Endurod metsaradadele (Harjumaa)

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

anna siis teada kui aeg lõplikult selge :lol:
Kasutaja avatar

fotek

Lugemata postitus Postitas fotek »

noh boob?
tuleb jaht või ei?
Siim
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Ärme laupäeval hakka ennast peenestama. Lähme ikka pühapäeva hommikupoole :?. Siis oleks kah käpp...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Kuzmitz kirjutas:
Ärme laupäeval hakka ennast peenestama. Lähme ikka pühapäeva hommikupoole :?. Siis oleks kah käpp...
äääää tehke nädalasees ja poolkõval teel - ma kiskusin bike paljaks gondlitest ja kindlustus kehtib ka veel kuni 11.16.06
kuna varustus kah veel paugust sitane siis võiks enne pesu ja bike remondiootele talvekorterisse paigutamist väikese retke kaasa teha
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

417 kirjutas:
Kuzmitz kirjutas:
äääää tehke nädalasees ja poolkõval teel - ma kiskusin bike paljaks gondlitest ja kindlustus kehtib ka veel kuni 11.16.06
kuna varustus kah veel paugust sitane siis võiks enne pesu ja bike remondiootele talvekorterisse paigutamist väikese retke kaasa teha
irw @11.16.06...sry...aga ää pauguta kui varustus riistale ette jääb...ja arvepidamine sassi läheb :twisted:

total OT ja rahul kustutamisega aga antud hetkel jube naljakas
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Krt kisub kangesti sinnapoole, et peab vintsmanniks olema, seega pole kindel, kas saan ise kaherattalise selga :?
Aga igatahes minek toimub pühapäeval umbes kell 11:00 väljumisega Tapalt.
Täpsema kogunemiskoha ja aja saan homme öelda...

Rainer, ma olen see nädal kaks korda nädala sees metsavahel pinisemas käinud, järgmine kord helistan sulle ka :wink:

KIVIKAS

Lugemata postitus Postitas KIVIKAS »

krt tahan ka poligonile aga tagaratas andis saba äkki kellegil vedeleb ktm 18 tollist hea oleks koos hammakaga 55560210

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

KIVIKAS kirjutas:
krt tahan ka poligonile aga tagaratas andis saba
Pole midagi imestada, sa ju koguaeg tagarattal :wink: . Abi ei oska pakkuda kahjuks ja ise ka ei tule, motikas ikka laiali (raisk :evil: ).

KIVIKAS

igavene jama kiskusin selle lahti ja selgus et kett oli esmesel hammasrattal kõik hambad maha lõiganud HÜVASTI POLIGON
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

niipalju kui mina tean, annab kaasaegsetel tsiklitel nii esimest kui tagumist ketiratast vahetada. Lausa kettigi saab vahetada ;)

KIVIKAS

PANIN SEDA ISEGI TÄHELE hihihii asi selles et tagumise hammaka paar polti kruvisid end ise lahti ja yhe kõvema tõmbe aeg tõmbas ka tagumiseratta keskosa ribadeks kett va sinder jooksis puseriti ymber esimese hammaka ja lõhkus kõik mis teele jäi kaasa arvatud ka esimese hammaka hambad OI PLÄÄÄÄÄÄ jah ja kus nyyd võtta vastu õhtut lääna-virumaa kolkakylas neid juppe ....... :roll:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

kle ma võin ju ka öelda, et siin nõmmel pole mu rattale juppe saada.
vaata järgi, mis täpselt katki on, küsi esindusest, otsi internetist, küsi siit.
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

KIVIKAS kirjutas:
PANIN SEDA ISEGI TÄHELE hihihii asi selles et tagumise hammaka paar polti kruvisid end ise lahti ja yhe kõvema tõmbe aeg tõmbas ka tagumiseratta keskosa ribadeks kett va sinder jooksis puseriti ymber esimese hammaka ja lõhkus kõik mis teele jäi kaasa arvatud ka esimese hammaka hambad OI PLÄÄÄÄÄÄ jah ja kus nyyd võtta vastu õhtut lääna-virumaa kolkakylas neid juppe ....... :roll:
Sellepärast, et ärahoida selliseid asju, kasutataksegi singlitel palju keermeliimi :wink:
SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

boob
Mode

Niih, minek siis homme kell 11:00. Koguneda võib Valgejõe silla juures. Ise seekord kahjuks või õnneks neljarattalisega. Arvestama peab vihma, hulga vee ja mudaga.
Marko 53494103
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Arvestama peab vihma, hulga vee ja mudaga.
Ärge unustage ka aega, kannatlikust ja toorest füüsilist jõudu :lol:
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Kas Kawasaki KLE500 läheks sealt läbi? Võib tunduda naljakas küsimus aga tahaks teada kas on mõtet endale seda endurot soetada.
Kasutaja avatar

mella

kle-ga raskemat rada sõites pead tegija olema. Muidu sured kiirelt seal sadulas. KLE on mõeldud rohkem kruusateedele kui mutta. JA ei ole Enduro vaid Linnaenduro.
Kasutaja avatar

boob
Mode

Eelmise aasta oktoobris käis üks mees meiega palju hullemast KLE500'ga läbi ja polnud viga midagi. Ise olen samuti parajates mülgastes juba käinud ja ei saa ka kurta.
Tänaseks aga sõit läbi ja selline jõe forsseerimine jääb kauaks melde :twisted:
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

boob kirjutas:
Eelmise aasta oktoobris käis üks mees meiega palju hullemast KLE500'ga läbi ja polnud viga midagi. Ise olen samuti parajates mülgastes juba käinud ja ei saa ka kurta.
Tänaseks aga sõit läbi ja selline jõe forsseerimine jääb kauaks melde :twisted:
tegin ise ka kaasa tolle retke (elmine aasta) ja võin kinnitada et 500 kle poolkulunud tagarehviga tegi pea tutikatele 125 jamudele silmad ette ja ronimisvõime põhjatutes mudarööbastes oli hämmastav.
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

boob
Mode

Pühapäevane värin on siis lakanud ja plaanis homme õhtul jälle pisike tiir teha umbes kell kuus õhtul. Metsad on suht väheniisked, seega saab sõita suht ükskõik, mis rattaga. Kes tahab, lööb kampa, jõgesid seekord ei forsseeri :wink: Start oleks jälle valgejõe silla juures ja siis kell 18:00.
Fotoka võiks ka keegi kaasa haarata :P
Kasutaja avatar

mella

417 kirjutas:
tegin ise ka kaasa tolle retke (elmine aasta) ja võin kinnitada et 500 kle poolkulunud tagarehviga tegi pea tutikatele 125 jamudele silmad ette ja ronimisvõime põhjatutes mudarööbastes oli hämmastav.
Ma ju kirjutasin, et TIHEND on oluline komponent. Vastupidise tõestuseks olen nõus vaatama, kuidas emake maa sind embama hakkab, kui sa KLE-ga mudasse satud.

Või nemad käisid KLE-ga põhjatutes mudamülgastes... irwwww.
Kasutaja avatar

Kuzmitz

Nu vot, Mella- sa ei usu, aga mõned on tõesti linnaenduuro KLE-ga mudas jauramas käinud... Ja nagu näed, täitsa elus ja terved. Ja lähevad veel. Ja sulle üllatuseks tulevad ka seekord välja. Kas sinu arust saab mülgastes ainult sajakilose KTM-iga sõita? Sa peaks ju tuntud mudasõitjana teadma, et saab ka suuremate ja lahjemate ratastega...
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

boob
Mode

http://www.foto24.ee/album/2979/1
Siin on pilte sellest eelmise aasta oktoobrist, kus 2x125 ja KLE olid mudas. Kohati oli põhi vastas alles üle meetri sügavusel. Ma olen kohe täiesti nõus ilmaolude paranemisel (rohkem vett taevast alla) sellise tripi uuesti läbi tegema ja ka mella kaasa kutsuma :P
Kasutaja avatar

mella

Kuzmitz kirjutas:
Nu vot, Mella- sa ei usu, aga mõned on tõesti linnaenduuro KLE-ga mudas jauramas käinud... Ja nagu näed, täitsa elus ja terved. Ja lähevad veel. Ja sulle üllatuseks tulevad ka seekord välja. Kas sinu arust saab mülgastes ainult sajakilose KTM-iga sõita? Sa peaks ju tuntud mudasõitjana teadma, et saab ka suuremate ja lahjemate ratastega...
See, et keegi käib seal müramas, ei tähenda, et seda oleks mõnus KLE-ga teha. Olen ise KLE-ga higistanud kohtades, kus LC4 läks suht vaevata läbi. Kuigi, jah, KLE-l polnud rehvi ollagi.
Ja kui mult keegi küsib, kuidas sellega muda on sõita, ütlen mina, et üksi pole mõtet minna.

Boob, nendel piltidel, millega sa lehvitasid, seisab KLE mudaaugu KÕRVAL kui yamu kõva põhjaga lombis müttab. Sellistes kohtades võib teile Pärnakas slikkidel TDM-ga ka tõestada, et Yamu on enda teadmata järjekordse hardenduro loonud.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Noh, kas siis tuleval nädalavahetusel saab mingi seltskond kokku et niisama männikul ringi müdistada.
Ei ole ise küll üldse muda- ja porimängude sõber nii et need rõõmud jätaks ma kellelegi teisele :).
Kasutaja avatar

saqu

Pean ka ennast enduro ja offroadi sõbraks :D , kuid andke andeks mülkamehed, ma ei saa siiani aru, miks teile meeldib nabani mudas tsikleid lükata, selleasemel, et nendega sõita? :shock: Äkki seletate lähemalt? :roll:
SAQU

WR400F
Kasutaja avatar

mella

ok, võtame asjale teise nurga.
Minge männiku tankodroomile ja sõitke seal peal esisenemist peaaegu tee lõppu välja. Sinna, kus endurorada risti üle tee läheb. Nüüd keerake vasakule ja sõitke seda rada mööda. Seal ei ole üldse muda. Aga 15-30 minutiga saate oma nädalakoormuse kätte, kui KLE-ga lähete. Kui just enne vastu puud ei sõida või seljast maha ei kuku ;)
Meelsamini vaataks seda kõrvalt ;)

Saqu: sinule vastuseks: kruusateel töristamine ei paku enam üldse pinget. see on nagu Poola, mida tuleb läbida, et paremasse paika pääseda :P

Muda ei ole eesmärk omaette. Eesmärk on leida olukord, mis arendab, kuid mis kohe rattalt maha ei viska.

Samas ma küll ei mõista kruiserimehi, kes kilomeetreid loevad, kuid see on juba nende valik.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 432 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

kuule mella, kus see saqu kruusateest rääkis.
ega siis mudale ainuke alternatiiv kruusatee ei ole. näiteks offroadi raja liivased lained on minu lemmiksöök :)))
Kasutaja avatar

mella

mx77 kirjutas:
ega siis mudale ainuke alternatiiv kruusatee ei ole. näiteks offroadi raja liivased lained on minu lemmiksöök :)))
Krt, muda ma sõidaks 10x ennem kui neid liivaküüre :D (lc4-ga siis)
Aga ma selline tagasihoidlik ja füüsiliselt nõguke ka. Ei ole seda julgust, et silmad ruutus punn põhjas hoida. Enesealalhoiuinstinkt on kõrgem.

Mudas on kiirused väiksemad ja rohkem vaja mõistusega sõita. Kuigi raskusjõu vastu ei saa tihti sellegagi.
Kasutaja avatar

saqu

mella kirjutas:
mx77 kirjutas:
Krt, muda ma sõidaks 10x ennem kui neid liivaküüre :D (lc4-ga siis)
Aga ma selline tagasihoidlik ja füüsiliselt nõguke ka. Ei ole seda julgust, et silmad ruutus punn põhjas hoida. Enesealalhoiuinstinkt on kõrgem.

Mudas on kiirused väiksemad ja rohkem vaja mõistusega sõita. Kuigi raskusjõu vastu ei saa tihti sellegagi.
Just nimel, on vaja sõita, mitte sisuliselt lükata! Kruusateed ei ole ka minu lemmikud, kuid sellistes mülgastes (nagu seal eelnevatel piltidel) ukerdada ja püherdada ei tahaks mitte. On ju palju muid toredaid kuivemaid kohti, kus ka vähe hoogu saab sees hoida. Kui on kuskil vähe pehmem koht, tuleb seda loomulikult forsseerida, aga kui on vastupidi, siis minuarust igav nagu labidaga augukaevamine. :lol:
Aga olgu siis igaleühele oma... :D
SAQU

WR400F
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”