Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Re: Rumalad küsimused 2
tazavi kirjutas:midagi välja printida pole küll mõtet. Kui telefoninumbriga tõkkepuu ei avane, siis mine kassatädi juurde
See on just seks puhuks, et mõni eriti ärevil kassatädi ei hakkaks järjekorras seismise juttu rääkima. Rohukülas vahel saab kuulata kuidas "asjad käivad". Niigi on neil siis tegemist autode teenindamisega...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Printeritest:
Eelistatud on laserprinterid, tavalist tindika triipu ei pruugi lugeda
grahv kirjutas:tazavi kirjutas:midagi välja printida pole küll mõtet. Kui telefoninumbriga tõkkepuu ei avane, siis mine kassatädi juurde
See on just seks puhuks, et mõni eriti ärevil kassatädi ei hakkaks järjekorras seismise juttu rääkima. Rohukülas vahel saab kuulata kuidas "asjad käivad". Niigi on neil siis tegemist autode teenindamisega...
edu
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Võtsin täna kokku ja piserdasin oma sinise täispuhutava madratsi (see ühelt poolt riidest ja teiselt poolt mingi kummilaadse pinnaga) vahuga üle ning otsisin tahtmatu väljalaskeaugu üles. Tuli välja, et asub seal kummilaadsel pinnal väike auk. Millega seda kõige mõistlikum lappida oleks? Suvalise lohviparandus komplektiga?
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Tavaliselt on nendel madratsitel endil ka juba mingi paranduslapp kaasas. Aga välja näeb komplekt küll samasugune nagu jalgratta lohvi paranduskomplekt.

-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
ma enda madratsit täna just parandasin - ei saand pidama krt. Kasutasin seda rem komplekti, millega neid ikka remonditakse. Aga mul on ka teistsuguse toimega komplekt, peab seda proovima. maximas üksaeg oli erinevaid komplekte müügil
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Kui karvane pool katki on, siis ei piisa ilmselt niisama kleepimisest ka, peab liivakaga pinna siledaks lükkama ennem

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Nende odavama otsa madratsitega ei ole minul läinud õnneks see parandamine.Ostsin kolm aastat tagasi Matkaspordist kaks sellist paremat asja ja neil juba materjal ,mis ilmselt ei lähe nii kergelt katki,ning ruumi võtab natuke rohkem kui naiste rahakott(umbes 25-30x15-20x2-3 cm pakituna).Maksid vist mingi 20+€.Neil on veel see hea asi,et iga sekstsioon(kokku 6) on eraldi täispuhutav,ei ole ohtu,et ühest väiksest torkest kohe vastu maad oled.Olen neid kasutanud üsna palju ja ka välja laenanud ning kõik on rahul olnud.Minul on ilma padjata need,aga täispuhutavad padjad olid ka mingi 5-6€ seal saadaval.
Midagi sellist,aga ilma padjata.
http://matkasport.ee/msweb.nsf/pages/Fe ... =Madratsid
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
mis jama see on: http://motogreenpark.com/komi
"Kaubale lisandub juurdehindlus 50%".
ühesõnaga, et ma peaks olema nõus midagi nii odavalt käest ära andma, et keegi selle veel hiljem nende käest poole kallimalt ära ostaks? good luck
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:mis jama see on: http://motogreenpark.com/komi
ühesõnaga, et ma peaks olema nõus midagi nii odavalt käest ära andma, et keegi selle veel hiljem nende käest poole kallimalt ära ostaks? good luck
Komisjonipoe tingimused... Täna viisin ka hulga nõukaaegset kola komisjonipoodi (ei raatsind prügimäele viia). Ütlesin neile lõpphinna, millega asjad müüki lähevad, mina saan sellest lõpphinnast 70%. 50% on muidugi eriti optimistlik tingimus.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Miks on viimase nädala-pooleteist jooksul foorumis müüki tulnud 18 kiivrit ja 12 rehvi/komplekti (rohkem, kui eelneva kahe kuu jooksul kokku)?
tazavi kirjutas:Piipz kirjutas:mis jama see on: http://motogreenpark.com/komi
ühesõnaga, et ma peaks olema nõus midagi nii odavalt käest ära andma, et keegi selle veel hiljem nende käest poole kallimalt ära ostaks? good luckKomisjonipoe tingimused... Täna viisin ka hulga nõukaaegset kola komisjonipoodi (ei raatsind prügimäele viia). Ütlesin neile lõpphinna, millega asjad müüki lähevad, mina saan sellest lõpphinnast 70%. 50% on muidugi eriti optimistlik tingimus.
Hea diil, sul ainult 43% juurdehindlus
Kui ametlik raamatupidamine ikka on ja käibemaksukohuslane firma siis seal 50% sees on 20% käibemaks ka mis vaja riigile maksta.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
wicked kirjutas:äkki annab kasutada Käibemaksuseadus §41?
Annab, annab. Maksustatakse ikka ainult lisandunud väärtust ehk siis kaupmehe juurdehindlust.
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Kasutaja ets teeb siin foorumis kõiksugu kukkumispunne. Ka vastavalt mõõtudele, kui vaja
-
- Kontakt:
margus014 kirjutas:Kasutaja ets teeb siin foorumis kõiksugu kukkumispunne. Ka vastavalt mõõtudele, kui vaja
Tänud
-
- Tsikkel: CRF450R13
Tellisin krossikale gripid ja need on ühesuurused, sobivad hästi siduri poolele. Nüüd ongi küsimus, et kas rutska peala venitab selle gripi kuidagi ära, või saingi tellides piki pükse?
-
- Kontakt:
sandman1111 kirjutas:Tellisin krossikale gripid ja need on ühesuurused, sobivad hästi siduri poolele. Nüüd ongi küsimus, et kas rutska peala venitab selle gripi kuidagi ära, või saingi tellides piki pükse?
Venitab vabalt... Ära õli vms asjaga neid peale topi, õli kulub vägakaua ära ning võivad algul raskelt peale minna, aga mingi hetk hakkavad ringi käima. Soovitan seebiveega peale ajada
-
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
sandman1111 kirjutas:Tellisin krossikale gripid ja need on ühesuurused, sobivad hästi siduri poolele. Nüüd ongi küsimus, et kas rutska peala venitab selle gripi kuidagi ära, või saingi tellides piki pükse?
mis kuradi gripid need ühesuurused on
normaalsetel grippidel seda siduripoole oma küll mingi nõksuga gaasipoolele ei venita. ja kui isegi venitab siis peab see mingi eriline kantossikumm olema, tahaks teada kuidas nad kinni püsivad.
-
- Kontakt:
mx77 kirjutas:sandman1111 kirjutas:Tellisin krossikale gripid ja need on ühesuurused, sobivad hästi siduri poolele. Nüüd ongi küsimus, et kas rutska peala venitab selle gripi kuidagi ära, või saingi tellides piki pükse?
mis kuradi gripid need ühesuurused on
![]()
normaalsetel grippidel seda siduripoole oma küll mingi nõksuga gaasipoolele ei venita. ja kui isegi venitab siis peab see mingi eriline kantossikumm olema, tahaks teada kuidas nad kinni püsivad.
Näiteks Progrip gripid
-
- Kontakt:
siiamaani on nee ProGripi omad mis mulle on ette jäänud ikka olnud paaris ja kummagi poole omad erinevad.
-
- Kontakt:
mx77 kirjutas:siiamaani on nee ProGripi omad mis mulle on ette jäänud ikka olnud paaris ja kummagi poole omad erinevad.
Kodus kaks paari Progripi grippe ning võin kindlalt väita, et 1:1'le samasuured..
Ühed isegi pakendis veel...
-
- Kontakt:
minim2gnus kirjutas:mx77 kirjutas:siiamaani on nee ProGripi omad mis mulle on ette jäänud ikka olnud paaris ja kummagi poole omad erinevad.
Kodus kaks paari Progripi grippe ning võin kindlalt väita, et 1:1'le samasuured..
Ühed isegi pakendis veel...
äkki on ATV omad
-
- Kontakt:
mx77 kirjutas:minim2gnus kirjutas:mx77 kirjutas:siiamaani on nee ProGripi omad mis mulle on ette jäänud ikka olnud paaris ja kummagi poole omad erinevad.
Ühed isegi pakendis veel...äkki on ATV omad
Arvan ka, Lähevad mingi hetk bike lenksule, siis võin öelda kas venis või ei.
Kuigi samu grippe kasutanud ning võin väita, et mahuvad.
-
Jah ilmselt on ATV omad . Moose racingu omad ja kodulehelt lugesin, et nad teevad neid erinevaid. Koht kust ma tellisin arvas ilmselt, et ma annan gaasi pöidlaga kui ma sisestasin, mis masin mul on.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Omapärane asi transalpil.
Sidur libises pisut, võtsin lahti, lasin kettad liivakaga üle, panin kokku. Libisemine jäi oluliselt vähemaks, see on positiivne. Aga, mis on nüüd. Mootor käib kohapeal, pole midagi. Kui sõitma hakkan, kostub undamist. Käiguhoob vibreerib sõiduajal, jalg vastu panna, on tunda. Käiguga pidurdamisel kostub mingit metalset kilinat. Misasi seal valesti olla saab.