Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

Ise sündinud 1990. eelmisel kevadel (2004) hakkasid mind ka huvitama tsiklid, aga et tahtnud mingit moppi ega võrri, et varsti saab nii kui nii viiland ja hakkan jälle midagi muud otsima ja vana müüma. mõtlesin et sobiv alustada on mingi minskiga näitaks, kui oleks väga hea võimalus, et siis mingi jaff või midagi sellist. suvel eriti ei tegelenud sellise asjaga aga sügisel leidsin sellise asja: http://pilt.ee/photo/277403/5441763/ minski mootoriga krossikas, oli igast czi juppe peale pandud ja vist oli izi raam, noh, esimeseks tsikliks sobiks küll, aga kohale läksin, siis tekkis seal mingi käigukasti probleem ja jäi ostamata, siis tahtsin endale juba cz 125. esimene oli nitrousi oma, sellel esimene käik viskas välja ja kohale minnes läks vänt katki, ei ostnud. teine osteti tund enne mind ära ja kolmas käisin vaatamas, kõik sobis ja kui järgipidin minema, siis oli ta eelmine päev selle maale ära viinud, ei ostnud, tal vist siiani see maal, ma arvan. nüüd siis tekkis võimalus ja ostsin endale honda cr 125: http://pilt.ee/photo/334365/6656474/
Eat your veggies, little people

Inbreed

Noo nii...

Lugemata postitus Postitas Inbreed »

Tere siis ka minu poolt.Olen Martin (1983) ja soetasin endale Honda 250R CBR-i.Alustuseks hea pill.Elan hetkel Iirimaal(saab sõita aastaringselt :) ) aga algselt olen pärnu meha...

Moto1nsane

Lugemata postitus Postitas Moto1nsane »

Olen Guido 1988.a.
Masinatest praegu jawa ja zid... Kunagi oli Delta ja tulevikus suve poole tahaks soetada Aprilia rs 125.

Ahheron

Lugemata postitus Postitas Ahheron »

Tervitusi siitpoolt :wink:
Andrus nimeks, '80 aasta väljalase
Motokogemus sisuliselt puudub hetkel, a-kat käsil Kalju autokoolis (no ok, alates homsest siis)
Tagumendi alla läheb kõigi eelduste kohaselt mingi Suzuki GS500, netilehti lapates ja siinset foorumit lugedes jäi sellest igati positiivne mulje.
Nii et varsti ehk näeb linnatänavatel liiklemas :P

m2ger

newbie

Lugemata postitus Postitas m2ger »

heiah
suht värske rattur tartust
reageerin mägra nimele
ratsuks on honda cb450s
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 377 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Juhtus nii, et siin teemas arutasin oktoobris hr. Bick'i Snake üle.
Ja et kuidas ma seda endale tahaksin.

vt. Postitatud: E okt 18, 2004 9:56
Nüüd see siis ongi minu oma :) Palju õnne mulle ja nael kummi, aitäh.
http://www.hot.ee/soodla2004/GSX1100F/p ... oto_1.html

Külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mind hüütaxe Kollo-ks ,ma olen küll noor ja lollike ning ma olen alustanud siklitega suht vara... umbes 12 aastasest...Hetkel olen 16 . Masinaks on mul DNEPR mis on minuarust ülikõva masin 8) Sõita ma sellega muidugi ei tohi väga... aga sõidan seal kus liiklust yldse ei ole ( Kui on siis väga harva) :twisted: Kohilas ma saan kaitseteenistusega ( politsei ja Falck )hästi läbi ja nad pole siiamaaani mulle mingeid probleeme tekitanud... Ainult hoiatavad ,et ma väga lärmi ei teeks ja mingise õnnetuse ei põhjustax... aga muidugi mul on omad kohad kus ma sõidan ja teisi ei ohusta... terwfan kõiki biker.ee liikmeid :bsmile:
Kasutaja avatar

jukutom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jukutom »

Anonymous kirjutas:
Mind hüütaxe Kollo-ks ,ma olen küll noor ja lollike ning ma olen alustanud siklitega suht vara... umbes 12 aastasest...Hetkel olen 16 . Masinaks on mul DNEPR mis on minuarust ülikõva masin 8) Sõita ma sellega muidugi ei tohi väga... aga sõidan seal kus liiklust yldse ei ole ( Kui on siis väga harva) :twisted: Kohilas ma saan kaitseteenistusega ( politsei ja Falck )hästi läbi ja nad pole siiamaaani mulle mingeid probleeme tekitanud... Ainult hoiatavad ,et ma väga lärmi ei teeks ja mingise õnnetuse ei põhjustax... aga muidugi mul on omad kohad kus ma sõidan ja teisi ei ohusta... terwfan kõiki biker.ee liikmeid :bsmile:
Lihtsalt hämmastav- paari päeva eest oli KOLLO veel oma kasutajakontoga liige, kellele sai isegi ES-i saata, kuid nüüd on ta külaline. MIS JUHTUS??? :shock:
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

juhtus väike anomaalia ja ta ei saanud enam foorumisse sisse. Kustutasin ta vana kasutaja ära ja nüüd regab ennast uuesti.

Anomaaliatest: kui keegi märkab mingeid anomaaliaid siis palun sellest mulle või sysile kohe teada anda...

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

g2ngster

Lugemata postitus Postitas g2ngster »

Nimeks Andres.

Hetkel sõidan võrriga :D
Igati tore masin....
Kasutaja avatar

valka
Tsikkel: Kawasaki Vulcan VN750

Lugemata postitus Postitas valka »

Õhtast siis!
Mina olen Valka, aga vanemad kutsuvad mind miskipärast Heiki-ks :P Olen siin foorumis alles verinoor, kuid tsiklipisik on juba õige mitu aastat hinges püsinud ja aina suuremaks kasvanud. Algas asi vast onu Riga-ga põristamisest. Nüüd on mul oma masin, Dnepr, aga ta ei ole veel täitsa terve :( Praegugi lebab ta õnnetult opilaual ja ootab, et ma ta kõhu korda teeks. Loodan sellel suvel PALJU ringi sõita ja vabadust nautida ning õlut ka juua muidugi :D.
Tervitused siis kõigile vanadele olijatele ja uutele ka :P
Riga 12 - Dnepr MT10 -75 - Kawasaki VN750

timoriik
Tsikkel: mõned on

timoriik

Lugemata postitus Postitas timoriik »

Tervist. Nimeks on mul Timo ja sõidan Honda cb450-ga.

assmann

Lugemata postitus Postitas assmann »

Tere olen olnud liige rolleri foorumites kuid nüüd sulandun sujuvalt moto peresse. Nimeks on Urmas ja ratas on mz RT125

-metalboy-

Lugemata postitus Postitas -metalboy- »

tere olen janar ja sattusin siia ühe sõbra kaudu...ise sõidan kawasaki kmx 125...
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Mina olen Henri ja päris uus tegelane siin. Rattaks on Suzuki GS500
Viimati muutis PsychoDad, 24 Apr 2005, 15:29, muudetud 2 korda kokku.

Hunt

Lugemata postitus Postitas Hunt »

Pilt

Mõned on öelnud, et annaks vabatahtlikult rahakoti ära, kui ma pimedal tänaval vastu tuleks...
Pole mõtet karta. See seal pildil on maailma rahumeelseim inimene :-)
Kasutaja avatar

paarn
Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas paarn »

Tere

Sõidan äsja soetatud GS500 ga. Oleks soovinud endurot, aga finants pani piiri ette. Töötan autoelektroonika tööstuses kvaliteedi insenerina ja lõpetasin TTÜ-s 2005 kevad transporditehnika. Jubedalt tahaks motomatkale minna.

Päärn Raid
Viimati muutis paarn, 09 Juun 2005, 21:46, muudetud 1 kord kokku.
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee

vip007

CRF 450

Lugemata postitus Postitas vip007 »

hetkel liikuriks pooleli olev Honda CRF 450 SM plaanis on aga Honda XR650

siims

Lugemata postitus Postitas siims »

Tere! Mina olen Siim Räpinast. Sattusin siia tänu kodanik Margoz-ile, kui me talle rollerit otsisime. Tegelt olen seda foorumit juba eelmisest aastast jäginud ja lugenud. Varem sai kõvasti võrriga sõidetud ja nüüd siis sai ostetud mopeed Hercules. Mopeed on ise päris vana 79a. Hetkel sõita ei sa, tänu mootori rikke tõttu, kuid varsti peaks siiski tööle saama!

Ats500

Lugemata postitus Postitas Ats500 »

Tere, nimeks on Ats ja sügisel sai soetatud Kawa GPZ 500s. Foorumi avastasin enda jaoks täitsa juhuslikult netis tuhlates. Leidsin et võiks ka siin paar näpujälge jätta.

motik

Lugemata postitus Postitas motik »

Tere
Rasmus siis nimeks ja Honda cb 500 liikumiseks
Sukisuki Änn- Änn@MC Motoahvid
Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas randel »

randel nimeks. Alustatud sai poisikesena Mini ja Deltaga, seejärel Minsk ja Jawa 360. Peale seda 12 aastat vahet ja nüüd BMW R1100GS.
Kasutaja avatar

ilmar

Lugemata postitus Postitas ilmar »

Teretere, ratturipere
Nimeks Ilmar ja ratas on Transalp '90.
Varem oli mul Voshod. Väikseks jäi.
XL 600 V ostsin EBayst. Sõitnud veel polegi, ratas tahab pisut putitamist (meeletu ketilõtk, lekkiv vaakumvoolik, iidne mootoriõli, jne. Muidu tundub enam-vähem OK:) ning motoriidedki pole veel kohal. Ehk paari päeva pärast.
_____
Africa Twin
Kasutaja avatar

kiil
Tsikkel: SV650S ja 350/638

Lugemata postitus Postitas kiil »

Olen Kiil ja kihutan Jawa 638'ga Kuressaares ja selle ümbruses.

couper

Lugemata postitus Postitas couper »

Terv. Nimeks siis Raunts ja kirjutan siia foorumisse täitsa esimest korda, kuid põgus lugeja juba pikemat aega. Esimeseks rattaks oli GS500 kuid nüüd juba RFR600´le üle läinud.

Ross

Lugemata postitus Postitas Ross »

nu mina ka siis siin lehel uus nägu... :roll: ise elan rakveres ...tuttawatelöe ja sõpradele olen Ross ...sõidan siis praegu oma esimese rolleriga ...peugeot zenit ...suht liikuw masin ...tuttawatega sai natuke seda putitatud ja nüüd wenitab 100 km/h wälla .... olgu siis öeldud et kõik ei saa ka liiga hea olla...rollil puudulik nina .... ninaplastid katki ...sai kukutud metsas ja roll lendas puuse mingi 80 km/h ... nii et kui keegi teab kus nina tükke saada siis olen tänulik ... :lol: :wink: :!: :!:
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Tere tulemast Ross!

kuid enne mugavalt sisseseadmist loe läbi
foorumi reeglid.

Eelkõige see osa, mis puudutab õigekirja.

Poltermobile

o=/'o

Lugemata postitus Postitas Poltermobile »

Hell-o..

..olen kah vist uus n2htus biker.ee foorumis.

Story: v6rr oli kunagi lahe asi - kuni yle kuumenes ja kyynla maha viskas =)
IZ 56 oli esimene minu enda ost - sai s6brale myydud ja l2inud ta oligi...
..ja nende lahedate 'nakkus pisikute' vahel on liikumises abiks olnud
jalgratas TREK 800 (k6rgeim raam eestis vist :P ) ja muidugi
s6prade vene tsiklid ja natuke uuemat plastikut Peogeot Zenith'i n2ol =)

End-ohv-stoori kuni eelmise kuuni, kui pakuti IZ (350/Planeta) SPORT'i
ja pisik tagasi oligi nagu niuhti..

Motomart

Lugemata postitus Postitas Motomart »

Tervitus

Mina avastasin foorumi seoses tekkinud motohuviga. Erinevad otsingud andsid tihti linke siia foorumi ja nii ma siin jõudsin.

Päris motomees veel kahjuks ei ole, aga esimesed sammud sinnapoole tehtud ja järgmine kevad loodan koos teistega ringi täristada.

Mart
Kasutaja avatar

Mirko
Tsikkel: Suzuki SV1000S

Lugemata postitus Postitas Mirko »

Tere,
Mirko on mul nimeks ja tagumiku all põriseb Honda Cbr 125cc
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”