Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Moderaator: Moded
Re: Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Hilinenud tänusõnad ka minu poolt ja supertore, et olite nõus esialgset sõiduplaani muutma ja keegi pettunud polnud Loodame siis, et sõite tuleb meil veel ja kui kellelgi mingi plaan tekib, siis ikka julgelt teada anda. Võimalusel ühinen meeleldi
Uhkustan siin väikest viisi sellega, et ilma veel on ja tsiklil kindlustsust ka. Käisin eile õhtul kella 8 ja 9 vahel väiksel linnatiirul ja väga mõnus oli sõita. Ära tüütavad ainult need kraavid ja kopad ja üles kaevatud teelõigud. Täna õhtupoole ilmselt veel väike kütusepõletamine ees...
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
[quoteTäna õhtupoole ilmselt veel väike kütusepõletamine ees...][/quote]
Lähme põletame parem nädalavahetuseks Otepääle
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Homme Paikuse metsas põletavad kütust mudavurrid kestvuskrossi raames,peale mida plaanis omalgi veel tiiruke linnas teha.Selle aasta viimaseks see tõenäoliselt jääb
Hr.Nõel kirjutas:[quoteTäna õhtupoole ilmselt veel väike kütusepõletamine ees...]
Lähme põletame parem nädalavahetuseks Otepääle [/quote]
Mõte oleks hea, kuid ma pean homme jahile minema ja enne õhtut vabaks ei saaks. Ise pakun, et kuskil 18 paiku olen linnas tagasi. Samas Hardrockeriga teeks miskise tiiru küll kui kõik asjaolud sobivad.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Aga edu teile Pärnus põletamisel. Ma lähen ja põletan viimast orienteerumise etappi väheke.
Kui ma raha maha ei joo s täna siis ma võiks ka homme punti tulla ,et kindlustuse ära teha ja natukene kütet ka paaki panna
Andke aeg ja koht ja vaatan kas jäi raha alles
Jäi natukene alles raha ja sai kindlustus tehtud.Paagis ka ehk midagi
Kes nüüd sõitma ?
Eile läks päev nii kiireks, et ei jõudnudki ratta selga, aga täna olekin küll käpik bensiini põletama, rehvi jätan põletamisest puutumata.
Tervitus pätid! Kas on huvilisi minna liiklust rikkuma? Praegu nii mõnus ilm, et ei saa jätta võimalust kasutamata...
Täna sai mingi üle 100 km kokku linnas vuratud.Ilm oli küll pilvine aga suhteliselt soe veel minujaoks ..
Teisip. lubas sooja nii ,et kasutaks võimalust !
5107494 kui keegi tahab sõitma minna.Olen enamusasjast käpp
Täna sai tehtud jälle üks linnaring. Sooja oli 6 kraadi ja külmetama hakkasid seekord ainult 3 keskmist sõrme mõlemal käel. Eneselegi üllatuseks sain ühe korra ka käppa visatud ühele enduromehele. Seest läks kohe soojemaks peale seda ning lõpetasin tiiru 30 minutit hiljem. Kui ilm püsib, siis lähen kindlasti veel raudruunaga linnapeale laiama...
Ferrum kirjutas:Täna sai tehtud jälle üks linnaring. Sooja oli 6 kraadi ja külmetama hakkasid seekord ainult 3 keskmist sõrme mõlemal käel. Eneselegi üllatuseks sain ühe korra ka käppa visatud ühele enduromehele. Seest läks kohe soojemaks peale seda ning lõpetasin tiiru 30 minutit hiljem. Kui ilm püsib, siis lähen kindlasti veel raudruunaga linnapeale laiama...
Jube mees Tuleks ise ka sõitma kuid jah mootor ja raam on aga rattaid pole
m2ikret kirjutas:Ferrum kirjutas:Täna sai tehtud jälle üks linnaring. Sooja oli 6 kraadi ja külmetama hakkasid seekord ainult 3 keskmist sõrme mõlemal käel. Eneselegi üllatuseks sain ühe korra ka käppa visatud ühele enduromehele. Seest läks kohe soojemaks peale seda ning lõpetasin tiiru 30 minutit hiljem. Kui ilm püsib, siis lähen kindlasti veel raudruunaga linnapeale laiama...
Jube mees
Tuleks ise ka sõitma kuid jah mootor ja raam on aga rattaid pole
M2ik, ratas muidu ikka müügis või hakkas siiski nii hinge, et enam ei müü?
M2ik, ratas muidu ikka müügis või hakkas siiski nii hinge, et enam ei müü? [/quote]
Ratta panin müüki ikka jah.Kuna vaja pürgida uuema poole ikka.
Kuid hinna alati viskan sellise üles et kui ostetakse siis ostetakse :DMüüa pole vaja otseselt
Normaljonks. Suvel sai paar korda nähtud Sind Riia Riia maanteel ja Piiri Burksi juures
, kõlas küll vingelt.
m2ikret kirjutas:Mis rattaga ise väristad ?
Pole hetkel midagi peale võrri ja p***, aga silmapiiril on Kawa Ninja ja saab hooaja algul ostetud ka.
-
- Tänatud: 12 korda
Eile õhtul sumistas miski punases jopes naesterahvas gixxeriga Sauga aleviku ja linna vahel. Kohe mõnus oli vaadata, kena soe õhtu ka ja puha. Oma ratas praegu juba paraku pukkade otsas, deem, kus kisub asfaldile, kuniks veel vähegi ilmasid...
Aga noh ei hullu, kohe on jälle kevad

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Krt homme lubas kuni 8 kraadi
Peaks ka sadula ja paagi tagasi peale panema ja tuld andma
http://www.parnupostimees.ee/681100/tuu ... lt-katuse/
vat mis toimub
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
No nyyd oleks võind küll selle tormiga lumi olla katusepeal :DEi oleks ära viind.
Ehk saab kiirelt korda
Loodame teisip korda tagasi saada asjad
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Kollane ajakirjandus küll aga ilmaprognoosi kaevavad nad enamasti kõik ühestkohast.
Ei tea kas on mõtet katust peale üldse uuesti ehitada http://www.ohtuleht.ee/457628
Kui siis selle nädala lõpus
-
Mis sellel ülemise korruse kutil küll mõtteis mõlgub, et meie lähedasi niimoodi praegu nopib... Nädal tagasi Timo, nüüd Onu Jaanus. R.I.P., armsad sõbrad. Seal, kus te nüüd paugutate, ei keerata teile ette mitte kunagi...
Sügav kaastunne lähedastele.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
Mina nägin täna selle kevade esimest tsiklit, oli tegemist siis musta chopperiga, numbrit ei näinud. Paarutas Reldori vahel ringi, ilmselt oli suund motopoe poole. Ma ei tea, miks ma selle postituse tegin, ju siis oli vaja...
-
Heeh, üks must XT kõmmutab rõõmsalt juba nädalapäevad. Kes teavad, need teavad

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.