Mis sa oma tsikliga eile/täna tegid?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
Re: Hooaeg algas...
Eile sai hooaeg avatud, pealinnas sai 120km sõidetud ja täna oli vähe pikem sõit, Tallinn-Võsu-Tartu Käppa sai palju visatud, politseionusid näha polnud
Lisaks eilslee ülevaatusele käimisele sai täna ka pea 300 km maha aetud. Teed üllatavalt normaalsed! Ringiks kujunes Jõgeva- Tartu-"postitee"-Kanepi-Otepää-Sihva ja sealt algusesse tagasi. Mõnes kohas on küll pisut lahtist killustiku puru kuid muidu väga mõnus!
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Täna sõitis mingi CBR'ilane üle Sõmeru viadukti (Rakvere) ja sabas oli minu arust pikemate antennidega Škoda. Loodan et mingit seika ei tekkinud
-
- Tsikkel: Beenvee
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Täna sai ka kindlustus kehtima pandud ja selleaastased esimesed 140 km maha sõidetud, Tallinnast kodu suunas lahkudes ehmatas mind, ikka korralikult, politseiekipaaz, kes kuskile väljakutsele sõitis. Kena hooaja algust!
Täna 140 km maha vuratud (Haljala-Rakvere-Tartu) ehk siis ratas talvekorterist linna toodud igapäevasesse kastusse. Ülearu soe ei ole just sõita veel pikalt, aga see oli sõidumõnu arvestades tühine.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Mul kül lõustaraamatut pole aga juttude järgi sarnaneb see hirmsamat moodi selle teemaga
Ma näituseks käisin täna 2 korda sital ja õhtul saunas.
Saunas tarbisin ära korraliku koguse Muhumaa meeste koduõlut
Nüüd sügan ennast kõrva tagant..
KRT Kevad on ammu käes
yeekim kirjutas:Mul kül lõustaraamatut pole aga juttude järgi sarnaneb see hirmsamat moodi selle teemaga
Saunas tarbisin ära korraliku koguse Muhumaa meeste koduõlut![]()
Nüüd sügan ennast kõrva tagant..KRT
Kevad on ammu käes
Mingid imelikud täiega, ma ei saa aru. Mingi käivad siin internetis kirjutamas, onja. Plus siis veel need, kellel facebook´i konto olemas on, no see lõustaraamat (ihii, nii teravmeelne! hurraa!), need on ka vabsee põrund ju. Mingid ma ei saa aru.. sotsiaalsed peast vist. Vieerdod! Suhtlevad omavahel.. Ikka eriti kukkund vist.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
yeekim kirjutas:Mul kül lõustaraamatut pole aga juttude järgi sarnaneb see hirmsamat moodi selle teemaga
Saunas tarbisin ära korraliku koguse Muhumaa meeste koduõlut![]()
Nüüd sügan ennast kõrva tagant..KRT
Kevad on ammu käes
See on lõustari sündroom - iga samm tuleb netti panna! Selle järgi tunneb väga kergelt ära lõustari tavakasutaja
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: Keeway TX 50 supermoto
- Tänatud: 1 kord
see oleks sinna huumori teemasse sobinud pigem
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Suuremalt osalt siin foorumis huumorit saabki ju - Eesti suurim huumoriteema - Biker.ee!
PS! Vabandan avalikult kõigi nende ees, keda minu eelnev kirjutis solvas/riivas/pahandas, ei tahtnud halba, ausõna!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kurat, täna oli eriti s**t päev - magasin kuni 2000, sital pole käinud ja võileib kukkus valetpidi maha.
EDIT: Mu point on pigem just näpuga näitamine vingujate suunas - las inimesed kirjutavad, mis tegid, mis sul sellest? Paljud postitajad on esimest-teist hooaega alustamas ja emotsioonid on laes.
Teemakohane küsimus aga juba sõitnud tallinlastele - kas teed on sõidetavad? Augud segavad, muda ja lahtine liiv on ikka ülekaalus?
-
- Toetajaliige
reimps kirjutas:Kurat, täna oli eriti s*** päev - magasin kuni 2000, sital pole käinud ja võileib kukkus valetpidi maha.
Mega s**t hooaja algus siis
-
mingi kõhulahtisti hooaja alguse avamiseks?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
-
- Toetajaliige
reimps kirjutas:....... võileib kukkus valetpidi maha.
........
Hoia elektrit kokku:
Saad näiteks akut laadida
reimps kirjutas:'Teemakohane küsimus aga juba sõitnud tallinlastele - kas teed on sõidetavad? Augud segavad, muda ja lahtine liiv on ikka ülekaalus?
Sitaks on liiva, kurvides väga peale keerata ei kannata veel, ühte korraliku vihma oleks vaja.
Martti_V kirjutas:Endal oleks päris asjalik 316 pealt m3 peale üle minna. See nagu tõukerattalt mingi yamaha ninja peale minek:D
Reimpsile vastuseks, ei ole politseionud tigedad, esialgu vibutan aint näpuga aga Tallinna teedest kannatab sõita ainult pärnu mnt. Baigiga kerad vastu paaki oli suht piin sõita.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Foorumis on kokku 17269 registreeritud kasutajat. Vaid 270 on jõudnud 2013 aasta hooaja kohta midagi valgustavat lausuda.
Seega jääme ootama järgnevat teravmeelset ja tabavat 15 999 postitust teemal: "kuidas ma 2013 aastal tsikli kevadel talvekorterist välja lükkasin ning millised mõtted sel hetkel pähe tükkisid".
Ilusat alanud kevadet armasad foorumlased!
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
macintosh kirjutas:Foorumis on kokku 17269 registreeritud kasutajat. Vaid 270 on jõudnud 2013 aasta hooaja kohta midagi valgustavat lausuda.
Seega jääme ootama järgnevat teravmeelset ja tabavat 15 999 postitust teemal: "kuidas ma 2013 aastal tsikli kevadel talvekorterist välja lükkasin ning millised mõtted sel hetkel pähe tükkisid".
Ilusat alanud kevadet armasad foorumlased!
Ma arvan, et ca pooltel kasutajatel polegi kaherattalist. Niiet niipalju postitusi ei tule.
Lõpuks sulas ka minu teekond maanteeni paljaks nii et esimene 20 kildine tiir tehtud Pill läks muuseas väga hästi käima peale aku laadimist. Enne seda väike kontroll ja ketipesu koos määrimisega ning esimene sõit võis alata.
Suzuki RF600R
Yamaha FZR600R
Honda CB750 Seven-Fifty
Yamaha TT600R
-
- Tsikkel: Suzuki GSF600 Bandit
Nii sain ka täna oma esimese sõidu tehtud polnud küll palju väike 5-6km aga ei mingit soola liiva libedust väga polnudki millest paljud siin nutavad, noh jah ei käinud linnas ka, sõitsin ikka maakohas ja korra maanteelgi. Eks nüüd tuleb hakata uue rattaga harjutama.
Ilusat kevadet
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
kuule mäk ära ilgu alustajate kallal,mõni mode võiks sellised postitused ruttu maha võtta.aeg läks
107 km/h
Linnast välja ei julgenud minna.
EDIT: Aa, kadedatele hingetute ridamootoritega meestele, et Aprilia on ikka Aprilia, veakoodid-möllud-värgid. Sõitmist ei mõjuta, kunagi teen korda, kui viitsin (üks juhe kuskil lipendab veits). Aga muidu on mõnna nagu ikka.
-
Mis seal linnast väljas siis nii jubedat on, et sinna ei julenud minna? Minu arust ainul linnast väljas ongi normaalsed teed Tegin ise ka täna 100 km tiiru. Tuul oli veits kõva ja rutska soojendused kuluksid hetkel ära küll. Aga ootan soojemad ilmad ära et rohkem sõidust mõnu tunda. Teistele head algust.
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Sai ka lõpuks ÜV ära tehtud ja väike ring sõidetud, isegi käppa sai visata
Aku on oma elu ära elanud nii et ÜV mehed said mu tsiklit käima lükata
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.