õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Tegelikult võiks teha äkki mingi kirjutama reegli. Ehk siis lisada postitusele oma telefoni numbri.
Näide:
Leko: OH vinge, tuleks ka , jee. Võibolla hilinen aga proovin ikkagi jõuda. (55678023)
Siis saaks ka hilineja mõnele kindlale tulijale teada anda, et hilineb
Vastupidi ka.
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
wajj not kes hilineb or smth andku m2rku endast vms ... aga jamh enamus ikka alati perfekto taiminguga nii et jamh...
Mismoodi see reegel siis kirjutamata on, kui juba kirjutasid?
Hakake jah telefoni numbreid kirjadele alal kirjutama, internetis need ju üldse ei levi..
Kui on sõit ja on kogunemisaeg, siis kes hiljaks jääb, riskib üksi kruiisimisega. Lihtne. Ja kui pole piisavalt sõitjaid, võib korraldaja ka tunni oodata, kui tahab. Vaba maa
leko kirjutas:Tegelikult võiks teha äkki mingi kirjutama reegli. Ehk siis lisada postitusele oma telefoni numbri.
leko kirjutas:Tegelikult võiks teha äkki mingi kirjutama reegli
ehk aimad isegi, milleks enamis reegleid on.. rikkumiseks...
kuigi tegelt ei ole aga ikkagi lastakse nii mõnigi aegajalt üle..
igaljuhul kui ükskord ei jõudnud, ole järgmine kord hoolsam. pool tundi stardini võib kuluda siis. kui viisteist minti peale kellaaega keegi avastab, et nee kümme, kes esimestena kohal olid ei rääkinud mitte sellest kuhu sõita vaid arutlesid näiteks selle üle, mis häält porgand teeb. Kuivi kilomeetreid tänaseks teile.
-
Teema algataja
kui ma veel rattaletõmmatud olin, siis pistsin alati telefoninumbri juurde, kui teada andsin kust ja mis kell startida kavatsen, ja mäletan vähemalt viite korda, kui sellest ka kasu oli.
Ja tuleb meelde, et kui AndrusB võttis vedada neid sõite, siis oli tal ka telefoninumber juba aegsasti üleval, ja mäletamist mööda helistati päris palju talle, kes just meeletult kaua ei kavatsenud hilineda, need oodati ka kenasti ära, või siis lepiti kokku punkt, kus hilineja liituda saaks.
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
oot... on siis nüüd rahvast täna minemas Järve Stati juurde 18:30?
-
Tulen kohale, eks edasi paista kui kaugele sõita kannatab ja kas üksi või on veel tulijaid.
Suund - sinna kus vähem pilvi
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
Vihmatrotsijad: 4 ratast ja 2 "seljakotti"
-
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
mnjahh, mina olin läbimärg, alleritel veel mõned kuivad kohad oli
nüüd üritan telefonil kuularile hääled uuesti sisse saada, kuna see mob. sai tõsiselt vesiseks taskus
Mõtlesin ka tulla, aga Laulasmaa kandis oli ilm ikka mega sajune
Tutvustan väikest plaani: kl 1830 ülemiste neste.
päris gospelit ei sõidaks aga kaoze dedinitsiooni järgi kulgeks rahulikult. vältides narva maanteedpidi väljasõitu käiks ära kaberneemes-salmistul ja edasi vaataks ilma/loodusliku valguse järgi.
Üritaks suht vara startida. et (senimaani) kuivast ilmast viimast võtta.
(tel nr on profiilis kirjas , kui kellelgi ilgelt vaja hiljem liituda või muud olulist öelda) aga lenksus ei vasta.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
igaks juhuks soovitan legaalselt sõita, igal pool on sinised väljas. homme ikkagi 1 september.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
jbob kirjutas:igaks juhuks soovitan legaalselt sõita, igal pool on sinised väljas. homme ikkagi 1 september.
Täna/eile on jah nende aktiivsus kasvanud , ega homme läheb asi veel karmimaks jah
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
njah mul mõned tuttavad on juba vitcad saanud, kollane tuli ja +7 jnejne. eile tegi mulle ka üks pikalt saba, mõtlesin, et otsib põhjust ikka. lõpuks loobus.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
Sina suudan niimoodi sõita su nägu l2heb kiivri sees valgeks ja sul hakkab paha (C) Ülari
aa hea et meelde tuletasid
aga ma täna ei söö kõhtu enne nii täis, ei tule und kah siis
ylari kirjutas:Tutvustan väikest plaani: kl 1830 ülemiste neste.
päris gospelit ei sõidaks aga kaoze dedinitsiooni järgi kulgeks rahulikult. vältides narva maanteedpidi väljasõitu käiks ära kaberneemes-salmistul ja edasi vaataks ilma/loodusliku valguse järgi.
Üritaks suht vara startida. et (senimaani) kuivast ilmast viimast võtta.
(tel nr on profiilis kirjas , kui kellelgi ilgelt vaja hiljem liituda või muud olulist öelda) aga lenksus ei vasta.
Ahh. Kadestan. Seda ringi oleks tahtnud kaasa teha. Äkki kordaks miski päev. Täna Deftones'i kontsert.
-
Teema algataja
Tänaõhtused kulgejad, te tulite mulle ja sõbrale just vastu Valkla kandis. Me olime tagasiteel ja sõitsime otse vihma alla Maardusse, loodetavasti teil läks Kaberneemes käik paremini ja kuivemini.
Me tiir viis Jüri-Raasiku-Soodla-Kiiu kandist läbi, väga mõnusad teed ikka, kurv kurvi otsa...
-
täitsa m2letan teid 2 ratast aga me saime mingi hiljem natukene vihma kuid kombe j2i täitsa kuivaks
Jah.vihmaga joppas nii, et kruusalõik sai õnneks täpselt sõidetud selleks ajaks.. Vabandused selle kruusa pärast, kaardi peal nägi see välja nagu tavaline tee aga noh kaart ei olnud niikuinii eriti meeles mul sealkandis kulgedes, õnneks oli kuusalus abivalmis tädi
Väike pilt kah ratastest, mis Salmistusse jõudsid (peale väikest paanilist otsimisretke magusa lõigu äärsetest põõsastest), aga sõnum tuli õigel ajal, Erli, suurem otsimine jäi ära
ylari kirjutas:Jah.vihmaga joppas nii, et kruusalõik sai õnneks täpselt sõidetud selleks ajaks.. Vabandused selle kruusa pärast, kaardi peal nägi see välja nagu tavaline tee
aga noh kaart ei olnud niikuinii eriti meeles mul sealkandis kulgedes, õnneks oli kuusalus abivalmis tädi
Väike pilt kah ratastest, mis Salmistusse jõudsid (peale väikest paanilist otsimisretke magusa lõigu äärsetest põõsastest), aga sõnum tuli õigel ajal, Erli, suurem otsimine jäi ära
Deem, mind polegi pildil Aga ma tegelt Yamukutile lehvitasin pikalt peale mööda laskmist, et ta aru saaks, et ma nüüd lahkun. Aga sinnamaani oli tore!
(ma ootasin juba pikemat aega väikest pausi, aga kuna selle koht jäi kokku leppimata, siis püüdsin avalikult lahkuda)
kaoz kirjutas:
Aa. paus oli jah mingi kilomeetri kaugusel. siis kui jõelähtmel tanklas korra seisma jäime siis ma tegelt hõikasin, et järgmine peatus salmistu aga palun vabandust, kui sa ei kuulnud. Ei aga kõik on ok ja järgmise korrani
-
Kell 8 Mustamäe Magistrali stat teeks mingi sõidu vaatame palju rahvast kohale voolab jne
::=)
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
TMT kirjutas:Kas täna kella 6-7 paiku oleks rahuliku sõidu huvilisi?
Mina isegi võibolla oleks...Aga selle suudaksin välja selgitada alles kella 17 paiku
Et et kui on mingi kell ja koht paigas siis proovin jõuda...
TMT kirjutas:Kas täna kella 6-7 paiku oleks rahuliku sõidu huvilisi?
Hangi mulle ratas ja ma tulen ka