Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Soome tsiklimehed
kumar kirjutas:puna kirjutas:Natuke käidi teises suunas sõitmas siiski ja ei usu, et millegist ilma jäädi siiski.
Ei tea,kas ikka käisid sòitmas. Kolme suve jooksul pole sind kordagi näinud sòitmas. Monda on korra voi paargi nähtud.
Ma olen sind korra sõitmas näinud see, et sa mind ei mäleta mind ei häiri.
Ja oli kiirem sõit 2 rattaga seega sa ei pea end puudutatuna tundma, et ei kutsutud.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Ega saagi mäletada,kui sòidad lihtsalt mööda voi ei tutvusta end. Ja ei tunne üldse puudutatuna ennast. Meil oli ka kahe rattaga kiirem ja pikem sòit. Ja sinu peale ei saa lootma jääda,et kas tuled voi ei tule sòitma ja kas kutsud vòi ei kutsu.
-
Teema algataja
Homseks sõidumehi/naisi ka on või on kõik kõvatajate punti kolinud?
Ja kui keegi on huvitatud Bomberite Jaanipäeva sõidust (toimub 21juuni, kella 13-14 ajal) siis kogunemiskoha saab minu käest teada erasõnumiga või telefonis, ise olen minemas sinna
Teab keegi mõnda pädevat siin soomes,kes saaks jagu signalisatsiooni jamast.mure siis selline,et arvatavasti on saanud vett ja käivitades ei võta immot maha ja pumpa järgi.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Võta signa vahelt välja siis.
Mul ka ühel rattal nöökis koguaeg kuni tõmbasin kaitsmed välja lõpuks.
puna kirjutas:Võta signa vahelt välja siis.
Mul ka ühel rattal nöökis koguaeg kuni tõmbasin kaitsmed välja lõpuks.
Kas siis kaitsmete välja võtmine aitab? Et kas pole igasugused juhtmed omavahel kuidagi ühendatud,sest aku peale jookseb ka kummagi klemmi peale kolm juhet.ei aidanud ka nende eemaldamine
Tuono kirjutas:Homseks sõidumehi/naisi ka on või on kõik kõvatajate punti kolinud?
Ja kui keegi on huvitatud Bomberite Jaanipäeva sõidust (toimub 21juuni, kella 13-14 ajal) siis kogunemiskoha saab minu käest teada erasõnumiga või telefonis, ise olen minemas sinna
miks see kogunemise koht saladus on, et seda siia kirjutada ei või?
-
varmox kirjutas:Tuono kirjutas:Homseks sõidumehi/naisi ka on või on kõik kõvatajate punti kolinud?
Ja kui keegi on huvitatud Bomberite Jaanipäeva sõidust (toimub 21juuni, kella 13-14 ajal) siis kogunemiskoha saab minu käest teada erasõnumiga või telefonis, ise olen minemas sinnamiks see kogunemise koht saladus on, et seda siia kirjutada ei või?
Muidu Tuonol saab ema teada,kus pojake on ja millega tegeleb. Tal ema loeb foorumit.
Tuono sòitma ei taha vist homme viia. Ma vòin olla kyll vedaja.Homme 15.06.2014 kell 10.30 Ruskesanta shell. Kogu päeva sòit.
-
Teema algataja
Mingit kogupäeva sõitu ei ole sutsaki 450km. täis ja koju kotile ja selle kogunemis koha kohta oli kirjutatud, et, kes on unustanud, kus kogunetakse siis saab veduri käest erasõnumiga teada aga ma nuhkisin selle koha ise välja ja jagan seda samuti ES või kellel huvi nuhkigu ise välja
Homme olen tulemas!
Tuono pane mulle ES siis ja kellaaeg ka, huvitatud olen aga 100% kindel veel ei ole kas jõuan sinna.
-
Sutsatki ja 540km ja koju koti peale. Mõni ei taha nüüd vist mitu päeva tsikklit nähagi.Väga häst planeeritud päev täna.Muidugi sai kruusa ka sõidetud.Mentidel sai ka nahk üle kõrvade tõmmatud.Ega kogu aeg ei saa ka trahvi maksta.Suured tänud minu poolt tänastele sõitjatele,kes tulid kohale ja pidasid vastu tänase päeva.
-
Triumphi vennal on selle aasta lemiit nyyd täis. Näeme siis uuel hooajal 2015.
-
Teema algataja
Kohal olijatele tänud ja peatse kohtumiseni
http://fotoalbum.ee/photos/Tuono/106615669/
Täna sai põleva bensutulega nõks üle 90km. sõidetud ja jäi veel ülegi
-
Täna sai põleva bensutulega nõks üle 90km. sõidetud ja jäi veel ülegi [/quote]
No näed sa.Tuleb alfaga mõistlikult sõita,pääseb kaugemale.Mitte nii,nagu väidad,et täiega lappi anda.
-
Teema algataja
kumar kirjutas:Täna sai põleva bensutulega nõks üle 90km. sõidetud ja jäi veel ülegi
No näed sa.Tuleb alfaga mõistlikult sõita,pääseb kaugemale.Mitte nii,nagu väidad,et täiega lappi anda. [/quote]
Tegelikult sai just rohkem Ferrarile lappi antud, muidu oleks juba varem teeääres istunud!
-
Tegelikult sai just rohkem Ferrarile lappi antud, muidu oleks juba varem teeääres istunud![/quote]
Vahel sai antud jah lappi korralikult.Avalikut teed on ju kõige paremad teed harjutamiseks ja rallimiseks.Voi mita.
-
Teema algataja
Kas õhtune sõit toimub homme (teisipäev) või kolmapäev?
Ilmaennustus lubab teisip. külma ja kuiva aga kolmap. natuke soojemat ja veits vihma
Täna 17.06 kell 22.00 toimub (kui vihma ei saja) Katriinantie 15, Vantaa (lennujaama taga, Kehä III Tuupakka mahasôit) väike kiirendus ôhtu. Tegemist on 100% mitte ametliku koosviibimisega nii, et igasugu hala tuleks panna joonele.
-
Teema algataja
tujula kirjutas:Täna 17.06 kell 22.00 toimub (kui vihma ei saja) Katriinantie 15, Vantaa (lennujaama taga, Kehä III Tuupakka mahasôit) väike kiirendus ôhtu. Tegemist on 100% mitte ametliku koosviibimisega nii, et igasugu hala tuleks panna joonele.
Oled ise minemas või niisama reklaamid?
-
Reedel lubad enam-vähem ilma. Teeks yhe Hamina tiiru. Nimi siia kirja,kes on kindel tulija. Päris Tuonoga kahekesi ei viitsi ka minna. Kui on vähemalt 4 nime siin,siis vòib midagi planeerida ja siis panen kella aja ja koha.
-
Teema algataja
Eile rääkisin tujulaga ja ta ei tule sõitma, sest tema jaoks on üle 200km. liiga pikk ja hirm tuli ka peale seda eelmise suve kihutamist Lahti teel (kuigi ise ei osalenud seal), käib oma paari tuttavaga koos töristamas keha kolme ühest otsast teise aga üldiselt on jh ikka jube eidekari, sommid teevad tööpäeva õhtul ka 400-600 km sõite ja keegi ei nuta.
Eile nägin ka mingid naljaninad töristasid lennujaama tagant läbi, ühel oli punane Fiat Ducati, teise rimakas oli tundmatu.
-
- Tsikkel: HONDA CB 600F
Tuono kirjutas:Eile rääkisin tujulaga ja ta ei tule sõitma, sest tema jaoks on üle 200km. liiga pikk ja hirm tuli ka peale seda eelmise suve kihutamist Lahti teel (kuigi ise ei osalenud seal), käib oma paari tuttavaga koos töristamas keha kolme ühest otsast teise aga üldiselt on jh ikka jube eidekari, sommid teevad tööpäeva õhtul ka 400-600 km sõite ja keegi ei nuta.
Eile nägin ka mingid naljaninad töristasid lennujaama tagant läbi, ühel oli punane Fiat Ducati, teise rimakas oli tundmatu.
Eks igaüks muidugi sõidab nii palju kui jaksab aga somme mingiks näiteks tuua on küll kohatu, sest mis ajast soomalased tööl tööd on hakanud tegema - nende tööviljakus on ikka kordades väiksem kui eestlastel.....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.