"Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Moderaator: Moded
Re: "Motorex Karjääri Kärnatamine 2009"
Kukemetsas pühapäeval rajal palju uuendusi ja raja pikkuseks soolodel peaks tulema umbes 8km.
Atv quadi raja pikkuseks umbes 6km
Olge kohal,ning kärnatame täiega viimast korda enne sügisesi sõite.
Lärm
Teeme homme Rannus trenni. Alustan sõita Narvast kell 10, kohal 13-30.
Juhendis on kirjas et kohapeal maksmisele lisandub 150 eeki,tegelikult lisandub ainult 50 eeki nagu oli Rannus
.Mehed, rada hakkab valmis saama.
Täna sai õhtul proovitud ja ringi ajaks tuli umbes 13minutit.km ei tea täpselt sest pole ühelgi masinal spidomeetrit peal.
Tulge siis kõik kohale ,sest rada jälle ainulaadne ja mitmekülgne
Lärm
Ootan huviga, sest pole kunagi käinud seal sõitmas. Pole kindel missuguse pilliga tulen, sest Betal on starteri probleem, vaatame kas saan korda või mitte. Teisel juhul tulen Suzuga.
Kohtume Kukemetsas
Kas keegi oskab anda linki, kuhu on üles riputatud selle Rahvaspordi karikasarja hetkeseis?
Mihkel
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
Minu teada siukest linki veel ei eksisteerigi
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
-
- Tsikkel: Honda XR600r Honda CRF450
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kas rada kulgeb valdavas osas liivas või kõvemal pinnasel ?
Pitiga olen noh!
PUUPAADID
rohkem ikka kõva pinnase peal,sest palju on metsa radasid jne...Väga mitmekülgne.
Kõigile Quad 100,200 ja Quad mini sõitjatele ja lapsevanematele teadmiseks,et võistluspäeva hommikust saati on kõigil võistlejatel võistlusrajal trenni teha ja isegi pärast võistlust,sest Kukemetsa laste rada võimaldab sõita koguaeg segamata suuri võistlusklasse. Traktoriga sai laste rada üle lükatud ,ning mini sõiduks on võimalik rada hästi lühendada,et sõitjad vajadusel vanemate silmade all oleks koguaeg...-seda arutame vanematega kohapeal.Julget osavõttu.
Lärm
Pühapäev, 31.05:
Päeval: Selge või vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 22..27, tuulepealsel rannikul 15°C.
Kuum päev, rsk
eks homne sõit näitabki mis masti meestega tegu on ja kes mis tasemel sellise kuumaga sõita suudab
Rajal on ka jahutavaid lompe kui kellegil peaks tekkima huvi ennast jahutama hakata.
Rajal näeme
Üliraske oli rada oma tolmupinnaga ja ilm oma temperatuuriga. Rannu rada on parem.
Polnud rajal viga midagi. Lombid jahutasid ka ilusti!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
ehk siis kui sul keegi ees poleks olnud, oleks sa ju palju parema koha saanud
Piipz kirjutas:ehk siis kui sul keegi ees poleks olnud, oleks sa ju palju parema koha saanud
Kusjuures nii see paraku oleks olnudki
Stardis oskas keegi kiirelt startinu ennast esimesse sisekurvi risti visata. Tolmupilves, kus heal juhul 2m kaugusele nägid, niitis too vennike mitu meest.
Mingi läbi lõigatud küngas, mille vahel ussina kraav, kus kaevasid 2 meest, 5 ootas. Isegi nii palju polnud ruumi jäetud, et kõrvalt minekuks hoogu võtta Kõrvalt katsetama minnes sain päris kenasti masinat tõstes ja käima tagudes naha märjaks
Kogu see tsirkus jäi ka peale mind samal kujul käima.
Ja neid tõuse, kus mehed mäe all reas ootasid, oli seal veel mitmeid.
KAS TULEMUSED TULEVAD JÄLLE 2 NÄDALA PÄRAST NETTI või võib varem loota?
-
- Kontakt:
Lahe sõit ja täiega karm ikka siukse palavusega Rajal olid kõik väga eeskujulikud sõitjad ,lasti mööda ilusti kui paluda väljaarvata nagu ikka väiksed Pitipoisid no õppige üxkord ära mööda laskma muidu lihtsalt sõidetakse üle teist
endal läks ikka hing päris täis!
ja vabandused mehe ees,kes keset tõusu oli ennast maha viskanud ja ma paratamatult ta rattast üle sõitsin
#7 ja 585
fotek kirjutas:Tulemused seekord päris kiirelt. Tubli Lärm!
Hmm, kus täpselt sa näed neid tulemusi?
Minu kuvaril on KK I etapp, Muhu ja Jaanikese.
mõned pildid leidsin http://fotoalbum.ee/photos/MinnieR/sets/772159
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
vlgu kirjutas:fotek kirjutas:Tulemused seekord päris kiirelt. Tubli Lärm!
Keri oma kuvarit allapoole
-
- Kontakt:
vlgu kirjutas:fotek kirjutas:Tulemused seekord päris kiirelt. Tubli Lärm!
on olemas ju tulemused
#7 ja 585
Firefox Kukemetsa ei kuva, IE näitab ilusasti.
Et siis teistele teadmiseks.
vandaal kirjutas:vlgu kirjutas:fotek kirjutas:Tulemused seekord päris kiirelt. Tubli Lärm!
Minu kuvaril on KK I etapp, Muhu ja Jaanikese.on olemas ju tulemused
-
- Tsikkel: FC350 ; KX250F
- Tänatud: 1 kord
Ju minu firefox siis imelik on...Lähen lehele,kerin hiire rullikut natuke alla ja ongi ees
Parkla alal läks kaotsi kaelakaitse (pontshik), äkki keegi juhtus nägema, leidma...
fotek kirjutas:Tulemused seekord päris kiirelt. Tubli Lärm!
Lärmi kiitmise vastu ei ole mul ka midagi, aga tulemuste kiire toimetamise eest tuleb ikka IT-imehi kiita
vlgu kirjutas:Firefox Kukemetsa ei kuva, IE näitab ilusasti. Et siis teistele teadmiseks.
Mhh, mida teistele teadmiseks, ära levita laimu
Huvitav mida siis need peavad tegema kes IE-st suure kaarega mööda jooksevad, näiteks nagu mina, aga mul näitab täiesti korralikult.
Hommikul küll seal lehel oli pisike näpukas, http://www.joyride.ee/310509/kukemetsa_soolo_uld.htm, ü täht oli ja see nullis lingi toimimise, aga ruttu sai korda.
Üldiselt pole mingit vahet mis brauseriga seda joyride lehte vaadata, kõik brauserid oskavad seda näidata, sest see on kõige lihtsam kood mida seal kasutatakse.
Et kui keegi ei näe sealt midagi, siis otsige viga enda juurest, tegelt ka
PS.
Kukemetsa rada oli tip-top ja raja juures oli selgelt äratuntav veel ühe rajameistri käekiri peale Lärmi, kes kahjuks küll sattus ise sellesse "auku" mida oli teistele kaevand.
weix.
kabemik kirjutas:fotek kirjutas:Tulemused seekord päris kiirelt. Tubli Lärm!
vlgu kirjutas:Firefox Kukemetsa ei kuva, IE näitab ilusasti. Et siis teistele teadmiseks.
Mhh, mida teistele teadmiseks, ära levita laimu
![]()
Huvitav mida siis need peavad tegema kes IE-st suure kaarega mööda jooksevad, näiteks nagu mina, aga mul näitab täiesti korralikult.
Hommikul küll seal lehel oli pisike näpukas, http://www.joyride.ee/310509/kukemetsa_soolo_uld.htm, ü täht oli ja see nullis lingi toimimise, aga ruttu sai korda.Üldiselt pole mingit vahet mis brauseriga seda joyride lehte vaadata, kõik brauserid oskavad seda näidata, sest see on kõige lihtsam kood mida seal kasutatakse.
Et kui keegi ei näe sealt midagi, siis otsige viga enda juurest, tegelt kaweix.
No kui sa loeksid 2x mu lauset saad isegi aru, et eelistan ning kasutan ise samuti Firefox'i, ning ei üritagi IE promoda. IE oli varuvariant mida proovisin, ning teavitasin sellest ka teisi, et juhul kui mõnel teisel Firefoxi kasutajal on sama mure, saab IE abil tulemusi siiski näha.
Ning kui mina olin ainuke, kes ei näinud tulemusi seal lehel, siis on ju ainult hästi ning tulemused ilmusid tõesti professionaalse kiirusega.
-
- Tsikkel: BUCCIMOTO BR1 F6
- Tänanud: 1 kord
vandaal kirjutas:Lahe sõit ja täiega karm ikka siukse palavusega
Rajal olid kõik väga eeskujulikud sõitjad ,lasti mööda ilusti kui paluda väljaarvata nagu ikka väiksed Pitipoisid no õppige üxkord ära mööda laskma muidu lihtsalt sõidetakse üle teist
ja vabandused mehe ees,kes keset tõusu oli ennast maha viskanud ja ma paratamatult ta rattast üle sõitsin
Meie tahame ka sõita,mis siis et me veel nii väiksed oleme.Teatud sõitjad ei närvitse,kui kohe mööda ei saa.Me ei pea ka sellepärast ennast võssa parkima,loomulikult oleks meil ka parem,kui ei peaks suurtega koos sõitma.Meid on nii vähe,et keegi ei hakka meie pärast eraldi starti tegema.Tuleb lihtsalt olukorraga leppida ja ma ei usu,et keegi sihilikult rajal laiutas,et sa mööda ei saaks.
-
- Kontakt:
Asi ei ole närvitsemises vaid oskuses kiirem mööda lasta,ise kuulen kyll ilusti kui kiirem taga tahab mööda saada , tõmban natuke koomale ja asi korras,aga yx piti vend oli ikka konkreetselt jalus ja ei tahtnudgi mööda lasta , seepeale läksin julmalt lihtsalt,mis teha
#7 ja 585
vandaal kirjutas:Lahe sõit ja täiega karm ikka siukse palavusega
Rajal olid kõik väga eeskujulikud sõitjad ,lasti mööda ilusti kui paluda väljaarvata nagu ikka väiksed Pitipoisid no õppige üxkord ära mööda laskma muidu lihtsalt sõidetakse üle teist
Läheb nagu paremaks ja juba see möödalaskmine. Peaasi, et te sääl väga perud pole ja natuke kannatate oodata, iga koha peal ei saagi kõrvale tömmata, muidu kui kima lepikusse. Anna aga taga märku ja otsin esimesel võimalusel tasku.
Küll on endal sant tunne pärast kui mõne kiire oled võssa ramminud oma lollusest.
Kiired olete, kiired kui kuradid.
Kennu--mida sa seal ikka närvitsed, proovime ikka hästi läbi saada a te olete väga pisikesed. Kui möödasõiduks läheb siis sooviks võimalikult ohutult. Ise saad nati aidata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.