Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
pets&kats kirjutas:Öeldakse, et pole s....a ilma, on vale riietus. Täna jäin Tartu-Lähte-Tartu otsal nii kangeks, et pidin kodus seisma jäädes koos rattaga külili kukkuma. Mitu kihti ja mida te naha alla panete? Omal oli soe pesu+veel üks soe pluus kombe all. Selle valguses tundub, et pikemate otstega on tänavuseks aastaks kõik
Seljakott väitis, et ta ei saanud midagi aru ja ilm oli mõnus.
peab aeglasemini sõitma, siis on ka soojem
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
pets&kats kirjutas:Öeldakse, et pole s....a ilma, on vale riietus. Täna jäin Tartu-Lähte-Tartu otsal nii kangeks, et pidin kodus seisma jäädes koos rattaga külili kukkuma. Mitu kihti ja mida te naha alla panete? Omal oli soe pesu+veel üks soe pluus kombe all. Selle valguses tundub, et pikemate otstega on tänavuseks aastaks kõik
Ma teeks siinkohal noka lahti ja ütleks oma kogemusest, et alla 10 kraadiga on nahk juba iseenesest vale riietus täiesti. Oma kogemusest, kuna sõidan nii texiga kui nahaga. Olenevalt sõidutujust ja ilmast. Praeguste 5-10 kraadi ilmadega on siiski ausalt öeldes nö õigem valik goretex riietus. Pikk jope, et kataks selja ja tagumiku ära (enduro jope) ning sees vooder + vihmakile. Ning all on vaid t-särk. Ning maanteel legaalselt sõites 100-110ga külm ei hakka. Lisaks, et tsiklil puudub igasugune plastik - ehk täiesti naked tsikkel on.
Alusta jopest kindlasti. Ning - igati kasuks tuleb selliste ilmadega rutskade soojendus. Käte kaudu kaob tänu vereringele päris palju soojust.
Ma sõidan Rukka sõiduriitega alates märtsi kuust ning seljas ainult T-särk ja triiksärk.
Ainukesed kohad, mis tunda annavad on kukla tagant (selle jaoks sai eraldi fleese kaelus ostetud) ning käed.
Peaks ka mõtlema rutskade soojendusele...
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Yerba kirjutas:Ma teeks siinkohal noka lahti ja ütleks oma kogemusest, et alla 10 kraadiga on nahk juba iseenesest vale riietus täiesti.
Lisaks sellele alla 10 kraadi ei käitu rehvid ka enam ootuspäraselt...
Raiki kirjutas:Yerba kirjutas:Ma teeks siinkohal noka lahti ja ütleks oma kogemusest, et alla 10 kraadiga on nahk juba iseenesest vale riietus täiesti.
Lisaks sellele alla 10 kraadi ei käitu rehvid ka enam ootuspäraselt...
Noh, päris suvisesse kaldesse siklit enam ajada pole tõesti mõistlik. Ning igal pool on-off rezhiimis ei tasu enam paugutada. Võtab käiguvahetuste ajal tagaratta mõnusalt ringi käima. Aga sõitmist saab kenasti timmida parema käe all oleva gaasirutska abil Ning suurenenud ettevaatlikkus ja legaalsemad sõidukiirused ei tee ka paha.
Aga - rehvidesse 1,5 - 1,8 rõhuks sisse, soojenevad küll. Kui lund maha ei tule, siis tavaliselt panen pillid kotti kui temperatuur läheb madalamale kui -5 kraadi.
Midagi hullu küll ei ole. Lihtsalt - riietus vastavaks. Ning pinlock visiirile külge.
Ei tea kuna keegi soolajutuga lagedale tuleb.
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
chadmuska kirjutas:lähen tiirutan linnapeal
Peab siis teisi kiusama?
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Hurt kirjutas:Ei tea kuna keegi soolajutuga lagedale tuleb.
soolast ei tea midagi, aga täna 9.30 ajal sain aknaid jääst puhtaks kraapida
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
chadmuska kirjutas:lähen tiirutan linnapeal
no sa oskad ka alati õigel ajal kirjutada seda. mina startisin vast paarkend minutit varem, tegin ka linnapeal paar tiiru. kahjuks ei kohtunud. kui ilm kannatab, siis sõidan kindlasti ka homme
-
- Tsikkel: fireblade,gixxr,999
omik noored
ma käin iga päev tsikliga tööl.eile jah kraapisin lund tsiba klaasilt ja istmelt.Praegu joon kohvi ja vaatan välja. ilus vihmake . aga kindel vähemalt et tee pole jääs.jeeeee. a jaaa. mul on kasutuses ylikonna all Rallisõidu tulekindel aluspesu. (sabelt) soe nagu saunas.
tänaval kohtume.
-
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Kui keegi tahab vähe pikemat sõitu, andge teada, muidu tiirutan lähipäevil linnapääl
chadmuska kirjutas:Kui keegi tahab vähe pikemat sõitu, andge teada, muidu tiirutan lähipäevil linnapääl
vaatab kuidas homme kujuneb, äkki võtan ühendust. seal Koidulas tahaks ikka ära käia
Olen hetkel rattaga linnas, teen natuke kontoris asjaliku nägu ja siis võiks sõita.
Minu poolt hooaeg selleks korraks lõpetatud - kindlustus sai läbi. Tegin pärast lõunat veel viimase lõbusõidu - koos abikaasaga Otepääle kohvi jooma. Tagasitulek jäi pimeda peale ja tõmbas ihu jahedaks. Ühel hetkel vaatasin, et ratas vibab - käed värisesid külmast. Õnneks oli koduni ainult paar km.
Täna oli ilusa ilma puhul sõitjaid veel - päris mitmed põristasid päeval mööda.
pets&kats kirjutas:Minu poolt hooaeg selleks korraks lõpetatud - kindlustus sai läbi. Tegin pärast lõunat veel viimase lõbusõidu - koos abikaasaga Otepääle kohvi jooma. Tagasitulek jäi pimeda peale ja tõmbas ihu jahedaks. Ühel hetkel vaatasin, et ratas vibab - käed värisesid külmast. Õnneks oli koduni ainult paar km.
Täna oli ilusa ilma puhul sõitjaid veel - päris mitmed põristasid päeval mööda.
Sama siin, kindlustus otsas, aga ilm meelitab küll sõitma...
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
marxius kirjutas:pets&kats kirjutas:Minu poolt hooaeg selleks korraks lõpetatud - kindlustus sai läbi. Tegin pärast lõunat veel viimase lõbusõidu - koos abikaasaga Otepääle kohvi jooma. Tagasitulek jäi pimeda peale ja tõmbas ihu jahedaks. Ühel hetkel vaatasin, et ratas vibab - käed värisesid külmast. Õnneks oli koduni ainult paar km.
Täna oli ilusa ilma puhul sõitjaid veel - päris mitmed põristasid päeval mööda.Sama siin, kindlustus otsas, aga ilm meelitab küll sõitma...
Mul kindlustus 6novembrini , järgmine nädal lubas veel sõiduilma
-
Niii, täna sõitma veits, viimane kindlustuse päev )) huvilisi?
nitrousoxide kirjutas:Niii, täna sõitma veits, viimane kindlustuse päev
)) huvilisi?
Jah, olen käpp. Kui ma sabas jõuan püsida
-
Kohtume Trehvi ees kell 12:00
Huvilised ja pealtvaatajad oodatud.
-
Ei jõua nii vara.
Lähen hiljem sõitma.
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
andryy kirjutas:Ei jõua nii vara.
Lähen hiljem sõitma.
Kahju, ma juba tagasi, ilm oli sõitmiseks hea. Aga sinuga Andryy võiks ühe tiiru veel sellel aastal klapitada küll. Mul kindlustust veel täpselt nädal
-
TarmoM kirjutas:andryy kirjutas:Ei jõua nii vara.
Lähen hiljem sõitma.Kahju, ma juba tagasi, ilm oli sõitmiseks hea. Aga sinuga Andryy võiks ühe tiiru veel sellel aastal klapitada küll. Mul kindlustust veel täpselt nädal
Ise kah just jõudsin.Tegime 120 km ringi ilusti ära.Äkki saab järgmine pühapäev tiirutada aga mul ikka detsembrini kindlustus
-
ilm oli tõesti super saime ka ikka 100 km kokku. aga mnjah, homme on see päev kus tulitera talvunne suigub
-
Kas keegi oskab öelda või küsida kellegi käest mis kell reedel Rocknrollis Trollid lavale tulevad?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.