õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: honda st 1100
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
zx12r kirjutas:Matsai kirjutas:just!
Pool üks näiteks Ülemiste Nestes?
kuna pool üks kedagi polnud kohal, tegin siis ringi Paldiskisse
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Noh rahvas otustage koht ära
Matsai kirjutas:keegi ei raatsi kohta öelda
![]()
Laagri?
-
Teema algataja
Kas jääb Laagri Statoil kell 19.00??
urx911 kirjutas:Tahaks juba sõita, kaua pean rattal istuma ja ootama??
-
Teema algataja
Tna Tallinnas keegi liigub? Kerge tiir tuleks kasuks, ilm ilus ja varsti sõiduaeg läbi nii ehk naa.
Sai siin hiljuti kirjutatud, et võiks see aasta veel üritada korrata kunagisi suuremaid grupisõite. Nüüd peaks võistlused võisteldud olema ja kauaks seda sõiduilma ikka veel jätkub.
Ei tea kas on kõige õigem koht kust vaadata aga ilm.ee lubab nädalavahetuseks ilusat ilma. Kas oleks mõttega kaasa tulijaid?
kopajuht kirjutas:Sai siin hiljuti kirjutatud, et võiks see aasta veel üritada korrata kunagisi suuremaid grupisõite. Nüüd peaks võistlused võisteldud olema ja kauaks seda sõiduilma ikka veel jätkub.
Ei tea kas on kõige õigem koht kust vaadata aga ilm.ee lubab nädalavahetuseks ilusat ilma. Kas oleks mõttega kaasa tulijaid?
-1 Olen nv linnast ära ja ilmselt enne seda pargin ratta talvekorterisse, kuna kindlustus lõpeb esmaspäeval ... viimase 4-5 nädala ilmasid arvestades ei näe ma vajadust selle pikendamiseks.
Mõistlik mõte aknast välja vaadates,.......... TÄNA ÕHTUL.
-
Teema algataja
Damn, viimased soojad päikeselised ilmad ja nii palju tegemist, et sõita ei jõua. Loodetavasti järgmine nädal ka veel ilm hea ja siis ühinen sõitudega
Antik kirjutas:kopajuht kirjutas:Sai siin hiljuti kirjutatud, et võiks see aasta veel üritada korrata kunagisi suuremaid grupisõite. Nüüd peaks võistlused võisteldud olema ja kauaks seda sõiduilma ikka veel jätkub.
see jutt käis vast minu kunagise kirjutise kohta , loodan oma tubli bike esiamortide hoolduse ära teha paari päeva jooksul , siis saaks jälle sõita normaalselt aga enne pühapäeva ei tuleks nagunii midagi välja , see mu ainuke päev , kus saab sõita , õhtuti pimedas pole eriti huvitav , kui pole norm. tulesid ees.
tel.56 452 700
madone kirjutas:yr.no andmetel hakkab juba homme õhtu sadama.
yr.no näitabki homsest vihma aga jutt oli nädalavahetusest ja siis veevaba.
Kuna värskete lubade omanik siis oleksin käsi. Kuid mõistuse piires-ei viitsi lubadega mängida ja sõidupraktikat ka suht vähe.
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
- Kontakt:
UMMI kirjutas:Antik kirjutas:kopajuht kirjutas:Sai siin hiljuti kirjutatud, et võiks see aasta veel üritada korrata kunagisi suuremaid grupisõite. Nüüd peaks võistlused võisteldud olema ja kauaks seda sõiduilma ikka veel jätkub.
Ei tea kas on kõige õigem koht kust vaadata aga ilm.ee lubab nädalavahetuseks ilusat ilma. Kas oleks mõttega kaasa tulijaid?see jutt käis vast minu kunagise kirjutise kohta , loodan oma tubli bike esiamortide hoolduse ära teha paari päeva jooksul , siis saaks jälle sõita normaalselt aga enne pühapäeva ei tuleks nagunii midagi välja , see mu ainuke päev , kus saab sõita , õhtuti pimedas pole eriti huvitav , kui pole norm. tulesid ees.
UMMI, sa võiksid küll ühe laheda hooaja lõpusõidu enda peale võtta... oled ju ennegi väga lahedaid sõite korraldanud...
Täiuslik hullumeelsus ja täiuslik ettevaatus on üks ja seesama!
Nuclear kirjutas:Mõistlik mõte aknast välja vaadates,.......... TÄNA ÕHTUL.
Kas keegi täna teeb ka väikse tiiru näiteks tallinn-haljala-tallinn marsruudil. Plaanis sealkandis korra õhtul käia ja meeldiva seltkonnaga oleks muhedam liigelda.
Stardiaeg võiks jääda 18-19.00 vahele
Priit
5155436
annukas kirjutas:UMMI, sa võiksid küll ühe laheda hooaja lõpusõidu enda peale võtta... oled ju ennegi väga lahedaid sõite korraldanud...
no ma ei tea , üks sõit sai tehtud jah kunagi , siis valisin spetsiaalselt sellise suht käänulise tee , et väga paugutamiseks ei läheks
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
- Kontakt:
UMMI kirjutas:annukas kirjutas:UMMI, sa võiksid küll ühe laheda hooaja lõpusõidu enda peale võtta... oled ju ennegi väga lahedaid sõite korraldanud...
no ma ei tea , üks sõit sai tehtud jah kunagi , siis valisin spetsiaalselt sellise suht käänulise tee , et väga paugutamiseks ei läheks
UMMI, aga väga super sõit oli ju, rahvast oli palju ning hiljem kuuldusid ainult kiidusõnad
Täiuslik hullumeelsus ja täiuslik ettevaatus on üks ja seesama!
annukas kirjutas:UMMI kirjutas:
Kood: Vali kõik
annukas kirjutas:UMMI, sa võiksid küll ühe laheda hooaja lõpusõidu enda peale võtta... oled ju ennegi väga lahedaid sõite korraldanud... :wink: no ma ei tea , üks sõit sai tehtud jah kunagi , siis valisin spetsiaalselt sellise suht käänulise tee , et väga paugutamiseks ei läheks :D
UMMI, aga väga super sõit oli ju, rahvast oli palju ning hiljem kuuldusid ainult kiidusõnad
ma mõtlen sellele, kuid ei luba midagi
tel.56 452 700
jaup kirjutas:Nuclear kirjutas:Mõistlik mõte aknast välja vaadates,.......... TÄNA ÕHTUL.
Kas keegi täna teeb ka väikse tiiru näiteks tallinn-haljala-tallinn marsruudil. Plaanis sealkandis korra õhtul käia ja meeldiva seltkonnaga oleks muhedam liigelda.
Stardiaeg võiks jääda 18-19.00 vahelePriit
5155436
Aga kui sa sinna naguinii lähed, siis määra koht ja aeg, kes saavad tulevad ka kaasa.
Stardiks siis 18.30 peterburi tee 58 statoilis mis ristub smuuli teega
Pakkusingi nädalavahetuse kuna õhtul, kui enamus inimesi töö lõpetavad on juba üsna pime ja külm ka
annukas kirjutas:UMMI kirjutas:annukas kirjutas:UMMI, sa võiksid küll ühe laheda hooaja lõpusõidu enda peale võtta... oled ju ennegi väga lahedaid sõite korraldanud...
Ühinen ergutushüüetega! Üks ilus sõit kuluks enne lund ära küll.
Nõustun nädalavahetuse korraliku sõiduga õhtupoolsel ajal. Andke ainult teada...
offtopicuna väike ilmateate link, kes veel ei kasuta, siis see näitab kordades täpsemalt mitu mm kus sadet tuleb, kui ükski teine eesti teade: http://foreca.fi/Estonia/Tallinn
tundub, et nv tuleb mõnus, ühineks samamoodi kui veel huvilisi tuleb
mrrandy kirjutas:offtopicuna väike ilmateate link, kes veel ei kasuta, siis see näitab kordades täpsemalt mitu mm kus sadet tuleb, kui ükski teine eesti teade: http://foreca.fi/Estonia/Tallinn
tundub, et nv tuleb mõnus, ühineks samamoodi kui veel huvilisi tuleb
Soomlane oled vä http://foreca.com/Estonia/Tallinn
Lisaks veel, et terve suvi seda jälgitud ja paneb puusse samapalju kui teised.
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Andrez kirjutas:mrrandy kirjutas:offtopicuna väike ilmateate link, kes veel ei kasuta, siis see näitab kordades täpsemalt mitu mm kus sadet tuleb, kui ükski teine eesti teade: http://foreca.fi/Estonia/Tallinn
tundub, et nv tuleb mõnus, ühineks samamoodi kui veel huvilisi tulebSoomlane oled vä
http://foreca.com/Estonia/Tallinn
chadmuska kirjutas:Andrez kirjutas:mrrandy kirjutas:offtopicuna väike ilmateate link, kes veel ei kasuta, siis see näitab kordades täpsemalt mitu mm kus sadet tuleb, kui ükski teine eesti teade: http://foreca.fi/Estonia/Tallinn
tundub, et nv tuleb mõnus, ühineks samamoodi kui veel huvilisi tulebSoomlane oled vä
http://foreca.com/Estonia/Tallinn
Ega ma selles nädalavahetuses ei kahtlegi
soomlane või mittesoomlane, vahe on selles, et seal uuendatakse infot iga tund, eesti jaamades iga nädal...
niiet nüüd varbad ja näpud risti, et tuleks ka seda päikesepaistet ^^