Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
....Või oli mõni muu probleem tal mis oleks ilmenud kui kohale oleks kutustud politsei asja selgitama.
Tean tean olen suht umbusklik.
Õnnelik lõpp sul hooajale. Veidi nokitsemist talvel ja maastleitud raha. Sura kõik asjad millel kriim peal kindlustusse võta ratta remondile ka paar kirvest pakkumist. Mul endal õnnestus ka päris hea summa nii leida mind kriimud mootorikaanel ja heeblil ei häiri, plasti teen talvel korda lasen üle värvida ja kärab jälle.
Pole küll minu asi, aga vaadates pilti siis teises reas sõitja ei peagi vist kellegile teed andma sest esimene rida suundub joonte järgi ringilt välja.
Ju siis vedas.
ping kirjutas:Pole küll minu asi, aga vaadates pilti siis teises reas sõitja ei peagi vist kellegile teed andma sest esimene rida suundub joonte järgi ringilt välja.
Ju siis vedas.
Ju oli plaanis hooaeg lõpetada sinise rattaga sinist märki rünnates, aga Passat segas vahele. Edasi läheb ju ainult üks rada. Teine variant, et kumbki ei jõudnud suunatulega anda ümberreastumise eduka lõpetamise märguannet.
pezz kirjutas:ping kirjutas:Pole küll minu asi, aga vaadates pilti siis teises reas sõitja ei peagi vist kellegile teed andma sest esimene rida suundub joonte järgi ringilt välja.
Ju siis vedas.Ju oli plaanis hooaeg lõpetada sinise rattaga sinist märki rünnates, aga Passat segas vahele. Edasi läheb ju ainult üks rada. Teine variant, et kumbki ei jõudnud suunatulega anda ümberreastumise eduka lõpetamise märguannet.
ma ei saa küll täpselt aru, mida sa tahad öelda, sellega, et teises resas sõitja ei pea kellelegi teed andma, sest esimene rida suundub joonte järgi välja....? tõesti ei saa aru..
esiteks on asi nii, et ringliiklusega ristmiku ees olev märk "anna teed" kohustab teed andma kõigile ringil liikujatele sõltumata nende sõidurajast ja teiseks väljub sellest suunast, kust pilt on tehtud Paldiski maanteele nii esimene, kui teine rida.. Kontrollige, kui vaja.
Üleüldiselt oli plaanis hooaja (ehk siis kindlustuse) lõpuni nautida mootorrattasõitu ja kümmetuhat kilomeetrit esimese hooajaga täis saada aga tundub, et nüüd see viimane poolteist tuhat jääb ette kerimata .Too, mis juhtus, oli õnnetus niiet pole väga mõtet leimata siin sel teemal. Kui kindlustuses ei laabu asjad nii nagu täidetud dokumentide põhjal peaks, annan ehk teada.. Muul juhul turvalisi kilomeetreid kõigile
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Tegelikult võiksid seda situatsiooni veidi lahti seletada. Pilti vaadates jääb hoopis mulje, et Passat oli ringi ja hakkas Paldiski mnt. poole maha keerama ja sina tulid Mäki poolt hooga ringile peale. Selline mulje lihtsalt jääb.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
ma just ka sedasama mõtlesin... sellisel juhul ma ei saa küll autojuhist aru
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
Ja tegelikult tuleb ikka silmad lahti sõita ja igas ümbritsevas autos(passatis) mõrvarit näha. See et sinul on sõidu eesõigus ei tähenda midagi, õigus on tavaliselt suuremal ja lollimal või ülbemal.
-
- Tsikkel: Freewind
mx77 kirjutas:Tegelikult võiksid seda situatsiooni veidi lahti seletada. Pilti vaadates jääb hoopis mulje, et Passat oli ringi ja hakkas Paldiski mnt. poole maha keerama ja sina tulid Mäki poolt hooga ringile peale. Selline mulje lihtsalt jääb.
See näeb oopis nõnda välja, et tsikkel oli kolmandas reas ja tahtis ka ringilt maha keerata, kui teises reas olnud passat kolmandasse ette põikas.
Kui Ylari oli ringil ja Passat tuli mäki poolt siis pidi Passati juht talle enivei teed andma. Seda isegi siis kui Ylari oleks sõitnud ringil vastassuunas
Parema arusaadavuse huvides võiks Ylari aga skeemi teha või täpselt kirjeldada, kes kust tuli.
Sinu esimesest postitusest jäi mulle küll mulje, et olite mõlemad ringil – tema teises (e. vasakpoolses / sisemises), sina esimeses (parempoolses, välimises) reas ning soovisite mõlemad pöörata sinna, kus Passat pildil seisab.
publiku tungival soovil täpsustan siis olukorda natukene... mina lähenesin ringile roccalmare katuseparkla poolt teisest reast ja plaanisin välja keerata sinnapoole, kus passat pildil seisab. Liikusin üsna üsna aeglaselt ja kui ma olin umbes samas kohas, kust pilt tehtud on (mõlema teise raja ristumise kohal peaaegu), sõitis minu nina alt mööda too passat ja sooritas pöörde sinna, kus ta pildil seisab. Oleks ma kiiremini sõitnud, oleksin mina tõenäoliselt tema ette sattunud, nüüd aga tingituna minu rahulikust tempost jõudis tema minu nina ette ja mina pidin pidurdama.. aeglase hoo pealt (võibolla umbes 20-25km/h) tundus kukkumine ikkagi parem variant kui auto taganurka sisse sõitmine ja siis kukkumine. Tüüp ütles mulle, et tema mind ei näinud või ei vaadanud.. nje viizu.. ainus märk mille nõue täitmata jäi, oli peatee märk (sõidurajad ja suunad olid mõlemal sõidukil õiged) ja olukord kukkus välja täpselt selline nagu pildil näha.. ma loodan et saite aru tõesti mingit skeemi joonistama ei hakka.
jõudu
Motonaine kukkus sõiduteele http://www.tallinnapostimees.ee/?id=315720
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
etukas kirjutas:Motonaine kukkus sõiduteele http://www.tallinnapostimees.ee/?id=315720
Krt on ikka keeleteadlased!!! Kukkus sõiduteele??? Ei tea kust taevast äkki?
Ratturile kiiret paranemist!!!
müristaja kirjutas:etukas kirjutas:Motonaine kukkus sõiduteele http://www.tallinnapostimees.ee/?id=315720
Krt on ikka keeleteadlased!!! Kukkus sõiduteele???
Ei tea kust taevast äkki?
Deus ex machina
etukas kirjutas:Motonaine kukkus sõiduteele http://www.tallinnapostimees.ee/?id=315720
Sattusin õnnetuskohalt mööda sõitma natuke pärast juhtunut. Ütleks nii, et päris tühja koha pealt ta maoli ei visanud vist, seal oli paar autot ümber, kellel võis juhtunuga põhjuslik seos olla. Aga mine võta kinni. Ma igatahes sõidan L-mäe kanalis ainult kõige vasakpoolsemas reas, et oleks vaid üks külg, mida tähelepanelikult jälgida.
Kanalis veel suht sobiv kiirus sinna 85 kanti- siis kipuvad tähelepanematud ja pühapäevasõitjad seljataha jääma ja tehakse ümberringi lollusi vähem....
Aga vaskpoolseima rea jutt on küll täppis
56915288 Tiit.
vincent kirjutas:
Polnud just eriti mootorrattad!? Siin on üks rattur: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=395900
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Kri§to kirjutas:Kanalis veel suht sobiv kiirus sinna 85 kanti- siis kipuvad tähelepanematud ja pühapäevasõitjad seljataha jääma ja tehakse ümberringi lollusi vähem....
Aga vaskpoolseima rea jutt on küll täppis
Ärge unustage neid eraldusribal asuvaid bensukaid - kui ainult ühte külge vahtida võib ebameeldiv ülatus tulla.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
-
- Tsikkel: Honda XRV750 '00; IZ P-2 '67
Kas keegi teab täpsemalt eile Võrus juhtunud tsikliõnnetuse tagamaid?
- oktoobril kella 18.35 ajal toimus liiklusõnnetus Võru linnas Räpina mnt 3 juures, kus põrkasid kokku sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 49aastane Tõnu ning mootorratas Suzuki VZR 1800, mida juhtis 28aastane Tõnis. Mootorrattur toimetati vigastustega Lõuna-Eesti haiglasse.
http://politsei.ee/et/uudised/uudis.dot ... rpid=30410
Sõitsin eile umbes kella 19 paiku sealt mööda. Tundus, et auto oli Spordikeskuse parklast julmalt peateele (Kooli tn) ette keeranud. Autol oli parempoolne külg täitsa korralikult lömmis. Samas nägin, et kutt kõndis omal jalal ja rääkis telefoniga? Igal juhul, kui viidi ka haiglasse, siis soovin kiiret paranemist
nolifer kirjutas:. Samas nägin, et kutt kõndis omal jalal ja rääkis telefoniga? :
Sellepärast ma kiivri käest ära panin, sest arvati, et mina sõitsin, tegelt oli mu sõber kes kokkupõrkes osales.
Õnnelik õnnetus oli Mondeo mees keeras ette jah, paklasse minnes.
Tõnisel kondid terved, mõned kohad lihtasalt valusad. aga juba tööjuures ja teeb tööd (arvutitaga).
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
ei taha nüüd midagi halvasti öelda/mõelda, aga näed mõnele mehele nagu tellitud http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 17#p474617
etukas kirjutas:
Mis kuradi pärast on seal illustreerivaks pildiks mäkketõusutsikkel aru mai saa .