Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Bmw K 1200 RS ,Bmw F 800 S
- Tänanud: 53 korda
Re: Rumalad küsimused
Vabandan sellise eksituse pärast,Eestalsena päris loll tunne.Lollipeaga kasutasin Vikipeediat infoallikana.
We are motorcyclist, masters of measured risk.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
HAA kirjutas:Vabandan sellise eksituse pärast,Eestalsena päris loll tunne.Lollipeaga kasutasin Vikipeediat infoallikana.
mina küll ei näe eksitust - kõigil on õigus ju. Vilosiusel vist siiski mitte
Nongrata kirjutas:Miks on mõnel rattal kaks gaasitrossi ja mõnel üks?
secondary butterflyes?
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Kaks gaasitrossi on selle pärast ,et kui vedru ei jaksa tagasi tõmmata siibreid siis saad seda teha enda käega gaasi maha keerates. Ehk siis üks gaasi tross tõmbab lahti siibri ja teine sulgeb.
Miks krossikatel on üks gaasi tross. Ei tea. Aga tänava tsiklitel ohutuse pärast.
Maku kirjutas:Nongrata kirjutas:Miks on mõnel rattal kaks gaasitrossi ja mõnel üks?
secondary butterflyes?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
riceboy kirjutas:Proovin uuesti. Kas on olemas mõnda firmat mis toodab eksklusiivset klassiklaist võrri või väikesekubatuurilist mootorratast mis põhineb sõjaeelsel (teine maailmasõda) disainil?
Whizzer oli siiani enamvähem ok, aga nüüd on äkki hakanud disainiga käest ära minema ja pullikakaks asja välimuselt muutma. Lisaks legaalsusprobleemid euroopas kasutamiseks.
Hiinast leiaks ka kindlasti mõnekümned sobivad, aga nende tarne käib merekonteineri arvestuses.
Eks tõenäoliselt tuleb ikka ise käsitööndusllikult komplekteerida, nagu enne sõda väikestes värkstubades neid asju tehtigi - jõuallikaks kas "hiina võrrimootor" või ilusam,stiilsem ja parem aga illegaalne whizzeri jõuallikas (või siis hankida selle 50cc hiina "koopia" või honda 50cc mootor). Valida välja sobiv vanakooli rattaraam, esihark, veljed jne.
USa on selliseid töötubasid ka täitsa täis, kes sellist teenust pakuvad. Eestis kahjuks lihtsalt nõudlus puudub, muidu toodaks neid kasvõi ise.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Mida tähendab moblaoperaatori teade "telefon ... ei vasta hetkel..."? Kas see on operaatorfirma ebaõnnestunud sõnastus, mis sisuliselt tähendab "...välja lülitatud või levist väljas" ?
bitter kirjutas:Mida tähendab moblaoperaatori teade "telefon ... ei vasta hetkel..."?
Peaks olema sel juhul, kui inimene, kellele helistad peab teist kõnet..
+358458693818
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
vilosius kirjutas:bitter kirjutas:Mida tähendab moblaoperaatori teade "telefon ... ei vasta hetkel..."?
Osadel operaatoritel (kindlasti mitte EMT-l) annab sellise teate siis kui telefon on välja lülitatud või levist väljas. Sõnastuse küsimus - mingi tõenäosusega on selle taga strateegia oma leviaukude varjamiseks ja ka nö "kliendi kaitsmiseks", kes poeb peitu telefoni väljalülitamise teel. Jaanalinnu efekt
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Oldmoped, mis ratas on sellel viimasel pildil?
-
- Tsikkel: jawaha
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 6 korda
torupill kirjutas:Oldmoped, mis ratas on sellel viimasel pildil?
pole küll oldmoped aga check this!: http://www.derringercycles.com/
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
StreetMoto kirjutas:vilosius kirjutas:bitter kirjutas:Mida tähendab moblaoperaatori teade "telefon ... ei vasta hetkel..."?
Osadel operaatoritel (kindlasti mitte EMT-l) annab sellise teate siis kui telefon on välja lülitatud või levist väljas. Sõnastuse küsimus - mingi tõenäosusega on selle taga strateegia oma leviaukude varjamiseks ja ka nö "kliendi kaitsmiseks", kes poeb peitu telefoni väljalülitamise teel. Jaanalinnu efekt
Minu kogemused näitavad, et selline vastus tuleb moblalt , mis on leviaugus või millel on järsku vool tagant kadunud ( aku tühjakssaamine, aku eemaldumine kukkumise tagajärjel vms. ).
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Santehnikutele - kas Henco liitmikute sees olevaid vaskrõngaid, plastseibe ja kummitihendeid saab n.ö. varuosana ka osta? Need liitmikud on ise jube kallid ning mul on mõni ilma rõngaste ja tihenditeta.
Piipz kirjutas:Santehnikutele - kas Henco liitmikute sees olevaid vaskrõngaid, plastseibe ja kummitihendeid saab n.ö. varuosana ka osta? Need liitmikud on ise jube kallid ning mul on mõni ilma rõngaste ja tihenditeta.
Tihendi asemel kasuta takku ja silikoni või tihendusmääret!
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Henco keeratavate liitmike hinnakiri - http://hekamerk.ee/files/hinnad/07.AL-P ... 009-11.xls
Ma ei tea, kas need on jae- või hulgihinnad aga kui komplektne liitmik ise maksab mõnikümmend kr tükist, siis on kahtlane, kas neile "varuosi" viitsitakse pakkuda. Aga sa küsi otse neilt, saad kõige täpsema vastuse. Minu arvates asjalikud sellid.
Vaadates lahedat õppefilmi tuli jälle küsimus keelele: miks inglismannidel on kõik aknad alt-üles-avatavad? No igal pool ja ikka ja ainult seda tüüpi. Saan aru, et vihm voolab paremini aknast mööda. Aga Norras-Taanis-Soomes, kus ka vahel vihma sajab, ja kui, siis ülevalt, otse ja alt, selliseid siiski mitte ei kasutata?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Piipz kirjutas:Santehnikutele - kas Henco liitmikute sees olevaid vaskrõngaid, plastseibe ja kummitihendeid saab n.ö. varuosana ka osta? Need liitmikud on ise jube kallid ning mul on mõni ilma rõngaste ja tihenditeta.
Vähemalt minu kodu san.tehnika poes on kummirõngad ja plastseibid lisana olemas, vaskrõngaid ei ole veel vaja läinud. Usun, et ka need on B varuosana olemas.
edu
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
goal kirjutas:Piipz kirjutas:Santehnikutele - kas Henco liitmikute sees olevaid vaskrõngaid, plastseibe ja kummitihendeid saab n.ö. varuosana ka osta? Need liitmikud on ise jube kallid ning mul on mõni ilma rõngaste ja tihenditeta.
Henco puhul see vist ei kehti.
Piipz kirjutas:goal kirjutas:Piipz kirjutas:Santehnikutele - kas Henco liitmikute sees olevaid vaskrõngaid, plastseibe ja kummitihendeid saab n.ö. varuosana ka osta? Need liitmikud on ise jube kallid ning mul on mõni ilma rõngaste ja tihenditeta.
Henco puhul see vist ei kehti.
Kas uusaasta saabus kraanikausi all leket likvideerides või?
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
-
- Tsikkel: Honda Transalp
sitavares kirjutas:Miks Jaak Joala laulmise maha jättis?
Tal sai kõigepealt laulmisest ja hiljem muusikast siiber! See ei ole minuteada nali.
Mis mootorratta firma on SHERCO? Antud ratas juhib hetkel Dakari rallit tsiklite arvestuses?
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Rat-Roy kirjutas:Kas uusaasta saabus kraanikausi all leket likvideerides või?
ee mitte päris leket likvideerides aga midagi sinnakanti jah.
uljasvaluvelg kirjutas:Mis mootorratta firma on SHERCO? Antud ratas juhib hetkel Dakari rallit tsiklite arvestuses?
sõber google andis kohe esimesena sellise vastuse: http://www.sherco.com/
arvan et vist pole väga vale...
rein113 kirjutas:tuli jälle küsimus keelele: miks inglismannidel on kõik aknad alt-üles-avatavad? No igal pool ja ikka ja ainult seda tüüpi. Saan aru, et vihm voolab paremini aknast mööda. Aga Norras-Taanis-Soomes, kus ka vahel vihma sajab, ja kui, siis ülevalt, otse ja alt, selliseid siiski mitte ei kasutata?
olen ise inglismaal elanud ning sellele küsimusele vastuse saanud.
esiteks nimetatakse selliseid aknaid "vertical sliding sash windows" või siis "sash windows". alguses olid nad horisontaalsed, siis vertikaalsed. pärit 16 ja 17 sajandist algselt prantsusmaalt ja üsna pea standardiks muutunud ka inglismaal.
põhjuseid nende kasutamisel on mitmeid. üks olulisemaid on ergonoomilisus - akende pesemine on lihtsam. teiseks ka õhutuse reguleerimine (mitte jaheda ilma vaid ka kuuma ilmaga) on parem kui meil harjumuspärastel akendel. kõige olulisem (ja miks neid ka USAs on mitte ainult inglismaalt pärit kopeerimise tõttu) on aga tuleohutus. kuna majade vahel oli ruumi palju vähem ning majadele oli ehitatud ka tuletõrjetrepid, siis sellist tüüpi akendega on väljumine ja evakueerimine palju mugavam, kiirem ja ohutum.
eelpooltoodud inglisekeelsete võtmesõnadega on google's ka lademes informatsiooni ja materjali.
loodan, et sain abiks olla.
Palun soovitage mingit tõhusat veebiühenduse kiiruse/koormuse testi. Mul on meelest läinud, mis nimelised need olid, olen ise kasutanud ka varem.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
kana kirjutas:Palun soovitage mingit tõhusat veebiühenduse kiiruse/koormuse testi. Mul on meelest läinud, mis nimelised need olid, olen ise kasutanud ka varem.
Let the good times roll.
pigem on ikka nii, et kuna dsli ühenduse kiirused on antud sinu seadme ning keskseadme vahelsie võimaliku maksimumkiiruse pihta (mitte garanteeritud), siis võiks kasutada teenusepakkuja kiiruseteste.
starman - http://www.starman.ee/smailee/kiiruse-test
elion - http://speed.hot.ee/
olen tähele pannud, et kui sul on mitte-elioni ühendus, siis on starmani oma suht reaalne. oma süü on siin selles, et elion kasutab PIXi keskühendust, kõik ülejäänud aga TLLXi ja TIXi ja varsti ka RIXi.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
kana kirjutas:Palun soovitage mingit tõhusat veebiühenduse kiiruse/koormuse testi. Mul on meelest läinud, mis nimelised need olid, olen ise kasutanud ka varem.
www.speedtest.net saab ka erinevaid välisühendusi testida, oma provideri testserver annab alati väga hea tulemuse