õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
xitE kirjutas:Praegu ilm on küll jube kahtlane, äkki õhtu poole läheb paremaks
![]()
Muidu oleks ka käpp , eks õhtu poole näeb.
Üks kutt ütles, et vihm on alles siiapoole teel, Paidest, seega ma siin mõne kutiga lähen kohe sõitma, kui tahad ka tulla, anna teada 55 99 23 03 Kristo
Ma kardan , et ma kohe ei jõua , kust kandist algab ja kuhu kanti minek?
xitE kirjutas:Ma kardan , et ma kohe ei jõua , kust kandist algab ja kuhu kanti minek?
Mõtlesin jägala joale vaadata, mis ajal jõuaksid?Asukoht pole oluline, rattad viivad, kuhu vaja Jube tuuline on, ei taha just kihutada sinna!
Hetkel ei taha lubada kellaaega, kuid siiski õhtu poole. Minge ees ära helistan teile ja vaatab mis seis on siis
xitE kirjutas:Hetkel ei taha lubada kellaaega, kuid siiski õhtu poole. Minge ees ära helistan teile ja vaatab mis seis on siis
Ok, sobib
-
- Tsikkel: väike RR
- Tänatud: 1 kord
Algaja46 kirjutas:Üks kutt ütles, et vihm on alles siiapoole teel, Paidest, seega ma siin mõne kutiga lähen kohe sõitma, kui tahad ka tulla, anna teada
55 99 23 03 Kristo
krt, ära jama
Mul kahjuks hetkel ei vea välja. Peale 18.00 sobiks. Vaatame kuidas siis ilmaga lood on
leko kirjutas:Algaja46 kirjutas:Üks kutt ütles, et vihm on alles siiapoole teel, Paidest, seega ma siin mõne kutiga lähen kohe sõitma, kui tahad ka tulla, anna teada
55 99 23 03 Kristo
krt, ära jama
![]()
Mul kahjuks hetkel ei vea välja. Peale 18.00 sobiks. Vaatame kuidas siis ilmaga lood on
Vaatab jh, ma küll plaanin ikka varsti sõitu minna, eks sis hiljem näha ole, kes ja kus kogunevad, kui helistate, vb ühinen ka teiega mõne rattaga, vb mitte, igatahes varsti liikvele, kuniks veel ilma on ok, edu
-
- Tsikkel: cbr600rr
- Tänanud: 4 korda
zx9r-zx9r-cbr600rr....cbr600rr.....
http://www.motodepoo.ee
http://www.motoringrada.ee
https://www.facebook.com/motodepoo.team.green
Täna kell 19.00 Sikupilli Statoil. Paar siklit ootavad veits ja siis sõitu
-
No ilm kisub küll perfektseks. Kui k6ik laabub olen kell 1900 kohal.
-
Algaja46 kirjutas:Täna kell 19.00 Sikupilli Statoil. Paar siklit ootavad veits ja siis sõitu
18.45 - 19.10 Olime Siku Statoilis.
Kokku tuli meid neli. Vinge sõit oli. Kahjuks minul lõppes sõit poolepeal ära (õlikork jalutas minema ) Aga muidu oli väga fun, sai natukene ennast ka proovile pandud.
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
inf oli tänase õhtu kohta siin küll lakooniline aga sõit oli vägev. Kes pilte tegi, paluks linki pm või e-mail vms..
EDIT: ei hakka uut postitust tegema, Kaoz, aga ehk saaks selle grupika, kus inimesed kaamera poole kah vaatasid
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
Väga chill sõit
Rattaid oli päris palju ja tundus, et kõik osavõtjad said positiivse emotsiooni
Teinekordki
-
tänud teile kes viitsisid sellest sõidust osa v6tta ja kes raatsisid pakiraamile raskust peale panna :=)
Kes pilte soovivad siis e-meil. Paar tk saadeti mulle ka.
http://www.hektolan.ee
Valve-,video- ja ATS süsteemid
http://www.securitas.ee
ylari kirjutas:inf oli tänase õhtu kohta siin küll lakooniline aga sõit oli vägev. Kes pilte tegi, paluks linki pm või e-mail vms..
EDIT: ei hakka uut postitust tegema, Kaoz, aga ehk saaks selle grupika, kus inimesed kaamera poole kah vaatasid
Mul ainult oma telefoniga tehtud pilt
Kelle digiga ma pilti tegin?!
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
millegipärast on kõik alati seljaga.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Just tuli lahmakas vihma!
Aga kui 18:30 ei tule ja ilm veidigi lootust annab, siis võiks ringile minna. Tean mitut neiut, kes "seljakotiks" soovivad. Kas mehi on kellel lisakiiver ja neid sõidutada tahavad? Sel juhul saan neidudele öelda, et tasub kohale tulla!
Minul igaljuhul plaan rahulikule ringile, kui ilm ok olen 18:30 Järve (Keskuse juures) Statoilis!
leko kirjutas:Algaja46 kirjutas:Täna kell 19.00 Sikupilli Statoil. Paar siklit ootavad veits ja siis sõitu
18.45 - 19.10 Olime Siku Statoilis.
Kokku tuli meid neli. Vinge sõit oli. Kahjuks minul lõppes sõit poolepeal ära (õlikork jalutas minema) Aga muidu oli väga fun, sai natukene ennast ka proovile pandud.
Olen kursis sellega, et tavaliselt oodatakse ikka max 30 minti, kui mingi kellaaeg kokkulepitud, nii me jõudsimegi siis pooleks sinna ootasime nats ja siis minema, teinekord oodake kauem
kaoz kirjutas:Just tuli lahmakas vihma!
Aga kui 18:30 ei tule ja ilm veidigi lootust annab, siis võiks ringile minna. Tean mitut neiut, kes "seljakotiks" soovivad. Kas mehi on kellel lisakiiver ja neid sõidutada tahavad? Sel juhul saan neidudele öelda, et tasub kohale tulla!
Minul igaljuhul plaan rahulikule ringile, kui ilm ok olen 18:30 Järve (Keskuse juures) Statoilis!
Pole kahjuks kõige paremad rehvid märja ilmaga, seega ootan kuivi ilmu, siis kutsu uuesti
Oot, millel selline kursisolek põhineb? Kui on kokku lepitud kellaaeg, siis selleks ajaks tavaliselt ollakse juba kohal ja tavaliselt ei oota kari inimesi ühe järel pool tundi.
Algaja46 kirjutas:Olen kursis sellega, et tavaliselt oodatakse ikka max 30 minti, kui mingi kellaaeg kokkulepitud, nii me jõudsimegi siis pooleks sinna
ootasime nats ja siis minema, teinekord oodake kauem
mella kirjutas:Oot, millel selline kursisolek põhineb? Kui on kokku lepitud kellaaeg, siis selleks ajaks tavaliselt ollakse juba kohal ja tavaliselt ei oota kari inimesi ühe järel pool tundi.
Algaja46 kirjutas:Olen kursis sellega, et tavaliselt oodatakse ikka max 30 minti, kui mingi kellaaeg kokkulepitud, nii me jõudsimegi siis pooleks sinna
ootasime nats ja siis minema, teinekord oodake kauem
Nii palju, kui mina olen käinud, on oodatud ja sellest ka selline mulje jäänud!
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Kui teaks et sõber jääb hiljaks siis ootaks teda kuni kohale tuleb, 5-10 minutit oodata pole ka veel hullu, kui on teada et kedagi tulemas. Aga pool tundi küll ei viitsiks, veidi ebaviisakas ka lasta teistel enda järgi oodata nii kaua.
Kui on aeg kokku lepitud siid tuleks õigeks ajaks kohale tulla. Eriti praegu, kui juba peale 21 hakkab pimedaks ja jahedaks minema.
Võib-olla sul lihtsalt vedas, et jäädi ootama, muidu ma seda foorumit jälgides pole aastate jooksul tähele pannud, et oleks mingi kokkulepe, et alati oodatakse x minutit. Kui käisin sõitmas siit seltskonnaga mõni nädal tagasi siis oli lepitud kell 19, selleks ajaks oli kohal juba üle 10 tsikli ja arutati kuhu minna, veidi peale 19 pandi minema ka.
Mis tahan öelda, et ootamine on okei, kui on teada et keegi veidi hiljaks jääb. Aga ei maksa eeldada, et alati igaks juhuks jäädakse ootama "äkki tuleb keegi veel"
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Tõnis kirjutas:Kui teaks et sõber jääb hiljaks siis ootaks teda kuni kohale tuleb, 5-10 minutit oodata pole ka veel hullu, kui on teada et kedagi tulemas. Aga pool tundi küll ei viitsiks, veidi ebaviisakas ka lasta teistel enda järgi oodata nii kaua.
Kui on aeg kokku lepitud siid tuleks õigeks ajaks kohale tulla. Eriti praegu, kui juba peale 21 hakkab pimedaks ja jahedaks minema.
Võib-olla sul lihtsalt vedas, et jäädi ootama, muidu ma seda foorumit jälgides pole aastate jooksul tähele pannud, et oleks mingi kokkulepe, et alati oodatakse x minutit. Kui käisin sõitmas siit seltskonnaga mõni nädal tagasi siis oli lepitud kell 19, selleks ajaks oli kohal juba üle 10 tsikli ja arutati kuhu minna, veidi peale 19 pandi minema ka.
Lihtne reegel ütleb, et nö akadeemiline veerandtund hilinemist on pika hambaga aktsepteeritav. Kõik üle selle on räigelt ebaviisakas.
Aga üldiselt, teisest lugupidavad inimesed ilmuvad kohale täpselt. Nii lihtne see ongi.
macintosh kirjutas:Tõnis kirjutas:Kui teaks et sõber jääb hiljaks siis ootaks teda kuni kohale tuleb, 5-10 minutit oodata pole ka veel hullu, kui on teada et kedagi tulemas. Aga pool tundi küll ei viitsiks, veidi ebaviisakas ka lasta teistel enda järgi oodata nii kaua.
Võib-olla sul lihtsalt vedas, et jäädi ootama, muidu ma seda foorumit jälgides pole aastate jooksul tähele pannud, et oleks mingi kokkulepe, et alati oodatakse x minutit. Kui käisin sõitmas siit seltskonnaga mõni nädal tagasi siis oli lepitud kell 19, selleks ajaks oli kohal juba üle 10 tsikli ja arutati kuhu minna, veidi peale 19 pandi minema ka.Lihtne reegel ütleb, et nö akadeemiline veerandtund hilinemist on pika hambaga aktsepteeritav. Kõik üle selle on räigelt ebaviisakas.
Aga üldiselt, teisest lugupidavad inimesed ilmuvad kohale täpselt. Nii lihtne see ongi.
Saan teist aru jh, kuid lihtsalt ei jõudnud varem kohale, tol korral ja eks oleneb ka inimestest jh, kes viitsib ja kes mitte jne koos uhkem
-
Tehke UUs teema "õhtune sõidukaaslase hilinemine vms" ei viitsi lugeda mingit häma sorry ! :=)
Peace all
Kokkulepitud aeg ju ikka selleks ongi, et sättida end selleks kellaks kohale.