Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC
Re: Rumalad küsimused 2
Mis teeb ühe esiratta ja lenksuga cabrio autost (trike) nagu mootorratta või nii..? Kas lenks rooli asemel? Samas kohtab ka moto üritustel ratastraktoreid (atv), et kui on lenks ja kiiver siis nagu mootorratas või kuidas? Lihtsal huvitav ja võib-olla rumal küsimus
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Kui juriidilises mõttes, siis on liiklusseaduse §2 mõisted, kus nii auto kui mootorratas lahti seletatud.

peitupaik kirjutas:Sellised probleemid, et mul on isast jäänud vana metallipainutuspink(valtsid). Nüüd on tekkinud inemen, kes soovib seda ära osta.
Probleem 1. Ei tea palju selle eest hinda küsida, on arvatud et kuskil 1000e. Sarnane (rullid on suuremad) https://www.google.ee/search?hl=et&q=me ... B473%3B355
Probleem 2. Inimest ma ei tunne ja ta tahab pingile järgmine nädal järgi tulla, nii et raha maksab hiljem, kuna hetkel. Äkki oskate mulle mingit lepingut soovitudad või midagi mida ma tegema peaks, et mul kindlam tunne oleks, et ma selle raha ikka saaks. (pink läheb tuttava töökotta)
Tundub mingisugune emeksi ots tulevat
Otsisin küll foorumist, küll guuglist, aga adekvaatset vastust ikka ei leidnud: Mis ratta registreerimise kuludega peaks arvestama, kui itaaliast ratas osta? Ilmselt on kohapeal mingi ümberregistreerimine ja Eestis ARK ülevaatus + regtunnus? Oleks tänulik kas mõne viite või lihtsa vastuse eest.
Tom. kirjutas:Otsisin küll foorumist, küll guuglist, aga adekvaatset vastust ikka ei leidnud: Mis ratta registreerimise kuludega peaks arvestama, kui itaaliast ratas osta? Ilmselt on kohapeal mingi ümberregistreerimine ja Eestis ARK ülevaatus + regtunnus? Oleks tänulik kas mõne viite või lihtsa vastuse eest.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Tom. kirjutas:Mis ratta registreerimise kuludega peaks arvestama, kui itaaliast ratas osta?
Pole mingit vahet, mis riigist ratta ostad, regamise+numbrimärgi väljastamise lõiv on ikka sama, €150 kopikatega. Väljastpoolt EU-d ostes lisandub tollimaks ja KM.
Aga kohapeal pole mingit ümberregistreerimist, ratta endine omanik teeb sinuga ostumüügilepingu ja võtab ratta arvelt maha. Ja pane nüüd hästi tähele, sealmaal käib see toiming POSTIGA! See tähendab, omanik saadab paberid postiga kohalikku ARK-i ja sealt saadetakse paberid sulle postiga tagasi. Kokku võtab see protsess 3 päeva kuni nädala. Põhimõtteliselt võid muidugi lasta paberid ka koju Eestisse saata, aga kui keegi peaks sind tagasiteel kinni pidama ja nõudma tsikli omanikuõigust tõendavaid pabereid, võib sul pikemat seletamist tulla...

stev666 kirjutas:kas tänapäeval on võimalik kasutada vanu mobiile, näiteks nokia 1610, 1611, 2110
Need nn eakamad GSM mobiiltelefonid töötavad iseenesest küll AGA probleemiks osutuvad tänasel päeval uued ja uuemad SIM-kaardid, mis ei tööta vanemate telefonidega. Probleem on SIM-kaardi toitepinges. Vanemad SIM-kaardid töötasid vist 5V-ga ja uuemad peaks olema, kui ma ei eksi 3,2V.
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
-
- Tsikkel: CRF450R13
Kuidas summutit lahti saada? Neetidega oli kinni, need puurisin läbi, silmaga näha pole mingit takistust, aga no kummagilt poolt ei taha lahti tulla. Üritanud siin peksta teda haluga, tirida jne ja no lahti ma teda ei saa. Tahab leeki saada?
sihukesed nad välja näevad kui abi on pildist.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Tere
Minul kah üks "rumal küsimus". Nimelt käisin ühte Suzuki GSX-R600 aastast 2003 vaatamas ja masinal oli aku tühi, omanik viskas teiselt akult juhtmed tsikli akule, starterit ja masin kohe käis. Masin oli natuke aega töötanud ja omanik võttis tsikli akult ühe krokodilli klemmi maha(pluss klemm) ning masin suri koheselt välja(seda veel mitmel korral proovides). Kas selline asi on tsikli puhul normaalne, kui aku on peetis või on probleem geneka laadimiasega.
Kas tsikkel jääb töötava mootoriga käima ka nii kui võtta aku klemm maha(nagu autol)?
Äkki leidub minust targemaid inimesi ja aitavad
Parimat
POLT
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Kuskilt on nagu meelde jäänud,et tsikkel ei jää tööle,nagu auto kui akujuhtmed eemaldada.
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
POLT kirjutas:Tere
Minul kah üks "rumal küsimus". Nimelt käisin ühte Suzuki GSX-R600 aastast 2003 vaatamas ja masinal oli aku tühi, omanik viskas teiselt akult juhtmed tsikli akule, starterit ja masin kohe käis. Masin oli natuke aega töötanud ja omanik võttis tsikli akult ühe krokodilli klemmi maha(pluss klemm) ning masin suri koheselt välja(seda veel mitmel korral proovides). Kas selline asi on tsikli puhul normaalne, kui aku on peetis või on probleem geneka laadimiasega.
Kas tsikkel jääb töötava mootoriga käima ka nii kui võtta aku klemm maha(nagu autol)?
Parimat
POLT
Kui aku täitsa peetis, ega autogi ilma lisatoiteta käima jää. Genekas vajab ju ka ergutusvoolu. Vastasel juhul oleks see igiliikur
POLT kirjutas:Tere
Parimat
POLT
Kas eestis siis korralike tsikleid ei müüda, et peab mingeid ronte ostma, unusta see ront ja otsi järgmine
lebokas kirjutas:POLT kirjutas:Tere
Parimat
POLT
Kui aku täitsa peetis, ega autogi ilma lisatoiteta käima jää. Genekas vajab ju ka ergutusvoolu. Vastasel juhul oleks see igiliikur
-
- Tsikkel: CRF450R13
Voah, sain ikka pika punnimise peale ühe lahti (rohkem ma ei peksa, muidu naabrid ei saa magada ), tuleb välja, et keegi eelmine oli mõlemad otsad kinni liiminud. Ei tea, kas sellel mingi eesmärk oli? Pidin ikka päris kõvasti taguma, et lahti saada.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
POLT kirjutas:masinal oli aku tühi, omanik viskas teiselt akult juhtmed tsikli akule, starterit ja masin kohe käis.
Tester näitab, kas on laadimisvoolu või mitte.
-
- Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84
Hardrocker kirjutas:Kuskilt on nagu meelde jäänud,et tsikkel ei jää tööle,nagu auto kui akujuhtmed eemaldada.
Minu ratas tühja aku korral akujuhtmete eemaldamisel jääb tühikäigul tiksuma, kuid pöördesse ei lähe.
grahv kirjutas:POLT kirjutas:masinal oli aku tühi, omanik viskas teiselt akult juhtmed tsikli akule, starterit ja masin kohe käis.
Tester näitab, kas on laadimisvoolu või mitte.
Testerit külge ei pannud(polnud), muidu manualis kirjutas aku klemmidelt mõõdetuna laadimise pingeks 14-15 V.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
sandman1111 kirjutas:Voah, sain ikka pika punnimise peale ühe lahti (rohkem ma ei peksa, muidu naabrid ei saa magada
), tuleb välja, et keegi eelmine oli mõlemad otsad kinni liiminud. Ei tea, kas sellel mingi eesmärk oli? Pidin ikka päris kõvasti taguma, et lahti saada.
Liimida pole neid küll vaja. Kuumakindlat silikooni võib küll panna.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Mis vahe on tsiklil ja mootorrattal? Küsimus tekkis allpool toodud veebilehte külastades.
http://www.autoextra.ee/web/2-way-moto-alarm.phtml
Secure 2-Way MOTO alarm on mõeldud eelkõige mootorratastele, tsiklitele,
rolleritele kuid saab edukalt kasutada ka ATV`de ja veesõidukite peal kuna süsteemi keskblokk on veekindel.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
vanalendur kirjutas:Mis vahe on tsiklil ja mootorrattal?
Mootorratas=tsikkel
Tsikkel on mugandus, kas vene või ingliskeelsest algupärast.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:vanalendur kirjutas:Mis vahe on tsiklil ja mootorrattal?
Mootorratas=tsikkel
Tsikkel on mugandus, kas vene või ingliskeelsest algupärast.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Ma saan aru küll, et biker foorumi vaimus oleks tulnud küsijale (eriti) nõmeda küsimuse pärast verbaalselt pasunaase taguda. Mis teha, pole minu stiil, tazavi.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
pole hullu, mul lihtsalt ei olnud chopperimehele kõrvalteemas miskit öelda, ütlesin siin
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Tervitus
Millega oleks kõige parem leotada lahti ja eemaldada seda kinnikorrodeerunud setet? Tegemist Bensiinipumba sissetõmbe nö kambriga. Carb cleaneriga olen leotanud ja pealse seda riidega hõõrunud aga abi ei miskit.
Tänud!
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Vaata manualist või http://www.louis.eu/_2067ffe656ad542270 ... pic=bikedbMul CBR1000f manualis kirjas nt 2,5ees 2,9 taga CBR600f sama