Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
Ise sündinud 1990. eelmisel kevadel (2004) hakkasid mind ka huvitama tsiklid, aga et tahtnud mingit moppi ega võrri, et varsti saab nii kui nii viiland ja hakkan jälle midagi muud otsima ja vana müüma. mõtlesin et sobiv alustada on mingi minskiga näitaks, kui oleks väga hea võimalus, et siis mingi jaff või midagi sellist. suvel eriti ei tegelenud sellise asjaga aga sügisel leidsin sellise asja: http://pilt.ee/photo/277403/5441763/ minski mootoriga krossikas, oli igast czi juppe peale pandud ja vist oli izi raam, noh, esimeseks tsikliks sobiks küll, aga kohale läksin, siis tekkis seal mingi käigukasti probleem ja jäi ostamata, siis tahtsin endale juba cz 125. esimene oli nitrousi oma, sellel esimene käik viskas välja ja kohale minnes läks vänt katki, ei ostnud. teine osteti tund enne mind ära ja kolmas käisin vaatamas, kõik sobis ja kui järgipidin minema, siis oli ta eelmine päev selle maale ära viinud, ei ostnud, tal vist siiani see maal, ma arvan. nüüd siis tekkis võimalus ja ostsin endale honda cr 125: http://pilt.ee/photo/334365/6656474/
Eat your veggies, little people
Noo nii...
Tere siis ka minu poolt.Olen Martin (1983) ja soetasin endale Honda 250R CBR-i.Alustuseks hea pill.Elan hetkel Iirimaal(saab sõita aastaringselt
) aga algselt olen pärnu meha...

Tervitusi siitpoolt
Andrus nimeks, '80 aasta väljalase
Motokogemus sisuliselt puudub hetkel, a-kat käsil Kalju autokoolis (no ok, alates homsest siis)
Tagumendi alla läheb kõigi eelduste kohaselt mingi Suzuki GS500, netilehti lapates ja siinset foorumit lugedes jäi sellest igati positiivne mulje.
Nii et varsti ehk näeb linnatänavatel liiklemas

Andrus nimeks, '80 aasta väljalase
Motokogemus sisuliselt puudub hetkel, a-kat käsil Kalju autokoolis (no ok, alates homsest siis)
Tagumendi alla läheb kõigi eelduste kohaselt mingi Suzuki GS500, netilehti lapates ja siinset foorumit lugedes jäi sellest igati positiivne mulje.
Nii et varsti ehk näeb linnatänavatel liiklemas

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 377 korda
- Kontakt:
Juhtus nii, et siin teemas arutasin oktoobris hr. Bick'i Snake üle.
Ja et kuidas ma seda endale tahaksin.
vt. Postitatud: E okt 18, 2004 9:56
Nüüd see siis ongi minu oma
Palju õnne mulle ja nael kummi, aitäh.
http://www.hot.ee/soodla2004/GSX1100F/p ... oto_1.html
Ja et kuidas ma seda endale tahaksin.
vt. Postitatud: E okt 18, 2004 9:56
Nüüd see siis ongi minu oma

http://www.hot.ee/soodla2004/GSX1100F/p ... oto_1.html
Mind hüütaxe Kollo-ks ,ma olen küll noor ja lollike ning ma olen alustanud siklitega suht vara... umbes 12 aastasest...Hetkel olen 16 . Masinaks on mul DNEPR mis on minuarust ülikõva masin
Sõita ma sellega muidugi ei tohi väga... aga sõidan seal kus liiklust yldse ei ole ( Kui on siis väga harva)
Kohilas ma saan kaitseteenistusega ( politsei ja Falck )hästi läbi ja nad pole siiamaaani mulle mingeid probleeme tekitanud... Ainult hoiatavad ,et ma väga lärmi ei teeks ja mingise õnnetuse ei põhjustax... aga muidugi mul on omad kohad kus ma sõidan ja teisi ei ohusta... terwfan kõiki biker.ee liikmeid 

-
- Kontakt:
Lihtsalt hämmastav- paari päeva eest oli KOLLO veel oma kasutajakontoga liige, kellele sai isegi ES-i saata, kuid nüüd on ta külaline. MIS JUHTUS???Anonymous kirjutas:Mind hüütaxe Kollo-ks ,ma olen küll noor ja lollike ning ma olen alustanud siklitega suht vara... umbes 12 aastasest...Hetkel olen 16 . Masinaks on mul DNEPR mis on minuarust ülikõva masinSõita ma sellega muidugi ei tohi väga... aga sõidan seal kus liiklust yldse ei ole ( Kui on siis väga harva)
Kohilas ma saan kaitseteenistusega ( politsei ja Falck )hästi läbi ja nad pole siiamaaani mulle mingeid probleeme tekitanud... Ainult hoiatavad ,et ma väga lärmi ei teeks ja mingise õnnetuse ei põhjustax... aga muidugi mul on omad kohad kus ma sõidan ja teisi ei ohusta... terwfan kõiki biker.ee liikmeid

Õhtast siis!
Mina olen Valka, aga vanemad kutsuvad mind miskipärast Heiki-ks
Olen siin foorumis alles verinoor, kuid tsiklipisik on juba õige mitu aastat hinges püsinud ja aina suuremaks kasvanud. Algas asi vast onu Riga-ga põristamisest. Nüüd on mul oma masin, Dnepr, aga ta ei ole veel täitsa terve
Praegugi lebab ta õnnetult opilaual ja ootab, et ma ta kõhu korda teeks. Loodan sellel suvel PALJU ringi sõita ja vabadust nautida ning õlut ka juua muidugi
.
Tervitused siis kõigile vanadele olijatele ja uutele ka
Mina olen Valka, aga vanemad kutsuvad mind miskipärast Heiki-ks

Tervitused siis kõigile vanadele olijatele ja uutele ka

Riga 12 - Dnepr MT10 -75 - Kawasaki VN750
Mina olen Henri ja päris uus tegelane siin. Rattaks on Suzuki GS500
Viimati muutis PsychoDad, 24 Apr 2005, 15:29, muudetud 2 korda kokku.
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Tere
Sõidan äsja soetatud GS500 ga. Oleks soovinud endurot, aga finants pani piiri ette. Töötan autoelektroonika tööstuses kvaliteedi insenerina ja lõpetasin TTÜ-s 2005 kevad transporditehnika. Jubedalt tahaks motomatkale minna.
Päärn Raid
Sõidan äsja soetatud GS500 ga. Oleks soovinud endurot, aga finants pani piiri ette. Töötan autoelektroonika tööstuses kvaliteedi insenerina ja lõpetasin TTÜ-s 2005 kevad transporditehnika. Jubedalt tahaks motomatkale minna.
Päärn Raid
Viimati muutis paarn, 09 Juun 2005, 21:46, muudetud 1 kord kokku.
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Tere! Mina olen Siim Räpinast. Sattusin siia tänu kodanik Margoz-ile, kui me talle rollerit otsisime. Tegelt olen seda foorumit juba eelmisest aastast jäginud ja lugenud. Varem sai kõvasti võrriga sõidetud ja nüüd siis sai ostetud mopeed Hercules. Mopeed on ise päris vana 79a. Hetkel sõita ei sa, tänu mootori rikke tõttu, kuid varsti peaks siiski tööle saama!
Teretere, ratturipere
Nimeks Ilmar ja ratas on Transalp '90.
Varem oli mul Voshod. Väikseks jäi.
XL 600 V ostsin EBayst. Sõitnud veel polegi, ratas tahab pisut putitamist (meeletu ketilõtk, lekkiv vaakumvoolik, iidne mootoriõli, jne. Muidu tundub enam-vähem OK:) ning motoriidedki pole veel kohal. Ehk paari päeva pärast.
Nimeks Ilmar ja ratas on Transalp '90.
Varem oli mul Voshod. Väikseks jäi.
XL 600 V ostsin EBayst. Sõitnud veel polegi, ratas tahab pisut putitamist (meeletu ketilõtk, lekkiv vaakumvoolik, iidne mootoriõli, jne. Muidu tundub enam-vähem OK:) ning motoriidedki pole veel kohal. Ehk paari päeva pärast.
_____
Africa Twin
Africa Twin
nu mina ka siis siin lehel uus nägu...
ise elan rakveres ...tuttawatelöe ja sõpradele olen Ross ...sõidan siis praegu oma esimese rolleriga ...peugeot zenit ...suht liikuw masin ...tuttawatega sai natuke seda putitatud ja nüüd wenitab 100 km/h wälla .... olgu siis öeldud et kõik ei saa ka liiga hea olla...rollil puudulik nina .... ninaplastid katki ...sai kukutud metsas ja roll lendas puuse mingi 80 km/h ... nii et kui keegi teab kus nina tükke saada siis olen tänulik ...

-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Tere tulemast Ross!
kuid enne mugavalt sisseseadmist loe läbi
foorumi reeglid.
Eelkõige see osa, mis puudutab õigekirja.
kuid enne mugavalt sisseseadmist loe läbi
foorumi reeglid.
Eelkõige see osa, mis puudutab õigekirja.
o=/'o
Hell-o..
..olen kah vist uus n2htus biker.ee foorumis.
Story: v6rr oli kunagi lahe asi - kuni yle kuumenes ja kyynla maha viskas =)
IZ 56 oli esimene minu enda ost - sai s6brale myydud ja l2inud ta oligi...
..ja nende lahedate 'nakkus pisikute' vahel on liikumises abiks olnud
jalgratas TREK 800 (k6rgeim raam eestis vist
) ja muidugi
s6prade vene tsiklid ja natuke uuemat plastikut Peogeot Zenith'i n2ol =)
End-ohv-stoori kuni eelmise kuuni, kui pakuti IZ (350/Planeta) SPORT'i
ja pisik tagasi oligi nagu niuhti..
Story: v6rr oli kunagi lahe asi - kuni yle kuumenes ja kyynla maha viskas =)
IZ 56 oli esimene minu enda ost - sai s6brale myydud ja l2inud ta oligi...
..ja nende lahedate 'nakkus pisikute' vahel on liikumises abiks olnud
jalgratas TREK 800 (k6rgeim raam eestis vist

s6prade vene tsiklid ja natuke uuemat plastikut Peogeot Zenith'i n2ol =)
End-ohv-stoori kuni eelmise kuuni, kui pakuti IZ (350/Planeta) SPORT'i
ja pisik tagasi oligi nagu niuhti..
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.