Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
piloodil täiesti õigus. Kunagi läks meie kohustuslik liikluskindlustus maru kalliks ja siis öeldi põhjenduseks just seda, et meil kehtib nüüd üle euroopa ja välismaale minnes ei pea eraldi kindlustust tegema. Samas ei tähenda see seda, et näiteks poola piirivalvur ei või jalgu vastu maad trampida ja Sult seda nõuda, sest tema tahab seda näha ja kõik. või tahab ta zlotikut näha.lätieesti piiril ei ole sellega probleeme
poroloon kirjutas:piloodil täiesti õigus. Kunagi läks meie kohustuslik liikluskindlustus maru kalliks ja siis öeldi põhjenduseks just seda, et meil kehtib nüüd üle euroopa ja välismaale minnes ei pea eraldi kindlustust tegema. Samas ei tähenda see seda, et näiteks poola piirivalvur ei või jalgu vastu maad trampida ja Sult seda nõuda, sest tema tahab seda näha ja kõik. või tahab ta zlotikut näha.lätieesti piiril ei ole sellega probleeme
maksma ei pea raudselt, aga autoga piiritaga käies olen küll alati kindlustuses rohelise välja trükkida lasknud.
alek on ju kindlustusguru. ütle midagi tarka.
Ärge muretsega selle rohelise pärast.
Kui siit lõunasse hakkate minema, siis enne Serbiat-Montenegrot seda keegi näha ei taha. Avarii puhulon ilmselt hea, kui see kaasas on, sest seal see sama jutt rahvusvahelises keeles, mis meie poliisil Eesti keeles.
EU siseselt see eriti kedagi ei huvita, kuna nagunii EU kodanike kindlustus kehtib kõikjal. Seda on tarvis väljaspool EU-d.
Küll aga oleks hea kaasa võtta mingi isikut tõendav dokument ja ratta pass.
-
Cado
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Raitz kirjutas:Ärge muretsega selle rohelise pärast.
Kui siit lõunasse hakkate minema, siis enne Serbiat-Montenegrot seda keegi näha ei taha. Avarii puhulon ilmselt hea, kui see kaasas on, sest seal see sama jutt rahvusvahelises keeles, mis meie poliisil Eesti keeles.
EU siseselt see eriti kedagi ei huvita, kuna nagunii EU kodanike kindlustus kehtib kõikjal. Seda on tarvis väljaspool EU-d.Küll aga oleks hea kaasa võtta mingi isikut tõendav dokument ja ratta pass.
Raitzil täiesti õigus. Eu-piires pole probleeme . Ning isikut tõentavaks dokumendiks sobib ka ID kaart.
-
luix
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
no nii,tehtud,mina kodus,elus ja terve, aga väga väsinud.käisin saunas, väike õlle ja tuttu.Eks hiljem muljetab.

-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Raitz kirjutas:Ärge muretsega selle rohelise pärast.
Küll aga oleks hea kaasa võtta mingi isikut tõendav dokument ja ratta pass.
Nüüd tuli välja, et ka selle pärast ei pea muretsema...
Üritus ise oli aga täielik tase ja muhe seltskond jne.
Aga, et 14 ratast kokku tuli, korralik jõuk igatahes... ja kes tahtis, sai keppi ka... ![]()
-
hrg
Teema algataja
-
luix
[quote="hrg"]rõõm on minu poolel!!!
aga kes audio visuaalse salvestuse tegid, ma paluks seda materjali ja kleebiks selle üheks tervikuks kokku
tel. 52 73 869
ma tuleks ja laeks selle oma läpatusse sisse ja kukuks mixima
mul on puhkus niiet sobib iga aeg helistada[/quoteS
Tegin ka mõned klipid, kodus ülevaadates, väga asjalikku materjali eriti ei leidnudki,aga äkki sa midagi ikka leiad kokku mixida.Võtan homme ühendust,täna tööl ja kaamera juhet pole kaasas.
Üritusega ise super rahul,lahe jõuk oli koos ja kõik kulges ilma viperusteta, kui muidugu väike naljakas seik Läti piiril välja arvata!!!Aga kõik lahenes ootamatult huvitaval kombel. :lol:Aga igal juhul, suured tänud siis, selle reisu idee algatajale ![]()

-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Mis mind lätlaste juures tõeliselt üllatas, oli suhtumine mootorratturitesse. Meeldivad üllatused algasid juba piiril ja kui lihtsa "liigutusega" lätlannast piirivalvur asja ära "lahendas"
,( ma poleks selle pealegi tulnud, et nii ka saama...
)vabandades ka ennast välja sellest olukorrast sõnadega: "no kuidas siis üks peab nüüd hakkama koju tagasi sõitma... ":twisted:
Ja muidugi see, kuidas rahvas linna- ja külatänavate ääres lehvitas, autojuhid signaalitasid, vilgutasid - nigu mingi motoürituse paraadil... ![]()
Poisid, mina siin....
Kui oli küsimus, et kas see aasta veel organiseeruda, siis vesteldes mõningate härradega militaarteemadel, pakuks välja ürituse nimega paintball. Ise ma pole seda kunagi teinud, aga mõni ehk on. Ürituse korraldamisega seotud valu ja vaeva ei saa enda peale võtta, sest ei jää aega selleks. Tean, et näiteks www.surm.ee korraldab selliseid asju. Kindlasti neti otsingut kasutades ja sõprade/tuttavate käest saab ka palju infot. Saaks sellise ühepäevase nädalavahetuse aktiivsportliku väljasõidu teha. Sellest mul aimu pole, et mis selline ürituse eelarve peaks olema.
Nii, et minu osa on tehtud-viskasin palli õhku ehk leian ohvri, kes selle kinni püüaks.
edu.ee
-
boob
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
poroloon kirjutas:...paintball...
Selliste ürituste korraldamisega tegeleb ju meie kohalik Bombardier http://biker.ee/phpbb/profile.php?mode= ... ile&u=8515
-
luix
paintballi kohta niipalju,et hiljuti avas üks noorsand sellises kohas nagu Sonda, ühe veikese kohakese,kus saab seda mängu harrastada,uurin täpsemalt järgi mis ja kui palju, ning annan teada.Praegu tean ,et mäng toimub ühes vanas tööstushoones ja on vist 10 komplekti varustust.

-
luix
nii,asi siis näeb välja selline.korraga sab mängida 10 nägu,kui minna enne 17 okt.siis on veel tutvumishind,1nägu- 225.00EEK, selle sees on 200 kuuli ja mask,kui keegi soovib lisakuule osta,siis kuul on 75.00senti Kaitseriietust veel ei ole võimalik sealt saada,see tuleks siis endal kaasa võtta.Mängu aeg ei ole piiratud,niikaua ,kui huvi on ja finantsid lubavad, saab mängida.Kui on huvilisi,paneme päeva paika ja ma panen aja kinni. Kui on teisi ideid, siis andke aga teada, mina olen käsi, kui mul muidugi tööpäeva ei ole. ![]()

-
luix
Pärast mängu pakun välja,et võiks teha kerge grilli järve ääres, või supi, Uljaste külatoas.Mulle sobiks sellel nädlavahetusel kas siis laup. või pühap.
Oleks vaja ainult kindlalt teada,saaks varakult asja ära orgunnida.Mõelge seltsimehed!!!

-
luix
Ainus varustus, mis nende poolt ongi relv kuulidega ja KAITSEMASK,ülejäänu on siis endal vaadata.Riided mida ei ole kahju määrida jne.Seal vanas tööstushoones on miskisugune linnalahingu moodi asi.Tõmbad mingi vana kombe selga või kellel laiguline vorm olemas,ise vaadake, toppige kaitsmed alla, kui väga valu kardate. ![]()

-
Bombardier
Teema algataja
Mis relvadega see Sonda noorsand seda korraldab? Kas korralikud relvad või mingid hiina plastamassist junnid ,nagu praegu paljudel väikestel paintballi korraldajatel kombeks? Ja mis kuule kasutatakse, see ka oluline. Kui on alumise hinnaklassi kuulid, siis jooksed nagu makarovi püstoliga, pihta ühtegi ei saa , kuna kuulid niivõrd lapergused. Eks saab ka bikerlastele paremat hinda teha kui kodukal väljas www.gamexe.ee Rakvere külje all paar tõsisemat linnalahingu objekti ka olemas. Tegelen sellega juba päris mitmendat aastat ja eks alguses sai päris palju rukkisse pandud, nii relvade kui kuulidega. Plekki tuleb ikka korralikult välja käia et asi toimiks ja relvad ka väärt oleksid.
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
nii teeme nii - Ando pakub välja varustuse ja koha ööbimise söömise ja joomisega . kui hind on näopeale hea jätame baari minemata ja teeme sõda
mulle iseenesest meeldiks kui paneme nurga külalistemaja toad kinni ja sauna ja teeme reaalse linnalahingu Rakvere tänavatel. Enne teeme ingid reeglid a la mis täanavaid tohib kasutada jne
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
luix
Eks iga mees kiidab oma kuulipritsi!! :lol:Mina pakkusin välja lihtsalt ühe võimaluse,kui kellelgi on midagi paremat pakkuda, andke aga tuld!

-
Bombardier
Teema algataja
Ei ma ei kiida midagi, tundsin huvi lihtsalt , kuna on kogemusi . Aga 417 mõte päris huvitav, kuna on pakkuda ka öömaja www.vinnihostel.ee siis miks ka mitte teha üks komplekspuhkuse nv ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.