Saare maakond
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: SV650S ja 350/638
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Saare maakond
Ma plaanisin minna aga tsikkel osteti järsku ära. Ei tea kas selleks ajaks uue leiab.
Väike trip plaanis kell 19 neste parklas
marsruut kuressaare - karujärve - kuressaare
ujumis asjad kaasa võtta
:D
Saarlastest smash- ile minejaid on kuid alustame sõitu laupäeva hommikul Tallinnast .Hetkel Helsinkis,tuleme reede -õhtuse laevaga üle.Kel huvi võtke ühendust.Hetkel meid kolm. Mart tel. 041 749 9225
kiil kirjutas:Ma plaanisin minna aga tsikkel osteti järsku ära. Ei tea kas selleks ajaks uue leiab.
Kujutan ette et midagi osta on palju lihtsam kui müüa. Järelikult oled raskema osa ära teinud Osta kasvõi minu oma ära
Kas Saaremaalt otse ei lähe keegi Smashile ? Ma suht kahevahel, oleks kellegiga minna, siis kaaluks asja tõsisemalt.
ats87 kirjutas:Kas Saaremaalt otse ei lähe keegi Smashile ? Ma suht kahevahel, oleks kellegiga minna, siis kaaluks asja tõsisemalt.
Ma peaaegu oleks minemas Saarest, vist läbi Tallinna ajaliselt peaks jöudma ilusti...
vaatab kui homme on hea päev siis vast läheks juba
-
- Tsikkel: R6
No ma tuleks küll kell 8 nestesse, saab arutada eix. Aga ma tahaks laupäeva hommikul minna smashile.
Väike update teemasse.
Tõenäoliselt on siiski minek homme Smash'ile.
Kogunemine Olerexis ja kellaajaks 7:30, jõuaksime rahulikult 8:30 praamile.
Kui on veel huvilisi, siis võib kontakteeruda minuga foorumi kaudu või telefonil 52 656 76.
-
- Tsikkel: R6
Ma olen laupäevast Muhu saarel viieks päevaks.
Soovitused, tähelepanekud ja mõne lehmaomaniku kontakt - teretulnud.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
mufista kirjutas:Ma olen laupäevast Muhu saarel viieks päevaks.
Vaata, kadakas on seal selline okkaline asi, ää seda torgi aga hea önne korral võib, nende vahel, mönd lehma küll kohata...
mufista kirjutas:Ma olen laupäevast Muhu saarel viieks päevaks.
soovitused: kui head telkimiskohta otsid, siis Lõunaranna sadam on muhus üks kena koht, peremees ise ka vist tsiklimees.
tähelepanek: muhu ainukeses tanklas on isegi kolme sorti tsikliõli
küsiks sellist asja, et ega kellelgi pole või keegi ei tea kellel saaremaal oleks Honda VTR'i. Hirmsat moodi hakkas selline masin huvitama ja tahaks korra proovida teist
tynys kirjutas:küsiks sellist asja, et ega kellelgi pole või keegi ei tea kellel saaremaal oleks Honda VTR'i. Hirmsat moodi hakkas selline masin huvitama ja tahaks korra proovida teist
üks seisab nasval BWB ees tööaegadel
tynys kirjutas:peab vist ühe tiiru nasva poole tegema peale tööd
täna vist pole mötet tulla, ratast pole näha
piloot kirjutas:Vaata, kadakas on seal selline okkaline asi, ää seda torgi aga hea önne korral võib, nende vahel, mönd lehma küll kohata...
Kadakale panin kuuma vett peale ja viskasin selle veega leili.
Lehma olen eemalt näinud, aga piima pole saanud...
Mõtlesin, et läheks lüpsaks mõne ära ja jätaks sarve külge sildi omanikule: lehm on juba lüpstud.
Noja... Ega siin Tamse Rannakülas vist rohkemat nagu polegi.
Aga jube öko on küll. Kalakohvik jättis ka hea mulje.
Kuulsin, et Muhu mehed pidid kuldaväärt mehed olema. Püüavad kala ja teevad oma kätega rookatuseid.
Ja mis põhiline - ei seleta nii palju.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Muff reedel seisa maantee ääres ja saad paljudele lehvitada kes Mototoobrile lähevad
Raiki kirjutas:Muff reedel seisa maantee ääres ja saad paljudele lehvitada kes Mototoobrile lähevad
Raiki.... linnupojakene... sa oled vist vähe sooja saanud, aga Toober oli ära juba.
Välisest ilust ikka ei ole kasu.. ajusid on ka vaja...
Muff läheb nüüd lehmajahile!
mufista kirjutas:Raiki kirjutas:Muff reedel seisa maantee ääres ja saad paljudele lehvitada kes Mototoobrile lähevad
Raiki.... linnupojakene... sa oled vist vähe sooja saanud, aga Toober oli ära juba.
ölletoober ja mototoober ikka erinevad üritused, sel aastal veel nädalase vahega kah
Lehma olen eemalt näinud, aga piima pole saanud...
Mõtlesin, et läheks lüpsaks mõne ära ja jätaks sarve külge sildi omanikule: lehm on juba lüpstud.
Noja... Ega siin Tamse Rannakülas vist rohkemat nagu polegi.
ei kelle lehma sa Tamsel ikka lüpsad, seal pole neid?
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
mufista kirjutas:Raiki kirjutas:Muff reedel seisa maantee ääres ja saad paljudele lehvitada kes Mototoobrile lähevad
Muff kallikene Kumb meist nüüd saarel puhkab ja kuuma on saanud
Sa parem pese ratas nüüd kiirelt puhtaks ja jää reedet ootama, et koos meiega kvaliteetaega nautida
mufista kirjutas:Lehma olen eemalt näinud, aga piima pole saanud...
Ole lehmade teemal tähelepanelik: kord olla Muhumaa talusse tulnud linnast sugulane külla, ja järgmisel hommikul uhkusega ja rahulolevalt peremehele teatanud, et ma, näe, jõudsin teil siin juba lehma ära lüpsta, kuni te veel magasite. Peremees seepeale: hmm... Meil pole lehma, meil on pull!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.