Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
Ausalt öeldes kõrvallugejana olen täiesti nõus kasutajaga "vintisvint".
Minumeelest kasutatakse mõtetult oma energiat kellegi eksimuse kommenteerimisel.
Me kõik teeme ju vigu. Keegi pole täiuslik. Kas pole nii?
Oli mis oli ja lähme kõik rõõmsalt oma eluga edasi.
Kas asi on ainult minus, aga ei näe erilist mõtet kolme lehekülje kaupa halada tegi nii ja naa.
Parimat kõigile
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 46 korda
- Kontakt:
nii
oleks kohapeal viibinud oleks kindlasti kaasa naernud
aga kas keegi need reporteris olevad kommentaarid ka läbi luges?
bemmivennad läksid äksi täis et bemarile ikka niimoodi ette ei sõideta( ei mõista mis see siia puutub: et bemm on nii kõva auto, et sellele ette ei sõideta või )
jälle reklaami natuke maksimarketile, turvafirmale ja BMW-le, kehvem reklaam jällegi bikeritele aga need naguinii natuke sõgedad ju
kuue õlle hind on palju? ja selle eest mõnikümmend meetrit siseruumides sõita, mina isiklikult ei viitsiks vist
kontakt nr. +372 52 58 244
http://www.reporter.ee/index.php/2008/0 ... aga-poodi/
on ka igasuguseid madalalaubalisi kujusid??
No jah, eks Järvamaa tsiklimehed on üliõnnelikud nüüd - tähelepanu missugune. Kuue õllega saab seal imesid teha. Ärge nüüd pahandage, aga kaigast on vaja. Järvamaale maksisse minnes tuleb see oma laste kaitseks ühes võtta. Pole seal maksis ruumi eriti ollagi ja lapsekäru jäi nagu ka pildile. Ma loodan, et politsei teeb oma tööd. Ülejäänud kommentaari tsenseerisin ise ära.
http://www.reporter.ee/index.php/2008/0 ... aga-poodi/
Ehe debiil ikka! Kattis baigi riietega kinni, aga rohelised veljed on ikka näha. Lootus on, et politsei oma töö kiiremas korras ära teeb.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Kommentaarides üks inimene tundis tsikli vähemalt velgede järgi ära ja juhi nime ka andnud. Soovitaks kohalikel motomeestel minna ja "kõnelda" temaga natuke. Selliste töllide pärast ongi tsiklimeestel kohati mingite pättide ja liiklushuligaanide maine küljes.
See poe omanik võiks siis minna autoga läbi selle kodaniku kodu sõita näiteks. Lahe ju
-
- Tsikkel: vfr
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Hälvik-...
Selline "tõrvatilk" rikub meepoti ära küll, ehk suudavad tema tuttavad-sõidukaaslased sellisele mõistuse pähe panna.
Jaanus966 kirjutas:http://www.reporter.ee/index.php/2008/0 ... aga-poodi/
Ehe debiil ikka! Kattis baigi riietega kinni, aga rohelised veljed on ikka näha. Lootus on, et politsei oma töö kiiremas korras ära teeb.
Haha.. ja mis ta saab? sama palju trahvi kui õlled maksid?
Ma ei tea... "tsikliga sõitmise ees selleks mitte ettenähtud kohas" ?
Idiootsuste ja tõsiste rikkumiste eest saadakse võikuraha trahvi ja suht süütute tegude eest pannakse tänapäeval kinni!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ragnar kirjutas:Kommentaarides üks inimene tundis tsikli vähemalt velgede järgi ära ja juhi nime ka andnud. Soovitaks kohalikel motomeestel minna ja "kõnelda" temaga natuke. Selliste töllide pärast ongi tsiklimeestel kohati mingite pättide ja liiklushuligaanide maine küljes.
See poe omanik võiks siis minna autoga läbi selle kodaniku kodu sõita näiteks. Lahe ju
pange see maine teema põlema.
Milline maine siis on tsiklimeestel???????
ja milline maine peax siis olema???
Norm kino vend
keegi tegi ära selle... tean paljusid kes kaua plaaninud sellsit läbi poe sõitmist.
Kildu peab ikka saama ja tore on kui seal pole kannatajaid.
väikese böörnaudi olex ka võinud teha poes muidugi
madone kirjutas:Haha.. ja mis ta saab? sama palju trahvi kui õlled maksid?
Ma pole ühtegi trahvi saanud, mis oleks 70-80 krooni. Sa oled!
Siis on sul vedanud.
Usun, et selline temp on mingit 3-5 tuhandet ikka väärt.
Ma ei tea kuidas kellegi teisega on, aga mulle see teema küll nalja ei paku! Kui see pidi nali olema, siis sel juhul mage nali.
sepp kirjutas:Kildu peab ikka saama ja tore on kui seal pole kannatajaid.
Ja kui mingi vanaeit seal peegliga vastu kulmu saab, pole ka hullu midagi. Kildu peab ju saama..
+358458693818
sepp kirjutas:Milline maine siis on tsiklimeestel???????
"Maine teemale" võiks nüüd tõesti joone alla tõmmata, rattaid juba rohkem kui pensionäre linna peal, paraadid halvavad liikluse ja tsikkel ei pane juba ammu enam kedagi isegi õlgu kehitama, rääkimata järelevaatamisest. Niisiis, kes veel üritab rattaostuga oma suguelu mitmekesistada, sry, train is gone!
Nii ta on, Habib. Kohendan Sinu motot: Jobu, kes sõidab tsikliga, ei ole automaatselt huvitav inimene, vaid jobu, kes sõidab tsikliga.
Habib kirjutas:sepp kirjutas:Milline maine siis on tsiklimeestel???????
"Maine teemale" võiks nüüd tõesti joone alla tõmmata, rattaid juba rohkem kui pensionäre linna peal, paraadid halvavad liikluse ja tsikkel ei pane juba ammu enam kedagi isegi õlgu kehitama, rääkimata järelevaatamisest. Niisiis, kes veel üritab rattaostuga oma suguelu mitmekesistada, sry, train is gone!
Tean samuti inimesi, kes on üleüldse plaaninud suurtesse kaubanduskeskustesse sõita. Muidu tegu võiks isegi naljakas olla aga nad panid vähe sellega puusse minuarust, et rahvast ikka liiga sitaks, mingil rahulikul ajal peaks minema ja mitte ketsitama seal, vaid rahulik cruise läbi ja endal nägu ees, et kõik on parimas korras .
Aga see tsiklimeeste maine on jah selline, et mis seal ikka üldistada, suguelu sellega nagunii ei paranda, olenemata mainest.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=18827412
Tegelikult ei pannud seda artiklit siia sellepärast, et kiiruseületajat maha teha, eks kiire sõidu eest tuleb ikka rohkem lõivu maksta. Aga lugege parem kommentaare, täitsa lõpp kus mõnel on ikka kade meel kui peab ummikutes venima ja palava ilmaga seal higistama (raudselt konditsioneerita auto ). Tahaks neid autojuhte tsiklite otsas näha - huvitav kas siis ka samat juttu seletavad?
Niisiis, kes veel üritab rattaostuga oma suguelu mitmekesistada, sry, train is gone! Crying or Very sad
Eelmine suvi see veel igatahes toimis
Ega see kutt seal nüüd mingi metsiku kiirusega ei lennanud, liikus vaikselt jalakäija kiiruse. Nalja peab saama ja kes seda ikka teeb, kui ise ei tee. (oi nüüd hakkan saama sellise jutu eest )

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Mina aru ei saa mis kõik vinguvad ja kiruvad rattureid kes vahele jäänd 140 160 või mingi sellise kiirusega. Teed paarist autost möödasõitu ja ongi kiirus käes, unustad maha keerata, satud radarisse ja ongi olemas. Erilised motohuligaanid ikka küll. Krt vaevalt teist keegi autoga 90 km/h sõitvast autost 95 möödasõitu teeb.
Krt isegi ootan oma karistust, sai paar päeva tagasi 147-ga radarisse sõidetud. Esimene rikkumine üldse ja tavaliselt ei kihuta aga sama skeemi järgi nagu ees rääkisin. No ja olen ma nüüd mingi tõsine motomanjakk ja hull rattur ja viin kõigi motomeeste maine alla?
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
avaldus
palun mind, ishijuppi, välja arvata padjaklubi ridadest ja omistada hälvikratturi karistustiitel!
Krt, kiirendusrajal kiirendasin pisut üle (et lähenevale maasturile mitte jalgu jääda) ja värvusmuusika tahavaatepeeglis lõpetaski mu 3 aastat kestnud trahvivaba sõidu - täiesti märkamatult +35. Jäle kerge on laks kätte saada- nõustun täielikult Hurdaga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.