Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas janis »

baltroon kirjutas:

Hing: hinged. Vaata mõni oma lähedal olev uks üle ja ära rohkem oma pead vaeva :mrgreen:

8)

Kui see hinge seletus mul filosoofia loengus läbi läheb siis ma olen sulle õlle võlgu :D

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Õlle eest olen ma nõus Sulle mõne hinge spirituaalseid omadusigi tutvustama

:bsmile:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

aprill
Tsikkel: Aprilia Pegaso 650

Lugemata postitus Postitas aprill »

Overkilla kirjutas:
aprill kirjutas:

Itaalia meist kaugel ja jubinad tulevad kaua, kui soomes kohapeal ei ole.

3 nädalat tuli tükk traati, kõik see aeg kirusin, sest väljas oli väga sobiv sõiduilm. Kui ratta kätte sain hakkas kohe sadama. Kas ilmataat vihkab mind või lihtsalt mängib vingerpussi? (Või AP Moto?)

Kiiresti tuli siis. Mina ootasin 3ja pool kuud silindripea tihendit- õnneks oli talvine aeg.

Kärbseid teile hammastevahele.Forte
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

jääme ikka rumalate küsimuste juurde :D

Siug

Lugemata postitus Postitas Siug »

Miks on nii, et naised, kes ometigi suurema osa ärkvel oleku ajast räägivad, ei oska nalja teha? Kas või siinsamas bikeri foorumis, kus huumori alateemas on enamus postitusi tehtud meeste poolt, kui ka kogu maailmas. Proovige nimetada mõni nais koomik ja võrrelge seda sama aja jooksul nimetatud meeskoomikute arvuga.

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

haa! seda ma tean
see on sellepärast et selle koha peal millega mehed mõtlevad on naistel auk :D

...nagu ratta peal...

Anniq

Lugemata postitus Postitas Anniq »

Siug kirjutas:

Miks on nii, et naised, kes ometigi suurema osa ärkvel oleku ajast räägivad, ei oska nalja teha? Kas või siinsamas bikeri foorumis, kus huumori alateemas on enamus postitusi tehtud meeste poolt, kui ka kogu maailmas. Proovige nimetada mõni nais koomik ja võrrelge seda sama aja jooksul nimetatud meeskoomikute arvuga.

(lol)

sest neil on nii palju tarka ja tõsist öelda :) . Ja kui mehed räägivad, siis muutub see automaatselt koomiliseks. Ja seda nii sisult kui vormilt :wack: :mrgreen: Ja veel. Naiste huumor on ehk nii peenekoeline, et kõigil polegi antud sellest aru saada (lol)

Ära pikka viha pea.

Ma küsin siis ka. Miks Aasia rahvastel on raske kasutada tähte "r"? Miks asiaadid alkot ei kannata (geenijuttu võib ju rääkida, kuid kui evolutsiooniteooriat uskuda, siis peaks meil kõigil üks esivanem olema...)?

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Anniq kirjutas:

Ma küsin siis ka. Miks Aasia rahvastel on raske kasutada tähte "r"? Miks asiaadid alkot ei kannata (geenijuttu võib ju rääkida, kuid kui evolutsiooniteooriat uskuda, siis peaks meil kõigil üks esivanem olema...)?

R tähe hääldamise probleemi tuleb ilmselt otsida Aasia keelte omapärast.Kui sinu keeles ikka ei ole sellist tähte kasutusel, siis on seda suht raske hääldada ka :) .Proovige näiteks mõnelt britilt, ameeriklaselt või prantslaselt paluda hääldada sõna "Õhtuleht", "õnnelik", "kärbes", "kõõrdsilm" jne.

Ja alkoholi kannatamine - peale aasia rahvaste on sama keiss ka näiteks Austraalia aborigeenidel, ja paljudel Aafrika hõimudel ning ka Ameerika pärismaalastel.
Siinkohal mainiks ära, et

geenijuttu võib ju rääkida, kuid kui evolutsiooniteooriat uskuda, siis peaks meil kõigil üks esivanem olema...

ei vasta päris tõele - siin ei saa kõike võtta must-valgelt.
Pikka-pikka aega elasid erinevad rahvad täielikus isolatsioonis üksteisest ja ei teadnudki üksteise olemasolust.Nad arenesid omaette, sama tegi ka nende geenikood (kui meil on üks esivanem, siis miks on olemas europiidid, negriidid ja mongoliidid? :wink: )Sellest tulenevalt arenes ka kultuur ja harjumused.Mõnedes piirkondades avastati, et mahakukkunud õunad hakkavad käärima ja neid süües saab mõnusa litri pähe.Sellest arenes ka alkoholikultuur.Sellest edasi tekkis evolutsiooniga alkoholi lõhestav ensüüm, mis suutis käidelda neid kompleksseid süsinikvorme.Mõnedes kohtades seda ei võetud kasutusele, ei olnud võimalusi või üldse taolist asja ei kasvanud seal ning rahvas oli rändava eluviisiga.
Sama juhus oli ka kariloomade pidamise ja laktoosi taluvuse geeni tekkimisele.100% inimestest talub laktoosi, kuid see kestab vaid (parandage, kui eksin) max. üks aasta, senikaua, kuni toidetakse rinnapiimaga.Peale seda laktoosi taluv geen kaob.Nagu statistika näitab, VÄGA palju inimesi kannatab lacto intolerance probleemi käes.See jällegi taandub geneetika tasandile.Põhjamaa rahvad kasvatavad juba kümneid aastatuhandeid kariloomi ning on samakaua kasutanud ka nende loomaliikide kõiki saadusi - nahk, vill, piim, liha jne.Sellest arenes evolutsiooni teel ka laktoosi lõhestav ensüüm ja seepärast on palju inimesi, kellel ei löö piim põhja alt ära :)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

janis kirjutas:
baltroon kirjutas:

Hing: hinged. Vaata mõni oma lähedal olev uks üle ja ära rohkem oma pead vaeva :mrgreen:

8)

Kui see hinge seletus mul filosoofia loengus läbi läheb siis ma olen sulle õlle võlgu :D

Anname ikka võimalikult täpse definitsiooni, teine jääb sellise mõistukõne peale veel eksamil hätta kah!

Hing : kaks tükki plekki ja üks polt või sõrm. :D

Suzuki GSX 750 Inazuma

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas TLH »

spinna kirjutas:

Hing : kaks tükki plekki ja üks polt või sõrm. :D

et siis, annad saatanale sõrme, võtab kogu hinge :)

TLH

Anniq kirjutas:

Miks asiaadid alkot ei kannata (geenijuttu võib ju rääkida, kuid kui evolutsiooniteooriat uskuda, siis peaks meil kõigil üks esivanem olema...)?

sest nendel kas puudub maksas või ei ole nii aktiivne kui meil sellise piduliku nimega ensüüm nagu atseetaldehüüdi dehüdrogenaas. alkohol laguneb maksas alkoholi hüdrogenaasi abil atseetaldehüüdiks. see aga on üsna toksiline aine (seesama, mis meil pohmakat tekib, st pohmakas ongi see, et meil on atseetaldehüüdi mürgitus), asiaatidel aga ei lagundata (kuna neil eelpoolmainitud ensüümi eriti pole) atseetaldehüüdi atsetaadiks (mis edasi lagunevad süsihappegaasiks ja veeks) piisavalt kiiresti ja nende pohmakas on niivõrd pikaajaline ja räige, et neile võib lausa kaasa tunda :bsmile:

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Nuuh, HiRohito oleks haRakiRi teinud, kui ta poleks osanud R-tähte hääldada. See rohkem hiinlaste teema.
Alkoholiga on geeniteema küll. Aga kui siit edasi minna, peaks teoorias kilid saama rahumeeles puupiiritust juua? :roll:
Asi selline, et valge inimene alkoholi lõhkumine toimib umbes nii: mingi 10 % eraldub hingeõhuga, no mingid viisid veel. Põhiosa aga töödeldakse ümber etüülaldehüüdiks (etanaal). Ja see aldehüüd on see, mis pohmelli tekitab ja on peamiseks mürgiks selle tegevuse juures. Ja just see aldehüüdiks ajamine on see raske punkt asiaatidel.
Metanooli joomisel on aga see lugu, et metanool ise mõistlikus koguses teeb vaid purju. "Lumesadu" algab, kui organism selle kraami ülimürgiseks metanaaliks (metüülaldehüüd) ümber villib (siit ka põhjus, miks metanoolimürgituse korral piiritust verre lastakse - siis organism töötleb seda, metanool aga seisab puutumatul kujul, kuni etanool lõpeb).
No ja kui kilidel seda protsessi eriti polegi, järelikult ei kärva puupiirituse kätte ja lisaboonuseks on "vetšnõi kaif"? :wack:
Selline on minu loll küsimus.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Ossa, eelmise venna juttu lugedes on mu küsimus veel lollem, kui arvasin :mrgreen:

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

põhjamaa inimesed on ikka andekad, oskavad alkoholi ja piima seedida ja r tähte öelda, mis mõte neil asiaatidel üldse on

...nagu ratta peal...

TLH

rattaletõmmatud kirjutas:

põhjamaa inimesed on ikka andekad, oskavad alkoholi ja piima seedida ja r tähte öelda, mis mõte neil asiaatidel üldse on

keegi peab ju põhjamaa inimestele Hondasid tegema..

aga kui nüüd jaburate teooriatega edasi minna, siis ega meie - põhjamaalased ntx japsidest nii palju erinevamad ei olegi võibolla... nimelt ennemuiste, mitmeid kümneid tuhandeid aastaid tagasi elasid ugrimugrid kuskil Uuralite kandis, nagu me põhikoolist mäletame. siis jää liikumise tõttu osa rahvast läks läänepoole, noh, eestlased, soomlased, ungarlased jne, osa aga ida poole, samojeedid ntx ja ka ainud, kes on Jaapani saarte põlisasukad. ja nii nagu me niimoodi peegelpildis liikusime, osad läände, osad itta, nii peegelpildis arenes ka meie keel: kui meil on "Jah", siis japsidel on "Haj" ja kui meil on "Ei", siis japsidel on "ie"

Kasutaja avatar

spinna

Jääb üle küsida, et miks meil pikipidi pilusilmad ei ole? Ma ei hakka parem jaapani õrnema soo kohta küsimagi....

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Primo kirjutas:

Mõnedes piirkondades avastati, et mahakukkunud õunad hakkavad käärima ja neid süües saab mõnusa litri pähe.Sellest arenes ka alkoholikultuur.Sellest edasi tekkis evolutsiooniga alkoholi lõhestav ensüüm, mis suutis käidelda neid kompleksseid süsinikvorme.Mõnedes kohtades seda ei võetud kasutusele, ei olnud võimalusi või üldse taolist asja ei kasvanud seal ning rahvas oli rändava eluviisiga.
Sama juhus oli ka kariloomade pidamise ja laktoosi taluvuse geeni tekkimisele.100% inimestest talub laktoosi, kuid see kestab vaid (parandage, kui eksin) max. üks aasta, senikaua, kuni toidetakse rinnapiimaga.Peale seda laktoosi taluv geen kaob.Nagu statistika näitab, VÄGA palju inimesi kannatab lacto intolerance probleemi käes.See jällegi taandub geneetika tasandile.Põhjamaa rahvad kasvatavad juba kümneid aastatuhandeid kariloomi ning on samakaua kasutanud ka nende loomaliikide kõiki saadusi - nahk, vill, piim, liha jne.Sellest arenes evolutsiooni teel ka laktoosi lõhestav ensüüm ja seepärast on palju inimesi, kellel ei löö piim põhja alt ära :)

kui sa nüüd kopi-peisti ei teinud siis on see kõige asjalikum tekst, mis sa siia foorumisse oled kirjutanud :wack:

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Pihelgas kirjutas:
Primo kirjutas:

Mõnedes piirkondades avastati, et mahakukkunud õunad hakkavad käärima ja neid süües saab mõnusa litri pähe.Sellest arenes ka alkoholikultuur.Sellest edasi tekkis evolutsiooniga alkoholi lõhestav ensüüm, mis suutis käidelda neid kompleksseid süsinikvorme.Mõnedes kohtades seda ei võetud kasutusele, ei olnud võimalusi või üldse taolist asja ei kasvanud seal ning rahvas oli rändava eluviisiga.

kui sa nüüd kopi-peisti ei teinud siis on see kõige asjalikum tekst, mis sa siia foorumisse oled kirjutanud :wack:

See oli nüüd küll löök allapoole vööd :wink:

EDIT: vaata mu posti kellaaega ka (lol)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Primo kirjutas:

EDIT: vaata mu posti kellaaega ka (lol)

Mis kell sa teksti otsima hakkasid? :twisted:

Laktoositalumatusest lähemalt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lactose_intolerance

PS! Olen kuulnud ka teooriat, et Eurooplaste heas alkoholitaluvuses on süüdi katkud. Nimelt olevat alkoholi halvemini taluvad inimesed ka katkule vastuvõtlikumad, mistõttu siin kandis surid need "kained" geenid lihtsalt välja :D

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

jup
Tsikkel: XL600V Transalp

Lugemata postitus Postitas jup »

Sama juhus oli ka kariloomade pidamise ja laktoosi taluvuse geeni tekkimisele.100% inimestest talub laktoosi, kuid see kestab vaid (parandage, kui eksin) max. üks aasta, senikaua, kuni toidetakse rinnapiimaga.

Mitte 100%! on ka imikuid kes juba sünni hetkest ei talu piima ja neid ei toideta ka seetõttu rinnapiimaga vaid vastavate rinnapiimaasendajatega :ner:

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Miks on minuga aeg-ajalt nii, et kuhugi minnes on tuul vastu ja sealt kuskilt natukese aja pärast tagasi tulles on tuul jällegi vastu; samas pole tuul kunagi (mitte kunagi) nii minnes kui tulles tagant?

Tegelikult on üks küsimus veel - miks ma mõni aeg tagasi ärkasin ühel päikeselisel laupäeva hommikul peale kella kümmet keset ühe suure maja eterniitkatust? Alla saamiseks (kainena juba) tuli minna läbi/üle kahe maja, kuidas kurat sinna üles sain? Kas tõesti olen oma elus helikopteriga sõitnud?

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Kui maanteel keegi jalgu jääb, siis miks on see alati vana punane universaal Passat?

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Anniq

Lugemata postitus Postitas Anniq »

Ma pean oma sõnu sööma (st minu kommentaar mees- ja naiskoomikute teemale). St alluti provokatsioonile :ner: ja vastati ülimalt arukalt. Tähh!
Mulle hakkab siin suisa meeldima :twisted:
Mmuah. :)

Kasutaja avatar

spinna

Motopaks kirjutas:

Kui maanteel keegi jalgu jääb, siis miks on see alati vana punane universaal Passat?

Sest vahepeal olid vanametalli hinnad ulmeliselt kõrged ja Sierrad viidi Kuusakoskisse ära :idea:

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Motopaks kirjutas:

Tavaliselt on see küll hoopis kroom... :ner: (togi)

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

Oldbear
Tsikkel: Honda Magna VF 1100
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Oldbear »

Huvitav, mitut rumalat küsimust siin veel küsitakse? :D

Tasa sõuad,kaugele jõuad! ;)
http://backyard.pri.ee
Magna VF1100
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Oldbear kirjutas:

Huvitav, mitut rumalat küsimust siin veel küsitakse? :D

+1 :D

Mõuki

Lugemata postitus Postitas Mõuki »

Motopaks kirjutas:

Suured jalad? :wack:

Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
Kasutaja avatar

spinna

Kas rebaseprae peale sobib paremine sinep või ketšup?

Suzuki GSX 750 Inazuma

Motoll

Lugemata postitus Postitas Motoll »

Mõuki kirjutas:
Motopaks kirjutas:

Suured jalad? :wack:

Suured jalad ja "vana punane universaal Passat" seal vahel ? :wack:

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”