õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Mäletan minagi neid uhkeid massisõite, päris nauditavad olid. Võiks ju mingi kindla kuupäeva välja hõigata ja proovida korrata
kopajuht kirjutas:Mäletan minagi neid uhkeid massisõite, päris nauditavad olid. Võiks ju mingi kindla kuupäeva välja hõigata ja proovida korrata
liikus minulgi selline mõte aga aega tekkib alles peale 11 septembrit , kui enam võistlusi ei ole , siis on vara veel midagi konkreetset välja hõigata.
tel.56 452 700
jään hõiget ootama
UMMI kirjutas:kopajuht kirjutas:Mäletan minagi neid uhkeid massisõite, päris nauditavad olid. Võiks ju mingi kindla kuupäeva välja hõigata ja proovida korrata
liikus minulgi selline mõte aga aega tekkib alles peale 11 septembrit , kui enam võistlusi ei ole , siis on vara veel midagi konkreetset välja hõigata.
no tuleme siis asja juurde tagasi septembri teisel poolel.
-
- Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7
oleks ka järgmisest nädalast liitunud (kui ilm soosiks), kui kahjuks sept teises pooles mõneks ajaks viin load hoiule, niiet siis enam liituda ei saa
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
täna hetkese seisuga on suht ilus sõidu ilm kui miskit plaane siis teeks väikse tiiru :=)
-
Kas sõit pigem rahulik või kiire?
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
arhitekt kirjutas:19.00 järve statoilist näiteks.
Ilm ju ilus. Kindlasti.
Kui keegi õhtustest juhtub seda lugema, siis jõuaksin max. 19.10 Järvele...äkki on viitsimist oodata?
krt ilgeks rahulikuks tiirutamiseks on siin teemas kippunud... aga kui ilma on, siis paneks ülehomseks kella seitsmeks ennast laagri statti kirja...kella seitsmeks. praegu mõtlen, et ilgelt hea oleks kuskile kulgeda, kuskil süüa-juua ja tagasi kulgeda..ja heameelega jääksin rivilõppu
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
väga tore oli kõik jne, kuni selle kohani kui mul irus radikas oksendama hakkas läbi ribi ja ma maha pidin keerama.fakk.
-
tore oli ta tõesti kellel andis radikas saba kellel lendas suunatuled vastu taevast :D igastnalja sai
aga vähemalt sõit jäi lõpuni rahulikuks
... ja kellel ei tahtnud pidurituli kustuda Aga ega see kedagi seganud
Tänud, tore sõit oli!
Alustage teinekordki Järve Staoilist :p
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind
-
-
Teeks siis jälle järve Statoil ehk saavad siis mõned veel tulla eks kohapeal arutab kõike
19:00 on ehk selline sobiv aeg
-
- Tsikkel: honda st 1100
eilsel sõidul tabasalus lõpetas kawa zephyry mootor töölepingu . vähemalt koju vedas välja , niiet selleks hooajaks on sõit lõppenud .
-
Teema algataja
Mis te siis sõidate nii aeglaselt, et ühel radikas lekkima hakkab, teisel pidurituli peale poob ja kolmandal lihtsalt mootor kokku jookseb? Ilmelgelt liigse pidurdamise ja aeglase sõidu süü ju
Ärge nüüd seda rahulikult sõitmist nüüd nii tõsiselt ka võtke, ma tahtsin "ässadele" ennist lihtsalt südamele koputada, et algajatega käitutakse vähe mõistlikumalt ja arvestavamalt
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
reimps kirjutas:Mis te siis sõidate nii aeglaselt, et ühel radikas lekkima hakkab, teisel pidurituli peale poob ja kolmandal lihtsalt mootor kokku jookseb? Ilmelgelt liigse pidurdamise ja aeglase sõidu süü ju
Ärge nüüd seda rahulikult sõitmist nüüd nii tõsiselt ka võtke, ma tahtsin "ässadele" ennist lihtsalt südamele koputada, et algajatega käitutakse vähe mõistlikumalt ja arvestavamalt
Ega grupp läkski juba alguses kaheks ja siin jutt rohkem rahulikuma sõidu grupi poolt kuigi "ässad" tahtsid alguses ikka gruppi suuremana hoida ja kimada, et siis kui vilkuritega diskoks läheb on lootust pääseda suurema hulga varjus .
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
"ässad" kogunesid antud kohas rohkem kogemata samal ajal ma sain kohapeal alles teada, et foorumirahvas ka sinna tuli teema peale. Meid ajas sinna üldse kolmas osapool kokku :p
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
seda sõidustiili tahaks isegi õppida, mis radika lekked kinni paneb, kui see korraliku kiva ribidesse on saanud.
Sai vist teie kampa eile õhtul Keila juures nähtud, kadedaks tegi küll
Tere,
täna ka midagi toimumas?