Soovin leida 9 tsiklimeest vol 2
Moderaator: Moded
Re: Soovin leida 9 tsiklimeest vol 2
PisikeHelen kirjutas:Hei, Hei! Kõik need mehed, kes meie eilse õhtu meeldejäävaks tegid!
Ma tänan teid kogu südamest!!!! Poles iial arvanud, et selliseid toredaid inimesi siin karmis maailmas leidub
Igal juhul on teil üks uus fänn ning NAISBIKER küll nüüd juures. Lähen teen kevadel tsikli load ära !!!!Me täname, me täname, me täname.........
>(Loe viisiga,mis eile laulsime )
Lähme koos tegema
meritmex kirjutas:PisikeHelen kirjutas:Hei, Hei! Kõik need mehed, kes meie eilse õhtu meeldejäävaks tegid!
Ma tänan teid kogu südamest!!!! Poles iial arvanud, et selliseid toredaid inimesi siin karmis maailmas leidub
Igal juhul on teil üks uus fänn ning NAISBIKER küll nüüd juures. Lähen teen kevadel tsikli load ära !!!!Me täname, me täname, me täname.........
Lähme koos tegema
![]()
Muidugi lähme koos.... siis teeme meestele tuule alla
PisikeHelen kirjutas:meritmex kirjutas:PisikeHelen kirjutas:Hei, Hei! Kõik need mehed, kes meie eilse õhtu meeldejäävaks tegid!
Lähme koos tegema
![]()
Muidugi lähme koos.... siis teeme meestele tuule alla
Aga pea valutab ka?
randos kirjutas:Järgmine aasta saate siis poisteõhtul peigmeest vedada
See oleks päris äss isegi kui juba 10 tsikli plixi kokku saaks
see oleks vinge..krt kui siukse paraadi igakord kodu ette saab, siis ma võiks lausa igapäev abielluda
Muidugi lähme koos.... siis teeme meestele tuule alla [/quote]
Aga pea valutab ka? [/quote]
Ei, ei valuta. Katsetasin üht nippi. Enne magamaminekut sõin ühe ibumetini ära ja hookus-pookus... pea ei valuta!
Mex. kuidas sinu jala lihastega on lood? Mul mega valus nagu...... tead küll
meritmex kirjutas:Kellel FB on siis siin väike meenutus videolõiguna ka üleval :
NB! Kellelgi oli kiivri küljes kaamera..millal ja kus seda videot näha saaks?
Krt ma olen siiamaani ahvivaimustuses
video on privat!
PisikeHelen kirjutas:Muidugi lähme koos.... siis teeme meestele tuule alla
Aga pea valutab ka? [/quote]
Ei, ei valuta. Katsetasin üht nippi. Enne magamaminekut sõin ühe ibumetini ära ja hookus-pookus... pea ei valuta!
Mex. kuidas sinu jala lihastega on lood? Mul mega valus nagu...... tead küll [/quote]
No ütleme nii et oleme vist korralikult rokkinud ..ja ütleme nii et olen saabastel tallad valla tantsinud
..Ühesõnaga üks korralik prašnik on toimunud
Ja neid lünki on ka palju....peas siis :d
uuspoiss kirjutas:meritmex kirjutas:Kellel FB on siis siin väike meenutus videolõiguna ka üleval :
Krt ma olen siiamaani ahvivaimustusesvideo on privat!
Siis lisa sõbraks
meritmex kirjutas:uuspoiss kirjutas:meritmex kirjutas:Kellel FB on siis siin väike meenutus videolõiguna ka üleval :
Krt ma olen siiamaani ahvivaimustusesvideo on privat!
Siis lisa sõbraks
Tegin video lahti nüüd
vahher kirjutas:Tjah, kuradima kahju et ei saanud tulla. Jäin paljust ilma
Ojaa jäid küll Aga kordame siis
Omalt poolt tänan veel isiklikult mind vedavaid mehi Karlis vist oli üks aga teist meest ei tea...ühesõnaga lehvitan sulle
meritmex kirjutas:vahher kirjutas:Tjah, kuradima kahju et ei saanud tulla. Jäin paljust ilma
Ojaa jäid küll
Aga kordame siis
![]()
Juba uued pulmad tulekul ennem kui hooaeg päris läbi saab?
vahher kirjutas:meritmex kirjutas:vahher kirjutas:Tjah, kuradima kahju et ei saanud tulla. Jäin paljust ilma
Ojaa jäid küll
Aga kordame siis
![]()
Juba uued pulmad tulekul ennem kui hooaeg päris läbi saab?
M
Veaks ilmadega novembrini korraldaks ma enda sünnipäevale ka sellise paraadi
Aga poisid....kuidas piltidega teeme. Saan need kätte esmaspäeval....Kas teeme minu juures pildivaatamise õhtu?
Loodame, et siis novembrini vea välja:D Pilte tuleks isegi vaatama, aga kas mahuvad kõik 50+mina:D ratturit ära, või tuleb keila tervisekeskuse korvpallisaal välja üürida?
vahher kirjutas:Loodame, et siis novembrini vea välja:D Pilte tuleks isegi vaatama, aga kas mahuvad kõik 50+mina:D ratturit ära, või tuleb keila tervisekeskuse korvpallisaal välja üürida?
Kui novembris samasugune ilm siis ma tahaks küll sellist paraadi korrata. Parim sünnipäevakink oleks see.
Piltide vaatamise kohapealt on korvpallisaali välja üürimine hea mõte...minu juures oleks mehed lihtsalt kolmes eritoas
Nägin seda gruppi Tammsaare tee ja Mustamäe tee ristis, kahju kohe et enda rattas kodus oli ja kaasa ei saanud lüüa, tundus väga tore üritus.
RaPtile kirjutas:Nägin seda gruppi Tammsaare tee ja Mustamäe tee ristis, kahju kohe et enda rattas kodus oli ja kaasa ei saanud lüüa, tundus väga tore üritus.
Ojaaa....oli...Mehed tegid üritusest ÜRITUSE!!
-
- Tsikkel: Honda CBR 900RR FireBlade
meritmex kirjutas:randos kirjutas:Järgmine aasta saate siis poisteõhtul peigmeest vedada
see oleks vinge..krt kui siukse paraadi igakord kodu ette saab, siis ma võiks lausa igapäev abielluda
Aga milles probleem siis?? Nagu äsja kogesid, kõige raskema osa, suure tsiklimeeste pundi kokku ajamine, on imelihtne!!
randos kirjutas:meritmex kirjutas:randos kirjutas:Järgmine aasta saate siis poisteõhtul peigmeest vedada
Aga milles probleem siis?? Nagu äsja kogesid, kõige raskema osa, suure tsiklimeeste pundi kokku ajamine, on imelihtne!!
Tuleb nii välja...aga siis minu sünnipäevaks 12 november ootan teid taas
vahher kirjutas:Katsume kohal olla:D Kas rosina kringlit kah ikka saab?
Vabalt..hot shotte ka
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
lemps80 kirjutas:Sam55 kirjutas:Sepp paugutab siiani ??? polegi täna siia veel postitanud...
Üks bikede 4-5 ne punt, kus esimene oli sinine bike, tuli pärnu maanteel keskjoont pidi minu autole vastu ca 200- ga, kella 13.15 ajal. Minumeelest see esimene oli Sepa ratas, järelikult otsapidi pärnus juba ammu
![]()
Minejaid oli muidugi palju, kahju, et ise täna autoroolis
alandavalt vähe pakud kiiruseks
200 on mul teine käik,maanteel sõitsin 6ga
vahher kirjutas:Ootan kutset siis ennem 12.novembrit
TEEME ÄRA..sissepääs tsikliga :=)
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda