Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Soome tsiklimehed
puna kirjutas:Ai kurja nüüd olen kade.
Tulin ka just sõidult, aga kuna üksi oleks igav olnud siis käisin seljakotiga.
Seljakotiga on veel igavam, oled ikka tõeline penskar juba
Kelle juures saab mône ôlle eest keti ära pesta? Suht rokane on teine.
-
Teema algataja
tujula kirjutas:Kelle juures saab mône ôlle eest keti ära pesta? Suht rokane on teine.
Krt mine osta see ketipesu aine ja lase peale ja ongi puhas (võid mingi harjaga või lapiga ka üle tõmmata) aga sõitmas on vaja käija siis ei kogune pask peale vaid lendab minema.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Tuono kirjutas:sõitmas on vaja käija siis ei kogune pask peale vaid lendab minema.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
tujula kirjutas:Kelle juures saab mône ôlle eest keti ära pesta? Suht rokane on teine.
Või siis sommidega kiiremat sõitu tehes.
-
Stormis ja allright-s mingisugused aled. Ja eurobikeris selline asi.et kes on .org-i liige.saab kõigilt kaupadelt -20% alet. Ma sain25 euriselt ostul 5 soodukat.
-
Käisin täna Alastaro rajal. Seal oli .org suvepäevad. Ei näinud küll ühtegi eesti poissi. Või oli täna mõni seal.või läheb mõni homme veel??? Hommikul 6 ajal kodust välja sõites oli ikka päris jahe juba. Ja kohati oli korralik udu.et mitte midagi ei näinud. Täna tuli 520km kokku sporti ja kurvetamist.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Käisin täna Alastaro rajal. Seal oli .org suvepäevad. Ei näinud küll ühtegi eesti poissi. Või oli täna mõni seal.või läheb mõni homme veel??? Hommikul 6 ajal kodust välja sõites oli ikka päris jahe juba. Ja kohati oli korralik udu.et mitte midagi ei näinud. Täna tuli 520km kokku sporti ja kurvetamist.
Eesti poisid olid tööl, et võrri liisingut maksta
-
puna kirjutas:Tuono kirjutas:Eesti poisid olid tööl, et võrri liisingut maksta
Kas hr. PUNA ka???
-
Puna võiks nende tibide sõidutamise ära jätta ja rohkem sõitma tulla. Varsti suvi läbi.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Puna võiks nende tibide sõidutamise ära jätta ja rohkem sõitma tulla. Varsti suvi läbi.
Ducato pole väga mõeldud sõitmiseks, see rohkem selline kõvatamise pill ja sellega saabki ainult tibisid sõidutada ümber bensuka
-
Ei ma ei tööta ükski nv ja see nv oli vaja ära käija muidu ikka sõidan.
ja mu 3 võrril ei ole liisinguid, et peaks selle nimel orjama.
-
Teema algataja
puna kirjutas:Ei ma ei tööta ükski nv ja see nv oli vaja ära käija muidu ikka sõidan.
ja mu 3 võrril ei ole liisinguid, et peaks selle nimel orjama.
Puna sa ikka tea, et seisev tehnika laguneb, nii, et anna parem 1 mulle sõitmiseks
-
Tuonol käsi veel haige. Pole mõtet talle anda tsikklit. Lõhub ära ka veel. Nii et.järg.näd.võtab puna ka vabaks ja läheb laupä.kergemale tourinkule. Päris 500km ei tule.aga siiski võib ühe kena päeva teha. Kui just muid6gi ei saja. Jääb siis laup. Pühap.lähen arvatavasti sommidega touringule. Järg.laup.on siis kõik teretulnud. Kellaaja panen hiljem. Kui on tulijaid. Ja touno tuleb siis ühe hr.puna dukatoga.
-
Teema algataja
puna kirjutas:sa ei tule ju sõitma, aga muidu maksad kindlustuse ja võin anda küll
Mitusada euri kuu on ja nakediga ehk saaks juba sõita?!
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Tuonol käsi veel haige. Pole mõtet talle anda tsikklit. Lõhub ära ka veel. Nii et.järg.näd.võtab puna ka vabaks ja läheb laupä.kergemale tourinkule. Päris 500km ei tule.aga siiski võib ühe kena päeva teha. Kui just muid6gi ei saja. Jääb siis laup. Pühap.lähen arvatavasti sommidega touringule. Järg.laup.on siis kõik teretulnud. Kellaaja panen hiljem. Kui on tulijaid. Ja touno tuleb siis ühe hr.puna dukatoga.
Ducato ei kesta vist ära seda peaaegu 500km-it
Ja pane kohe kellaaeg, et unekotid saaks siis arvestada, et tuleb ette ära magada
-
kumar kirjutas:Tuonol käsi veel haige. Pole mõtet talle anda tsikklit. Lõhub ära ka veel. Nii et.järg.näd.võtab puna ka vabaks ja läheb laupä.kergemale tourinkule. Päris 500km ei tule.aga siiski võib ühe kena päeva teha. Kui just muid6gi ei saja. Jääb siis laup. Pühap.lähen arvatavasti sommidega touringule. Järg.laup.on siis kõik teretulnud. Kellaaja panen hiljem. Kui on tulijaid. Ja touno tuleb siis ühe hr.puna dukatoga.
ma ei saa järgmine nv viin lapse eesti tagasi ja seega mind pole sama kehtib nädala siseste kiiremate sõitudega.
ja kui Tuono ära lõhub pole hullu seal on kindlustus peal.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Tuono kirjutas:puna kirjutas:Ei ma ei tööta ükski nv ja see nv oli vaja ära käija muidu ikka sõidan.
ja mu 3 võrril ei ole liisinguid, et peaks selle nimel orjama.Puna sa ikka tea, et seisev tehnika laguneb, nii, et anna parem 1 mulle sõitmiseks
Mulle kah? Ega sa kõigi kolmega korraga nii - või teisiti saa sõitta.
-
Arvad, et suudad kindlustust maksta?
ja 1 on eestis ning see läks hetkel hooldusesse ja nagu selgus siis viimasel hetkel.
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
Ma pean ka vist nüüd kellegi käest sõiduriista laenama vahepeal. Esialgu jalamees jälle.
-
Teema algataja
lebokas kirjutas:Ma pean ka vist nüüd kellegi käest sõiduriista laenama vahepeal.
Esialgu jalamees jälle.
Käisid külili jälle we?
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
Tuono kirjutas:lebokas kirjutas:Ma pean ka vist nüüd kellegi käest sõiduriista laenama vahepeal.
Esialgu jalamees jälle.
Käisid külili jälle we?
Ei. Seekord mitte. Müüdud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.