Raske endu metsaradadele(Harju)

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

kraut
Tsikkel: XT660Z
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kraut »

Yamu kirjutas:

:) jajah, kena on vaadata küll neid jooni Geoape lehel aga veel kenam oleks neid tracke failidena enda GPS'i torgata ja järele uurida kus siis käidud sai :)

Geoape laseb nüüd ka tracke alla laadida nii GPX- kui KML-formaadis. Kuhu need edasi torgata, on igaühe vaba voli :)

Pilt
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

tänud sulle veelkord Mella, et mind seal aitasid!! Oli hea et mul taga sõitsid. Hetk enne veel mõtlesin, et lasen su ette. Nu läks hästi, et midagi väga hullu ei juhtunud, aga hetke seisuga olen 2 kuud rivist väljas. Põlve sidemete rebenemine. Samahea kui kips aga saan homme ehk ortopeedilise põlveliigese toe ja sel moel kipsi vältida.
Nats s...t lugu et keset hooaega kui suvi just algamas, pean pausi võtma.
See eest saan rahumeeli rannas pikutada....! :lol:
Ja on põhjust kohe soovitada ja endale soetada vastavad ortopeedilised kaitsmed millega oleks saanud praegust jama suure tõenäosusega vältida.

Hea et mul põlvekaitsmed olid. Ilma oleks ehk terve põlv ribadeks olnud. mine tea!?
kerge peapõrutus ka. kael on kange ja pöörata ei saa. aga ei midagi hullu.

Ja kõik teised, hoidke puudest eemale!!! :wink:
kasutage kondoomi ja teisi kaitsevahendeid! kiiver on ainult üks väike osa kogu turvakompotist.

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

Mis juhtus? Kiiret paranemist!

Kasutaja avatar

fotek

Lugemata postitus Postitas fotek »

aiai, see läks nüüd küll päris kehvasti. Soovime kiiret paranemist!

3 klippi, pärast palgiga maadlemisest.

http://www.youtube.com/profile_videos?user=siimehasalu

Siim
Kasutaja avatar

janariin
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas janariin »

creativ kirjutas:

Nu läks hästi, et midagi väga hullu ei juhtunud, aga hetke seisuga olen 2 kuud rivist väljas. Põlve sidemete rebenemine.

Oi :shock: või siis selline lugu! Minu poolt ka kiiret paranemist!

BMW F650 GS
ärge mu emale tsiklist rääkige. palun.

Batman

Lugemata postitus Postitas Batman »

vaat kus lugu, kiiret parenemist!

Piipz, Madone ja teised enduurodega matkahuvilised! eelnevalt rääkisime, et võiks üks nv väikse matka teha, kas idu virumaa kanti või äkki hiiu, saaremaale. (reedel tööpäeva lõpust pühap-ni)

raske planeerida, et kõigile sobiks, aga juulis või ehk augstis võiks see toimuda, kuidas arvate?

F 650 Dakar
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

hea ja hariv matk endukatele oleks mööda NL-i vanu sõjaväeobjekte. ja näiteks vana virtsu raudteetamm. või ka mõned muud vanad raudteetammid.

Aga see matk nõuab kõva eeltööd.

Kasutaja avatar

mella

creativ kirjutas:

Samahea kui kips aga saan homme ehk ortopeedilise põlveliigese toe ja sel moel kipsi vältida.
Nats s...t lugu et keset hooaega kui suvi just algamas, pean pausi võtma.
See eest saan rahumeeli rannas pikutada....! :lol:

Ega suvel eriti sõite polegi. Tolmab ja palav.

Sa lase see ortopeediline tugi peale jättagi - pole põlvekaitsmeid vaja ;)

Mis kaitsmed sul on? liigendiga? ülalt seotud? Need reeglina väänamise eest tüesti ei kaitse. Kuigi.. palju see bracket korraliku väänamise korral aitab?
Sul ilmselt see rebend juhtus lollisti kukkumisest. Kiirust ju polnud ollagi. Ehmatasid ära, kui hakkas valele joonele minema ja hüppasid pealt ära ja viltu jala peale? või põlvega vastu maad? seal liiva sees oli miski pressitud koht küll.

Ma algul ehmatasin ära, et sa seal üldse ei viitsinud liigutada ;) pärast polnud häda midagi, käisid nagu mees muiste ja omal rattal tulid metsavahelt välja ka.

Kasutaja avatar

Antskala
Tsikkel: 790AdvR
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Antskala »

Mina olin eile üks kahest mammutendurost ja minu jaoks oli see esimene kord liiva sees sõita. Kui alguses kartsin puujuuri, hüppeid, liiva ja valvekoera, siis lõpupoole oli juba tükkmaad kindlam tunne. Üritasin ka targemate räägitud teooria omandada ning praktikas proovida, aga see viimane tahab veel harjutamist. Igatahes soovitan kõigile, see kogemus ei jookse mööda külge maha.
Tänud ka nendele, kes andsid oma päris-enduurot mulle proovida, väga lahe.

Creativ'le kiiret paranemist!

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Batman kirjutas:

vaat kus lugu, kiiret parenemist!

Piipz, Madone ja teised enduurodega matkahuvilised! eelnevalt rääkisime, et võiks üks nv väikse matka teha, kas idu virumaa kanti või äkki hiiu, saaremaale. (reedel tööpäeva lõpust pühap-ni)

raske planeerida, et kõigile sobiks, aga juulis või ehk augstis võiks see toimuda, kuidas arvate?

Mina olen kindlasti nõus... võiks marsruudi timmida kuhugi kus meist mitte keegi käinud pole :P kasvõi mõni täiesti lambi koht...

Kasutaja avatar

mella

madone kirjutas:

Mina olen kindlasti nõus... võiks marsruudi timmida kuhugi kus meist mitte keegi käinud pole :P kasvõi mõni täiesti lambi koht...

Siia?

http://www.regio.ee/?op=body&id=24&mark ... ircle_anim

Kasutaja avatar

tedre
Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300

Lugemata postitus Postitas tedre »

Pakuks välja Ida-Virus masruudi: Kiviõli mägi (kes väga auru tahab välja lasta saab mäkketõusu teha), Aidu karjäär, Puhatu turbaväljad, Sirgala karjäär, elektrijaamade tuhaväljad. Soovi korral nende vahele veel midagi huviväärset. Aeg augusti keskpaik.

pira (made in Georgia), IZ 56, Jawa 634, KL650 Tengai, BMW 1200 GS

Batman

votvot. see on huvitav, olen käinud jala Aidu karjääris matkamas, täpsemalt Eskut vaatamas :D seal oleks enduuroga kimada väga lõbus.
seega, ma tuleks hea meelega punti.

aga teeme juuli keskel ka ühe nv enduuro seljas, nt. kimame Vormsile, virtsu raudteetammile jne. niiet tulistage ideedega, joonistame gpsile raja ja anname tuld!

F 650 Dakar
Kasutaja avatar

mella

selline paaripäevane üritus peaks koosnema siiski ka algus-, vahe- ja lõpppunktist. Ja ööbimised peaks ka olema mõnusad ning sisustatud.
Lisaks peaks olema reaalne ka planeeritavasse ööbimiskohta jõuda :P Elu näitab, et veidi üle poole planeeritud trassist tehakse ära ;)

Seega, kui pundi jaoks liiga keeruline trass valida, ei jõua kohale (sile rehv ja palju liiva), liiga lihtne jälle igav (kruusateel tolmu näksimine).
Keeruline ;)

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

võiks marsruudi timmida kuhugi kus meist mitte keegi käinud pole. kasvõi mõni täiesti lambi koht...

Täiesti suvaliste kohtade külastamise mäng on Geodashing.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

tedre

27.06. õhtul on sinnakanti rallihuvilistel kindlasti asja. Võite sappa võtta, saate metsarada mööda, ilma piletiraha :wink: maksmata kohale.

suzupoiss

jÕGEVATREFF

Lugemata postitus Postitas suzupoiss »

Tere..tekkis küsimus kas on keegi kes viitsiks ka jõgevatreffile sõita läbi metsade ehk tallinna lähedalt kuni jõgevani.Oleks hea kui saaks ka foorumis panna teema ylesse varakult.Loodan et siis on ka normaalselt tulijaid

Valmet
Tsikkel: Valgete kätega tehtud
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Valmet »

Kas need sõidud on teil valdavalt registripillidele või saab krossikaga kah sabas jõlkuda.

Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,

Kasutaja avatar

tedre

selline paaripäevane üritus peaks koosnema siiski ka algus-, vahe- ja lõpppunktist. Ja ööbimised peaks ka olema mõnusad ning sisustatud.
Lisaks peaks olema reaalne ka planeeritavasse ööbimiskohta jõuda Elu näitab, et veidi üle poole planeeritud trassist tehakse ära
Seega, kui pundi jaoks liiga keeruline trass valida, ei jõua kohale (sile rehv ja palju liiva), liiga lihtne jälle igav (kruusateel tolmu näksimine).
Keeruline

Linnameeste värk: saateautod, õhtul kohalik VIA ja tantsutüdrukud :twisted:
Saab ka lihtsamalt aga siis peab muidugi elamise ja provilandi ühes vedama. Laagrisse jääb siis kui sõitmisest siiber ja sobiv koht leitud. Selge et tripi punktid mida läbida ja kuhu jõuda vaja paika panna aga joon maha vedada ja sellest minutise täpsusega üritada kinni pidada...

Batman

ses suhtes, et gpsile annab ju vägagi eduliselt vahepunktid ära määratleda, kindlasti ei pea koos sõitma, kerged enduurod pangu ees jugama, vahepunktis saame kokku, vaatame näod ja vigastused üle ja ketrame edasi :D

jõgevaterfile lähme loomulikult läbi kruusa- ja metsateede.

registripillid ikka, 20-30% on asfaldit (tankimised, sinna ja ärasõidud), kui seadusesilmad on sõbrad, siis hüppa aga punti.

F 650 Dakar

suzupoiss

Lugemata postitus Postitas suzupoiss »

creativ kas sa oleksid tulija jõgevatreffile läbimetsade jA ´kruusateede kaudu :)

Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

suzupoiss kirjutas:

creativ kas sa oleksid tulija jõgevatreffile läbimetsade jA ´kruusateede kaudu :)

Kui sa eest poolt loeksid, siis teaksid et creativ on 2ks kuuks rivist väljas, väike õnnetus juhtus.

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

jou!
Tervitused kõigile ja toredat suvealgust!
Kui PODMX-id kätte saan siis olen jälle sõitja. Ei kannata 2 kuud niisama vedelda. Kolm nädalat vähemalt peab eemale hoidma.
Jõgevatreffile tõenäoliselt ei ole tulemas tsikliga.
Saate seltskonna nagunii kokku. Huvilisi ju palju kes kruusa ja metsa ihkavad.
:wink: Edu!

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

QRX

Lugemata postitus Postitas QRX »

Ma lähen peale MotoGP lõppemist täna männikule. Kella 19.00 paikku peaksin kohal olema. Ühinege, kelle midagi tarka teha pole! :)

Olavi

LC4 640
Kasutaja avatar

Teema algataja
ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

Nädalavahetusel keegi Mustjõe maastikusõidualale viitsib tulla?
Ja sealt edasi siis kuskile :D

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

mella kirjutas:
madone kirjutas:

Siia?

http://www.regio.ee/?op=body&id=24&mark ... ircle_anim

krt,ma elan sealsamas ,mitte küll Lambi aga Juhtme tänaval :wink: ,ok,ega lähipäevadel pole plaanis kuskile puurima kellegil plaanis minna? tuleks ka rasvu raputama

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis

vihtla

Lugemata postitus Postitas vihtla »

Sellest "raske-endukate" teemast hakkab vaikselt "kergete endukate" teema saama... :lol:
Eks te Rasked Mehed kihutage siis meid siit luuaga minema kui liiga palju sõna võtame...
Aga jah, võiks äkki kasvõi homme Männikul üldfüüsilist teha (pehmed liivavallid, kõvad metsaalused augud jne)

Batman

palju meil neid eraldi teemasid vaja on, las olla koos, rasked võivad ka kergematega sõita või vastupidi. valikuvõimalus suurem :D

kus on mustjõe maastikukaitseala, ma arvan, et tuleks küll uusi kohti avastama.

F 650 Dakar

Batman

okei, siiski mustjõe maastikusõiduala!

http://www.rmk.ee/pages.php3/01032601

liiva paistab seal päris korralikult olevat

F 650 Dakar
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”