja mõtlema.
Turvavarustuse kohapealt - ka Espakis on korralikud rakmed ja komplekteeritav varustus, nagu ka Matkaspordis? on ronijate varustust palju.
Iseküsimus muidugi kui "kallid" need on. Aga ega korraliku varustust ei saagi odavalt osta. Meenutage Jerzy Kukuczkat...
Rakmed sai just "hetk tagasi" soetatud. Tulemus on igati hea ja taaskord tehti väga hea hind Certexis.
Eks sedasorti varustuse hinnaga on see, et milleks seda vaja on ja kui palju. On suur vahe, kas "igapäevaselt" rippuda kaljunukkide kohal, või vahest harva arboristi mängida (minu puhul see viimane) ehk jalgrattaga poodi sõites ei ole mõtet tsiklivarustust selga ajada.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kui kõrgele plaanid ronida? Ma ise aegajalt mõtisklen et üks 15m kask vajaks maha võtmist aga jala pealt ei saa, võib katusesse/terrassile kukkuda. Peaks otsa ronima ja vähemalt mingi osa jupikaupa võtma esmalt. Teed ka midagi sellist või? Ma pole varem proovinud niimoodi saagida et ise sama puu küljes. Pisut nagu tundmatus kohas vettehüppamine.
bitter kirjutas:Kui kõrgele plaanid ronida? Ma ise aegajalt mõtisklen et üks 15m kask vajaks maha võtmist aga jala pealt ei saa, võib katusesse/terrassile kukkuda. Peaks otsa ronima ja vähemalt mingi osa jupikaupa võtma esmalt. Teed ka midagi sellist või? Ma pole varem proovinud niimoodi saagida et ise sama puu küljes. Pisut nagu tundmatus kohas vettehüppamine.
Just sellist asja praegu koolis õpingi. N.Ö. eksamitööks on endal maja ja liinide vahelt 25..30m kask alla tuua (eks neid maja kohalt puid on ellegi alla toodud). Kuskandis puu on? Tuleks viskaks pilgu peale.
Tegelikult sai pooleldi hobi korras palgatöö kõrvalt lausa väike ettevõtmine rajatud ja muu hulgas on ka ohtlike puude langetamise teenus kirjas Esialgu lihtsalt peame valima puid, millele hammas peale hakkab. Ehk siis teemasse - et saan aidata mingil määral ohtlike puude langetamisega
-
Küsimus- kas keegi Tartus või selle ümbruses tegeleb gaasitöödega?
bitter kirjutas:Kui kõrgele plaanid ronida? Ma ise aegajalt mõtisklen et üks 15m kask vajaks maha võtmist aga jala pealt ei saa, võib katusesse/terrassile kukkuda. Peaks otsa ronima ja vähemalt mingi osa jupikaupa võtma esmalt. Teed ka midagi sellist või? Ma pole varem proovinud niimoodi saagida et ise sama puu küljes. Pisut nagu tundmatus kohas vettehüppamine.
15m on küll "pisike" puu aga kui ise kindel pole, võta kindlasti keegi keegi appi. Maru palju võimalusi ennast ja teisi või ilusaid asju ära lõhkuda.
Äravõetavad osad ei pruugi ka olla mitte kõrgusest vaid laiusest, et langev tüvi olemasolevast praost läbi mahuks.
Keerulisemal puhul võib tõstuki päält kogu tüve ladvast alates halgudeks lasta.
̿̿ ̿ ̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿ 8‰ - 1%
Koll kirjutas:bitter kirjutas:Kui kõrgele plaanid ronida? Ma ise aegajalt mõtisklen et üks 15m kask vajaks maha võtmist aga jala pealt ei saa, võib katusesse/terrassile kukkuda. Peaks otsa ronima ja vähemalt mingi osa jupikaupa võtma esmalt. Teed ka midagi sellist või? Ma pole varem proovinud niimoodi saagida et ise sama puu küljes. Pisut nagu tundmatus kohas vettehüppamine.
15m on küll "pisike" puu
aga kui ise kindel pole, võta kindlasti keegi keegi appi. Maru palju võimalusi ennast ja teisi või ilusaid asju ära lõhkuda.
Äravõetavad osad ei pruugi ka olla mitte kõrgusest vaid laiusest, et langev tüvi olemasolevast praost läbi mahuks.
Keerulisemal puhul võib tõstuki päält kogu tüve ladvast alates halgudeks lasta.
Neid tehnikaid on palju, kuni päris hullude tempudeni välja, nagu puu alt poolt tükk haaval langetamiseni
Kas keegi tegeleb kanalisatsioonitrasside ehitusega?
Oleks vaja Tallinnas paigaldada kaks kaevu ja umbes 7-8 meetrit toru.
A
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder VL 800
Kas keegi homme hommiku poole s.o 05.05.2011 kaubikuga Tallinnast Tartusse liigub ja oleks ühe nõudepesumasina võrra vaba ruumi. Inimene võtab Tartus masina vastu. Masin asub Jüris ja võib olla vajan abi selle kolmandalt korruselt alla tassimisel. Tasus jõuame ka kindlasti kokkuleppele
Tel 56675865
Innar
vilosius kirjutas:vilosius kirjutas:Tere,
kas keegi saab aidata rulooga pakettaknale(selline, mis käib alt-üles, ntx nagu Motiva Avitom)?Aga nüüd?
Aga nüüd? Mis nende motiva.ee omade hinnaklass võiks olla ülse?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.