navigatsiooniseade
Moderaator: Moded
Re: navigatsiooniseade
Ai-jah, unustasin. Aga ühesõnaga: Zümo660 on kohal.
Juhend (beta) on saadaval https://gullfoss2.fcc.gov/prod/oet/form ... or_pdf=pdf , arvutil tuleb lubada erandina ligipääs sellele, tavaliselt kipub pidama keelatud saidiks. Võin ka edasi saata, loodan, et see ei ole keelatud.
-
Teema algataja
boob kirjutas:rein113 kirjutas:Esimesed kiiremad tellijad on kuuldavast Zümo660 juba oma tsiklile installinud: http://www.zumoforums.com/index.php?topic=8576.0 Ju kuuleb-näeb sealsete kasutajate arutelu asja headusest.
See link nõuab sisselogimist
Ajutise kasutaja & parooli saab näiteks: http://www.bugmenot.com/view/zumoforums.com
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
olgem ausad www.osta.ee on ka suht müstiline koht
Mina nüüd tomtom rideri omanik ja seda 3300.- eest
Ohoo, mina ka jälgisin seda oksjonit, aga unustasin vist Pärnus näeme, raisk!
dent kirjutas:Tere.
Kas keegi on saanud läbi "TOM TOM RIDER 2" - MP-3 kuulata?
Läbi Tom Tom Rider 2 polegi võimalik MP3 kuulata.See seade ei võimalda lihtsalt seda.
Raiki kirjutas:olgem ausad http://www.osta.ee on ka suht müstiline koht
Mina nüüd tomtom rideri omanik ja seda 3300.- eest
surutis ju täiega. müüakse vähem vajalikud asjad maha.
aga tommi kaart vist regio vastu baltikumis ei saa?
-
kaupz ütleme nii et 73% on piisav minu jaoks kuna oma attaga ei roni eriti kruusateedele
ja eks näis mail kuu jooksul lubati ju uue kaartiga välja ka tulla ...
siia mani pole ma autoga one XL kasutades hätta veel jäänud baltikumis...
TeleAtlase uus versioon (100% Basic attributed) peaks olema reaalselt saadaval 1'st maist. Viimane info vendori käest.
LC4 640
-
QRX kirjutas:TeleAtlase uus versioon (100% Basic attributed) peaks olema reaalselt saadaval 1'st maist. Viimane info vendori käest.
seoses tomtom kaartiga mina nii optimistlik enam ei ole ...
linnuke oksal teadis siristada et väga suure küsimärgi all on see mai kuune kaarti väljastamine
pigem järgmise uuendusega koos ...
Raiki kirjutas:QRX kirjutas:TeleAtlase uus versioon (100% Basic attributed) peaks olema reaalselt saadaval 1'st maist. Viimane info vendori käest.
linnuke oksal teadis siristada et väga suure küsimärgi all on see mai kuune kaarti väljastamine
pigem järgmise uuendusega koos ...
Nii... See iseenesest huvitav info. Samas võib asi sarnaselt esimese (Eesti mõistes) korraliku kaardi arengu riburada minna. Nagu sa ilmselt tead, pidi TA tulema korralikuga juba 01.2009 versioonis välja, aga väga palju oli vigu sees, seega läks kaart nii TomTom'i, Prestigio, IGO, jms suuremate käest tagasi TA kätte uuele ringile, mille tulemusel sündis 02.2009, mis väidete kohaselt töötab.
LC4 640
-
Teema algataja
QRX kirjutas:Raiki kirjutas:QRX kirjutas:TeleAtlase uus versioon (100% Basic attributed) peaks olema reaalselt saadaval 1'st maist. Viimane info vendori käest.
pigem järgmise uuendusega koos ...Nii... See iseenesest huvitav info. Samas võib asi sarnaselt esimese (Eesti mõistes) korraliku kaardi arengu riburada minna. Nagu sa ilmselt tead, pidi TA tulema korralikuga juba 01.2009 versioonis välja, aga väga palju oli vigu sees, seega läks kaart nii TomTom'i, Prestigio, IGO, jms suuremate käest tagasi TA kätte uuele ringile, mille tulemusel sündis 02.2009, mis väidete kohaselt töötab.
2009.01 kaarti ei pidanud TeleAtlasel kunagi välja tulema. TeleAtlas muutis oma tavapäraseid kaardiväljalaske aegu, 2008.10'le pidigi järgnema 2009.02 ja edasi 2009.06. Siin ei ole tegemist vigade parandusega. Uus 2009.02 versioon ei ole ka 100% Basic attributed, vaid siiski 63% (Multinet Eesti http://rapidshare.com/files/227470354/e ... 2.pdf.html) . Teedevõrk on vaid 100%.
Aga teedevõrgu koha pealt on kaart tõesti hea, kasutan mõnda aega juba NDrive tarkvaraga. Lähiajal peaks uued 830 kaardiversioonid TomTomile siiski välja tulema, osad on juba reaalselt olemas.
charly21 kirjutas:Uus 2009.02 versioon ei ole ka 100% Basic attributed, vaid siiski 63% (Multinet Eesti http://rapidshare.com/files/227470354/e ... 2.pdf.html) . Teedevõrk on vaid 100%.
Aga mis vahe on siis 2009.02 ja 2009.06 Eesti kaartidel? Sinu antud tabelis kõik andmed samad...
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
Teema algataja
bikefan kirjutas:charly21 kirjutas:Uus 2009.02 versioon ei ole ka 100% Basic attributed, vaid siiski 63% (Multinet Eesti http://rapidshare.com/files/227470354/e ... 2.pdf.html) . Teedevõrk on vaid 100%.
Aga mis vahe on siis 2009.02 ja 2009.06 Eesti kaartidel? Sinu antud tabelis kõik andmed samad...
See tähendab, et võrreldes TeleAtlase 2009.02 kaardiga 2009.06 kaardiuuenduses Eesti koha pealt midagi ei muutu.
Vabandust vale väljendi kasutuse osas. 100% Street Network (STNW) praeguse 72 asemel. Kuid 01.2009 siiski oli plaanis.
LC4 640
-
Teema algataja
QRX kirjutas:Vabandust vale väljendi kasutuse osas. 100% Street Network (STNW) praeguse 72 asemel. Kuid 01.2009 siiski oli plaanis.
Kust on see väide võetud, et oli plaanis 2009.01? Ilmselt a la naised saunas rääkisid. TeleAtlase dokumentides pole kunagi juttu olnud 2009.01 kaardiuuendusest, igal pool on juttu vaid Multinet 2009.02 väljaandest (http://www.teleatlas.com/WhyTeleAtlas/P ... A_CT023824). Panin võrku ka Multinet info 2009.02 kogu Euroopa kohta - http://rapidshare.com/files/227640406/t ... 2.pdf.html
Saada mulle PS'is oma meiliaadress ma saadan sulle esmaspäeval edasi kirjavahetuse TA inimestega, kus on sellest samast vigadega planeeritud 01.2009 versioonist juttu.
P.S. TA ütleb pressis ja dokumentides uue kaardiversiooni tulekust alles peale seda, kui ta saab TomTom'i ja IGO (Kes on suurimad TA kaartide kasutajad kaardimootoritena) käest peale kontrollimist tagasiside, et asi toimib. Võib vabalt pikalt suhelda sellel teemal, kuid pigem foorumi väliselt juba.
LC4 640
on keegi Garminil seadme mälus või mälukaardil tööle saanud gmapsupp ja gmapsup1 failid korraga?
ma zümo kaardil hakkama ei saa.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
kaupz kirjutas:on keegi Garminil seadme mälus või mälukaardil tööle saanud gmapsupp ja gmapsup1 failid korraga?
ma zümo kaardil hakkama ei saa.
Zümo kohta ei tea, aga mõnel kätte sattunud Nüvil küll toimis mitu kaarti (gmapsupp ja gmapsup1).
Oma Oregonile liitsin kaardid lihtsalt üheks failiks kokku.
Mul ka ei õnnestu neid niimoodi Zümos korraga nähtavaks muuta. Ja pole vahet, kas kaardid on sisemälus või mälukaardil. Peaks veel zümo-foorumist lugema, seal on igat mõtet põhjalikult läbi nämmutatud
Boob, mis trikiga sa erinevaid kaarte liidad? Milliseid kaarte täpsemalt?
Muuseas, kui palju siin üldse Zümo 550 kasutajaid on?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Kuna minu SE P1i'l lõppes ära Wayfinder navigator'i litsents ja uut ei soovi ka sellel progele osta, sooviks teada, milliseid süsteeme saaks jooksutada oma moblal ja seda mälukaardil olevate kaartidega! Teeotsijal olid kaardid väga täpsed, ainuke puudus oli, et ta tõmbas piirkonna kaardid GPRS'iga oma serverist ja see maksab.
edu
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
rein113 kirjutas:Mul ka ei õnnestu neid niimoodi Zümos korraga nähtavaks muuta. Ja pole vahet, kas kaardid on sisemälus või mälukaardil. Peaks veel zümo-foorumist lugema, seal on igat mõtet põhjalikult läbi nämmutatud
Boob, mis trikiga sa erinevaid kaarte liidad? Milliseid kaarte täpsemalt?
Muuseas, kui palju siin üldse Zümo 550 kasutajaid on?
Saab panna väga edukalt kolm kaarti Zümo-sse:
Põhikaart- gmaprom
Kaart 2- gmapsupp
Kaart 3- gmapsup2
Kui kaardid on lukustatud, siis samanimeline unl fail juurde.
garmin mobile xt täitsa olemas ju.
ei tea kas pda ka.
Motomarket kirjutas:Saab panna väga edukalt kolm kaarti Zümo-sse:
Põhikaart- gmaprom
Kaart 2- gmapsupp
Kaart 3- gmapsup2Kui kaardid on lukustatud, siis samanimeline unl fail juurde.
ei saa hakkama, seadmes on cn2008 ja eomap, mälukaardil aga mitut gmapsup... faili ei võta korraga, ühe kaupa võtab.
ants01 kirjutas:Kuna minu SE P1i'l lõppes ära Wayfinder navigator'i litsents ja uut ei soovi ka sellel progele osta, sooviks teada, milliseid süsteeme saaks jooksutada oma moblal ja seda mälukaardil olevate kaartidega! Teeotsijal olid kaardid väga täpsed, ainuke puudus oli, et ta tõmbas piirkonna kaardid GPRS'iga oma serverist ja see maksab.
edu
Symbianile ja PDAle olemas Sygic Drive e. teise nimega McGuider ja Garmin Mobile XT.
Mõlemad tunnistavad juba siseseid GPSe.
McGuider integreeritud GPSi leidmisel uimasem samas Eesti kaart eraldi tõmmatav ca. 7mb(oluline kui mälukaart juhtub väike olema) kaart ise ikka 70% katvusega.
Plussiks oleks loogiline menüü (TomTomi kloon). .
Garminile samas leiab pahadelt saitidelt juba baltikumi kaardi mille eesti osa väidetavalt regiolt (metsas on kraavid kah peal) ca 140mb - mis on ka nüüd navigeeritav.
Abiks 3ppc.net - vene keele oskus vajalik.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
kaupz kirjutas:garmin mobile xt täitsa olemas ju.
ei tea kas pda ka.Motomarket kirjutas:Saab panna väga edukalt kolm kaarti Zümo-sse:
Põhikaart- gmaprom
Kaart 2- gmapsupp
Kaart 3- gmapsup2Kui kaardid on lukustatud, siis samanimeline unl fail juurde.
ei saa hakkama, seadmes on cn2008 ja eomap, mälukaardil aga mitut gmapsup... faili ei võta korraga, ühe kaupa võtab.
Seadmesse on võimalik paigaldada 3 kaardifaili, mille failinimed peavad olema gmaprom, gmapsupp, gmapsup2 (siinjuures ei ole vahet ka need on mälukaardil või aparaadi sisemälus), Zümo loeb aga korraga ainult ühte. Seadetes tuleb teha linnuke soovitavale kaardile. Kui jätad seadetes kõikidele kaardivariantidele linnukesed, loeb ta alati gmaprom-i (reeglina on põhikaart, näiteks CN2008). Et Zümo loeks mitut kaarti korraga, tuleb need eelnevalt vastava progega liita. Viimast varianti ei soovita teha inimesel, kes asjaga päris kodus pole.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
zaize kirjutas:Garminile samas leiab pahadelt saitidelt juba baltikumi kaardi mille eesti osa väidetavalt regiolt (metsas on kraavid kah peal) ca 140mb - mis on ka nüüd navigeeritav.
Miks peab pahadelt saitidelt hankima "mingeid" kaarte, millel "väidetavalt" on kasutatud Regio kaardi infot?
Kas tõesti ei leia seda vähest 590.- krooni et osta Eestit pea täiuslikult kattev originaal Regio või Eomap kaart?
http://www.garmin.ee/?id=660
http://www.garmin.ee/?id=872
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
kris. kirjutas:zaize kirjutas:Garminile samas leiab pahadelt saitidelt juba baltikumi kaardi mille eesti osa väidetavalt regiolt (metsas on kraavid kah peal) ca 140mb - mis on ka nüüd navigeeritav.
Miks peab "mingitelt" saitidelt hankima "mingeid" kaarte, millel "väidetavalt" on kasutatud Regio kaardi infot?
Kas tõesti ei leia seda vähest 590.- krooni et osta originaal Regio või Eomap Eestit pea täiuslikult kattev kaart ?
http://www.garmin.ee/?id=660
http://www.garmin.ee/?id=872terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Täiesti nõus sinuga!
Motomarket kirjutas:Seadmesse on võimalik paigaldada 3 kaardifaili, mille failinimed peavad olema gmaprom, gmapsupp, gmapsup2
(siinjuures ei ole vahet ka need on mälukaardil või aparaadi sisemälus),
Zümo loeb aga korraga ainult ühte.
Seadetes tuleb teha linnuke soovitavale kaardile.
Kui jätad seadetes kõikidele kaardivariantidele linnukesed, loeb ta alati gmaprom-i (reeglina on põhikaart, näiteks CN2008).
no aga mul näitab 3 kaarti ka sellise valikuga: seadmes gmaprom ja gmapsupp, ning mälukaardil samuti gmapsupp (mitte gmapsup1)
siis pilt selge, et ta lihtsalt ei võimalda menüüst rohkemate kaartide vahelt valida kui 3.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
zaize kirjutas:ants01 kirjutas:Kuna minu SE P1i'l lõppes ära Wayfinder navigator'i litsents ja uut ei soovi ka sellel progele osta, sooviks teada, milliseid süsteeme saaks jooksutada oma moblal ja seda mälukaardil olevate kaartidega! Teeotsijal olid kaardid väga täpsed, ainuke puudus oli, et ta tõmbas piirkonna kaardid GPRS'iga oma serverist ja see maksab.
edu
Symbianile ja PDAle olemas Sygic Drive e. teise nimega McGuider ja Garmin Mobile XT.
Mõlemad tunnistavad juba siseseid GPSe.
McGuider integreeritud GPSi leidmisel uimasem samas Eesti kaart eraldi tõmmatav ca. 7mb(oluline kui mälukaart juhtub väike olema) kaart ise ikka 70% katvusega.
Plussiks oleks loogiline menüü (TomTomi kloon). .
Garminile samas leiab pahadelt saitidelt juba baltikumi kaardi mille eesti osa väidetavalt regiolt (metsas on kraavid kah peal) ca 140mb - mis on ka nüüd navigeeritav.
Abiks 3ppc.net - vene keele oskus vajalik.
Vähemalt McGuideri puhul pakub ta minu moblale "vana head" Wayfinderit!
Garminile saatsin päringu mobla suhtes(kas funkab või ei)
edu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.