Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
krõps kirjutas:wabankis pidi ka igasugu vabameelseid krokodille liikuma, kõik asjasthuvitatud võtke suund sinna poole, lahinguväljal näeme, raisk
Vanasti ikka oli Vabankis nii, et pidid platinum kaardiga lehvitama, et mõne krokudilli tähelepanu üldse saada aga ei räägi omast kogemusest, käin väga harva lihaturul...
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
maruliis kirjutas:krõps kirjutas:wabankis pidi ka igasugu vabameelseid krokodille liikuma, kõik asjasthuvitatud võtke suund sinna poole, lahinguväljal näeme, raisk
Vanasti ikka oli Vabankis nii, et pidid platinum kaardiga lehvitama, et mõne krokudilli tähelepanu üldse saada
aga ei räägi omast kogemusest, käin väga harva lihaturul...
Ma käisin ükskord lihaturul... Ja siis tulid peldikus ligi mingid (alaealised??) tsikiitad, kes tahtsid, et ma neist pilti teeks... Läbi peegli neil see väga endil ei õnnestunud, ju oli joobeaste lihtsalt piisav. Igatahes. Head raamid olid ja duckface tuli ka kõigil heasti välja... Hiljem nägin, kuidas üks suure rahakotiga Kalevipoeg neli neidist tollest samast seitsmesest pundist klubist välja juhtis neid hellalt oma tiivakeste all hoides... Kõigil olid õndsad pardimokad ees ja arvata on, mis sealt edasi toimuma sai...
Etnoh. Lihtsat saaki saab jah klubidest... Respect aga neile isastele, kes näevad vaeva ka nende emastega, kes ei käi ultraminiseelikutega litutamas kuskil "turgudel" ning kellel miski iseloom, mõistus ja põhimõtted kah eksisteerivad... Mitte, et ma nüüd väidaks, et kõigil emastel need õiged oleks või nii, aga you got the point

2stroketaliban kirjutas:krõps wrote:
ma arvan ka et selle Geiuliisi brändinime taga töötab terve tiim, ei usu mina et üks naine nii palju jõuab ja teab
Naised ongi targad ja ilusad ja jõuavad kui viitsivad, ainult "rumalad" ei tea seda
ma mõtlesin et sa tulihingeline motomees kes naistest ei hooli,aga näed,suur seelikukytt hoopis
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:maruliis kirjutas:krõps kirjutas:wabankis pidi ka igasugu vabameelseid krokodille liikuma, kõik asjasthuvitatud võtke suund sinna poole, lahinguväljal näeme, raisk
Vanasti ikka oli Vabankis nii, et pidid platinum kaardiga lehvitama, et mõne krokudilli tähelepanu üldse saada
aga ei räägi omast kogemusest, käin väga harva lihaturul...
Ma käisin ükskord lihaturul... Ja siis tulid peldikus ligi mingid (alaealised??) tsikiitad, kes tahtsid, et ma neist pilti teeks... Läbi peegli neil see väga endil ei õnnestunud, ju oli joobeaste lihtsalt piisav. Igatahes. Head raamid olid ja duckface tuli ka kõigil heasti välja... Hiljem nägin, kuidas üks suure rahakotiga Kalevipoeg neli neidist tollest samast seitsmesest pundist klubist välja juhtis neid hellalt oma tiivakeste all hoides... Kõigil olid õndsad pardimokad ees ja arvata on, mis sealt edasi toimuma sai...
Etnoh. Lihtsat saaki saab jah klubidest... Respect aga neile isastele, kes näevad vaeva ka nende emastega, kes ei käi ultraminiseelikutega litutamas kuskil "turgudel" ning kellel miski iseloom, mõistus ja põhimõtted kah eksisteerivad... Mitte, et ma nüüd väidaks, et kõigil emastel need õiged oleks või nii, aga you got the point
ridade vahelt leiaks nagu väikse kadeduse ussi
-
- Kontakt:
Säga kirjutas:ridade vahelt leiaks nagu väikse kadeduse ussi
No muidugi! Ma oleks ise tahtnud nende neiudega minna kuskile pimedamasse pessa ju! Nagu ma ütlesin - neil olid päris head raamid!

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
GeiuLiisi kirjutas:Etnoh. Lihtsat saaki saab jah klubidest... Respect aga neile isastele, kes näevad vaeva ka nende emastega, kes ei käi ultraminiseelikutega litutamas kuskil "turgudel" ning kellel miski iseloom, mõistus ja põhimõtted kah eksisteerivad... Mitte, et ma nüüd väidaks, et kõigil emastel need õiged oleks või nii, aga you got the point
Kui emane ei kanna lyhikest seelikut ju on siis nii kõverad jalad või sellised rippmokad mis lehviksid seeliku alt välja nagu spanjelil joostes kõrvad tuule käes. Lyhikesi seelikuid on ilus vaadata ja naine peabki kandma seelikut mitte pykse!!
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
sepp kirjutas:...või sellised rippmokad mis lehviksid seeliku alt välja nagu spanjelil joostes kõrvad tuule käes...
Hästi öeldud
motoratsutaja kirjutas:sepp kirjutas:...või sellised rippmokad mis lehviksid seeliku alt välja nagu spanjelil joostes kõrvad tuule käes...
Hästi öeldud
![]()
![]()
sepp kirjutas:Kui emane ei kanna lyhikest seelikut ju on siis nii kõverad jalad :
Nurgast tulevad k...mehed pidavat selle kohta ütlema, et mis vahet sel on kóverad vói sirged. Lópuks lükkad nagunii laiali
-
- Kontakt:
sepp kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Etnoh. Lihtsat saaki saab jah klubidest... Respect aga neile isastele, kes näevad vaeva ka nende emastega, kes ei käi ultraminiseelikutega litutamas kuskil "turgudel" ning kellel miski iseloom, mõistus ja põhimõtted kah eksisteerivad... Mitte, et ma nüüd väidaks, et kõigil emastel need õiged oleks või nii, aga you got the point
Kui emane ei kanna lyhikest seelikut ju on siis nii kõverad jalad või sellised rippmokad mis lehviksid seeliku alt välja nagu spanjelil joostes kõrvad tuule käes. Lyhikesi seelikuid on ilus vaadata ja naine peabki kandma seelikut mitte pykse!!
Kullakene. On ju väga suur vahe, kas tegemist on ULTRAminiseelikuga (kust jah mokad välja ripuvad) või miniseelikuga või seelikuga (kusjuures seelikud on ka põlvini ja alla põlve ja lausa maani)
Ja ka pükse kandes paistavad O- ja/või X-jalad kaugele Muidugi on seelik emase seljas ilus, veel ilusam on pisike must kleit.
Issand... Õpeta nigu oma last

-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
ehk siis pole vahet, mis sa selga topid, ühtemoodi käkras on nad lõpuks põranda peal ikka.
pannes pole ka vahet kas on o- või x jalad. Viisakas ei vali
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
ssxs kirjutas:mulle meeldivad naised 30+
MILF'id jah?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Loff kirjutas:ssxs kirjutas:mulle meeldivad naised 30+
MILF'id jah?
kes need veel on?
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Guugel-muugel avitab!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
ssxs kirjutas:mulle meeldivad naised 30+
Sõidukaaslase otsingu teemas jäi silma, sooviti ikka KUNI 55. See 30+ ju lapse kaal
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Keegi minuga ka deidile tuleb? Võin tsikliga sõitmagi viia, hetkel kahjuks kasutuses 125ccm pill, teisel mootor laiali.
Aga beikerist naist pole kunagi saand. Siiamani jõlekeeruline suvalistele mimmudele seletada, kui äge on tsiklism. (purjunpeaga on alati ilgelt vaja seletada )
-
sinilind123 kirjutas:Keegi minuga ka deidile tuleb? Võin tsikliga sõitmagi viia, hetkel kahjuks kasutuses 125ccm pill, teisel mootor laiali.
Aga beikerist naist pole kunagi saand. Siiamani jõlekeeruline suvalistele mimmudele seletada, kui äge on tsiklism. (purjunpeaga on alati ilgelt vaja seletada
)
Ikka otsin deiti.
sinilind123 kirjutas:Ikka otsin deiti.
Sa ole siin vist üks väheseid, teisi huvitavad lehvivad rippmokad.
-
reimps kirjutas:sinilind123 kirjutas:Ikka otsin deiti.
rippmokad pole päris minu maitse. Aga ühtegi kirja ikka pole tulnd, et kes muga deitima tuleks.
sinilind123 kirjutas:rippmokad pole päris minu maitse. Aga ühtegi kirja ikka pole tulnd, et kes muga deitima tuleks.
See on sellepärast, et sa pole pealinna poiss. Maal on naistel omad karud juba olemas, vaid meil siin on vabu naisi lademetes.
-
- Kontakt:
Tasuks mõelda ka sellele, et nt herr Sinilind siin ja ka paljud-paljud teised ei jaga endast mingisugustki infot. Emastelt olete esimesed nõudma pilte jne, aga ise te ei räägi oma nimedest, vanustest ega millestki säärasest, teie profiilipildid ja kasutajanimed on mitte midagi ütlevad ja te ei jaga FB kontotki mitte,... See on nagu kotis põrsa ostmine. Ükski emane ei taha kirjutada herr Sinilinnule, et jah, davai lähme nüüd, et siis kokkusaamisel avastada, et tegemist on 59 aastase papiga, kellel hiiglaslik õllekõht ja selg sama karvane kui lumeinimesel või 21 aastase nolgiga, kellel pole ei mõistust ega välimust... Hea küll... Veidi äärmuslikud näited, aga saite mõttest aru.
Foorumikasutaja on pahatihti foorumis hoopis keegi muu, kui reaalis. Seega ei saa oodata, et nüüd keegi kellegile tormi jookseks, kui tegelikult ei teagi kellele tormi joosta.
Ma tahan minna uuel aastal Lennusadamasse Titanicu näitust uudistama. Paraku ainuke, kelle ma siit foorumist praegusel ajahetkel siit teema alt reaalselt kaasa kutsuks (v.a. need, kellega ma juba varasemalt olen kohtunud) on Maruliis, sest tema profiili kaudu saab inimesest mingisugustki eelnevat infot ja selle põhjal saab juba mingisuguse pildi temast enne esmast kohtumist kokku panna.

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
ära heida meelt !
Alati jääb maruliis kui juba meeleheide liiga suur ! Raskel ajal lähevad alati äärmuslikud varjandid käiku !!
sinilind123 kirjutas:reimps kirjutas:sinilind123 kirjutas:Ikka otsin deiti.
rippmokad pole päris minu maitse. Aga ühtegi kirja ikka pole tulnd, et kes muga deitima tuleks.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
korke kirjutas:ära heida meelt !
Alati jääb maruliis kui juba meeleheide liiga suur...
[/quote]
Et siis Korke on kunagi oma suures meeleheites, Maruliisilt halastus sexi tahtnud?
Siia nüüd Reimpsi kommi kõrvutades, jääb kahjuks nutune mulje Päälinna meestest, kui vabu naisi nii palju on saadaval.
Järelikult pole seal lihtsalt õigeid mehi.
-
- Kontakt:
...või on päälinna vallalised emased lihtsalt kõik säänse kiiksuga, et õiged mehed neid ei taha

GeiuLiisi kirjutas:...või on päälinna vallalised emased lihtsalt kõik säänse kiiksuga, et õiged mehed neid ei taha
Tegelt?
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:...või on päälinna vallalised emased lihtsalt kõik säänse kiiksuga, et õiged mehed neid ei taha
Tegelt?
Ei vä? Ajame kõik selle kaela, et siin pole õigeid isaseid?

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:reimps kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:...või on päälinna vallalised emased lihtsalt kõik säänse kiiksuga, et õiged mehed neid ei taha
Tegelt?
Ei vä? Ajame kõik selle kaela, et siin pole õigeid isaseid?
See siin on mõttekoht. Tasub tõsiselt peegliga tutvust teha, eriti soovitan seda isastele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.