Aitäh!
Moderaator: Moded
Re: Aitäh!
Sai siis täna ostetud Z 750 Motodepoost.Tänaks Raini ja kogu depoo seltskonda väga meeldiva teenindamise eest.
.
Z1000 2014a-GSXR750-MT07 2018- Z900 2020a
Kui juba DogFood-st jutuks läks, siis ka minu poolt suurimad tänud Sulle, pole kundagi hätta jätnud tehnika alaste probleemidega
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Tänased tervitused lähevad siis DRAGBIKE.EE teamile (special thanks to Raul).Ahjaa ja Teritajat tänaks ka tehnilise abi eest :
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Tahaks tänada inimesi kes te aitasite eile õhtul linnu tee ja sõpaka ristil kukkunud ratturit. Teist oli palju abi!
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Aitäh Pantherale, kes mu katkise esirehviga suzu eiteakuspärapõrgust lähimasse remonditöökotta nikerdas. Nurr
EDIT: Ja tänud mella'le, kes uue rehvi asap zukile Trt saatis.
Aitäh valev247-le, tänu kellele mul on nüüd töötav (ja mingi trossi abil reguleeritav) tagaamort. Ülikiire kaup oli
Tänud ka Piipz-ule, kes ka viitsis amordiasju palve peale uurida
Tänud autojuhile, kes täna Tammsaare pikendusel enne mind kiirust ületas ning politseile tegevust andis nii, et mina pääsesin puhtalt!
Tänan Tallinna Motodepoo müügimehi, kes aitasid leida kiivrile purunenud plastikkruvi asemele uue ja veel uue visiiri minule meelepärase hinnaga! Lisaks töömeest, kes meelsasti tuli, vaatas minu ratta tagarehvi üle ja jagas informatsiooni,et kõik on mootorrattaga ok,mul endal lihtsalt väike kalle sees.
Tänan väljas olnud lõbusat motoseltskonda,kes ka kohe liitus minu mure lahendamisega,lihtsalt lahe oli!
Aitäh!
Jan.
Minu poolt aitäh kasutajale nelesk, kelle näpunäited algajale seljakotile ma algusest peale kõrva taha märkisin, aga alles hiljuti sain aru, mida sõites see "kergelt rõngas tunne" tähendab. Kust ma muidu teaks, et see tunne ongi õige?
Niiet, võibolla magad täna paremini, teades, et oled reaalselt järelkasvu harimisse panustanud
Aitäh!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Tirts kirjutas:Niiet, võibolla magad täna paremini, teades, et oled reaalselt järelkasvu harimisse panustanud
![]()
Aitäh!
Oot mis te käisite sõitmas või tegite järelkasvu
-
- Tsikkel: V-Strom AL4
- Tänatud: 1 kord
Tänud Tartu motokambale, kes aitasid Valmieras "diagnoosida" saba andnud aku ja veelgi suurem tänu kohalike abimeeste leidmisel. Siiani ei usu, et kohalikud sebisid mulle 10-e läti raha eest korraliku aku.
RRRC
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
meier kirjutas:Tänud Tartu motokambale, kes aitasid Valmieras "diagnoosida" saba andnud aku ja veelgi suurem tänu kohalike abimeeste leidmisel. Siiani ei usu, et kohalikud sebisid mulle 10-e läti raha eest korraliku aku.
Pole tänu väärt
Hea et asi korda sai ja sa ei pidanud ühte varvast juurde kasvatama ning lätti elama jääma
Piipz kirjutas:Tirts kirjutas:Niiet, võibolla magad täna paremini, teades, et oled reaalselt järelkasvu harimisse panustanud
![]()
Aitäh!Oot mis te käisite sõitmas või tegite järelkasvu
![]()
Noh, võibolla magad Sina täna paremini mõeldes Sulle meelepärasele vastusevariandile!
Mina tahaksin tänada kõiki Balti Keti korraldajid- väga supper üritus oli-selle suve parim
miil kirjutas:Mina tahaksin tänada kõiki Balti Keti korraldajid- väga supper üritus oli-selle suve parim
Sekundeerin!
Aitäh, hyppavlind, superlaheda lõuna-eesti tripi eest. Nii vinget päeva pole jupp aega olnud.Mõnikord võiks veel mingeid radu avastada.
Tänan oma käsi ...jalgu ja aju et ma tänu neile load kätte sain
Aitäh!
Tänan kasutajaid
Demineerija ja TheSaarlane
vastutulelikkuse ja abi eest arvuti Safe -i lahtimuukimisel.
Safe tuli Demineerija eestvedamisel lahti nii et silm ka ei pilkunud!
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
Mina tänan 5-6 vene lapseohtu meest, kes täna Järve Selveri maa-aluses parklas aitasid calibra käima lükata.
(Seepärast ongi mu oopelil tagaklaasi soojendus, noh, et lükkajate käed külmetama ei peaks).
Aga luban et ostan uue aku õige varsti.
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
Täna tänan margomani ja tema kaasat sõidujope eest!
Jope osutus saajale täiesti parajaks.
-
- Tsikkel: Kawa
Painteddeath-i TÄNAN! Tänu Temale saan nüüd oma lapsega suhelda
mototydruk kirjutas:Painteddeath-i TÄNAN! Tänu Temale saan nüüd oma lapsega suhelda
No vot siis. Asjaosalised ise küll kursis, aga mida teised foorumlased mõtlema nüüd peavad?
-
- Tsikkel: Kawa
Mõelgu vastavalt oma rikutuse tasemele PS! Aga kingitud mobiil funkab:P
Aitähhh A30M-ile, kes osales nõu ja jõuga mu kallikese käimalükkamises Olen tubli poja kasvatanud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.