Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: vfr
Re: Rumalad küsimused
ma usun et tegemist on filmitrikiga, külgvaates mängib mikihiirt dublant, kes muidu on nagu mikihiir, aga värdjas, üks kõrv pealael ja teine kuklas
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Küsimus siis DELFIST:
Miks Murutar ja Hef enam ei seksi?
(võiks arvata et Irjal on tõendeid et nende kahe vahel on kunagi midagi olnud?)
-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
triplekix kirjutas:kui kiiresti liigub aatom?
eks see sõltub. muuhulgas ka temperatuurist, näiteks T=0 K juures seisab paigal
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
Primo kirjutas:Rennes kirjutas:Minu arust vöiks väikese huumorisoone KÖIGEST hoolimata säilitada. Ka siis kui tarkust üle ääre ajab.
Okei
Mis on valusam - kas sünnitada või saada jalaga m*nni?
Siinkohal tsiteeriks ühte kursusekaaslast kes pani paika : sünnitamine - see on kui korra paksu pohmelliga sital käia. Mispeale kõrval istunud ametlik abikaasa ja kahe lapse ema... ei öelnud midagi
Peeter aka Hondarebel
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
aprill kirjutas:ulmo kirjutas:Kas mehed on Marsilt ja naised Veenuselt?
Mehed ja naised on Aadamast. Nimelt mees on Aadam ja naine on tehtud Aadama sääreluust.
Jumal lõi maa ja puhkas. Jumal lõi taimed ja loomad, ja puhkas. Siis lõi jumal naise ja sellest ajast peale ei ole ei mees ega jumal enam puhata saanud. Ega ma seda jumala värki eriti ei usu. Ma rohkem prääniku usku, neid saab poest osta
.
Täpsustaks: mitte sääre vaid küljeluust.
Aga kus oli küljeluu?
Peeter aka Hondarebel
-
Hondarebel kirjutas:Täpsustaks: mitte sääre vaid küljeluust.
Aga kus oli küljeluu?Peeter aka Hondarebel
ega seda enam ei olegi alles, sellest tehti Eeva ju
Mu teada on eeva meisterdatud ühest roidest, meestel pidada üks ribi vähem olema kui naistel. Igatahes on jehoova kõva kärbes küll, kui ühest kondist ehitab terve luustiku, krt sihukest meest oleks mul võrri ehitama vaja, ma annaks talle ühe mutri pihku..
lisavarustuseks GSR600
-
jehoova racing
huvitav mis aadam oleks öelnud kui talt oleks küsitud et kumba tahad, naist või moottorratast
-
Hitchiker kirjutas:Mu teada on eeva meisterdatud ühest roidest, meestel pidada üks ribi vähem olema kui naistel. Igatahes on jehoova kõva kärbes küll, kui ühest kondist ehitab terve luustiku, krt sihukest meest oleks mul võrri ehitama vaja, ma annaks talle ühe mutri pihku..
et siis meestel ei olegi paarisarv roideid? üks roie on paariliseta? vaevalt küll
nii üldise heleduse tõstmise mõttes, inimesel on 12 paari roideid, 10 paari on kinnitunud rinnaku külge, 2 paari alumisi on ebaroideed (vallasroided), st nad ei ole rinnaku külge kinnitunud
-
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
TLH kirjutas:et siis meestel ei olegi paarisarv roideid? üks roie on paariliseta? vaevalt küll
Tegelikult nii ongi, ainult paaritu ribi on tugevasti nihkunud ja paikneb alumiste (tagumiste) jäsemete vahel
-
-
ishijupp kirjutas:TLH kirjutas:et siis meestel ei olegi paarisarv roideid? üks roie on paariliseta? vaevalt küll
Tegelikult nii ongi, ainult paaritu ribi on tugevasti nihkunud ja paikneb alumiste (tagumiste) jäsemete vahel
äh, siis on ju ikka rohkem kui naistel, aga peaks olema 1 vähem
Motopaks kirjutas:No mul toodab käekell ise endale rohkem särtsu kui tal hetkel vaja on. Miks muud liikuvad asjad seda teha ei võiks?
DEEEEEEEMMMMMMMM!!!!!! Hiljaks jäid! Ja Tramm võib kah oma R6 vändad utiliseerida :
http://www.ap3.ee/Default2.aspx?Article ... newsletter
Vaadake kindlasti ka Reuters'i videot!
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
spinna kirjutas:Motopaks kirjutas:No mul toodab käekell ise endale rohkem särtsu kui tal hetkel vaja on. Miks muud liikuvad asjad seda teha ei võiks?
DEEEEEEEMMMMMMMM!!!!!! Hiljaks jäid! Ja Tramm võib kah oma R6 vändad utiliseerida :
Trammil äkki samad vändad
-
- Tsikkel: Harley Davidson Electra Glide
crappersledge kirjutas:Leedus on teedel hoiatusmärgid, millel keskel must auk, mida need võiks tähendada?
Päriselt ka. Ja ei ole vaja nüüd hakata siia vastuseks mingeid roppusi tulistama.
See ei ole mingi naljateema. Ljudi rabotajut.
Ohtlik lõik vms on selle märgi tähendus , paigaldatakse mingite õnnetusjuhtumite statisitka alusel riigis.
Ühesõnaga on kari vendi ennast seal täpiks pannud aasta jooksul.
spinna kirjutas:DEEEEEEEMMMMMMMM!!!!!! Hiljaks jäid! Ja Tramm võib kah oma R6 vändad utiliseerida :
Nii Äripäeva kui Delfi artikli puhul tasub hoolega tähele panna uudset väntamise põhimõtet – mida kiiremini väntad, seda kiiremini ratas liigub. Tase, rsk!
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
scryth kirjutas:spinna kirjutas:DEEEEEEEMMMMMMMM!!!!!! Hiljaks jäid! Ja Tramm võib kah oma R6 vändad utiliseerida :
Vaadake kindlasti ka Reuters'i videot!Nii Äripäeva kui Delfi artikli puhul tasub hoolega tähele panna uudset väntamise põhimõtet – mida kiiremini väntad, seda kiiremini ratas liigub. Tase, rsk!
Päris huvitav sõidukogemus oleks - teed mõlema jalaga ringi ja oled 100m edasi liikunud. Huvitav, kas sellega peaks seaduse järgi liikuma sõidu- või jalgrattateel . Ilmselt tuleks seadust muuta või uus tee liik välja mõelda.
http://www.animalistika.ee
scryth kirjutas:spinna kirjutas:DEEEEEEEMMMMMMMM!!!!!! Hiljaks jäid! Ja Tramm võib kah oma R6 vändad utiliseerida :
Vaadake kindlasti ka Reuters'i videot!Nii Äripäeva kui Delfi artikli puhul tasub hoolega tähele panna uudset väntamise põhimõtet – mida kiiremini väntad, seda kiiremini ratas liigub. Tase, rsk!
Kehvikud nad võiks mõelda ikka sellise, et mida vähem väntad seda kiiremini liigud ja kui üldse ei vänta, siis...
Trammi käest saab raudselt odavamalt...
Ja üleüldse, sidurilingi asemele võiks veel sättida lisadünamo, nagu vanasti osadel taskulampidel, pigistad ja mudid-läheb nigu loom
Veel Motokale kui raputamisesõbrale:
Mul tuli veel üks asi meelde, mida vetsus lõpetuseks raputama peab. Peaks sinna kah mingi dünamo külge leiutama
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Mind on juba pikka aega vaevanud küsimus, et kui mootorrattur kuulub T.Ü.R.A.-sse, kas ta siis on enam täiesti ühinemata mootorrattur ...?
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Loe minu postitus veelkord läbi, seal on vastus olemas ... paraku küll mitte minu küsimusele .
terv
Kris.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
spinna kirjutas:Veel Motokale kui raputamisesõbrale:
Mul tuli veel üks asi meelde, mida vetsus lõpetuseks raputama peab. Peaks sinna kah mingi dünamo külge leiutama
Kuulsin raadiost ka uudist, kohe rõõmsaks tegi.
kris. kirjutas:Mind on juba pikka aega vaevanud küsimus, et kui mootorrattur kuulub T.Ü.R.A.-sse, kas ta siis on enam täiesti ühinemata mootorrattur ...?
terv
Kris.
Pole
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
rattaletõmmatud kirjutas:misasi see on
Täiesti ühinemata ratturite assotsiatsioon (vms) ehk?
Kris'ile - mina näiteks tuunen, et ei kuulu T.Ü.R.A.-sse, vaid olen lihtsalt T.Ü.R.A., seega ikka täiesti ühinemata...
kullokas@vanaT.Ü.R.A.