Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
"Raske" võib ju tähendada ka "keeruline".
Homse all sa mõtlesid siis neljapäeva ikka või?
Ma oleks ka käpp näiteks kell 19:00.
vihtla kirjutas:Sellest "raske-endukate" teemast hakkab vaikselt "kergete endukate" teema saama...
![]()
Eks te Rasked Mehed kihutage siis meid siit luuaga minema kui liiga palju sõna võtame...
Aga jah, võiks äkki kasvõi homme Männikul üldfüüsilist teha (pehmed liivavallid, kõvad metsaalused augud jne)
kas ratas kärusse ja siis minek või ikka omal jõul ? kui omal jõul siis luidas ja kuskohast stardite ? ise olen mõigus,lennujaama juures
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Algselt oli teema pealkiri Raske-enduurod metsa....jne
Ehk siis teema oli mõeldud mammutitele:D
Aga, maastikurajad.
Siinkandis on neid kaks tükk, Mustjõe oma on täitsa korralik, käisin seal ka eile, saab ka väiksed hüppeid teha, "mäkketõusu", liiva sees sõita.
Ise liigun ka sinna, kui keegi on minemas.
Teine, Aru rada, pole just kõige huvitavam, rohkem ATVdele mõeldud.
vihtla kirjutas:sa mõtled tänast vä?
täna oleks 1900 Männiku tankokal telliskivist maja juures.
a laupäevast ma ei kujuta veel ette - ilmselt ikka sõites (läbi metsade ja soode).
tänast neh,ok, jube see tankokas on aga mis seal ikka,tulen puurin ka vähe,proovin QRX-i ka kaasa meelitada
allar 56291000
umbe ull miis
- Pühap ei ole mõttetu päev - siis on jalka finaal!
- Kas vähe hiljem ei võiks kokkusaamist korraldada - tahaks ikka eelmine päev vähe napsu kaa võtta
+ kokkusaamisele sõit võtab kaa oma aja.
- Laupäev oleks minule isiklikult sobivam
- Kas keegi veel kergematega kavatseb tulla/minna? (sinna Soodla veehoidlani võiks kaa ikka trippida - mööda Ülemiste Kanalit alguses näiteks)
madone kirjutas:RaPtile kirjutas:Nii, sumps läks täna keevitusse, kui pühapäevaks tagasi ei saa, siis mina ei saa tulla
Mõtlesid, et keevitad selle mõtetu ja pläriseva augu taga otsas kinni?
Ei ei
Lihtsalt, pütt otsustas et nüüd on õige aeg tulla katalüsaatori küljest lahti
Ning, seetüttu ongi keevituses nüüd
mulle sobiks pühapäev(meid siis kaks)(laupäeval kose kross,poiss sõidab)ja minek võiks vähe varem olla,näiteks 10-11 ajal ja kanali äärtpidi saab ilusasti minna kuni Jürini sealt läbi Aruküla metsade kuni kuni Mustjõeni,
et,kui sobib pühapäevane minek, siis võiks Mõigus näiteks kokku saada Pirosmani ees näiteks
allar 56291000
umbe ull miis
Jalka on pühapäeval alles kl 21. Samas lubab laupäeva pärastlõunal vihma üle Eesti, pühapäeval aga ainult kohati hoovihma. Nii et pühapäev oleks nagu sobilikum päev.
Võibolla tulen ise kah Kohtumispaik Pirosmani juures on sobiv, ajaks võiks olla midagi keskpäeva kandis (kesse ikka ilusal pühapäeval vara ärgata ja liigutada viitsib).
PS. Ega keegi Laagri-Nõmme-Männiku kandi inime plaani kasutada (või vähemalt oskab juhatada) mõnda rada, mis kulgeks kokkusaamiskohta lõuna poolt Ülemistet?
pirosmani on n.n.Tallinna väravate all ,ennem kiirteed vasakut kätt linnast tulles,võiks varem teha sõidu näiteks 10 või 11 ,sest meil on päris hull tripp kuni kehrani paar jõe ületust ja tsipake sood ka
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.