18.04 - Piksepini karikasari 2008-2009 kuues etapp
Moderaator: Moded
Re: 28.03 - Piksepini karikasari 2008-2009 viies etapp
Kas sõitja numbriga 606 on tõesti nii kõva vend, et sõitis ennast viiendale kohale, hoolimata sellest, et peaaegu terve esimese ringi tegeles ratta stardikoridorist ära lükkamisega(kuna ei käivitunud) ja auto aku pealt ratta käivitamisega?
raix34 kirjutas:Kas sõitja numbriga 606 on tõesti nii kõva vend, et sõitis ennast viiendale kohale, hoolimata sellest, et peaaegu terve esimese ringi tegeles ratta stardikoridorist ära lükkamisega(kuna ei käivitunud) ja auto aku pealt ratta käivitamisega?
Jah, 606 oskab sõita. Ma imestasingi tulemusi vaadates, kuidas seekord nii taga on
-
- Tänatud: 1 kord
Tulemused tulemusteks... kui paju keegi neid usub, on ise-asi. Endal oli sõidetud ka vist 3 ringi, läksin just neljandale ringile, kui ringide märkija küsis, et mitmes ring läheb. Ei mäleta mida vastasin, et kas läheb kolmas või neljas.
See võistlus oligi rohkem treening. Kõik sõitsid lihtsalt nii võrdselt. Oleks võinud olla keset rada ikka muda-auk.
Üks Pitbike vend ajas ikka närvi küll. Ja mitte ainult mind vaid ka paljusid teisi. Ma ei tea kes see oli, kuid kiiremaid ta mööda lasta küll ei tahtnud.
Muidugi kiiresti ta sõitis küll, respect. Ma ei oleks uskunud, et nendega nii kiiresti sõita üldse saab. Kuid, kurat, kui tuleb ikka kiirem ratas tagant, siis võta serva poole ja lase mööda. Eriti kui keegi veel taga paarutab ja hõikab, et lase mööda.
Domikavendadele ka suur kummardus viisaka käitumise eest. Ikka tänasin kõiki, kes mööda lasid.
Kahju, et Huntide tiim kuu aja pärast uputamisele tulla ei saa.
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
Hääl oli tõsiselt ära pärast võistlust,mehed tõesti ei viitsinud siin rajal mööda lasta eriti,sai ikka mitu korda lenksud kokku pandud,üx LC-4- ja vend sai pris hea matsu loodan,et püsti ikka jäid ja vabandused siin kohal,rada oli siiski kitsas
aga Sanderiga nr 606 sõitsime enne lõppu mitmed ringid koos aga eest ta ära läks lõppude lõpuks,et siis minule ta jõudis järgi...kui ta yhe ringi käivitas oma pilli siis peaks asi õige olema
JA kas tõesti kellegil pilte pole ... ???
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
Osad pitid olid täitsa nobedad ja paar Domika meest ka.
Pagan üks LC4 mees numbriga "22jk" või midagi taolis ajas vahel tigetaks. Kurat küll, kui sa sõidad Zorro sik sak tehnikaga kitsast rada, siis ole mees ja lase vahel kiiremad mööda.
Igatahes sõida kuidas sõida aga ära takista teiste sõitu.
Väike videoklipike ka siis
Huntidel jääb paraku jahh 5 sõit vahele, kuna oleme kaugel kaugel
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
Riksx kas sellest videost plaadile koopiat ka oleks võimalik saada
53 484 650
hubert kirjutas:Riksx kas sellest videost plaadile koopiat ka oleks võimalik saada
![]()
53 484 650
Saab ikka aga see on canoni seebikarbiga filmitud, et erilist kvaliteeti seal pole.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Sebar kirjutas:Ma ei tea kes see oli, kuid kiiremaid ta mööda lasta küll ei tahtnud. Kuid, kurat, kui tuleb ikka kiirem ratas tagant, siis võta serva poole ja lase mööda. Eriti kui keegi veel taga paarutab ja hõikab, et lase mööda.
riksx kirjutas:Kurat küll, kui sa sõidad Zorro sik sak tehnikaga kitsast rada, siis ole mees ja lase vahel kiiremad mööda.
Igatahes sõida kuidas sõida aga ära takista teiste sõitu.
Kui te mööda ei saanud, siis järelikult eriti kiired mehed ei olnud. Ka kui mõtlema hakata, siis mitte ainult aeglased ei sega kiirete sõitu vaid kiired segavad aeglaseid samamoodi, kui peaksid kogu aja kusagil kõrval sõitma. Kiire mees läheb lihtsalt mõistlikus kohas mööda ega hala.
Hea näide on Nikopensius, keda ma polegi kuulnud oma õigusi nõudmas. Sõidu ajal lihtsalt vahel kuulen, et mootorihääl on muutunud. Kiire pilk selja taha ja tavaliselt on see Toivo, kes otsib oma võimalust. Ja kui see võimalus vähegi avaneb, möödub eessõitjat segamata.
Aga üldjuhul on selliseid mehi rohkem, kes kitsas jäljes selja taga ennast hingetuks röögivad ja siis kuidagi läbi häda laia sirge peal mööda saavad.
-
- Kontakt:
Ei ole yldse nii lihtne nagu Mella sina seda asja kirjeldad rada oli ikkagi väga kitsas ja kurviline ja kui ette hoiatamata mööda hakkasid sõitma lõpetasid vallis
ja siiski igal yhel on oma sõidu stiil,kes karjub ennast segaseks,kes annab tuuritades märku ja kes sõidab lihtsalt mööda
sõidad nii kuis suudad,oskad ja ise targemaks pead!
#7 ja 585
-
- Tsikkel: KTM
Kui mehed on samal ringil siis on tagumise sõitja asi kuidas mööda saab ,aga kui mõni mees saab juba ringi-kahega sisse siis võiks ikka küll juba mööda lasta eriti veel kui puuduvad sinised lipud.Eriti sellisel viimasel Misso rajal ,kus raja laius oli kohati ühe atv saha laiune.
Sellel võistlusel polnud võimalik eriti vahet sisse saada ,sest kui saidki mingi edumaa siis ringi lugemis kohas hoiti sind kinni ja isiklikult minul oli selline juhus kaks korda kui minust tagapool olnud mees enne mind rajale lasti.aga sellegi poolest oli meil Priiduga päris lahe duell.
Lärm
lärm kirjutas:Kui mehed on samal ringil siis on tagumise sõitja asi kuidas mööda saab ,aga kui mõni mees saab juba ringi-kahega sisse siis võiks ikka küll juba mööda lasta eriti veel kui puuduvad sinised lipud.
Ja mille järgi sa kindlaks teed, kas tagant tulev kisakõri on 2 ringiga sisse tegev kiire, mõni teine kiire, kes stardis käima ei saanud och kusagil vahepeal pikutas või hoopis samal ringil olev konkurent, kes hetkeks uue hingamise leidnud?
Hea näide oli Kose talvine, kus metsa vahel olev trassiosa võis heal juhul seakuseraja nimetust kanda. Seal lihtsalt ei ole mõistlikult võimalik teed anda. Kui kitsal osal mööda ei saa, siis shit happens ja oota laiemat osa, kus oskused möödumist võimaldavad.
Aeglasemad mehed on ka sõitjad ja nemad sõidavad ka võidu. Mis siis, et omavahel
Terve hooaja vältel pole selle üle kurtnud, et keegi ees töllerdab ja mööda ei lase.
On väga kergesti tajutav kui kiirem kukklasse hingab ja möödalaskmine on elementaarne viisakus, millest 90% sõitjad ka kinni peavad. Kuid siiski leidub igal sõidul 2..5 meest kes arvavad teisiti.
Loomulikult saab ka nii kui lõikad sisekurvi ja lendad lenksuga teisele ribidesse...
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
-
mella kirjutas:Kui te mööda ei saanud, siis järelikult eriti kiired mehed ei olnud. Ka kui mõtlema hakata, siis mitte ainult aeglased ei sega kiirete sõitu vaid kiired segavad aeglaseid samamoodi, kui peaksid kogu aja kusagil kõrval sõitma. Kiire mees läheb lihtsalt mõistlikus kohas mööda ega hala.
Hea näide on Nikopensius, keda ma polegi kuulnud oma õigusi nõudmas. Sõidu ajal lihtsalt vahel kuulen, et mootorihääl on muutunud. Kiire pilk selja taha ja tavaliselt on see Toivo, kes otsib oma võimalust. Ja kui see võimalus vähegi avaneb, möödub eessõitjat segamata.
Aga üldjuhul on selliseid mehi rohkem, kes kitsas jäljes selja taga ennast hingetuks röögivad ja siis kuidagi läbi häda laia sirge peal mööda saavad.
Vaata Mella, nii kiire ma tõesti pole, et sellise kurvilise raja peal hakata kellegist ülesõitmisega riskima, et mööda saada. Ei ole KROSSIMEES. Kurat, see oli kiire ja kitsas ja kurviline rada. Ma ei räägi jäisest osast, kus oli ruumi küllalt, vaid tõesti Muravei laiusest lumesupi rajast.
Ja nii kõva mees ma ka pole, et hakkan näiteks Kose talvist rada kommenteerima. Kuigi ise polegi mitte kunagi Kosel käinud.
Ei ole ka ise kunagi vingunud sellepärast, et ei saa mööda või midagi sellist. Lasen ka ise mööda kellegi, kes ikka väga kiiresti läheneb. Aga siin oli kitsas ja mõni mees ikka plokkis täiega.
Sebar kirjutas:Aga siin oli kitsas ja mõni mees ikka plokkis täiega.
No aga äkki selle mehe sõiduoskus ei võimaldanud muud moodi sõita? mida väiksem kiirus, seda rohkem sõidujoon ussi meenutab
-
Ja tegelikult ongi asi terav nende ringide lugemise ja seal toimunud läbu pärast.
Tegelikult päästaks sellise olukorra kaks asja, või mõlemad koos.
- Peaks olema selline pikk ja kitsas ning käänuline koridor, nagu oli hooaja esimesel uputamisel. Seal ikka ei saa teisest mööda sõita. Jõuab see esimesena, kes jõuab.
- Peaks olema selline programmi moodi asi, hästi lihtne, exel vormis. Mõni õllenäljane ITI poiss saaks selle tegemisega vast hakkama. Toimiks siis nii: tuleb mingi sõitja ajavõttu- poiss, kes ennem oli pliiatsi ja tabeliga, on nüüd läpakaga. Ja vajutab ainult sõitja numbri. Proge salvestab aja, kuna sõitja tuli ja paigutab ta mingi X valemi järgi tabelisse. Peale sõidu lõppu saaks tabeli valemeid ja muid parameetrid vajadusel muuta. Ja kohe oleks ka teada võitjad ja nende ajad. Ja iga mehe ringiajad. Põhimõtteliselt oleks tegu manuaalse transponderite süsteemiga.
Veel on üks võimalus ringide märkimisel: selle asemel, et kriipse võistleja numbri järele tõmmata, võiks hoopis üles kirjutada numbri. Siis pole mitte mingit otsimist kuslt nimekirjast.
Kahju, et tabelis pole ringide arvu. Koostades edetabelit pole ju eriti keeruline ringide arvu välja kirjutada, sest need loetakse ju nagunii kokku.
Kuulge mehed mis siin toimub? Ainult nutt ja halamine. Te olete hullemad kui naised turu peal!Mella ma ei saa aru miks sa pead alati ärapanijat mängima? Ise sa ei võta Piksepini sõitudest osagi ja ei käi neid vaatamaski ja oled siin siis "õige" mees kommenteerima kõike kuida sõita, kuidas mööda minna jne. Ajavõtt oli jah nii nagu ta oli eks järgmine kord ollakse targemad. Rada oli ju hea ja sõita ka sai. Mina ütlen selle peale sõida ja ära mölise!!!
Tegin mõned klõpsud aga aga läheb veits aega nendega.Kuid panen kindlasti ülesse.
TsikliMutt kirjutas:Mella ma ei saa aru miks sa pead alati ärapanijat mängima? Ise sa ei võta Piksepini sõitudest osagi ja ei käi neid vaatamaski ja oled siin siis "õige" mees kommenteerima kõike kuida sõita, kuidas mööda minna jne.
Piksepini pole ainus võimalus kambas rongi mängida Ja kui sa korra veel mõttega mu postitusi loed, äkki leiad ise ka, et konkreetse sõidu ja pinide kohta ma TÄNA küll midagi öelnud pole
Aa, õige, pealtvaatajad ju teavadki kõige paremini, kuidas sõita. Lõpuprotokollis ma peale Astridi ühtki naist ei leidnud..
Kogu see möödaminemise teema on just konkreetse Piksepini sõidu kohta nii, et ära seleta, et sa pole midagi just selle sõidu kohta öelnud ja erinevalt sinust ei ole ma siin foorumis kedagi õpetanud kuidas teisest sõitjast mööduda.
TsikliMutt kirjutas:Kogu see möödaminemise teema on just konkreetse Piksepini sõidu kohta nii, et ära seleta, et sa pole midagi just selle sõidu kohta öelnud ja erinevalt sinust ei ole ma siin foorumis kedagi õpetanud kuidas teisest sõitjast mööduda.
whadewwer.. pealtvaatajatega ma ei viitsi vaielda.
Õhtust
Rahvas ärge nüüd tülli ka minge, mina olin ka kindlasti üks nendest ukerdajadest kes segas kiiremaid. Kuid omaarust alati kui avastasin kiiremad tulemas lasin neil ka mööduda. Alati võib-olla mitte nii kiiresti kui kiiremale meeldiks kuid ma tegin kõik selleks et mitte neid segada. Sellest tulenevalt oli minu jaoks normaalne seisma jääda ja vaadata kuidas kiired madallennul möda lendavad. Tuleb asja võtta rahulikult kui ikka oskused ja tevis ei luba siis tuleb rajal koomale tõmmata. Kuid oodake las ma ainult paranen.
Panin ka video mida raja äärest elukaaslane jäädvustas.SOOLO http://toru.ee/view/1ae6fca96018
natu pikk on aga las olla
http://album.ee/album/477607/50159341
Kohaliku arglikud pildiklõpsud
Aega võttis aga asja sai http://picasaweb.google.com/sokolova.je ... 9L-ahPSJSg#
-
Teema algataja - Postitusi: 507
- Tsikkel: Sherco 300SEF-R
- Kontakt:
Hallo Hallo!
Rada maha märgitud ja läbi käidud.
Toimub siis 28.märtsi sõit Luhamaa rajal kus toimus 2008.a "Plirts plärts käes on märts". Rada, nagu ka karjäär ise on tundmatuseni muutunud - kopad on ca kolm kuud karjääri planeerinud.
Lund on meil hetkel põlvini aga eks näis mis Ilma Taat kuu lõpuks teeb - traktor on igatahes broneeritud ja vajadusel sahkab olulise osa rajast ära.
Enamus rajast on metsas ja elektriliini all.
NB! Sel korral, kui Lärm oma transponderitega kohale ei jõua, olen isiklikult ringe lugemas ja märkimas ning kõik teie soovitusedki katsume ellu rakendada...
Seega hakake registreeruma!
Tuleb üks lahe sõit jälle.
Piksepini
Tervitus üle pika aja Võrumaa meestele. Talvepuhkus selleks korraks läbi ja praeguse seisuga 28 plaanis ikke sõitma tulla. Talve sõidud jäid erinevatel põhjustel kahjuks vahele aga kaks viimas teen ikka kaasa. Luban järgmisel aastal tublim olla ja ikka kõik sõidud kaasa teha. Ole hea Missomoto viska kaart ka kuidas kohale tulla. Kas peab ujumis maski ja hingamis toru ka kaasa võtma, vaadates eelmise aasta pilte või teed natsa kuivema. Kohal igal juhul.
-
- Kontakt:
arvestades ilmaolusid ,võib rada pris karm tulla eelmine aasta sai seal suplemas käidud...
#7 ja 585
-
- Tsikkel: BUCCIMOTO BR1 F6
- Tänanud: 1 kord
Vaadates eelmise aasta videosid pole vist pitiga mõtet kohale tulla
-
Teema algataja - Postitusi: 507
- Tsikkel: Sherco 300SEF-R
- Kontakt:
Kõigile rahustuseks, et eelmise aasta rajast on kasutusel ainult kuivem osa 75% rajast on uuel pinnal e karjääri läänepoolsel osal metsas.
Kogu karjäär kus eelmisel aastal supeldi on ära planeeritud e neid mülkaauke ei ole lihtsalt enam olemas. Järel on suurepärane puhkekoht kuhu võite grilli kaasa võtta ja rannatoolis siis mööda kihutavaid motoriste ergutada nii et pasunad ja alpikellad kaasa!
Pane ka hetke pärast pildid üles tänasest karjäärist Piksepini kodulehele turismitalu galerii alla.
Edu
Piksepini
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.